-
Re: Pro honzu
hele ja umim pochopit ze mas trochu mensi mozek nez normalni lide a tak sama nic vymyslet nedokazes, ae fakt bys honzovi nemusela rikat jeho vlastni slova ze patri do kanalu ju *8* -
Re: Re: Re: Re: OOOOOOO
Psal ti nekdo neco??ne tak ani neotvirej tu svou nevymachanu drzku! *13* *5* -
Pro honzu
Honza:ty i ta druha patrite na dno kanalu.
Muj vzkaz :Honza patri do plynu! *16* *8*
Ja takova nejsem nikdy tyhle hnusny veci nerikam, ale lidi co neumej nic pochopit a delaj znas blbce, a jeste vsechno prekroutej, budu psat takovyhle hnusarny *13* -
Re: Re: Hups
jj, už začínám chápat! *5* sem koukala že se to tady jaksi zvrtlo! *9* a ty tomu jako věříš že se schází se slovenkou? mě to připadá trošku padlé na hlavu, ale je to jen můj názor, jestli jooo tak to by byla bomba! *1* škoda že nejsem ze slovenska! *14* paaaa -
Re: Re: Hups
ty ji znáš?? *14* joo fakt??? *1* a tak to bys mohl zařidit, ať mi ta jeho krásná a chytrá holka pošle jeho autogram ne? *5* neee promiiiiin, a kde k sobe prisli?? jen tak ?? se potkali na ulici bo co? *4* pa apaaaaa -
Re: Romeo and Juliet
všechno se da stahnout pres torrent, ae prvni si musis stahnout nektery z torrentovych programu (bitlord ,botcomet ,utorrent...)a pak muzes stahovat cokoli se ti zachce-filmy,hry,cela alba,pocitacove programy atd. stranka ze ktere muzes stahovat je torrentz.com -ta vyhledava nejlepsi soubory na vsech torrentovych strankach :)) -
Re: pro lulinku
je to píća,mrdej na ni!!!!!!! -
Re: Re: Re: BOZÉÉÉ
A čo si ty?Malá česká kurvička bez IQ,fakt závidenia hodné. -
Re: Re: Re: OOOOOOO
seš postihnutá už od narození? -
Re: Re: Re: lidiiiiiiiii
koho urážaś ty pička nedonosená hm? -
pro lulinku
oh no tak sorry!!vazne sem te nechtela urazit tim ze sem ti na ucet pripsala vtipny hlod!fakt nevim co sem ti udelala ze po me hned cubkujes(asi to bude tim ze ses cubka *7* *4* ), ae ja sem proti tobe nic nerikala proste sem se jen zpletla, ae uz se nedivim ze proti tobe vsichni sou pac si ze vsech hned delas nepratele tim ze je urazis i kdyz by "mohli" bejt s tebou. hjfdjkv jdfjbvjdfkj bdkjbkhbk jhbkjhbj ju? -
Re: Re: pro lulinku
ty i stou druhou patříte na dno kanála -
Re: Re: pro lulinku
to mluvíš o sobě ty blbko? -
Re: wtf??
tak to rozhodne bude vedieť tá jeho slečna nebezpečná *1* -
Re: Re: lidiiiiiiiii
TY SLOVAKIA girl zalez!!!Fakt uz nemuzu cist ty tvoje "chytry" kkecy!A NEZAPOMEN TO VSECHNO PREKROUTIT!!! *13* -
Jéééééééžis zase se ozvala pani chytrá.To svý "ju" si strc do ty svy smmardlavy prdele... zalez a nevylejzej!Vidim, ze sem chodej samy uboozaci, mno stesti je ze tam s koki nepatrime *15* -
for xxx
a co je to za holku xxx?ty ji znáš?ozvi se please!!!! *1* -
Re: Re: boze, boze.....
to s matkama si nemuzu nechat pro sebe..a to ze dvou duvodu.....za prvi...neumim si prestavit kde jinde si to videla nez doma takle se chovat...a za druhy jak ty sama rikas:to co rikam je moje vec...tak se nad sebou a temi svymi trapnymi keci trochu zamysli a prestan tu prudit! *4* -
to s tou zenou a detma,ale psal nekdo ulne jinej nez ja nebo lulu -
Romeo and Juliet
Zdravím, mám dotaz zda někdo náhodou nevlastní dílko z roku 2000 s názvem "Romeo and Juliet" - ten video film s W. Millerem v roli Parise.*14* Nebo neznáte aspoň odkaz, kde ho na netu stáhnout...?