Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro lulu

lulu esli mas blog poslala bys mi ho pls na mail DJka.x@seznam.cz , chtela bych se podivat *3* *4*
    • Re: pro lulu

jezis proc se chces divat na blogísek XD te blbky? beztak ani nevi co to blog je *1* a jestli ho ma tak je tak zazobana ze na tebe hned zacne drzkovat *1*
      • Re: Re: pro lulu

seš trapna neumiš nic jinyho než uražet *16*
        • Re: Re: Re: pro lulu

hhh dalsi pakunda
          • Re: Re: Re: Re: pro lulu

Heh 4 omg:To jsem tak zajmaváá?,Ze furt nekdo se me na neco zepta a sup okamzite reagujes!!!Ty voe ty vůůůl!! *8* ....kacik:proc to chces vedeett? *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro lulu

no teda nejses vubec zajimava. rekla bych ze mam pravdu-ses pekne zazobana a esli nekdo kidl takovy hlod ze ses dobra, tak musel byt bud poradny debil nebo sis to napsala sama *1* ty si ze vsech hned udelas nepratele *9* hudry hudry *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro lulu

stojis za vic nez ty chudinky tu...sry sem uz nepachnu tak mi kdyztak napis na mail *4* PS: went je nejnádhernější človíček na téhle planetě *14*
  • Kalendář

teda ten odkaz je: http://libreria.edijardin.com/images/wentworth-miller.jpg
    • Re: Kalendář

Kdyžtak se mrkni na naše nej. stránky o Prison Breaku a napiš do "Rychlý přízpěvek autorům " oni mají přehled a poradí ti..... *5* *5*
  • Calendario

Nevíte náhodou, jestli se u nás v čr dá sehnat Wentův kalendář? http://images.google.cz/imgres?imgu rl=http://libreria.edijardin.com/im ages/wentworth-miller.jpg&imgrefurl =http://libreria.edijardin.com/inde x.php%3FosCsid%3D9413c90fa23a77ee83 d173bc41196e66&h=595&w=421&sz=26&hl =cs&start=697&tbnid=lk_FBLFteEabYM: &tbnh=135&tbnw=96&prev=/images%3Fq% 3Dwentworth%2Bmiller%26start%3D680% 26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26svnum%3D10% 26hl%3Dcs%26sa%3DN
    • Re: Calendario

da.....ja ho mam
      • Re: Re: Calendario

jeee prosimte a kdes ho to sehnala???
        • Re: Re: Re: Calendario

v bontonlandu
          • Re: Re: Re: Re: Calendario

stoji 199,-
            • Re: Re: Re: Re: Re: Calendario

sem tam nasla akorat to prison break *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Calendario

jej tak diky *3* *4*
  • Fotky

Nevíte prisím,prosim,prosim jak se dělaj fotky s filmů???? Kromě klávesy PtrScr/SysRq protože mi tkhle nejde...... Prosím napište díky moc!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3*
  • seriál nebo film

nevíte někdo, jak se jmenuje seriál, ve kterym hraje a je ve vězení? Ne, nemyslim Prison Break, ale něco jinýho, kde hrál taky vězně...na youtube sou takový videa
    • Re: seriál nebo film

vím co myslíš, je to nějakej krátkej film, nízkorozpočtovej, ale viděla jsem jenom ty videa na youtube, ani si nepamatuju, jak se to jmenuje:) myslím, že je to z roku 2005,a le jistá si tím nejsu.)tak název je The Confession

a nebo ses možna divala na video ktere bylo z Prison Breaku ale byla to jiná řada (3.sezona) tam je totiž ve vězení Sona a to vypada kapku jinak než Fox River *3*
      • Re: Re: seriál nebo film

jo no-ta sona je ale drsna ze

tak posli odkaz na video a nekdo treba vedet bude, ale ja myslim ze v zadnem jinem filmu/serialu vezne nehral
  • michael

Tohle je fakt krásnej chlap se vším všudy..prostě mě úplně dostal.. ten jeho pohled ááách .. *14* *14* *14* *14* Kdyby takej nádhernej chlap byl u nás tak se neovládám.. Já ho zbožnuju a nemůžu se dočkat každýho útěku z vězení *14* *14* *14*
  • miluji ho

není co dodat prostě ho miluji a milovat budu navždy mi zůdtane v srdíčku
    chtěla bych být po jeho boku
    a příjde mi ubohý že se o něm píše že je gay
    MILUJI HO *14* *14* MOC MOC MOC
    • Re: miluji ho

Interpunkci nevedem?*3*
    • Re: miluji ho

jaj to je docela sranda, ty ho strašně miluješ a v životě si ho neviděla na vlastní oči, chtěla bys být po jeho boku ale vůbec nevíš co je to za člověka, navždy ti zůstane v srdíčku, ale on se o tobě nikdy nedozví *3* *3* ale vpoho, je krásný to je fakt... jenže to je tak všechno co o něm dokážem říct *4*
      • Re: Re: miluji ho

no jo vid ale tak treba existuje laska na prvni pohled.... *14* ale tak jako kazdyho nazor fagt ze jo a went ten je upppplllnnneee uzasnej takze co se nehadat a radsi o nem psat????? *3* *14* *1* *3*
      • Re: Re: miluji ho

ja bych rekla ze je chytrej a z obliceje se take da vycist povaha takze:je urcite mily a hodny. jako kamarad je trosicku nudny, ale umi poradit. rozhodne neni zadnej namachrovanej frajer ani vymetac kaleb. ma rad klid a radsi je sam...tohle sou me uvahy o jeho zajimave osobnosti. sou to pouze domnenky, ale zistila sem, ze vetsinou mam pravdu pokud typuji pvahu podle obliceje a chovani :))
        • Re: Re: Re: miluji ho

Takze, vycetla jsem z BUSHOVA obleceje, ze je sexy playboy, ma vzdy pravdu!Je mily hodny, ochotny, romanticky a nikdy by nikomu neublíízil! vzdycky "pomaha" je to buh, king a hrozne ho miluji!Ja totiz umim vycist z xichtu povahu, i kdyz jsem s nim nikdy nemluvila!mMAM PRAVDU!WOW! *15* *5*
          • Re: Re: Re: Re: miluji ho

ty si proste piiiiiiiiiiiiiča!!!napises nejaky uuuplne TRAPNY kec a sama se mu smejes!ses vazne zaostala, rekla bych ze ses ve vyvoji zastavila v 7 letech nebo driv bo i prvnacci sou chytrejsii!!!!! *9* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: miluji ho

no jo milujes bushe my to pochopily tak mu muzes jit vyhonit curaka co ty na to? no ehm a pokud vim tak si me jeste v zivote nebyla takze si to fakt nedala *1*...no ale ty si namyšlená(jen namysleny clovek muze o sobe napsat: wow jsem fakt cool XD) takze si nejspis myslis ze ses naka vědma. no jo di si hrat na carodejky protoze ses uboha *9* XD
            • Re: Re: Re: Re: Re: miluji ho

Ja vím, nepochopili jste to ale urcite se ten vas mozek zapojíí.... hmm taky bych ti neco vycetla z xichtu... ja umim cist jenom z xichtu...wow jsem fakt cool *1*
          • Re: Re: Re: Re: miluji ho

ty ho milujes? no to mas trochu hnusny vkus...no a kdyz si to vycetla tak si to uzi, ale me to nezajima trapko!
        • Re: Re: Re: miluji ho

jj, to že je radši sam a tak... to je pravda... mno jelikož to řika v rozhovorech a ja taky tipuju že je to mily a hodny "kluk" ale viš jak, nikdo z nas si to nikdy neověří *4*
  • pro skapej vole

ja nevim kdo si tady mysli ze je rambo,ale ja to nejsem.....to tys tu zacala vsem rikat ze jim prokopnes hlavy......btw je to dost trapny...... *5*
    • Re: pro skapej vole

mno jo ses trapka a tve kecy ze mi das na prdel sou jeste vic trapne.zrychtuj se
      • Re: Re: pro skapej vole

hej zavri uz tlamu.....nebavis me a nikoho to nezajima...... *7*
        • Re: Re: Re: pro skapej vole

fakt? kdyz te to nebavi tak proc porad odpovidas? asi proto ze te to bavi jinak bys toho sama nechala! *1*
          • Re: Re: Re: Re: pro skapej vole

oki tak ja uz toho nechavam......odpovidat uz nebudu.....tohle je naposled.........ale mozna je to proto ze musim mit posledni slovo.......fakt smula....a ty uz tam teda nepis takovy kraviny....a budu mlcet *1* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro skapej vole

ale ty kraviny si neodpustim XD
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro skapej vole

OK sem zvedavaaa *4*
  • hhh

nojo skapej vole je dost mastna deva...ajko ted si to vsem natrela,ze nekomu prokopnes hlavu...fakt ses mastna....jako klanim se pred tebou
    • Re: hhh

ano vim ze sem drsna a ze sem to vsem natrela.ty plesnive podlahy co mate v te vasi nore ti asi moc chutnaj kdyz se klanis coz...
      • Re: Re: hhh

hEH, DOvol abyhc se zasmala... ehm ty tvoje keecy... no no coment.. fakt to nedavam.Jedna vec, ty jsi u koki byla, ze vis tolik veci??Hmm to asi koukas na svoji podlahu vid?Chudinko si spaldla nejak na dno, ze uz mas takovou podlahu *8* *15* *1* *3*
        • Re: Re: Re: hhh

nedovolim aby ses zasmala a..proc to komentujes dyz rikas no coment? asi proto ze si pojebana pakunda co oko vetsi jak mozek
      • Re: Re: hhh

no..ted jsem se usrala....boze ty si me setrela...jak vis jak vypadaj nase podlahy??
        • Re: Re: Re: hhh

no jo, dyz si prase...a je mi jasne ze sem te setrela a k tem podlaham-je to usudek, ae vy tady kidate take usudky ktere sou jeste vic nesmyslne
  • jejej

Jenom bych tak podotkla že se nám do Wentíka zaplet Channing Tatum!!!!!http://foto.osobnosti.cz/ wentworth-miller-153350 tak jestli dou fotky mazat tak jí smažte!!!:) Docela rozdíl mezi nima.....
    • Re: jejej

Taky jsem si toho všimla...ak to tam někdo mohl dát nepochopím... *16*
      • Re: Re: jejej

si někdo na něco hraje no... *16* *16* fakt nepochopim takovej rozdil!:( a ni je nerozpozna.. tolik clapu je co maj plesatou hlavu!!!! *16* *16* *16* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit