-
:o)
Omg, docela mazec jak se Wentovi zvedla popularita a vyhoupl se na top 1 příčku :) Btw jsem nahrála docela dost nových fotek, ale pořád se nechtěj zobrazit :-/ Jináč... Went 4ever... x) -
Re: Re: Re: Re: Calendario
stoji 199,- -
Re: Re: Re: Calendario
v bontonlandu -
Re: je gay
ty si hovado *16* -
Re: Re: Calendario
jeee prosimte a kdes ho to sehnala??? -
Re: Pro omg
ale viiim *1* gggghhhh *4* -
Pro omg
HeH, vubec me neznas!!Jezis tak se o em nezajmej!okamzite reagujes na clanek o me!VUbec me neznas tak nerikej ze jsem debill ok?chces se hadat, ok beru, ale ja s tebou ne, takze si vyliz tu prdel, chapes a nech me bejt! *5* -
Re: Kalendář
Kdyžtak se mrkni na naše nej. stránky o Prison Breaku a napiš do "Rychlý přízpěvek autorům " oni mají přehled a poradí ti..... *5* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: pro lulu
no teda nejses vubec zajimava. rekla bych ze mam pravdu-ses pekne zazobana a esli nekdo kidl takovy hlod ze ses dobra, tak musel byt bud poradny debil nebo sis to napsala sama *1* ty si ze vsech hned udelas nepratele *9* hudry hudry *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: pro lulu
stojis za vic nez ty chudinky tu...sry sem uz nepachnu tak mi kdyztak napis na mail *4* PS: went je nejnádhernější človíček na téhle planetě *14* -
Re: Re: Re: Re: pro lulu
Heh 4 omg:To jsem tak zajmaváá?,Ze furt nekdo se me na neco zepta a sup okamzite reagujes!!!Ty voe ty vůůůl!! *8* ....kacik:proc to chces vedeett? *4* -
Re: Re: Re: pro lulu
hhh dalsi pakunda -
Re: Calendario
da.....ja ho mam -
Re: Re: pro lulu
seš trapna neumiš nic jinyho než uražet *16* -
Re: pro lulu
jezis proc se chces divat na blogísek XD te blbky? beztak ani nevi co to blog je *1* a jestli ho ma tak je tak zazobana ze na tebe hned zacne drzkovat *1* -
pro lulu
lulu esli mas blog poslala bys mi ho pls na mail DJka.x@seznam.cz , chtela bych se podivat *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Hihi
o si pakunda zaostala.jo este znam kunda...asi znam jiny slova dyz sem napsala celou vetu ne?to by cloveku s normalnim iq doslo ale ty mas na to az moc podprumer *9* *1* -
Re: Re: ------
toto neres pls.... *13* *3* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: pro skapej vole
ale ty kraviny si neodpustim XD -
Re: blee
ty kriple!co sem lezes dyz se ti nelibi? *10*
dala bych sem zvracejiciho smajla ale sorry on tu neni.....a ne na wenta ale na tebe