Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Lepší kdyby jo

já kluka podobnýho Wentovi potkala *5* opravdu,padli jsme si do oka *14* jen musím navázat kontakt *15*
  • Re: Re: malí dotaz :-)

jo naprosto s tebou souhlasím.ne každý má možnost si všimnout méně známých herců,do jakých kdysi patřil i Went.Je jedno jestli si fanda pět let a nebo se jím staneš až teď.důležité je,aby to nepřerostlo přes hlavu,víte jak to myslím,ale je trapné,když např.13tileté holky pišou: "miluju ho,je užasný",apod.Bože je to jen člověk!a on by s vámi stejně nikdy nechodil!tímhle se holkám,kterých se to týká omlouvám,ale je to pravda!
  • Re: went

treba ja *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?

oukey.. tak pracuj nadalej v tej "brandzi"... :-)))
  • Re: Re: Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?

No sak sa nemusis hned naduvat.. to bol len moj nazor.. vies ja tu tiez mozem napisat koho vsetkoho som uz stretla... tiez uz nie som nastrocna (a veru uz hodne dlho :-)) a tiez si nelepim plagaty na stenu.. len som sa ta slusne spytala ci je to vazne alebo si robis srandu.. tak nemusis hned arogantne reagovat kto ti je volny...
  • Wentworth

je to snad nejkrásnější chlap co jsem kdy viděla! Ten jeho pohled a úsměv je prostě fantastickej...je prostě celej k sežrání!!!! *14*
  • blee

je zhusta hnusnej
  • Re: Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?

A hlavne,ja už nepatrím do kategórie násť ročných slečien,ktoré si lepia plagáty svojich best idolov nad postel,vieš keď žiješ v USA tak sa ti občas stane že stretneš niekoho známeho,populárneho,Went nie je jediný koho som videla.Už 5 rokov robím modeling a v tejto brandži je normálne že stretneš ľudí ako je napr.WENT.A hlavne,je to normálny fajn chlap,nie neaký arogantný herec ktorý si nedovidí na śpičku nosa,práve preto nemá problém sa porozprávať aj s obyčajnou,modelkou.... *3*
  • Re: Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?

To či veríś alebo nie mi je fakt volné.....
  • Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?

vazne zzanetka?? neverim.. ved to by bola vazne velka nahoda... neverim... a odfotila si sa s nim?
  • Re: Re: no teda...

No tak ked sa mu teda pacia slovenky a cesky.. tak supitom by sem mal dojst a nejaku si tu vyhliadnut... sak co ked ta prava ho tu niekde v dave caka ... :-))
  • Re: Re: Re: tak čo ten únos

To vazne?? Ty si ho stretla.. no neverim.. to by bola vazne neuveritelna nahoda... ale brala by som ju. Nezoberies ma so sebou do USA? :-) To vies keby prisla ta druha sanca -nahoda je blbec, tak aby som to nepremeskala..
  • Re: malí dotaz :-)

mě oslovil hlavně kvůli prison break ale proč taky ne když je to jeho první velká role?!...akorát podotýkám že už minimálně před půl rokem..ten seriál sleduju v originále a ne na nově *5* ...ale i dyby ho někdo začal mít rád až teď tak je to úplně jedno ne?! *7* ...každej herec se stane známej(i zpěvák)až když má za sebou nějakou větší roli *3* *8*
  • Re: Re: Zbláznili ste sa?

aho,pocity?normálne,snažila som sa ho brať ako normálneho muža,nie ako nekaého "pána herca"je veľmi priridzený a príjemný,žartoval o výmene telefónnych čísiel.V skutočnosti vyzerá inak,aspoň podľa mňa,tak neako prirodzenejšie ak vieš ako to myslím,a vyzerá aj trošku staršie....
  • went

WEnt je ten nejkrásnejši chlap a ma ty nejkrasnejší kukadla na světě ....je to proste nádhernej kus chlapa......mno proste k sežrání ...brala bych hned ale kdo taky nee že????? *16* *16* *14* *14* *14*
  • bez reklamy

v jednom časopise je s ním rozhovor, a je tam(nečekaně) i otázka na jeho sexualitu.
    ...WM-,,Homosexuál nejsem, ale tu fámu nikomu nevyvracím. Rád bych měl přítelkyni a rodinu, jenže jsem zatím nepotkal tu pravou. Takže se soustředím na práci. Na příležitost jsem čekal hodně dlouho. Proto si užívám každou minutu na place, i když natáčecí den Prison Break někdy trvá až 14 hodin.''

Jinak bych se ráda zeptala proč mi nejdou spustit všechny fotku. Víte, jak se najede na ,,Fotogalerie'' tak tam mám asi 10fotek místo 87. díky za odpověď
  • Re: Zbláznili ste sa?

Ty ses s ním potkala?Tak se s náma poděl o tuto jedinečnou chvíli?Jaké jsi měla pocity? Taky bych ho chtěla potkat.... A kde jsi ho potkala?Je ve skutečnosti tak krásnej jak se říká? *14* Moc by mě to zajímalo, prosím...... *9*
  • Re: malí dotaz :-)

hahhahaha,ja som sa s ním stretla v dobe keď sa tu nikomu o Prison Breaku ani len nesnívalo :-)a ani som nevedela kto to je....
  • Zbláznili ste sa?

Ženské Vy ste sa úplne zbláznili.Prečo by mal byť gay?To ste si prečítali v blesku?Ja som Millera videla na živo a prehodla s ním aj pár viet a ao gay mi rozhode nepripadal.A keby aj bol tak čo?Znamenalo by to že by bol horší herec?Alebo človek? *5*
  • Re: Re: tak čo ten únos

Ja mám 21,áno robím modeling,už od 15...a baví ma to čím ďalej tým menej.Bavil sa s nami úplne prirodzene,absolútne nebol nafúkaný ako podobný "rádobyherci"pár ich poznám a sú to blbci.To či niekoho má alebo nemá fakt neviem.S nami len žartoval o výmene tel.čísiel.Bol zlatý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit