-
ježiší
sem ta tomle diskuzním fóru protože se mi Wentworth moc líbí takže nechápu proč tady někdo tvrdí at vysmahnu že se mi nelíbí mě se miller líbí fakt moc *1* -
-
Re: ježiší
to je sice super, ale nemusis hned delat kazani ze si nemame nadavat kdyz chcem!
-
-
Miller
Na PB se dívám už od ledna nebo února 2007 je to super herec snad se uchyti i jinde :) *14* *4* -
Jo, Wentworth je bezvadnej!!
Já newim jestli jsem divná, nebo co, ale já si prostě k Lost i Prison Break dělám obdobu deníčku. Prostě mám sšitek, do kterýho lepim vše co v časopisech a novinách najdu:-) Je to divný, ale pak je to dost zajímavý:-) *9* -
*15*
Hej . . TEN serial sLeduju s Kamosem k dE to . .Rano v Buse,odpoLko v Buse. . Jen Je skoda,Ze Ta Treti RAda Se TaK Sereee. . *9* / / JInak sOu uPa Boziii Bratriiii*5* -
-
Re: *15*
Ahoj prosimtě mohla bys mi prozradit stránku,kde se na ty ostatní díly díváš?Já totiž někdy dostanu špatnou známku a rodiče mi zakážou tv. *9* *9* *8* *9* *9* *9* *9* *9* děkuju
-
-
Wentworth Miller
tak lidi muzu vam rict, ze tohoto herce jsem zacala obdivovat od prvniho dilu UTEK Z VEZENI a je to bomba !!!!!!!!!! jeste jsem nezmeskala ani jeden dil ! a urcite nejsem jako jeho fanynka sama ... *3* jinak je moooc krasnej a rotomilouckej ! *14* *14* mno je proste krasavec .... *14* -
je boží
je dobry herec v Prison Break a také v Underworld.Je Boží! *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *5* -
-
Re: je boží
jo, je docela pěknej *3*
-
-
je boží
je dobry herec v Prison Break a také v Underworld.Je Boží? *4* *4* *4* *4* *4* -
dementi
ste dementi si jenom nadáváte jako debilové tohle je diskuzní forum a né nadávárna!!!! *13* *13* *13* -
-
Re: dementi
kdyz uz tak sme dementi *1* ...hey ale ja myslela ze tady je sexshop a ne dizkuzni forum -
-
Re: Re: dementi
a to jako proč si myslíš že jsme sexshop seš divná a nauč se číst protože je to všude napsaný víš,ale na tohle máme moc malej mozeček -
-
Re: Re: Re: dementi
joo to je skvele ze uz ses naucila pouzivat vyraz my a ne vy :))no a yakoo na velikosti mozku nezalezi esli nevis ale to nevadii pac ironii by mohl pochopit kazdyy:)) -
-
Re: Re: Re: Re: dementi
si jako myslíš že si nejlepší nebo co se chováš jako...... nebudu sprostá ty máš asi v hlavě namatlanej nějakej trus nebo něco podobnýho ne?????? *13* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dementi
vis co ???? ty tvoje nazory moc lidi fakt nezajimaji !!!! a kazdy clovek ma svoje idoly, takze kdyz se ti proste nelibi tak si to nech pro sebe !!!!!! *13* *13* hodne lidem se namusi libit zase tvoji idolove nebo tvuj idol .... takze vysmahni jo ?! *13* *13* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
pro yoo
nemel sracky ok? *9* -
-
Re: pro yoo
co zas kidas?!si myslis ze tu ses nejakej spravce bo co? -
-
Re: Re: pro yoo
kdyz nvs co si myslim, tak sem ani nepis okéj? *9* *9* *5*
-
-
-
Je skvělej
Je krásnej kdybych byla starší mohla bych mnohem víc věcí než koukat na jeho fotky.Ach jo to je za trest!!!! *10* *10* -
-
Re: Je skvělej
jo, mohla bys zajet do Ameriky na ňákou jeho autogramiádu a být jedna ze stovek lidí co ho zbožňujou *3* *3* a beztak bys nedostala ani ten podpis... ale je krásný to se musí nechat *3*
-