Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hhh

nojo skapej vole je dost mastna deva...ajko ted si to vsem natrela,ze nekomu prokopnes hlavu...fakt ses mastna....jako klanim se pred tebou
    • Re: hhh

ano vim ze sem drsna a ze sem to vsem natrela.ty plesnive podlahy co mate v te vasi nore ti asi moc chutnaj kdyz se klanis coz...
      • Re: Re: hhh

hEH, DOvol abyhc se zasmala... ehm ty tvoje keecy... no no coment.. fakt to nedavam.Jedna vec, ty jsi u koki byla, ze vis tolik veci??Hmm to asi koukas na svoji podlahu vid?Chudinko si spaldla nejak na dno, ze uz mas takovou podlahu *8* *15* *1* *3*
        • Re: Re: Re: hhh

nedovolim aby ses zasmala a..proc to komentujes dyz rikas no coment? asi proto ze si pojebana pakunda co oko vetsi jak mozek
      • Re: Re: hhh

no..ted jsem se usrala....boze ty si me setrela...jak vis jak vypadaj nase podlahy??
        • Re: Re: Re: hhh

no jo, dyz si prase...a je mi jasne ze sem te setrela a k tem podlaham-je to usudek, ae vy tady kidate take usudky ktere sou jeste vic nesmyslne
  • Went

Went je nejlepší *14*
  • Good bye

Tak ahooooj a mocc si to tam uzijte! *1* *14*
  • wellnes

Já byla na tom wellnes víkendu a bylo to úplně super,bájo,odpočinek,relax atd.;-)masáže,bazén,aerobic,step aerobic,pleťová maska,manikúra,ležení a poslouchání relax hudby,prostě co lepšího může být než jet někam úplně mimo na úplně super víkend a pořádně si to vychutnat aniž by někdo něco chtěl.Jsem absolutně free a za první klientkou jedu až v 10hod. a pak mám další až navečer a toď dnes vše,ale zítra to už bude nadupaný.Mey,to je krásný!Hanisko na ten bohémský život si dej pozor ono je užívat a užívat;-)Aby si se ještě bezhlavě nezamilovala,to bude pak těžký odjet do Prahy.Už máš nějakou prácičku nebo ještě hledáš?Pa pa pa!
    • Re: wellnes

Týý jova wall to sis to tam hezky užila...to by se mi taky líbilo jednou jet na takovej víkendík *3* Já vim že je užívat a užívat...! A mam hroznej strach že se do něj pomalu ale jistě zamilovávám...protože je prostě úžasnej *14* . Mno zítra se do tý Prahy stěhuju tak sem zvědavá na to jak to tam bez něj přežiju...prácičku mam dneska sem byla na pohovoru...budu dělat na recepci v thajských masážích...tak snad to bude oki..držte mi palečky *3*
      • Re: Re: wellnes

To povídám,těžko se ti bude odjíždět a myslím,že né jednu noc prosmutníš:-(To znám až moc dobře:-(
    • Re: wellnes

Ty sis to parádně užila!!Chci takýý:)
  • ken

Všechno nejlepší

Všechno nejlepší Sáro *1* hodně štěstí, zdraví a hlavně lásky!!!!! *15* *14* Dnes je Sáry!!!! *1* Jste zapoměli?? :-) *14* *15*
    • Re: Všechno nejlepší

ÁNO,áno..máš pravud..men to vůbec nedošlo:D:D...Přeju,přeju *14*
      • pedriska

Re: Re: Všechno nejlepší

Taky přeji všechno nej =) *14*
  • tynush737

zbužnuju ho !!

On je fakt moc pěkne a v roli Micheal jetak sladkej .. !! *14* *14*
    • Re: zbužnuju ho !!

Vždycky byl a bude!!:) *14*
  • Dnes...

Dnes dávají na Nově v pořadí 17. díl, tak se nezapomente dívat ;) .... Já už jsem to sice viděla v originálě...ale stejnak pořád čumim i na českou verzi *1*
  • Went

Je nejlepší z Prison Breaku !!!!!!!!! *14* *4*
  • čtvrtek

Ve čtvrtek jsem PB stihla jen tak tak...Michael byl super,bylo to fakt napínaví,T-Bag taky super skoro mi ho bylo líto,ale on se s tim srovná.Belick to je síla,fujtajbl,to je mi tak nesimpatický člověk.Sára mě jako herečka moc neosilnila,jako doktorka ve vězení byla lepší,taková nevim *7* A s Lincem to zamotávaj čím dál tím víc,už aby měl jiný ohoz v tomhle se mi moc nelíbí.

Jinak koukám...Ráďo tvou odpověď jistému antifandovi moc dobře neohodnotili a za pět máš dvakrát *1* *1* *1* polepši se nebo propadneš *1* *1* *1*

P.S.film Lidskou skvrnu jsem bohužel neviděla,ale určitě to napravim...Amy mě nalákala.
  • Sex S Wentworthem

Jedním slovem ?? *5*
    Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

*5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit