-
pre lulu
moc nevyskakuj aby si nedostala pár faciek,také drzé malé opice ako si ty nikto nemá rád *13* -
-
Re: pre lulu
no prosimte s tebou se nikdo nebavi a ty se mi nepaciss.....ooooooooo uz mluvim slovakia....... ty vole bezte se bodnout vase kecy me nezajimaj.... a halvne tu dokazujete ze se chcete porad dokola hadat,,, mno jak myslite... *7* *5* *9* *1* -
-
Re: Re: pre lulu
ty pička ty si si ani neuvedomila že píšeš sama sebe...že pre LULU hahahahhahaha -
Len tak mimochodom ty chúďa keby ťa tie keci nezaujímali tak ich ignoruješ ale takto len dokazuješ ako strašne ťa to rozčuluje a preto si z teba každý robí prdel..... -
Nemala by si už spinkať maličká?Hádať sa s tebou,to je nám všetkým potešením,si fakt veľmi vtipná osoba :-)
-
-
-
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3* -
-
Re: Mám nový blog
to je sice super ae my nejsme vsevedi abychom vedeli jak se ten blog menuje -
-
Re: Re: Mám nový blog
Miss dokonalá to ale určite bude vedieť,ona LULU veľká požrala totižto všetku múdrosť sveta :-)
-
-
-
Oj oj
Ok, uznavam umite VY SLOVAKIA POEPLE dobre prekrucovat veci, ale uz vam nejak nepomuizu....Hej ty slovakia girl mas s tim psychiatrem nejake zkusenosti??hmm ze ho doporucujes....
TO JE MOJE VEC KAM PISU!NEMYSLIS??A ZE TU NECO NAPISU A DELAM SI SRANDU SE POSERE CELEJ SVET!!!NJN VY SLOVACI SE NEJAK MOC RYCHLE MNOZITE, NEMYSLITE??BOZE... BLÉ *5* -
-
Re: Oj oj
Myslíś si že ma može uraziť niekto tak hlúpy a prízemný ako si ty?To si a omyle dievčatko.Toho psychiatra ti váźne odporúčam,mám pocit že trpíš schyizofreniu vieš moja?Osobné skúsenosti bohužiaľ nemám takže ti ani nemožem poradiť...ale jedného fajn poznám aje to moj profesor takže len toľko....papapapa
-
-
pre lulu
To som netušila že v ČR žijú aj taký debili ako si ty dievčatko....nadávaš na ostatných ako Wentwortovi vzťah neprajú ale asi si si nevšimla(to bude asi tým ty hus že nevieś čítať)že ty jediná máš k tomu neaké keci.MY SLOVÁCI SME HRDÍ NA TO ŽE SI VYBRAL PRÁVE SLOVAKIA GIRL(och prepáč,že som použila tvoj výraz)To si ešte nepochopila že tu minimálne 99%lezieš na nervy?A ešte jedna vec,už aj to ako si sa vyjadrovala na adresu DOMINICA PURCELLA svedčí o tvojej úrovni. -
-
Re: pre lulu
ja by som naozaj veľmi rada videla teba,keď tak s chuťou posudzuješ druhých....to máš naozaj také kompexy????na to je dobrý psychiater,mylím že odbornú pomoc potrebuješ viac ako soľ....a neber to v zlom a hlavne nezačni na mňa šteka´t to svoje že nenávidíš slovákov a podobne,to už sme počuli,chce to originalitu baby *1*
-
-
pre lulu
keby hlúposť kvitla moja drahá,bola by z teba krásny ružový ker..... *1* -
OMG
Myslíte si, že jste frajerky a frajeři????
Tak to jste vedle!A ze pisete ze jsem zzakomplexovana?
Tak to jste slapli hodne vedle!!!VUBEC NEJSEM
JSTE BANDA DEBILU KROME KOKI!!!!
*9*
NEPOCHOPIM VASE MYSLENI!!!!!!
A jestli si myslite, ze me dokazete setrit tak to se hodne mejlite hooooooooodne!!!NIKDO!!!me nedokaze setrit NIKDO!!!CHAPETE TO?NIKDO!!!TAKZE ZADNEJ CLOVEK!
HEJ SLOVAKIa Girl nezapomen se ozvat, ze jsme se to ucili ve skole!!NEZAPOMEN!!
Honzo, TY IMPOTENTE!!!Ja vim, jsi na nervy kdyz jsi impotent, ale tady si zlost nevylejvej dekuji!
Terezo, ja vim pracujes v obchode... a nemas ani zakladku, ale tady si taky nevyjvavej zlost!A jak si tu hadala zeme... to byly zeme do kterych bys chtela jet?Urcite az budes senior si aspon vyjedes mimo mesto...verim ti!
Jinak VSECHNY BEZTE DO PLYNU!JINAM NEPATRITE!A JSEM SI VEDOMA CO TU PISU, ALE LIDI JAKO VY NEDOKAZETE POCHOPIT TO, ZE JE NAM FŮŮŮK JESTLI MA WEMTA SLECNU NEBO NE, JE TO JEHO ZIVOT!!!JA HO MAM RADA, JAK HRAJE A LIBI SE MI!JA MU PRITELKYNI PREJU!!!!!!!!!!JA NEJSEM NAKA ZAVISTIVA PICA!!!JAKO SLOVAKIA A SPOL!!!
JINAK DRIV MI SLOVAKIA JAZYK NEVADIL, ALE TED????HNUSÍÍÍ SE MI!!!
*8* *5* *13* *9* *3* *1* -
-
pre lulu
Inak to s tým plynom je naozaj dosť úbohé,želal by som ti aby si na vlastnej koži okúsila čo je to plynová komora.....tam by ti hneď ten hrebienok spadol slečinka,na Terezu hovoríš že nemá vzelanie a ja neviem čo,smejeś sa z toho že niekto robí v obchode a podobne a to ťa má v obchoďáku obslužiť snáď krava,alebo ovca?Vidno že všetci ktorí písali že v hlave máš miesto mozgu.....mali pravdu!!!!!!!!! -
Re: OMG
To som netušila že v ČR žijú aj taký debili ako si ty dievčatko....nadávaš na ostatných ako Wentwortovi vzťah neprajú ale asi si si nevšimla(to bude asi tým ty hus že nevieś čítať)že ty jediná máš k tomu neaké keci.MY SLOVÁCI SME HRDÍ NA TO ŽE SI VYBRAL PRÁVE SLOVAKIA GIRL(och prepáč,že som použila tvoj výraz)To si eśte nepochopila že tu minimálne 99%lezieš na nervy? -
pre LULU
Čo si stále berieš do huby slovákov ty piča,máś neaký problém,tak sa stretnime a uvidíme kto z kohom,ženské nebijem ale ty si len odpad tak ti s chuťou tú drzú hubu preplesknem!!!!!! -
Re: OMG
ja za sebe si myslim ze sem frajer a ostatni sou podle me tez dost dobri frajeri. yako my vime ze nechapes vubec nic thak se ani nedivim ze nechapes nase inteligenti mysleni :)) a inac nam nemusis 3x opakovat ze te NIKDO nedokaze setrit *1* ono uz te mnoho lidi hodnekrat setrelo jenze ti to jaksi nedoslo XD...no a yako my vsichni chapem ze ti je FŮŮŮK esli ma went holku. ty tady rikas uplny hovna a vsichni do tebe rypou pac je to fakt prdel hadat se S TEBOU *15* -
-
Re: Re: OMG
To máš úplnú pravdu....ona si sedí na vedení,to preo jej to myslí trošku pomalšie ako ostatným *1* -
for hitler
svatá pravda brácho,je to kunda *1*
-
-
-
no nee
sem myslela že tu najdu samou chválu na wenta a zatým toto.no lidi bud piště věci co sa ktomu vztahují nebo čučte a nedutajte *9* btw:went je kusan -
no nee
no tak to snad ne.tady máme psat komentáře k hercum a vy se tady hadate *16* -
haha
no ted jste lulu dostali..vy jste ji taaak setreli.
pro buffy-summer...jedinej kdo tady neprenesl pres srdce,ze uz neni volnej..ses leda tak ty *13*
pro luckyboy20....ty vis co to je menstruace??
a pro kacislavu....infekce ses tu tak mozna ty a ostatni inteligenti tveho typu -
-
Re: haha
pani chytrá se ozvala :-)dovol se mi zasmát na tvým nízkým IQ -
-
Re: Re: haha
JENICKU, PROSIMTE NEPOUZIVEJ MOOJI ZASOBU SLOV ANO?PANI CHYTRA RIKAM JA TY IMPOTENTE *15*
-
-
Re: haha
ja nerikala ze infekce se šulina lulina! rikala sem ze PS je infekce...thaky ses spletla
-
-
máš menstruaci?
Hele Lulu,to jsi takováhle píča i normálně nebo máš zrovna menstruaci a z toho ti to tak jebe.....já vždy říkal že předmenstruační syndrom je svinstvo..... -
-
Re: máš menstruaci?
ale, ale........to jsou ale oskliva slova!nic proti tobe......ale tohle je uz trosku hardcore.... -
-
Re: Re: máš menstruaci?
To ako ona uráźa každého naokolo hard nie je?No čo chudinka malá,neskúsla to že Went už nie je single....lol *1* *1* *1* -
Re: Re: máš menstruaci?
hardcore je to jak tu každýmu tá husa nadáva....
-
-
Re: máš menstruaci?
to je!ona je to totiz infekce a je to premenstruačni syndrom XD ae yako to neva ze ona by nevedela ze ses trochu spletl kdybych to nerekla XD
-