Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hihi

Hihi, fakt je to tu vtipné *15* *3*
    • Re: Hihi

oh naprosto s tebou souhlasim: ses vazne vtipne postizena *1*
      • Re: Re: Hihi

hihi a ty jsi dosti trapnej hihi *1* *1*
        • Re: Re: Re: Hihi

jj ja sem trapnAaaa! a ty si nejretardovanejsi pakunda na zemi XD
          • Re: Re: Re: Re: Hihi

Jasný brouku, a jiny slovo neznas?Koki je pakunda ja jsem pakunda!Hmm zajímavé... a jeste mi jedno vysvetli co tím myslis tou pakundou, fakt jsem to nikdy neslysela.... *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hihi

o si pakunda zaostala.jo este znam kunda...asi znam jiny slova dyz sem napsala celou vetu ne?to by cloveku s normalnim iq doslo ale ty mas na to az moc podprumer *9* *1*
  • bozee

ahhhhh....vy jste trapaci...boze porad to nereste *13* *13* *13*
    • Re: bozee

drz hubu ty kundo pakundo! nas to bavi resit tak se do toho neser a radsi si bez vylizat
      • Re: Re: bozee

mas nejakej problem???tebe bavi porad resit jestli ja gay nebo ne??snad jeho vec neee??/tak se do toho nesere a laskave mi nerikej pakundo a jine sproste vyrazy *13* *13*
        • Re: Re: Re: bozee

a ty na me nemluv ty pico vymrdana. ti rikam bez, bez, bez do pice. yako nevim esli ty pochazis z kuby nebo co, ae ja sem z ceska takze bych ti mohla klidne i prokopnout hlavu XD
          • Re: Re: Re: Re: bozee

hej ale to je drsny........to rada rikas ze?? prokopnu ti hlavu.....hmmm...ja ti zase vyndam streva.......je to pro tebe dost drasticky? ses vazne kravka...... *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: bozee

a ty ses vazne pakunda...hah nejlepsi je jak tu pises ze bys mi nafackovala a takovy hovna, kdyz ani nevis kdo sem *1* si myslis ze si naky rambo ze
  • gay??

Tak je gay nebo není?
    • Re: gay??

neni gay...nema duvod aby to popiral, to by delal fakt jen vygumovanej clovek!je to neco jakobyste popirali ze uz mate mencky-stejna blbost! pokud si to nekdo mysli a snazi se o tom vsechny presvedcit, tak mu opravdu krivdi
  • Jen pro fans ostatní tahněte

Jen pro fans ostatní tahněte
    dva se hadaj a triti se smeje ...prosimvas,co kravíte tady?..tohle je diskuzni forum pro fanousky,ne pro paka,co ho chcou kritizovat *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: Jen pro fans ostatní tahněte

??? ????? ??????????????????????????
  • dfdf

dva se hadaj a triti se smeje *1* ...prosimvas,co kravíte tady?..tohle je diskuzni forum pro fanousky,ne pro paka,co ho chcou kritizovat *9* *9* *13*
    • Re: dfdf

přesně tak, tohle je diskuzní forum a to znamená, že tady má každej vyjádřit svůj názor a ne že se tady na něj musej skládat ody
      • Re: Re: dfdf

joo kazdej tu muze vyjadrit svuj nazor takze: chovate se jak vymrdane stareny co se snazi prevychovat vsecky decka planety svym postizenym kazanim!! XDXDXDXD mam z vas dost
        • Re: Re: Re: dfdf

Pro autora : huh

To je slovník co! *1* *1* *1*
          Myslím,že právě ty se chováš jak popisuješ,už jen tím vyjadřováním, použij mozek *9* *3* *1* *1* *1* pokud tedy nějaký vlastníš "zlato" *7*
          • Re: Re: Re: Re: dfdf

tahni do plynu ty zide. nejsem zadne zlato, mozek ma kazdejl,(krom rostlin a...kdybys naahodou nevedelaX) pokud nevis a dokonce i ty-takova mrdka retardovana *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: dfdf

hm a ja bych ti prokopla hlavu...hele me to bavi takze zalez
            • Re: Re: Re: Re: Re: dfdf

radsi drz hubu nez prez ni dostanes!!.....za tyhle slova bych ti narezala na prdel!!........jinak myslim ze se muze vyjadrit nazor.......ale to ze se hadate a nadavate si neni nazor...
  • oči

má nádherný oči a úplně úžasnej pohled
    • Re: oči

škoda, že je na kluky
      • Re: Re: oči

proc skoda?neni to potvrzeno, on tvrdi ze neni...beztak je bi
        • Re: Re: Re: oči

nechápu proč si všichni myslí, že je gay, dyt si to jenom vymyslely noviny aby měly o čem psát.nejsou na to žádný důkazy a on to vyvrací, takže myslim, že novinám věřit nebudu.Navíc nemážádný gesta ani hlas prostě nic co by tomu nasvědčovalo...
          • Re: Re: Re: Re: oči

Víš jak se to říká na každém šprochu pravdy trochu, ale je to každého jeho věc, já si myslím, ale že je gay. *3* *5*
          • Re: Re: Re: Re: oči

ne všichni gayove se chovaj teple...to delaj metrosexualove-takove to ooo my gooot *1*
  • Princeton

Zdarte lidi,
    nemáte někdo náhodou kopii té jeho diplomky z Princentonu??
    Celkem by mě to zajímalo, ale nechce se mi vyhazovat dolary za poštovné...
  • scout

von je skaut no to mě podrž já padnu von je fakt skaut nikde to nepíšou ale fotek je na to dost no to je mazec... *3*
    • Re: scout

skaut jo?jaks na to prisla *1*
  • wentík

nemam slov *14* *14* ve 3.serii me ho bylo lito jak se dozvedel ze umrela Sara *9*
  • fotka

Jedna z těch fotek není jeho nýbrž chnninga tatuma!! *15*
    • Re: fotka

ale ten co je v tich fotkách a nemá tam bejt je stejně hnusnej *10*
      • Re: Re: fotka

jo to je...mu akorat kazi povest *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit