-
klip
ten klip s wentem a mariahou carey se jmenuje we belong together.tak se misto toho hadani a nadavek na to radsi podivejte a uvedomte si jaky ste debilove.....prave proto se to menuje osobnosti.cz......abys tu nasla toho koho hledas a pak si jeste s nekym o nem pokecala...nevim jestli naka stranka pro vas existujeale urcite si bezte nadavat nekam jinam....uz to neni ani vtipne jako ze zacatku! -
-
Re: klip
Ty huso nepoučuj.... -
-
Re: Re: klip
ja nepoucuju.......pouze kostatuju a doporucuju.....tak na me nebud drzej.... *7*
-
-
diky ten klip byl zajimavej *1* -
já s tebou souhlasim..nevim proč si nejdou kecat na nákej chat pro slabomyslný -
-
tady je víc slabomyslnych nez na nejakem chatu pro slabomyslne ktery neexistuje XD -
-
Re: Re: Re: klip
a ty jsi jednim z nich vid? *14* *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: klip
jj *1*
-
-
-
-
my jsme to asi nevideli...jeste hraje v klipu it`s like that *13* *13* -
-
tak to nevim....
-
-
nekoho(treba me)to bavi tak nam nekaz zabavu nejym blbym kazanim -
-
je to tu prdel :-)
*1* -
a nenapadlo te frajere v tvy bezmezny moudrosti ze tu naladu mozna kazis ty? -
-
Re: Re: Re: klip
nešpiň tu vzduch a radši si vyliž XD -
-
Re: Re: Re: Re: klip
hmm dik vid..... *5*
-
-
-
-
-
bože bože
víc trapný bejt můžete???! *1* -
Je čestný ..
Když jsem cetovala po americe, tak jsem se s ním náhodou setkala. A přišel mi velice milý a zdvořilý.Sedli jsme si na kafe a nakonec skončili spolu v hotelu.. No ale nastal malý problém.. Teď jsem s ním těhotná, ale on se zachoval velice čestně a hezky, protože mi koupil letenku domů.Jsem velice ráda, že jsem ho poznala blíže . Ještě dlouho nás bude pojit společné pouto. Domluvili jsme se na jménu buďto Carly nebo Bruce. -
-
Re: Je čestný ..
hej jako zavidim vid....ja ted cekam s bradem pittem... *1* -
sorry jo ale to ti fakt nevěřim nic lepšího sis vymislet nemohla co *10* -
Počuj,čo fetuješ,ja som skúšala už aj pervitín ale takéto haluze som rozhodne nemala?Poraď,vyskúšam *1* *1* *1* *1* to s ami maximálne zdalo ze okrem mňa sú v byte ďalší traja ľudia..... -
-
Re: Re: Je čestný ..
Co fetuju ? Ti to povím.. Tyhlety keci z diskuze o něm.. Jako ty dávají šíleným způsobem.. Pročti si to celý a uvidíš co to s tebou udělá .. *1*
-
-
Jo a já s ním mám už 2 děti!!!! Sama víš, že ti to nikdo nesežere!!! Takovejch už bylo...... *10* Nějak to dolož a pak se uvidí!!! *1*
-
-
Je čestný ..
Když jsem cetovala po americe, tak jsem se s ním náhodou setkala. A přišel mi velice milý a zdvořilý.Sedli jsme si na kafe a nakonec skončili spolu v hotelu.. No ale nastal malý problém.. Teď jsem s ním těhotná, ale on se zachoval velice čestně a hezky, protože mi koupil letenku domů.Jsem velice ráda, že jsem ho poznala blíže . Ještě dlouho nás bude pojit společné pouto. Domluvili jsme se na jménu buďto Carly nebo Bruce. -
Hrůůůza
NOrmálně mi byl můj prítel nevěrný.. Nedávno sem přišla domů a on na MÝ posteli píchal WENTA ,,, No prostě hrůza .. Sem z toho úplně v šoku . . Nevim co si počít.. -
Wentworth Miller
Ahojda, moc to nepročítám, tak je možné, že se na to už někdo ptal... Prosím vás, kde Went žije? Moc děkuju za odpověď:) *14* -
-
Re: Wentworth Miller
doma
-
-
Kokoti!
Takze frajer ci frajerka...Nekdo psal za me, to vam musi bejt jasny, ale pochybuji, nedokazete zapnout to cemu se rika mozek!!!
Tak za prvi nepisu Lulu,... ale debil co to psal by to nepochopil, klidne si piste za me... tohle dela jenom debil.. co je zretardovanej... *9* *1* -
-
Re: Kokoti!
jako ty
-
-
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3* -
pro všechny!!!!!
Omlouvám je všem,jsem psychicky labilní a někdy mi hrabe.Fakt sorry lidi. -
-
Re: pro všechny!!!!!
ale co?kunda prosí o odpuštění?
-
-
Pro lulu
Baví tě to ty malá kundička? *1* *1* -
-
Re: Pro lulu
ty ses takovej curak...takovej debil a jestli si myslis,ze nekoho setres s tim,ze mu napises ze je kumdicka tak to se trochu pletes....a videla jsem pravou fotku kde je wentworth u auta a fakt tam nejaka holka neni....pozor terezo..rychle mi musis napsat ze zavidim *13* a slovenky se museji ozvat..takze rychle odepisujte nejaky vase inteligentni nazory *13* *13*
-