-
Re: lulu je bečka
*1* *1* *1* *1* *1* *1* -
lulu je bečka
ty musíš být fakt nechutná bečka,protože se říka,že jak blbá tak široká.....fuj -
Re: oLULU pe Terezku
juj ale mi je jej ľúto....VYHLASUJEM ZBIERKU pre LULU,chúďa,aby už emusela pˇ´asť cudzie husy,kúpime jej vlastné... -
Re: o LULU pre Kiaru
Oh, díky. To bude tím, že jsme se naučili, jak se máme chovat. *14* -
o LULU pre Kiaru
Ty a Terezka jste SUPER a tamto je kráva co má místo hlavy hovno.... -
Přesně tak *14* -
Bohužiaľ ako hovorí náš dekan,aj pre takých slnko svieti,aj keď len slabo... -
pre LULU
Keď už sme pri tých husiach,máś s nimi aj neaké fotky,no ako ich pasieš a podobne????? -
To je vážně smutný. Ale i takoví lidi jsou -
Re: Re: Re: Re: pro LULU
taky pereš v sví hubě čuráky.....? -
Re: Re: Re: NC
vím to od kurvy jako seš ty..... -
Re: Re: Re: pro LULU
na takovou uroven jsem neklesla...mno on by podle tveho chovani, taky zadna holka nesla, ale nevadi -
oLULU pe Terezku
Myslím že musela preliezť veľa postelí kým jej dali do ruky výučný list..... -
Re: Re: NC
Dalsi chytrolin mno jo mno anglicky to tu pise a mysli si ze to nikdo neprelozi!To jsi hledal ve slovniku? *5* *13* -
Re: Re: Re: NC
Ne,nemám s tím zkušenosti. Naštěstí. V Praze žije hodně hlupáčků, to máš pravdu. Jsem ráda, že mezi ně nepatřím. -
pro blbku
Smutné je to jak seš blbá...... -
Re: pre LULU
Joo, myslim, že základní školu nějak peřlouskala. A dokonce si myslím, že má i na nějakej učňák. Co myslíš Ty? -
Re: Re: pro LULU
také jako ty bych nešukal ani do prdele...nejsi setra tí kundy co ha Hlaváku kouří čuráky za sušenky...? -
Re: Re: NC
Jo takhléééé, chaticka!!ale urcite mas zkusenosti s husama vid?Jinak nebudu hadat zeme tim se jinak ztrapnuju....Asi se odstehuju, jestli se v praze vyskytuji takovy pitomci jako jsï! *1* -
pre LULU
Ona by ich ani nevedela nájsť na mape....myslíš že skoncila aspoň základku?