Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bozeeeeeee

koncim......vy jste tak blby,ze to ani nejde...vsechno je to sranda a vy hned zacnete mit kecy...nejaka slovenka si mysli,ze je cool....wow to si drsna,ze jsi spala s bushem *1* *1* *1* tak ted si my to faakt natrela
  • Re: Re: Re: HAHA

Asi áno ty chúďa keď sa tu hádaš koli hlúpostiam....to chodiš ešte na základku hm?Miller má naozaj partnerku,ak tomu DÁMI,ak vás tak vobec možem nazvať tak si kľudne kúpte vydanie časopisu Suna,alebo časopis The Mole....
  • Re: Re: BOZE VY KRÁVY

TY SLOVENKO DEBILNI!!!!!!!IRONIE CHAPES CO TO ZNAMENA???? *8* *8* *8* *8*
  • Re: Re: Re: Re: Re: BOZE VY KRÁVY

Haha ono si to dovoluje takhle na dalku ale naživo by se to omlouvalo co? Je mi to jasnýýý
  • Re: Re: Re: BOZE VY KRÁVY

Čo máš za problém s terezou ty vulgárna sedliačka,slama ti trčí s topániek a rozkrikuješ sa tu ako keby neaká primadóna.Nezabúdaj že trafená hus zagága......tak čo?Nebolí ťa zobák.Moc ma neštvi lebo ťa ošklbem....
  • Re: Re: Re: Re: BOZE VY KRÁVY

FŮJ TEREZA!CO ROZBIJES MI HUBU?NO POJD?VYHROZUJES A NIC CO??:....S PRASKAMA UZ MAS ZKUSENOSTI VID??? *5* *13*
  • Re: BOZE VY KRÁVY

Chúďa,neliečiš sa na neakej klinike?Aj s tou Koki alebo čo to je?Ste boli u Wentwortha Millera doma?hahahaha,tak to ja potom spávam s Georgom Buschom.

Chúďa,neliečiš sa na neakej klinike?Aj s tou Koki alebo čo to je?Ste boli u Wentwortha Millera doma?hahahaha,tak to ja potom spávam s Georgom Buschom.

Prosimte neber si moje jmeno do pusy, urazi me to. Díky. A jdi si vzít prášky na hlavu, už je na čase
  • Re: Re: Re: HAHA

Tak na uroven,ze bych mluvila sprostě na někoho koho neznám, neklesnu. *15*

TY KRÁÁÁÁVO ZJEBANA VYLIZ SI PRDEL!!!NECHAPES ZE JE TO IRONIE?TO BY POCHOPILO I PETILETY DITE!!!!!ALE VY?POCHYBUJI TY KRAVO JA CHTELA VEDET KDO NA TO SKOCI...MNO JO MNO TEREZA DALSI BLBKA...........VY ME DOSTAVATE KACENY HLOUPOUCKY *16* *8* *8*

To tu nikdo netvrdi
  • Re: Re: HAHA

no desne zavidim,byt pridana na nejakou fotku a pak tady vsichni resej ze je hezka a dalsi kecy,kdyz je to fotomontaz
  • Re: Re: HAHA

TY VOLE TY SI NA UROVNI HOVNA!!!!!NECHAPES CO TU PSALA TY PICO??? *16*

lepsi rikat,ze jsem byla u neho doma nez tvrdit ze jsem jeho manzelka a mame spolu dve deti *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*

no desne zavidim,byt pridana na nejakou fotku a pak tady vsichni resej ze je hezka a dalsi kecy,kdyz je to fotomontaz *1*

Aspon netvrdim jak jsem byla u něho doma:D
  • BOZE VY KRÁVY

OOOOO JA SNIM JEDU KAZDOU NOC V POSTELI,...!!!!BOZE SPIM SNIM JSEM WENta!!!!vy kravy tu resite nakou picu a nvm coo... rikate ze jste ho videlli, jak ho unesete a ja nvm co
    !!
    Oukej libi se mi ale jeste mi nehrablo jako nekterym co tu pisou omg *16* *8* *7* *14* *3*
  • Re: HAHA

Závistivost je taky vlastnost. Viď? *15*
  • HAHA

vzdyt je videt,ze je to fotomontaz jako prase..tak nevim co tu resite a i kdyby byl gay tak co...hezkej je a nezalezi na tom,ze je gay tak to uz nereste *13* *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit