-
Re: Re: Re: Michael umře???
proto se to taky jmenuje pb... wrau treti rada je taky smrncovní *14* -
Re: Re: Michael umře???
No a ve 3.řadě budou taky utíkaz z vězení.. . *5* -
Neuvěřitelné...
Nějak stále nechápu, jak může být někdo takhle úžasnej...nedokážu ani slovy vyjádřit tu nádheru *14* No prostě bomba... *14* -
Re: Michael umře???
ne neumře..koukám na 3. řadu...ted utečou v druhý řadě budou pořád utíkat a ve 3 se dostanu zase do vězení.. -
Michael umře???
Slyšela jsem, že Michael údajně zemře. Nevíte někdo, jak to s ním bude??? Umře?? *9* -
3. řada
Teď koukám na 3. sérii a je to fakt mazec. Umírá tam strašně moc lidí i ti, kteří by měli jakožto v americkém filmu přežít. Třeba Sára...Je to fakt moc napínavé!!! Já to žeru!!! -
ježiší
sem ta tomle diskuzním fóru protože se mi Wentworth moc líbí takže nechápu proč tady někdo tvrdí at vysmahnu že se mi nelíbí mě se miller líbí fakt moc *1* -
Miller
Na PB se dívám už od ledna nebo února 2007 je to super herec snad se uchyti i jinde :) *14* *4* -
Re: on..:-*
no to my máme klučinou kterej se menuje miller, nic proti nemo ale je to úplnej magor:-D *1* *1* -
Jo, Wentworth je bezvadnej!!
Já newim jestli jsem divná, nebo co, ale já si prostě k Lost i Prison Break dělám obdobu deníčku. Prostě mám sšitek, do kterýho lepim vše co v časopisech a novinách najdu:-) Je to divný, ale pak je to dost zajímavý:-) *9* -
*15*
Hej . . TEN serial sLeduju s Kamosem k dE to . .Rano v Buse,odpoLko v Buse. . Jen Je skoda,Ze Ta Treti RAda Se TaK Sereee. . *9* / / JInak sOu uPa Boziii Bratriiii*5* -
Re: Re: Re: Re: Re: dementi
vis co ???? ty tvoje nazory moc lidi fakt nezajimaji !!!! a kazdy clovek ma svoje idoly, takze kdyz se ti proste nelibi tak si to nech pro sebe !!!!!! *13* *13* hodne lidem se namusi libit zase tvoji idolove nebo tvuj idol .... takze vysmahni jo ?! *13* *13* *15* *15* -
Wentworth Miller
tak lidi muzu vam rict, ze tohoto herce jsem zacala obdivovat od prvniho dilu UTEK Z VEZENI a je to bomba !!!!!!!!!! jeste jsem nezmeskala ani jeden dil ! a urcite nejsem jako jeho fanynka sama ... *3* jinak je moooc krasnej a rotomilouckej ! *14* *14* mno je proste krasavec .... *14* -
Re: je boží
jo, je docela pěknej *3* -
je boží
je dobry herec v Prison Break a také v Underworld.Je Boží! *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *5* -
je boží
je dobry herec v Prison Break a také v Underworld.Je Boží? *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: dementi
si jako myslíš že si nejlepší nebo co se chováš jako...... nebudu sprostá ty máš asi v hlavě namatlanej nějakej trus nebo něco podobnýho ne?????? *13* *16* -
Re: Re: Re: dementi
joo to je skvele ze uz ses naucila pouzivat vyraz my a ne vy :))no a yakoo na velikosti mozku nezalezi esli nevis ale to nevadii pac ironii by mohl pochopit kazdyy:)) -
Re: Re: pro yoo
kdyz nvs co si myslim, tak sem ani nepis okéj? *9* *9* *5* -
Re: Re: dementi
a to jako proč si myslíš že jsme sexshop seš divná a nauč se číst protože je to všude napsaný víš,ale na tohle máme moc malej mozeček