-
.....
LASENKO MOJE, MILASKU TELEZKO!TAKHLE TE MAM NAZYVAT?VAZNE?... si polib ty pico!
Jo a neco vam oznamim, nectu SLOVAKIA ZPRAVY, jelikoz je proste neprectu a VUBEC SE ZA TO NESTYDIM!
TELEZINKO ty picko arogantni... jsi fakt dilina, ptz ze se navazis do moji famil, to ti neni trapny?VUBEC?Nestydis se?.. doufam ze se ti to jednou vysmsti...
Jinak v Wentovi... je to luxusni typek... abych tu porad nepsala, neco tem kokotum, ale nevadii..
Je to krasnej boj.. *3* *14* -
-
Re: .....
a o pičku ako si ty by neobtrel ani bicykel .............jo Terezke a Kiare nesiahaś ani po kotníky aby si tomu rozumela.....už sa spamataj ty kunda malá a čo s atýka tvojej family tak ich lutujem,hlavne tvoju mamu,porodiť takú piču to musela byť radosť!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: .....
Aspon nemam rodice zretardovany jako ty.... debile! *10*
-
-
-
čislo
Nechci prozrazovat ani pohlaví a ani kdo jsem. Jen Vám řeknu že tu holku co snim randí znám. Nevim jestli jsou to jen kamaradi nebo milenci ale vim jeji telefoní číslo. 739070399. Na slovensku jsem žil/žila a jestli mi nevěříte, váš problém. Ale vážně je to její telefon. čus -
-
Re: čislo
to má bejt jako číslo Millerovi holki? -
-
Re: Re: čislo
jo
-
-
-
pre lulu
Poznám jedno príslovie,celkom sa na teba hodí -MÚDREMU NAPOVEDZ A HLUPÁKOVI......ZVYŠOK SI DOMYSLI MISS NAJMÚDREJŠIA(len tak mimochodom,keď sa rozdával rozum,ty si musela stáť asi na konci rady a už na teba nezvýšilo že?) -
DEBILOVE
Polibte si vsichni prdel... nemam nervy na vas... a jeste neco TEREZO!ZAPNI MOZEK NEBUDU DAVAT SIZIMU CLOVEKU ADRESU... TO BYS NEPOCHOPILA... A MYSLIS SI ZE TE NECHAM BEJT??ZA TY KECY?JAK SI OKAMZITE ZACALA REJPAT DO KOKI?PICO TAHNI DO PRDELE-TADY MAS TU SPROSTOU ODPOVED A NEHRAJ SI NA SLUSNACKU KUNDO... JSI PROSTE NULA, OMYL PRIRODY *8* -
-
Re: DEBILOVE
sizimu?ty nevieš písať? -
Zlatko vieš čo si myslím?Že ani v skutočnosti nie si zlá,si len hlúpa a tvoja slovná zásoba je obmedzená na slová-k...a,p...a a podobne.Hráš sa na drsnú ale v skutočnosti si len malé,uzakomplexované chúďa.To s tou nulou je trošku trápne,to nemáš ani len vlastnú fantáziu že používaš slová druhých...pardón,zabudla som...tvoja obmedzená slovná zásoba.A prosím ťa nezabudni nám všetký m zas napíšať aký sme blbý a podobne.Je fakt sranda čítať príspevky od tak prízemného človeka *1* -
píča co máš Terezou za problém...? -
Prdelko neboj se, jác hápu, že si svoje názory neumíš obhájit i na živo. A nehraju si na slušňačku, pusinko. Mě jen rodiče naučili slušnému chování, což o Tobě se říct nedá.Asi se zacnu zajimat o biologii a medicinu. Treba prijdu na to jak zabranit tomu aby se rodili takovy lidský karikatury jako jsi ty!!!!! Pokud ovšem víš, co to slovo znamená. *14*
-
-
pokoloko
lidi jestli ho milujet tak si pustte klip od mariah carey, tam hraje, čuuus -
-
Re: pokoloko
A jak se ten klip jmenuje dik -
-
Re: Re: pokoloko
we belong together.
-
-
-
Wentworth
Mno jako to tu fakt nepobírááám nemá se tu kecat o nějakejch normálních věcech jako na jaký fotce mu to sluší nejwíc a tak ? *1* a ne si tu nadawat ? jako newim mno kdyby to widel Wentworth tak by asi koukal :D jako je tu asi milion stranek popsanej jenom o tom kdo je wic debilni :D nechapu :D *3* *3* *7* *1* -
-
Re: Wentworth
kecalo s ao normálnych veciach ale len do chvíle kým slečna "dokonalá"nezačala všetkých naokolo urážať *3* -
Re: Wentworth
no on by tomu ani nerozumnel *13* *13* *13*
-
-
vseved
ja vam ji reknu za ni!plynova komora v lichnove-uchylila se tam s ostatnimi somraky a v lete se stehuje na E 55 aby si vydelala na kondomy -
-
Re: vseved
hahaha,tak to máš pravdu kotě :-)ale ja si myslím že som ju zahliadla aj na D1,mala depresie,zlú náladu,tak si sadla do prostred dialnice s tým že ju to "prejde"
-
-
shanim
ahojky lidicky,shanim co nejvice informaci o Wentovi.Prosim posilejte cokoliv o nem na muj mail..diky:-) -
pre lulu
Tú adresu napíš,aj ja by som celkom rada zašla na pokec...presvedčiť sa aká si frajerka!!!!!!!!! -
??
Hele Lulu, můžeš mi říct, proč si mě pořád bereš do huby? Už si Tě docela dlouho nevšímám a tak nevim, proč ti furt ležim v žaludku. Hele můžeš mi dát tvoji adresu?? Ja se přijdu přesvědčit, jestli jsi taková frajerka i ve skutečnosti. Myslim to vážně. A to máš tak nízký IQ, že musíš používat moje hlášky?? A jak víš jaký mam zdělání? Je mi jasný, že se teď nezmůžeš na nic jinýho než sprostou odpověď. Sprostá odpověď od prostý holky... je mi Tě fakt líto, ty asi moc kamaradů mít nebudeš. -
-
Re: ??
ahoj zlatíčko *14* -
-
Re: Re: ??
Ahoj prdelkoo! *14* zlatíčko tak jsem se dozvěděla,že jsem nevzdělaná prodavačka. Zajímavé že? *14*
-
-