-
.....
Na neho není co říct protože na to se slova nedají najít *7* Sand jen to...spíš pro rodiče..proč jste mě nenarodili o pár led dříve dneska bych krásně chodila s.... *14* *14* *14* -
-
Re: .....
no joo rodice te meli porodit v jednom roce vid XD-ses spis mela narodit misto mati :))
-
-
on..:-*
heh..my mame ve skola uplne stejnyho kluka jako je Miller..:-P...hehec *14* *14* -
-
Re: on..:-*
no to my máme klučinou kterej se menuje miller, nic proti nemo ale je to úplnej magor:-D *1* *1* -
Re: on..:-*
fakt?!!!a nechtela bys ho treba vyfotit a poslat mi foto? *1* :))
-
-
..
Bože muuuj, co je to tu za lidi *7* *9* -
....
Lidio jen malá informace v nové top dívce je speciál o Prison Break... :) -
-
Re: ....
Je tam dvojstrana když ještě budete něco vědět že je v časopise o wentovi nebo útěku z vězení článek tak mi to sem pls napište :-) *3* *4* -
Re: ....
WoW... to si koupim *14* -
-
Re: Re: ....
pls kdy tam byl jeho plakát. ted je nebo byl??????????????????
*7* *7* *7*
-
-
-
1
Klasa nesmirna *10* -
To je ževotopis?!
Docela zklamání :( Tohle rozhodně není životopis. Plno věcí, které tam nejsou a jsou podle mě mediálně známe tam není. Například jaké měl dětství, co jeho vtah k ženám, jeho nynější postavení=to jestli se cití jako celebrita, chybí tam také to kde přesně žije, etc. No je toho hodně, škoda chtěla bych to vědět. *9* -
-
Re: To je ževotopis?!
That's why! -
Aspon snaha byla *3* *4* -
nic proti si to tam napiš sama. ten kdo to dělal si s tim musel dat hodne práce!:) -
-
Re: Re: To je ževotopis?!
No zase až tak hodně práce ne-e. Ale fajn, aslespoň to něco málo o Wentovi, je dorbý :)
-
-
-
love
miluju ho...je tak nádhernej *14* *14* *14* ♥♥♥ -
-
Re: love
jo to souhlasím !!!!!! *14* *14* *14*
-
-
Podoba
podobá se mojemu sousedovi,fakt kus *14* -
-
Re: Podoba
to yako faakt?!a kolik ma soused? podle me je went jedinecny a nejak mi nesedi ze by se nekomu moh podobat -
-
Re: Re: Podoba
jeho oči nemá nikdo!........
-
-
Re: Podoba
nechceš svího souseda vyfotit aby sme se pokochaly jo a já mám zase bratrance a ten mi příde že se mu taky podobá!!! *1* *1* -
-
Re: Re: Podoba
a kdyz se kouknu na svoji prdel... mno to jsou uplny dvojcata *1* *1* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Podoba
noo to sme se zasmali *9*...ale jestli sis nevsimla tak ho spis urazis bo podle me mas celkem hnusnou prdel*9*...prej: bat nemiluju ho XD :D-to neumis ric ani jednoduchou vetu but i don´t love him??? trapaaaaas *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Podoba
videl/a si moji prdel?hmm ne, takl zalez okéj? a ja si muzu psát jak chci. a pro me to vubec není zadnej trapas!
spis pro tebe,,, naka chytra moc co? *13* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Podoba
moc chytra...vis co je hecker? asi ne no to je jendo ale ver ze sem tvou prdel videla *1* a inac-taky si muzu psat jak chci tak se zrychtuj
-
-
Re: Re: Re: Re: Podoba
jeezis marja vidim ze cekej narod zná "humo" *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Podoba
yo yooo cekej narod zna humo *1* *1* teda nevim co an tom bylo vtipnyho *9* *9* *1*
-
-
-
Re: Re: Re: Podoba
Blelel, jinak je wwenta ten nejvic CUTE a SEXY chlap on the world, but nemiluju ho *13* to jje picovina ho milovat, jenom je to můj IDOL *14* *14* *14* *14* *14* SEXÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, hrísne sexy, ze koki? *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
-
-
-
-
:o)
Omg, docela mazec jak se Wentovi zvedla popularita a vyhoupl se na top 1 příčku :) Btw jsem nahrála docela dost nových fotek, ale pořád se nechtěj zobrazit :-/ Jináč... Went 4ever... x) -
Pro omg
HeH, vubec me neznas!!Jezis tak se o em nezajmej!okamzite reagujes na clanek o me!VUbec me neznas tak nerikej ze jsem debill ok?chces se hadat, ok beru, ale ja s tebou ne, takze si vyliz tu prdel, chapes a nech me bejt! *5* -
-
Re: Pro omg
si trapnej/ná jak schody ve výtahu...... nech ho na pokoji... *10* *10* *10* *10* *10* -
Re: Pro omg
ale viiim *1* gggghhhh *4*
-