Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Calendario

jej tak diky *3* *4*
  • ....

Lidio jen malá informace v nové top dívce je speciál o Prison Break... :)
  • Re: Re: lulu je bečka

jdi někam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A nedýchej kyslík *9*
  • Re:

Stejně je nejlepší a nejkrásnější!!! *1* *14*
  • Re: love

jo to souhlasím !!!!!! *14* *14* *14*
  • Re: To je ževotopis?!

nic proti si to tam napiš sama. ten kdo to dělal si s tim musel dat hodne práce!:)
  • slint...

Páni nevím jestli jsem kdy videla užasnejšího a dokonalejšího chlapa než je Wentworth Miller dokažu na jeho fotky civět pul hodiny v kuse.... *1* *1* proč u nas takoví nerostou ? *3* a neni teplej to jsou jen fámy....dementního bulváru...si vemte kolikrát už byla třeba Fergie těhotná *1* *1* on je nadhernej dokonalej a naprosto užasnej...
  • 1

Klasa nesmirna *10*
  • To je ževotopis?!

Docela zklamání :( Tohle rozhodně není životopis. Plno věcí, které tam nejsou a jsou podle mě mediálně známe tam není. Například jaké měl dětství, co jeho vtah k ženám, jeho nynější postavení=to jestli se cití jako celebrita, chybí tam také to kde přesně žije, etc. No je toho hodně, škoda chtěla bych to vědět. *9*
  • Re: Re: Re: Re: Podoba

jeezis marja vidim ze cekej narod zná "humo" *9*
  • Re: Re: Re: Podoba

noo to sme se zasmali *9*...ale jestli sis nevsimla tak ho spis urazis bo podle me mas celkem hnusnou prdel*9*...prej: bat nemiluju ho XD :D-to neumis ric ani jednoduchou vetu but i don´t love him??? trapaaaaas *1* *1*
  • Re: Re: Podoba

jeho oči nemá nikdo!........
  • Re: Pro omg

si trapnej/ná jak schody ve výtahu...... nech ho na pokoji... *10* *10* *10* *10* *10*
  • Re: Re: Re: Podoba

Blelel, jinak je wwenta ten nejvic CUTE a SEXY chlap on the world, but nemiluju ho *13* to jje picovina ho milovat, jenom je to můj IDOL *14* *14* *14* *14* *14* SEXÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, hrísne sexy, ze koki? *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • Re: Podoba

to yako faakt?!a kolik ma soused? podle me je went jedinecny a nejak mi nesedi ze by se nekomu moh podobat
  • Re: Re: Podoba

a kdyz se kouknu na svoji prdel... mno to jsou uplny dvojcata *1* *1* *14* *14* *14*
  • Re: Podoba

nechceš svího souseda vyfotit aby sme se pokochaly jo a já mám zase bratrance a ten mi příde že se mu taky podobá!!! *1* *1*
  • love

miluju ho...je tak nádhernej *14* *14* *14* ♥♥♥
  • Podoba

podobá se mojemu sousedovi,fakt kus *14*
  • Re: seriál nebo film

vím co myslíš, je to nějakej krátkej film, nízkorozpočtovej, ale viděla jsem jenom ty videa na youtube, ani si nepamatuju, jak se to jmenuje:) myslím, že je to z roku 2005,a le jistá si tím nejsu.)tak název je The Confession

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit