-
seriál nebo film
nevíte někdo, jak se jmenuje seriál, ve kterym hraje a je ve vězení? Ne, nemyslim Prison Break, ale něco jinýho, kde hrál taky vězně...na youtube sou takový videa -
Re: Re: Re: hhh
nedovolim aby ses zasmala a..proc to komentujes dyz rikas no coment? asi proto ze si pojebana pakunda co oko vetsi jak mozek -
Re: pro skapej vole
mno jo ses trapka a tve kecy ze mi das na prdel sou jeste vic trapne.zrychtuj se -
Re: Re: miluji ho
ja bych rekla ze je chytrej a z obliceje se take da vycist povaha takze:je urcite mily a hodny. jako kamarad je trosicku nudny, ale umi poradit. rozhodne neni zadnej namachrovanej frajer ani vymetac kaleb. ma rad klid a radsi je sam...tohle sou me uvahy o jeho zajimave osobnosti. sou to pouze domnenky, ale zistila sem, ze vetsinou mam pravdu pokud typuji pvahu podle obliceje a chovani :)) -
michael
Tohle je fakt krásnej chlap se vším všudy..prostě mě úplně dostal.. ten jeho pohled ááách .. *14* *14* *14* *14* Kdyby takej nádhernej chlap byl u nás tak se neovládám.. Já ho zbožnuju a nemůžu se dočkat každýho útěku z vězení *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: hhh
no jo, dyz si prase...a je mi jasne ze sem te setrela a k tem podlaham-je to usudek, ae vy tady kidate take usudky ktere sou jeste vic nesmyslne -
Re: miluji ho
jaj to je docela sranda, ty ho strašně miluješ a v životě si ho neviděla na vlastní oči, chtěla bys být po jeho boku ale vůbec nevíš co je to za člověka, navždy ti zůstane v srdíčku, ale on se o tobě nikdy nedozví *3* *3* ale vpoho, je krásný to je fakt... jenže to je tak všechno co o něm dokážem říct *4* -
miluji ho
není co dodat prostě ho miluji a milovat budu navždy mi zůdtane v srdíčku
chtěla bych být po jeho boku
a příjde mi ubohý že se o něm píše že je gay
MILUJI HO *14* *14* MOC MOC MOC -
Re: Re: jejej
si někdo na něco hraje no... *16* *16* fakt nepochopim takovej rozdil!:( a ni je nerozpozna.. tolik clapu je co maj plesatou hlavu!!!! *16* *16* *16* *8* -
Re: Re: Re: Re: Hihi
Jasný brouku, a jiny slovo neznas?Koki je pakunda ja jsem pakunda!Hmm zajímavé... a jeste mi jedno vysvetli co tím myslis tou pakundou, fakt jsem to nikdy neslysela.... *9* -
pro skapej vole
ja nevim kdo si tady mysli ze je rambo,ale ja to nejsem.....to tys tu zacala vsem rikat ze jim prokopnes hlavy......btw je to dost trapny...... *5* -
Re: jejej
Taky jsem si toho všimla...ak to tam někdo mohl dát nepochopím... *16* -
Re: Re: hhh
hEH, DOvol abyhc se zasmala... ehm ty tvoje keecy... no no coment.. fakt to nedavam.Jedna vec, ty jsi u koki byla, ze vis tolik veci??Hmm to asi koukas na svoji podlahu vid?Chudinko si spaldla nejak na dno, ze uz mas takovou podlahu *8* *15* *1* *3* -
Re: Re: hhh
no..ted jsem se usrala....boze ty si me setrela...jak vis jak vypadaj nase podlahy?? -
Re: hhh
ano vim ze sem drsna a ze sem to vsem natrela.ty plesnive podlahy co mate v te vasi nore ti asi moc chutnaj kdyz se klanis coz... -
hhh
nojo skapej vole je dost mastna deva...ajko ted si to vsem natrela,ze nekomu prokopnes hlavu...fakt ses mastna....jako klanim se pred tebou -
Re: Re: Re: Re: Re: bozee
a ty ses vazne pakunda...hah nejlepsi je jak tu pises ze bys mi nafackovala a takovy hovna, kdyz ani nevis kdo sem *1* si myslis ze si naky rambo ze -
Re: Re: Re: Re: bozee
hej ale to je drsny........to rada rikas ze?? prokopnu ti hlavu.....hmmm...ja ti zase vyndam streva.......je to pro tebe dost drasticky? ses vazne kravka...... *15* -
jejej
Jenom bych tak podotkla že se nám do Wentíka zaplet Channing Tatum!!!!!http://foto.osobnosti.cz/ wentworth-miller-153350 tak jestli dou fotky mazat tak jí smažte!!!:) Docela rozdíl mezi nima..... -
Re: Re: Re: Hihi
jj ja sem trapnAaaa! a ty si nejretardovanejsi pakunda na zemi XD