-
Re: Re: Re: Re: Re: bozeeeeeee
je sexy,je to kunda aké ty vidíš len v časopisoch,v zrkadle rozhodne nie.... *1* -
Re: Re: Re: Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!
co je spatne na tom,ze je nekdo se svou rodinou??? -
Re: Re: dvě píče
Víš co znamená slovo boy?? Ne? Tak to znamená chlapec. Tzn SAMEC, tzn že to nemůže být kráva. *14* -
trapná píča *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!
Studuji vysokou školu, jen pro informaci. A jestli Ty máš zkušenosti s učilištěm, tak já to chápu. Musí být i hloupé prodavačky a uklízečky, protožě kdo by to pak dělal?? -
já tu čtu pouze 2 krávy ......lol -
kundy
Mrdej na to Luckyboy,jsou to krávy vymršený s hovnem místo mozgu,papappap LULU aj KOKI....večerníček už skončil.... -
Ano, jsem vyhublá a jsem seyx. Díky. *14* -
Re: dvě píče
co se do toho seres ty kravo???to neni tvoje vec -
VRAT SE DO HROBU!CEKA TE TAM RODINA *10* *1* -
JOO A JAK TO VIS??MAS ZKUSENOSTI VID???NO JO NO KDYZ JE NEKDO NA UCNAKU JAKO MALA TELEZKA....MNO ANI NE NA UCNAKU! -
hahahhaha a ty si 100 kilová prasnica čo masturbuje nad fotkami Millera,chudák keby to vedela si by zvracal minimálne 2 dni..... -
Re: Re: Re: Re: Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!
Proč to bereš jako urážku? Já si plně uvědomuju, že každej si nemůže dovolit cestovat. -
Re: Re: Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!
Hovorí sa na Slovensko slečinka,a len tak mimochodom kde odmalićka tráviš prázdniny aj s rodinkou hm??????? -
Re: Re: Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!
Drahoušku tak až pojedeme zase na letiště, tak se vážně stavíme někde v supermarketu a pozdravíme Lulu, která nás bude obsluhovat za kasou hm? *14* -
Re: Re: Re: Re: bozeeeeeee
takze nty rikas,ze moje kamoska je vypatlana a bude prodavat v hypermarketu????boze tebe bych chtela videt...musis bejt vyhubla troska co si mysli,ze je desne cool a sexy,ale ses jenom velky rozmazly hovno na silnici *13* *13* *13* -
dvě píče
Ty jsi ale píča i s tou druhou s tou Lulu nebo jak se jmenuje,nány už se nedivým že chlapi se stávají homosexuálama..... -
MYSLIS SI ZE JSI ME ZTRAPNILA?NASRALA?NEBO SETRELA?ANI JEDNO Z TOHO JA MAM Z TEBE VÝÝÝTLEM JAK SVINA!DO JINY RODINY SE DOKAZE NAVAZET LEDATAK UBOZAK!! -
Re: pro terezu
S Tebou se vůbec nebavim, tak mě neurážej. Prosimtě ta lulu, vy jste jako kamaradky nebo co? Jen se ptám. -
Re: FOR SLOVENIA GIRL
hahahhaha,chúďa nebolí ťa z toľkého rozčúlenia hlavička,daj si neaké prášky na ukludnenie,budeš ich potrebovať :-)