-
Re: Re: Re: Re: Re: NAŠTĚSTÏ
O tom pochybuji,musela vědet že je tak slavnej...to říka jen teďa,aby nevypadala jak zlatokopka.Kunda je to,fuj. -
krávy
To Vám všem jebe?On to s ní nehraje,fakt spolu chodí. *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: je gay
né za takou cenu,jestli je opravdu gay,tak fakt ne *16* -
Re: Re: Re: Re: je gay
Tak Ty by jsi se nechtěla proslvit vedle Wentwortha Millera?? *7* -
Re: Lepšíííí
ten gay? -
Re: Re: Re: je gay
Tak co by nepomohla kamaradovi. Tim hodně ztratí, když seo něm bude říkat že je gay, i kdyby opravdu byl. -
Re: Re: Re: je gay
Podle mně je s ním pro prachy a taky aby se proslavila nána! *10* -
Lepšíííí
Jednou začli dávat ZTRACENI bylo to super,ale časem vás to omrzí a pak začli dávat Utěk Z Vězení a to byla pecka a ještě předtim než to začli dávat byly pořád ukázky a pak sem ho vyděla byl krásnej *1* *1* *14* *14* přímo božskej *4* *4* je fakt moooc SEXY -
Re: Re: je gay
jj,jen mně doráží že jí 21,je hezká a vláčí se s takým buzíkem.... -
Re: je gay
Jo přesně tak, beztak to budou dva kamaradi, kteří chtěj vyvrátit to, že je gay *3* -
je gay
Já si stejně myslím že je gay a s tou kundou to je hrá aby se neřeklo....Jo a taky bych jí šukal....je dobrá,jen má malý kozy. *1* -
vždyt je to jen obyčejnej chlap, nevim co z něho děláte. ta holka (ja jsem zapomněl jak se jmenuje) prej ani pořádně nevěděla kdo a co je, když ho potkala -
ty áno al ja nebudem ani spať,tak ma to vzalo :-( -
Re: Re: Re: NAŠTĚSTÏ
a co tvá holka?tá taky? *14* -
Já jsem rád, aspon mam doma klid *9* -
ach jo,to si ma nepotešil :-( -
Re: Re: Re: Re: NAŠTĚSTÏ
Tam byla ta samá fotka co tady s tim autem a pak nějaká z modelingu. Taková hubená opálená dlouhovlasá blondýnka. Ale blbá prej neni, má vysokou -
Re: Re: Re: NAŠTĚSTÏ
a aká je prosím ťa??????videl si fotky?prosíiiiiiiiiiiiiiim -
Re: Re: NAŠTĚSTÏ
JJ, vzal bych si ji k sobě do postele:D -
Re: Re: NAŠTĚSTÏ
Heej fakt nekecam, proč bych to dělal. Četl jsem to, týdeník STAR, si to najděte sami. Nevim psali, že je to nějaká modelka, že měla hrát tu Niku Volok (kdo se na to kouka na nově, tak jeste nevi o co jde) ale odmítla to. A já nevim, že jsou spolu často viděný a pak něco o hotelu, asi, že tam šli spolu. Někdo má hold štěstí no *5*