Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Millerova kunda

Alespoň neni gay
  • Millerova kunda

Jsem tam tú fotku i dal,myslím že docela kunda tá jeho holka... *5*
  • Re: má holku

A kde to psaly ,že má holku.v jakém časopise,?? *16*
  • má holku

Zdar holki.Četl jsem,že Miller chodí s jednou slovenskou modelkou,je to fakt hustý jestli je to pravda,protože jí je 21.Viděl jsem i fotky,tuším i tady v galerii. *7*
  • Re: to fakt nééé

super..teda že neni gay si myslim celou dobu ale je dobře že se mu omluvili *1* *3*
  • to fakt nééé

Babička četla že Wentworth byl trochu smutný i naštvaný protože zjistil že novináři napsali že je gay a on naživo řekl že si to vymysleli prooto že sou to novináři vymíšlí si pořád a byla vytisknuta OMLUVA *1* *1*
  • hhm

Koukám na útěk z vězení je to super seriál ale myslim že ještě lepší je obsazení herců protože Wentworth Miller je fakt božskej *1* *4* *14* a úžesnej fakt mooooc pěknej *14*
  • Re: ------

jo a jeste jsem s nim byla na kafe a dobre jsme si pokecali...je fakt dobrej
  • JSEM HO VIDELA

MNO to vite, ja se znam se vsema, takze jsëm si psala s wentou a on rekl at prijedu, tak jsem jela mno a byla jsem u neho doma... proste upe supa fajne clovek *15* *3* ja se proste mam
  • ------

ja sem ho taky videla,kdyz jsem byla na nataceni,znam se totiz z kameramanem tak me tam pozval
  • Re: hmmm

jj *3*
  • hmmm

Je uzasnej!!! je to proste kus! sladouckej! *14*
  • Re: Fuck off bitch

*15* *1*
  • Fuck off bitch

hmm jak se divam na ty hlody ze je trapny kdyz holky kterym je 13(jako treba ja)napisou ze se jim nekdo libi nebo se do nekoho zamilovali, tak chciju smichy.spis vy ste trapky pac vazne nechapu co je na tom ze nekdo napise ze se mu libi nejakej dospelej borec, pac na to ma kazdy pravo. jo a pro zzanteku:mozna si fakt nejaka modelka a videla si wentwortha, ale je duvod proc by nekdo tohle rikal i kdyz to neni pravda...treba jako nektere buchty lhaly ze delaj gymnastiku XD *9* *5*
  • Re: podoba

taky si myslim ze je mu podobny *1*
  • Re: Re: Wentworth

holky taky si myslim ze je zajimavy a uz se me libil i v tom serialu Dinotopie..ale nevim jak to dopadlo .nevite to nekdo??? *14* muj kluk je mu podobny i kdyz to nerad slysi *14* *1* *4*
  • Re: Wentworth

JJ naprosto s tebou souhlasim *14* *14* ty jeho očička!!! No prostě se v jeho pohledu ztrácím *1* *14* a jeho zadek je taky božskej *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: no teda...

presne tak :-) *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?

Nechápem len prečo sa hádame *7* ,áno,naozaj som sa s ním stretla,inak by som to nenapísala,čo by som z toho mala,ale aj tak "milujem"Robieho Williamse,toho ¨by som stretla radšej :-)))))
  • Re: Re: Re: malí dotaz :-)

souhlasím naprosto *1* ...je moooc hezkej to všechno jo,zbožnuju jak hraje scofielda,ale sem nohama na zemi *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit