-
kocour
Čautě koťata!Dnes jsem byla na výletě u kámošky,má dva super kocoury Sama a Dominika,Sam je hravej a Dominika furt lísala a mazlila a já si představila,že by to byl Domčik Purcell *1* *1* *1* a ta podoba,je to mohutný černobílý kočičák a už má svý roky *1* ale je fešnej,ten kocour *1*
A jak se dnes máte *3* ? -
-
Re: kocour
Tak dominic jo *1* ?? Ty draku *1*
Já jsem dneska byla u známých na chatě, takže docela nuda *3* .
Ale kočičky mám ráda *14*
-
-
pro skapej vole
ja nevim kdo si tady mysli ze je rambo,ale ja to nejsem.....to tys tu zacala vsem rikat ze jim prokopnes hlavy......btw je to dost trapny...... *5* -
-
Re: pro skapej vole
mno jo ses trapka a tve kecy ze mi das na prdel sou jeste vic trapne.zrychtuj se -
-
Re: Re: pro skapej vole
hej zavri uz tlamu.....nebavis me a nikoho to nezajima...... *7* -
-
Re: Re: Re: pro skapej vole
fakt? kdyz te to nebavi tak proc porad odpovidas? asi proto ze te to bavi jinak bys toho sama nechala! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: pro skapej vole
oki tak ja uz toho nechavam......odpovidat uz nebudu.....tohle je naposled.........ale mozna je to proto ze musim mit posledni slovo.......fakt smula....a ty uz tam teda nepis takovy kraviny....a budu mlcet *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro skapej vole
ale ty kraviny si neodpustim XD -
Re: Re: Re: Re: Re: pro skapej vole
OK sem zvedavaaa *4*
-
-
-
-
-
-
hmm
já tady budu spát..milion věcí:Dnej,nej,nej -
..
hezky klesl dolů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale pořád nechápu proč!!!!!! *7* *7* *7* -
Ráďa
Kde je Ráďa???Chybí tu..nevíte o ní? -
-
Re: Ráďa
Taky by mě zajímalo kde je...a Páťa taky!!! *7*
-
-
wentworthek
milujuuu -
přispějte!!
Lidi,nechci dělat nákou reklamu,ale pokuď jste taky velcí fanoušci PRISON BREAKU A WENTÍKA♥tk hlasujte ..na www.souboj-serialu.cz -
wentworthek
žůůůžooo....on jede do Izraele a k nám NE!! -
Film Rukojmí
Tenhle film se mi moc líbil, teď a něj zrovna koukám *1*
Ale hádejte co je na tom nejlepší ??
Hraje tam : Robert Knepper (T-bag)
LJ Burrows (Nevím toho herce *1* )
To je hezký když se takhle sejdou ještě před natáčením PB v tak dobrém filmíku *5*
Thanx Amanda -
-
Re: Film Rukojmí
Jj, to jooo, já se na to začala koukat a pak čumim a on tam LJ, tak začnu vyvádět xD a pak se tam objeví ještě T-Bag!!! Tak to už jsem byla upe hotová! *1* -
Re: Film Rukojmí
No,tak to mě mrzí *9* ,já byla ještě včera zapařit,ale snad bych radši viděla ten film.Na pařbě byly i dva antifandové,tak že to byla zase diskuze *5* *5* *5* pak se jeden z nich vožral a řekl,že ta Sára neni špatná kost a že na to vejrá kařdej čtvrtak,tak se docela proflákl *1* *1* *1* hrdina *9*
Já mám kočky taky ráda,ale že bych lísala zrovna Domčika *4* radši jsem si vzala Sama *4*
-
-
wentworthek
co budeme dělat....každej ho miluje:)