Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeeje

hele holky proste Went best of all 4ever.........nevim jak bych ho popslala ale je nejlepsi....tak hezkej chlap no proste nemam slov!!
  • kikinka

ahoj uz je 9 je to hrozne byl1
    a chctela bych se vyspat s wentem, celou noc...... *14* *1*
  • koťata

Čautě koťata! *3* Já jsem tady o víkendu jsem byla s Tomášem u jeho rodičů,aby mě jim představil *14* v pátek jsem byla v práci do pěti a pak šla ještě s novým šéfem na večeři jen takovou poznávací *4* Patrick teď nějaký čas psát nebude *9* nemůže.Mey krásný určitě napiš jaký to byl pocit *4* na ultrazvuku.Hanisko,taky pěkná prácička a Kristýnko škola dobrý?
    • Re: koťata

Co se stalo,že Patrick nemůže psát?Chybí mi tu,moc.Znám ho jen tak odtud,ale mám ho ráda;-)Co u Tomášovích rodičů?
      • Re: Re: koťata

Ráďa se mi zdá nějaká divná *5* Dřív psala snad ze všech nejvíc a teď nic,že by něco s Patrickem? *5* Nezdá se vám? *9* Mohla by napsat.
        • Re: Re: Re: koťata

Ráďo!!!Měla by sji více psát!Chybíš nám..jasné,máš moc práce,ale zanedbáváš *1* néé prostě nám CHYBÍŠ!a co je s Patrickem??....:)
          Ve škole zatím ok:)a co ty?Co Tomášovi rodiče??atd.. *4*
  • TAAKZE!!

TAKZE TO TU VYSSVEETLIM JAK TO BYLO!
    Já -lulu- napsala jsem, že jsem byla u neho a tady to hodne lidi nepobralo a zacalo se nadavat!Inteligenti na urovni a at ho nekomu vykourim a tak, nvm proc odvedli tema...nechapu...
    KOKI!Napsala, ze je to fotomontaz a ze kdyz ma nakou slecnu tak je to jeho vec!VZAPETI se do ni zacala rejpat TEREZA A NAKA SLOVAKIA GIRL!!!Damy bez mozku!!!
    Zacali nam tu nadavat a dosli az tak daleko ze si TEREZA vzala do drzticky moji rodinu, ale nevadi!
    Mno a tak nam tu nadavaj jak nejvice muzou, ale my!Se jenom smejeme!Tohle nema cenu rozcilovat se nad ubozakama,kteri maji zapotrebu se hadat, ze TEREZO, SLOVAKIA GIRL HONZA ATD!
    Mno tak snad si to pochopila, jelikoz ted vsichni zacnou nadavat, jaky jsme kundy at ho nekomu vykourim, ze me potkaj v supermarketa!A POZNATE ME TAM?
    Nevadííí...proste inteligence nadevse!
    JINAK VSE JSTE PREKROUTILI!!!
    *13* *5* *8* *5* *5*
    • Re: TAAKZE!!

Jediný ubožák seš tady ty holka,je mi tě upřímně líto!!!!!

neuraz sa le ty sa ohrádzaš inteligenciou ale ty sama ju nemáš,čítala som tvoje príspevky a rovnako príspevky Terezky a tej "slovenskej girl" ako ju ty nazývať a úprimne vulgárna si BOLA LEN TY.....

A ty mozeg máš?seš kráva,nic víc!!!!!!!!!!!!!!
      • Re: Re: TAAKZE!!

MOZEK MAM A PORAD LEPSI BEJT UZITECNA KRAVA NEZ DEBILL CO TO ZASE NECO NEPOCHOPIL ZE??TOHLE JE MARNY VYSVETLOVAT!!!POCHYBUJU ZE JSTE SE NAUCILLI CHCAT!
        • Re: Re: Re: TAAKZE!!

Ach jo,vodu káźe,víno pije.Kde je tvoja inteligencia?Len hlupák sa rozčuluje nad vecmi do ktorých ho nič nie je.
  • went

*14* *14* *4* *4*
  • Týnuš

ÓÓúú MILUJU HO!!!! Žeru ho, je tak dokonalej a PB je nejky seriááál... *14* *14* *14* *14*
  • ON je GAY??

Hej lidisky je fakt uzasnej ..ale prejj je GAY??? je to pravda?? *7*
    • Re: ON je GAY??

went rika ze ne tak asi ne *3*

Nee prej není gay ale je ženatej...ach jo *8* *9* ale jinak je to fakt kocour.Prison si stahuju z netu a koukám *15* a jeho seriálovej brácha je taky kusanec *14*
      • Re: Re: ON je GAY??

ee..to neni pravda *3* ..nemá přítelkyni a už vůbec neni ženatej

nn..teda on tvrdí že ne a blesku bych fakt nevěřila..na idnes psali taky že není..a krom toho tvrdí že si přeje mít manželku a děti..ale tak když je někdo hezkej,úspěšnej a chrání si soukromí tak se toho ty blbci z novin hned chytí *16*
      • Re: Re: ON je GAY??

jj máš recht blesk je blesk *16*
  • časák

V ten časáku to bylo takhle-Hovorca Wentwortha Millera nakoniec predsa ln potvrdil že tvoria pár a sú spolu šťastný.Na otázku prečo to tajili,povedal len že si chceli zachovať svoje súkromie.
    To je možno pravda ale povráva sa že hlavným dovodom bolo zvýšenie sledovanosti.Predsa len,ako nezadaný posobil Miller na fanúšikov oveľa prístupnejším dojmom.
    • Re: časák

ale komu to zase cpes??podelanej casak!!tak jestli ma holku tak oukej a jestli ne tak si ji asi najde¨!!KUURVA JE TO JEHO VEC!!!!VE VAS SE TAKY NEKDO NEVRTA JESTLI NEKOHO MATE!!!!
      • Re: Re: časák

jediná která se tu do nečeho montuje seš ty jo a tá druhá husa tá Koki.
    • Re: časák

proc porad nekomu cpes ten clanek???me to nezajima.porad nam to necpi

Keď ťa to nezaujíma tak hovor za seba ok?Ostatných to zaujíma.Ak s ati tu niečo nepáći tak sem nelez.

To co tě zajíma a co né,mi je volný ty huso.Jdi spát anebo se učit,uděláš líp....
  • Návrat...

Čautě koťata!Už jsem zpátky z Anglie,ale tady se nějak přestává psát,kde je Amanda,Ken ,Kristá...? *7* Koukám,že kluci jsou tu oblíbení... *1* to je fajn!Jinak co se tématu jachta týká,jela bych taky a ještě bych sebou vzala Celine Dion,Shane World,Akona...Keanu Reeves a Káťu Stočesovou(která je fajne).Jo,a Abruzziho... *4* Moc vás všechny zdravím!!! *3*
    • Re: Návrat...

Jasne Ráďo, berem vsechny, jachta je velka a bude zabava, jinak bych take prizval Julii Roberts *1* *1* Doufam, ze jeji jmeno pisi dobre *14* *15*
      • Re: Re: Návrat...

Jak bylo v Anglii? *7*
        • Re: Re: Re: Návrat...

Já jsem táááádýýý!!!:)jo jak bylo v Anglii??:)určo OK!...jináč s tím Shaynem Wardem souhlasím:)
          • Re: Re: Re: Re: Návrat...

V Anglii to bylo super,moc krásných míst,muzeum voskových figurín,známích osobností,kavárna ze starých časů,jako by se tam zastavil čas... *4* Ale bydlet bych tam nechtěla...moc draho až na oblečení... *5* Za tři týdny tam jedu znova,mazec... *3* Ráda bych tam pak jezdila každý rok,vřele doporučuji!!! *3* *3* *3* Jinak Julii Roberts,berem!Taky jsem v Londýně hodně myslela na Wenta a Domčika,oba odtamtud pochází,ne?Nádhera... *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Návrat...

Tk to je good:)..,ne ,že zase někam jedete:'(to tu bude smutno:D

a na jak dlouho tam za tři týdny jedeš? *7* No, já tu od pátku už nebudu, jedu na chatu *1* *15*

Moc jsem nerozumněla,v angličtině dost plavu *9* ale za tři týdny tam jedu znova a nastoupim tam do takovýho kurzu,kde se anglicky naučím snad líp... *5* Byla jsem tam za kamarádkou Marcy taky sem jeden čas písala...za tři týdny tam jedu i Patrickem.Jo,koupila krásný tričko,botky a knihu historickou,psanou v angličtině *1* tak že si jí hned tak nepřečtu *1* *1* *1* Went tam vážně není,ale objímala jsem B.Pitta,S.Stallona...ani se nehnuli *1* Určitě tam někdy vyražte až budete mít příležitost...Já zase nebyla nikdy v Řecku,místo bohů... *4* tam to taky musí být nádherný! *4*

Teď jsem byl v Recku a anglicky jsem docela dobre rozumel, ale nevim, jaky maj prizvuk anglicani *3* mozna bych lip, mozna hur rozumel *1* cos tam vubec delala Ráďo? *7* Myslim jestli jsi tam byla pracovne nebo za zabavou *14* *14*

Jo ja taky...a rozuměla jsi vůbec Angličanům??...to já bych asi ne:Da koupila sis něco??.:)

No jo..vlastne z Anglie pochází oba dva! *15* Jinak v muzeu voskových figurýn asi Went nebyl co? *7* To je škoda *15* Me se taky strasne libi Anglie, hrozne moc bych se tam chtel jet podivat *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit