Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wenntworth

*8* jde viidet, kdo tu to pochopil a kdo ne!...omg... a jestli si myslite, ze jsem proti lulu a koki!Tak to jste vedle oni meli pravdu, ale vyjste to nepochopili a prtoo se hadate! *7* *7* BLBKY *1* *9*
  • Re: Re: Re: moc mladá

*1* myslíš že je live hnusák?
  • Re: Re: moc mladá

Jej jestli také ve kutečnosti....na živo může být ble....
  • Re: Re: moc mladá

tak to je hustý,já bych tam hrála i bez nároku na honorář *1*
  • Re: moc mladá

Taky tam jěšte bylo,že Wentworth a ta holka jsou jej kamaráti a nic intimního mezi nima není.Takže možno zase blafy bulváru.taky tam bylo že mněla hrát Niku Volok,která hrá v Prison Breaku manželku Michaela Scofielda,ale vzali se tam jen proto aby získala zelenou kartu,tá Nika v seriálu hraje striptérku která pochází z Česskoslovenka.No a tuhle roli ta modelka odmítla.
  • Re: moc mladá

tiež si myslím,ale vek nehrá rolu pokial s amajú radi a čo jena tom že je o pár rokov starší?Starší muži sú oveľa charizmatickejší ako mladý.A hlavne WEntworth vyzerá na fotkách veľmi mlado. *14*
  • moc mladá

Ahojky holki.
    Já to taky četla,že Went má holku.Byli spolu vyfoceni jak vycházají z restaurace.Myslím ale že ta holka je k němu moc mladá,jí je 21,no a Wentworth má 35.Holka je to podle fotek v časáku hezká. *14*
  • Re: Re: Re: smutné a hlúpe

Ja si myslím že máš úplnú pravdu,každý má pravo na svlastné súkromie,aj slávny ľudia.Je to pekný,charizmatický herec a neprestanem ho obdivovať len preto,že s niekym chodí.Som rada že si vybral slečnu zo Slovenska.Je to pre nás Európanov obrovská česť. *4*
  • Re: Re: smutné a hlúpe

Ahojda.Vidím že tu došlo k fakt trpný hádce...a důvod?To že Wentworth s někým je.A proč by nebyl?Má na to plné právo,je svobodnej,nemá závazky.To že má holku je pravda.Taky jsem to četla.Fotky tam byli,nevím jestli ta fotka tady v galerii je nebo není montáž ale ta holka byla tí na fotce tady hrozne podobná.Je ze Slovenska,má 21,5 let dělá modelku,potkali se v Paríži.Wentworth v rozhovoru síce tvrdil že jsou pouze kamaráti ale na fotkách vypadali dosť zamilovaně takže fakt nevím. *14*
  • Re: smutné a hlúpe

Konećně inteligentné slová...
  • smutné a hlúpe

Mala by si sa nad sebou zamyslieť LULU,je úbohé ako tu urážaš slovákov,o čo si ty lepšia,aký je rozdiel medzi čechom a slovákom?Žiadny ale vieš aky je rozdiel medzi mnou a tebou?Taký že ty si hlúpučká a nevyzretá slečinka,ktorá si myslí že pojedla všetkú múdrosť sveta a ja som normlna ženská ktorej sa WEntwort páći či už s prieteľkou alebo bez nej....
    Ak s tým dievčaťom zo Slovenska je držím im palčeky a%z sú šťastý a ak nie tak aby si našiel tú pravú lásku.... *4*
  • Re: Re: fuj LULU

*7* hahahhaahahha
  • Re: Re: Re: Re: fuj LULU

já taky *1*
  • Re: Re: Re: fuj LULU

*5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9*
  • Re: Re: fuj LULU

*3* *9* *13*
  • Re: fuj LULU

*14*
  • Re: fuj LULU

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • fuj LULU

kdo si myslí že lulu a koki jsou nány nech pošle obrázek....
  • konečně

No¨konečně je tady čistý vzdchuch....kráva Už šla spát...a snít vlhké sny o Millerovi.... *1*
  • Re: lulu je bečka

a určitě má tlstou a nechutnou prdel s celulitídou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit