Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG

Myslíte si, že jste frajerky a frajeři????
    Tak to jste vedle!A ze pisete ze jsem zzakomplexovana?
    Tak to jste slapli hodne vedle!!!VUBEC NEJSEM

JSTE BANDA DEBILU KROME KOKI!!!!
    *9*
    NEPOCHOPIM VASE MYSLENI!!!!!!
    A jestli si myslite, ze me dokazete setrit tak to se hodne mejlite hooooooooodne!!!NIKDO!!!me nedokaze setrit NIKDO!!!CHAPETE TO?NIKDO!!!TAKZE ZADNEJ CLOVEK!
    HEJ SLOVAKIa Girl nezapomen se ozvat, ze jsme se to ucili ve skole!!NEZAPOMEN!!
    Honzo, TY IMPOTENTE!!!Ja vim, jsi na nervy kdyz jsi impotent, ale tady si zlost nevylejvej dekuji!
    Terezo, ja vim pracujes v obchode... a nemas ani zakladku, ale tady si taky nevyjvavej zlost!A jak si tu hadala zeme... to byly zeme do kterych bys chtela jet?Urcite az budes senior si aspon vyjedes mimo mesto...verim ti!
    Jinak VSECHNY BEZTE DO PLYNU!JINAM NEPATRITE!A JSEM SI VEDOMA CO TU PISU, ALE LIDI JAKO VY NEDOKAZETE POCHOPIT TO, ZE JE NAM FŮŮŮK JESTLI MA WEMTA SLECNU NEBO NE, JE TO JEHO ZIVOT!!!JA HO MAM RADA, JAK HRAJE A LIBI SE MI!JA MU PRITELKYNI PREJU!!!!!!!!!!JA NEJSEM NAKA ZAVISTIVA PICA!!!JAKO SLOVAKIA A SPOL!!!
    JINAK DRIV MI SLOVAKIA JAZYK NEVADIL, ALE TED????HNUSÍÍÍ SE MI!!!
    *8* *5* *13* *9* *3* *1*
  • no nee

sem myslela že tu najdu samou chválu na wenta a zatým toto.no lidi bud piště věci co sa ktomu vztahují nebo čučte a nedutajte *9* btw:went je kusan
  • no nee

no tak to snad ne.tady máme psat komentáře k hercum a vy se tady hadate *16*
  • haha

no ted jste lulu dostali..vy jste ji taaak setreli.
    pro buffy-summer...jedinej kdo tady neprenesl pres srdce,ze uz neni volnej..ses leda tak ty *13*
    pro luckyboy20....ty vis co to je menstruace??
    a pro kacislavu....infekce ses tu tak mozna ty a ostatni inteligenti tveho typu
  • Re: Re: máš menstruaci?

To ako ona uráźa každého naokolo hard nie je?No čo chudinka malá,neskúsla to že Went už nie je single....lol *1* *1* *1*
  • Re: Re: máš menstruaci?

hardcore je to jak tu každýmu tá husa nadáva....
  • Re: máš menstruaci?

ale, ale........to jsou ale oskliva slova!nic proti tobe......ale tohle je uz trosku hardcore....
  • Re: máš menstruaci?

to je!ona je to totiz infekce a je to premenstruačni syndrom XD ae yako to neva ze ona by nevedela ze ses trochu spletl kdybych to nerekla XD
  • Re: for xxx

ano znam ji....je to modelka.....hezka a sympaticka.¨...ale s wentem nechodi...urcite...anebo me dobre klame...pokud ja vim tak jsou jen kamradi.. *13*
  • Re: Re: Re: Pro koki

ty si radši vem knížky a uč se do školy,váźne to potřebuješ!!!!!!
  • máš menstruaci?

Hele Lulu,to jsi takováhle píča i normálně nebo máš zrovna menstruaci a z toho ti to tak jebe.....já vždy říkal že předmenstruační syndrom je svinstvo.....
  • pro Kačislavu

jj,nemá vlastnou fantazii chudinka malá,je mi jí úpřimně líto,zakomplexovaná blbka krerá své komplexy léči na iných lidech.....
  • Re: Re: Re: Pro honzu

jo aha!! XD ja sem blb tak sry on rikal ty s tou druhou a ne ty i ta druha huh ja sem duta jak dub a dub duty neni takze sem duta jak neco duteho :)))))))))))))))))))) XD XD ju XD *1* *1* *3* *9* *5* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* ju
  • pre Kačislavu

No myslím si že si práve pochopila úroveň "slečny lulu".....
  • Re: Re: Re: Re: BOZÉÉÉ

"fakt zaveddinea hodne" JEZIS BEZ SI PATLAT TU SVOJI SLOVAKIA NEKOMU JINYMU!! *5* *10*
  • LULU JE BLBKA

Chudinko malá....seš blbá jak tágo ale co se dá delat no.Leda tě litovat.
  • Re: Re: Re: Re: lidiiiiiiiii

MAS NAKEJ PROBLEM????
  • Re: Re: Pro honzu

TY KRAVO JA PSALA HONZA: CHAPES??TY PICOOO ZKURVENA ME NESER!!!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?

nevim..komu cpes,ze jsi modelka,protoze nas to vazne nezajima....a nekteri nemaji to velke stesti byt v americe,a stejne ti neverim..taky muzu rict,ze jsem modelka a videla jsem slavne lidi...ale nedelam to,protoze nemam za potrebi to delat..a to jak jsem psala,ze jsem s nim byla na kafi..byla to jen sranda(pro nektere lidi,kteri by mi cpali,ze jsem taky psala,ze jsem ho videla)takze ty nase velka modelko...doufam,ze je to v americe dobry *1* *1* *1* *1* *1* *13* *13* *13* *13*
  • Re: Re: Pro honzu

trochu si nepochopila vyznam tech slov *1* radsi si to precti jeste jednou *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit