Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :o)

Omg, docela mazec jak se Wentovi zvedla popularita a vyhoupl se na top 1 příčku :) Btw jsem nahrála docela dost nových fotek, ale pořád se nechtěj zobrazit :-/ Jináč... Went 4ever... x)
  • Re: Re: Re: Re: Calendario

stoji 199,-
  • Re: Re: Re: Calendario

v bontonlandu
  • Re: je gay

ty si hovado *16*
  • Re: Re: Calendario

jeee prosimte a kdes ho to sehnala???
  • Re: Pro omg

ale viiim *1* gggghhhh *4*
  • Pro omg

HeH, vubec me neznas!!Jezis tak se o em nezajmej!okamzite reagujes na clanek o me!VUbec me neznas tak nerikej ze jsem debill ok?chces se hadat, ok beru, ale ja s tebou ne, takze si vyliz tu prdel, chapes a nech me bejt! *5*
  • Re: Kalendář

Kdyžtak se mrkni na naše nej. stránky o Prison Breaku a napiš do "Rychlý přízpěvek autorům " oni mají přehled a poradí ti..... *5* *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: pro lulu

no teda nejses vubec zajimava. rekla bych ze mam pravdu-ses pekne zazobana a esli nekdo kidl takovy hlod ze ses dobra, tak musel byt bud poradny debil nebo sis to napsala sama *1* ty si ze vsech hned udelas nepratele *9* hudry hudry *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: pro lulu

stojis za vic nez ty chudinky tu...sry sem uz nepachnu tak mi kdyztak napis na mail *4* PS: went je nejnádhernější človíček na téhle planetě *14*
  • Re: Re: Re: Re: pro lulu

Heh 4 omg:To jsem tak zajmaváá?,Ze furt nekdo se me na neco zepta a sup okamzite reagujes!!!Ty voe ty vůůůl!! *8* ....kacik:proc to chces vedeett? *4*
  • Re: Re: Re: pro lulu

hhh dalsi pakunda
  • Re: Calendario

da.....ja ho mam
  • Re: Re: pro lulu

seš trapna neumiš nic jinyho než uražet *16*
  • Re: pro lulu

jezis proc se chces divat na blogísek XD te blbky? beztak ani nevi co to blog je *1* a jestli ho ma tak je tak zazobana ze na tebe hned zacne drzkovat *1*
  • pro lulu

lulu esli mas blog poslala bys mi ho pls na mail DJka.x@seznam.cz , chtela bych se podivat *3* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Hihi

o si pakunda zaostala.jo este znam kunda...asi znam jiny slova dyz sem napsala celou vetu ne?to by cloveku s normalnim iq doslo ale ty mas na to az moc podprumer *9* *1*
  • Re: Re: ------

toto neres pls.... *13* *3* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: pro skapej vole

ale ty kraviny si neodpustim XD
  • Re: blee

ty kriple!co sem lezes dyz se ti nelibi? *10*
    dala bych sem zvracejiciho smajla ale sorry on tu neni.....a ne na wenta ale na tebe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit