-
Re: Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!
DRZKO SLOVENSKA!!!ZAPADNI DO TY SVY MINI ZEME A NASHLE!!JO JINAK MLUVI SE TU CESKY PRO TVOU INFORMACI!!!!A ZE PISU NECO NA ZACATKU ANGLICKY!TAK PROSTE PISU!!!UZ TO TAK MAM MNO!SLOVNI ZASOBA!!HELE ZALEZ DO SLOVENSKA *8* *15* -
Re: Re: Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!
O to, že bych někdy byla chudá se bát nemusím. Promin, že jsem Tě přecenila, tak jezdite do Bulharska s maminkou a tatínkem???? -
len tak ďalej Terezka,sú to chuiatka čo ani nikdy neprekročili hranice Českej republiky.....kiss for you sweety -
FOR SLOVENIA GIRL
NESER SE DO CR!!!ZAPADNI DO TY PRDELE A NASHLE!!!! *13* -
pro terezu
mas asi nejakou poruchu hlavy,ale jestli sis nevsimla..tak jsem jenom napsala,ze je to fotomontaz a at se hned nezblaznej a ty mas hned nejaky kecy???trochu vadna ne??? *13* *13* *13* -
Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!
To nedokážeš preložiž celú tú vetu do angličtiny?To for na začiatku je dosť úbohé,aj moj papagáj vie lepšie po anglicky..... -
Re: Re: Re: bozeeeeeee
Odmítám se s Tebou bavit. Jsi pod mou úroveň. Možná tě pozdravim,až si pujdu do hypermarketu koupit vodu a ty budeš sedět za kasou. -
POPRVY A NAPOSLEDY-NEBER SI DO DRZKY MOJI FAMILY!!!A DO CHORVATSKA?TO JSI TAK CHUDA?NO JO NO CLOVEK POD UROVNI!ZALEZ HOLKA, ZALEZ *13* -
Re: Re: Re: BOZE VY KRÁVY
a Slovákov si moc do pusinky neber kotě,lebo ty ako MISS češka nie si o nič lepšia :-)hahahhahahahha -
Re: Re: bozeeeeeee
nekecej!!!drz klapacku a bez hajat!!!! ty tu cpes porad nejaky kecy se slovenkou jste nepochopili co je to ironie takze nazdar!! *13* -
Hm,počula si dnes pár nových slov a teraz sa tu hráś na intelektuálku,ach jo,to aj krava na poli má viac rozumu,ooooo to tú kravu vlastne urážam -
Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!
Bohužel s tvým vystupováním a jendáním pochybuju, že by jsi se dostala dál. Možná bych Tě ještě tipovala na chorvatsko s rodičema. Víc ne. -
Re: Re: Re: Re: HAHA
paneboze...a co ze ma pritelkyni at ji ma...ma vlastni zivot a uz je tak trochu starsi o proti mne..takze mi tu necpi,ze ma pritelkyni *13* -
FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!
NA SUMAVU?HELE CO TY TU PISES, tak s tim ¨mas zkusenost viid???ja a na sumavu??hmm tady zase nekdo chytrej, jejejeje.... no coment u tebe!..radsi zalez tam kde slunce nesviti!! *15* -
Re: bozeeeeeee
tak konči a nikomu to necpi -
Re: Re: Re: Re: HAHA
Aby si mohli koupit tyhle vydání, tak by museli šetřit tak rok -
Re: bozeeeeeee
Nooo?Ty si frajerka,klobúk dole dievča.Na ćom frčíš,Na ibalgine 600? -
Re: Re: Re: Re: Re: BOZE VY KRÁVY
Jejda paní učitelka na základní škole Vás naučila další slovíčko jo? No ty jsi šikovná, že jsi si to takhle zapamatovala. Neboj se,vim co znamená never, narozdíl od Tebe jsem se podívala už i dál, než o prázdninách na šumavu. *14* -
hahahaha že uňho doma?a ako si to šla do USA?Na sánkach? -
Re: Re: Re: Re: BOZE VY KRÁVY
OMG, JAK MUZES VEDET JESTLI JECIM NEBO NE?TO JSI TAK INTELIGENTNI ZE PRES KOMP VIS CO LIDI DELAJ????JA NEKRICIM, JA BRECIM A SMEJU SE ZAROVEN JAK JSTE BLBY A TUPY!!! A ZE BYCH SE OMLOUVALA??UBOZAKOVI SE OMLOUVAT?NEVER!!!JO A MIMOCHODEM NEVER ZNAMENA NIKDY!!!! *9* *1* *1* *9*