Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ježiší

sem ta tomle diskuzním fóru protože se mi Wentworth moc líbí takže nechápu proč tady někdo tvrdí at vysmahnu že se mi nelíbí mě se miller líbí fakt moc *1*
    • Re: ježiší

to je sice super, ale nemusis hned delat kazani ze si nemame nadavat kdyz chcem!
  • Miller

Na PB se dívám už od ledna nebo února 2007 je to super herec snad se uchyti i jinde :) *14* *4*
  • Jo, Wentworth je bezvadnej!!

Já newim jestli jsem divná, nebo co, ale já si prostě k Lost i Prison Break dělám obdobu deníčku. Prostě mám sšitek, do kterýho lepim vše co v časopisech a novinách najdu:-) Je to divný, ale pak je to dost zajímavý:-) *9*
  • *15*

Hej . . TEN serial sLeduju s Kamosem k dE to . .Rano v Buse,odpoLko v Buse. . Jen Je skoda,Ze Ta Treti RAda Se TaK Sereee. . *9* / / JInak sOu uPa Boziii Bratriiii*5*
    • Re: *15*

Ahoj prosimtě mohla bys mi prozradit stránku,kde se na ty ostatní díly díváš?Já totiž někdy dostanu špatnou známku a rodiče mi zakážou tv. *9* *9* *8* *9* *9* *9* *9* *9* děkuju
  • Wentworth Miller

tak lidi muzu vam rict, ze tohoto herce jsem zacala obdivovat od prvniho dilu UTEK Z VEZENI a je to bomba !!!!!!!!!! jeste jsem nezmeskala ani jeden dil ! a urcite nejsem jako jeho fanynka sama ... *3* jinak je moooc krasnej a rotomilouckej ! *14* *14* mno je proste krasavec .... *14*
  • je boží

je dobry herec v Prison Break a také v Underworld.Je Boží! *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *5*
    • Re: je boží

jo, je docela pěknej *3*
  • je boží

je dobry herec v Prison Break a také v Underworld.Je Boží? *4* *4* *4* *4* *4*
  • dementi

ste dementi si jenom nadáváte jako debilové tohle je diskuzní forum a né nadávárna!!!! *13* *13* *13*
    • Re: dementi

kdyz uz tak sme dementi *1* ...hey ale ja myslela ze tady je sexshop a ne dizkuzni forum
      • Re: Re: dementi

a to jako proč si myslíš že jsme sexshop seš divná a nauč se číst protože je to všude napsaný víš,ale na tohle máme moc malej mozeček
        • Re: Re: Re: dementi

joo to je skvele ze uz ses naucila pouzivat vyraz my a ne vy :))no a yakoo na velikosti mozku nezalezi esli nevis ale to nevadii pac ironii by mohl pochopit kazdyy:))
          • Re: Re: Re: Re: dementi

si jako myslíš že si nejlepší nebo co se chováš jako...... nebudu sprostá ty máš asi v hlavě namatlanej nějakej trus nebo něco podobnýho ne?????? *13* *16*
            • Re: Re: Re: Re: Re: dementi

vis co ???? ty tvoje nazory moc lidi fakt nezajimaji !!!! a kazdy clovek ma svoje idoly, takze kdyz se ti proste nelibi tak si to nech pro sebe !!!!!! *13* *13* hodne lidem se namusi libit zase tvoji idolove nebo tvuj idol .... takze vysmahni jo ?! *13* *13* *15* *15*
  • pro yoo

nemel sracky ok? *9*
    • Re: pro yoo

co zas kidas?!si myslis ze tu ses nejakej spravce bo co?
      • Re: Re: pro yoo

kdyz nvs co si myslim, tak sem ani nepis okéj? *9* *9* *5*
  • Je skvělej

Je krásnej kdybych byla starší mohla bych mnohem víc věcí než koukat na jeho fotky.Ach jo to je za trest!!!! *10* *10*
    • Re: Je skvělej

jo, mohla bys zajet do Ameriky na ňákou jeho autogramiádu a být jedna ze stovek lidí co ho zbožňujou *3* *3* a beztak bys nedostala ani ten podpis... ale je krásný to se musí nechat *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit