-
španěl v čechách :-)
Tak jsem si v pátek přijela na letiště pro Feda,hrozně mě vítal,byl úplně vedle *1*.Jeli jsme ke kámošce,kam si dal věci a pak vyrazili do centra Prahy,památky,bary,k obědu jsem mu objednala svíčkovou,chvíli na to civěl a pak jedl,nikdy takovou omáčku neviděl *1* ale fakt mu šmakovala,snědl to všechno *1* dal si i český pivo,to mu taky jelo,po 22hod.jsme jeli k tý kámošce kde jsme se teda opili *1* a šli spát ve 3hod.ráno.Druhý den skoro v poledne jsme jeli do Kutný Hory,památky,kostnice atd.paráda,přespali jsme tam v penzionu,nádhera a v neděli jsme jeli zpátky do Prahy a na letiště *4* Řekla jsem mu o šéfíkovi,vzal to v pohodě,asi by to budoucnost fakt nemělo,ale užili jsme si to naplno a kdykoliv můžu za ním do španělska,protože tam je můj druhý domov,prý,bylo to od něj krásný,dojemný *9* *14* *14* Mám ho hrozně ráda! *3* -
-
Re: španěl v čechách :-)
týý jova taková romantika atd...sem moc ráda že ste si to užili a že se tu Fedovi u nás v čechách libilo. Smekám před nim že to se šéfíkem vzal uplně v pohodě... takovejch zrovna moc neni *3* a ještě k tomu máš dva domovi ...no komu se to dneska poštěstí..! Fakt to štěstí máš a moc ti to přeju aby si tam jezdila. Mno a co v tom penezionu taky mě to zajímá...takže náký detailíky jasný *3* pa -
-
Re: Re: španěl v čechách :-)
Detaily holky nejsou *4* šli jsme před půlnocí do penzionu,zvlášť jsme se vykoupali,pak si povídali v posteli a on se na mě díval a chvíli mlčel,pak řekl"ceska holka,pekna holka,spanelsko nene zeme pro me,co?"a pak jsem mu řekla o šéfíkovi,myslim že to podvědomě tušil,že už nejsem tak zaláskovaná *9* a odpověděl"vedet to,spanelsko doma vdy,ty pijed vdy,ty tam doma"a pak jsme se políbili,přitulil se ke mě,chytl za ruku a usnuli jsme *4* trochu mě mrzí jestli jsem ho nezklamala,ale v ČR si to užil,má plno zážitků,i meil mi pak poslal,tak že se asi moc nezlobí *4* -
-
Re: Re: Re: španěl v čechách :-)
Je to,ale moc milé...romantické...:)
-
-
-
Re: španěl v čechách :-)
Vidím,že sis to pěkně užila!!ÁÁ to je hlavní!Myslím,že jsi udělal dobře,když jsi mu řekla o šéfíkovi:)a že to vzal vph tak je to taky good:)A detaily??:D:Dco v penzionu??...povídej,musíme se nabažit těma detailama...a je to dojemné!DRUHÝ DOMOV:)krása.....takže tam pořád jezdi:D:D....
-
-
Dobrej i špatnej víkend
ahojík lidičky tady to nějak vázne tento víkend...každý někde lítá co?! Tak jakej byl víkendík ...povídejte přehánějte?! Já sem měla pátek uplně pecička byla sem s Jirkou v pizzerii a pak sme spolu byli celou noc a sobotní ráno...šla sem mu pro snídani on udělal čajíky no prostě parádička *3* . Sobotní večer už byl horší měli sme na zahradě takovou malou párty a celá rodina se tam pohádala kvůli babice protože je hrozně moc urážlivá...táta se skoro popral se strejdou no prostě fakt hrozný...nikdy takovou hádku už nechci zažít.Brečela sem Jirkovi do telefonu co se stalo a on zamnou večer přijel ale byli sme spolu asi jen 15 min...uklidnoval mě atd..no zlatíčko *3* Dneska sem skoro celý den ležela protože mě furt bolí v krku ale zachvili jdu s Jiříkem ale jen na chvili...musim ho vidět i když vim že bych měla ležet.Tak to byl muj víkend... pá pá lásky.. *3* -
-
Re: Dobrej i špatnej víkend
Ahojky:)Mno já jsem měla taky docela good víkend,když jsme u té rodinky tak jsme byli na zahradě a o v sobotu,a v neděli jsem byla venku s kámoši:)sranda byla.
Mrzí mne,co se u vás stalo!!Ale bude to zase dobrý.Jiřík byl skvělý i na těch 15min:)A jak jsem řekla Hani,nic mi do toho není,ale měla by jsi LEŽET!!Mohlo být ještě horší:(a to přeci nechceš...že?..
-
-
no teda...
zzanetka:tak to je hustý!za těch pár dnů co jsem tu nebyla čtu si pěkný informace,a dost hustý!!!hele ty jsi ho jako opravdu viděla?ó bože,já se zblázním'!!a jak víš,že se mu nejvíc líbí češky a slovenky?vždyť tu v ČR beztak nikdy nebyl *7* no ale co,zorganizovat únos W.M.?holky,asi fakt blbnete a já s vámi,protože...to není špatný nápad *5* ovšem neuskutečnitelný *9* a zzanetka:ty děláš modeling?hej napiš mi,když tak *3* -
-
Re: no teda...
Ahoj,áno naozaj som ho videla.To ešte nebežal Prison Break.Je v skutočnosti strašne milý ale vyzerá odosť staršie,no čo,to nevadí.No a to že sa mu páćia slovenky a češky povedal asi len preto že sa bavil so mnou a s kamarátkou ktorá je Pražanda.Takže čo iné mu aj zostalo že? *9* -
-
Re: Re: no teda...
No tak ked sa mu teda pacia slovenky a cesky.. tak supitom by sem mal dojst a nejaku si tu vyhliadnut... sak co ked ta prava ho tu niekde v dave caka ... :-)) -
-
Re: Re: Re: no teda...
presne tak :-) *14*
-
-
-
-
dramatický
Včera to byl docela mazec,Went měl pořád takový dramatický výraz a takový občas zoufalý,roztomilý *3* a jak vyzrál na Mahonyho,cha cha,i když musim přiznat,že Mahony je sakra chytrý *5* Být Sárou už bych od něj neodešla,trochu mi vadí jak jí tu roli napsali,jinak herečka dobrý...těšim se na další a další čtvrtek... *3* *3* *3*
Amando,až přijdeš na to jak a co zvedne Wenta v žebříčku víš tak dej vědět,určitě tě podpořim...
Jinak se přiznám...dnes jsem na Wenta myslele často,v práci to byla hrůza tak mi to aspoň trochu zvedlo náladičku...dobře trochu víííííc *1* -
-
Re: dramatický
Jasnačka že dám vědět, podle mně to stejně dělaj nějak divně nebo nevím no *7*
Jinak moje máma mi řekla, že radši Linca, protože to už je chlapák, a nejlíp se prej oblíká Sucre (Souhlasím, moc hezkej styl *5* )
A že Michael je takové děťátko, což souhlasím, řekla bych mu tak 23 *4* . -
-
Re: Re: dramatický
Jj řekla b\ch že jsou tak nastejno Mahony & Scofield
*5*
-
-
Re: rozptýlení
Máš pravdu,dnes jsem celý den na pc,pracuju,mám toho docela dost a občas klicknu na Went stránku,zkouknu pár fotek a je líp,má takový správný klukovský výraz *3* *4* *3* na rozptýlení úplně super...
-
-
šéfík sms
Jinak abych pokračovala v love story *1* tak mi šéfík každý den večer píše,jaký jsem měla den,jak si užívám dovolenou,že v práci chybim a že už se těší do aqaparku a zítra za mnou možná přijede k babičce jestli mu to vyjde,navečer,přespal by tu a ve čtvrtek by jel odtud do práce *14* *14* *14*
Holky písejte! *3* -
-
Re: šéfík sms
Mno vidíš to jak se o tebe hezky stará a jak chce bejt stebou.Normálně je fakt zamilovanej.Doufám že vám to spolu vyjde *3* -
Re: šéfík sms
Já ti normálně závidím:)ne PŘEJU!!To je fakt love story:)_)mooooc.....on se do tebe zamiloval,to dje hne dvidět a ty??ty taky..přeju,přeju:)
-
-
HILARY DUFF
NEVÍM CO VYDĚJÍ NA TÝ HILARY !!!!!!! MĚ PŘÍJDE STRŠNĚ OBYČEJNÁ !!!!!!!!!!!! *16* -
fotky + videa
Mám stránku, která je plná fotek a videí o něm. Jestli chcete, tak se koukněte:
www.triple-error.estran ky.cz -
super fotky
Koukám,že tu má Went přidaný další fotky,jsou fakt super,vytisknu je jedný hodně náctiletý pacientce,je smutná,že nevidí PB,tak ji aspoň přinesu pár obrázků,bude mít radost... *3* Jinak i já se s váma loučim,mějte se krásně a hlavně nesmutněte....... *3*
Jo,Lety mi v jednom odkazu poslala malou pusu,tak že ji rád opětuju,ale ještě větší....... *3* Hanisce,Týnce,Vee a dájince též aby měli radost *3*
Kene,měj se super,jsi fajnový kluk,chvíli tu s děvčaty buď,protože tě taky maji moc rádi a hróóózně se jim stýskalo po tobě.... *3* -
-
Re: super fotky
jééé děkujeme za pusinku Páťo! Hezky si to tam užijte a dávejte na sebe pozooor..a brzo se nám zase vratte... pá pá *3* budete nám moooc chybět *9* -
-
Re: Re: super fotky
Tobě taky!!!!posílám...jináč jak řekli holky!!Vraťte se v pořádku....
-
-
Re: super fotky
jj diky moc....tobe taky a hlavne dobre dorazte...a at se vam tam libi!papa *4*
-
-
šéfovský,rande:-)
Hned zpočátku,koho to nezajímá čist to nemusí,Wenta se to netýká *13* *5* *4* Tak včera to byla bomba,byly jsme ve fitku a já ho porvé viděla bez trička,zírala jsem,má nádherný tělo.Pak jsme šli na squash,ale jen na chvíli,což byla sranda,protože mi to nešlo a byla jsem nervózdní *4* A na konec mě pozval na malou véču a kulečník,v tom sem ho porazila *1* hodně se bavil o práci a jak mě povýšit,protože mám větší ambice než na sekretářku *5* pak mě odvezl domu,klasika,děkovali jsme si za super den,pohladila jsem ho potváři a on midal na tvář pusu *14* Dnes byl v práci,ale zase jako šéf,odměřen a nemluvný *5*
A co ty Hanisko,no povídej *8* co ta tvoje láska,chci taky všechno slyšet *3* -
-
Re: šéfovský,rande:-)
hmm takže to začíná fakt hezky...už má nádherný tělo šéfík sem zvědavá co bude dál *1* Tak to sem mooc ráda že se ti to rande takhle povedlo a že se ti taky líbilo *3* A ještě k tomu budeš povýšená tak to je superky ne?!Mno to víš v práci je člověk uplně jinej než takhle v soukromí to on asi musí víš hlavně že ti dal pusinu..sice jen na tvář ale taky dobrý na začátek *3*
Jinak já a moje láska zatim ještě nic...dneska večer k němu jedu má volnej byteček a asi tam budu spinkat tak sem na to zvědavá.Zatim mi píše uplně krásný vzkazíky atd... tak uvidíme jak se to pohne dál *14* -
-
Re: Re: šéfovský,rande:-)
V tom případě chci zítra vědět úplně všecičko *8* *15* *14* jen tak u něj spinkat to nebude asi jen tak,jujky *3* Užij si to a fakt dej vědět *4* Já nevim co já a šéfík,na víc 15.8. přijede Federiko *9* začínám si myslet,že s ním by to asi budoucnost nemělo,já a španělsko asi ne a šéfíkovi je 32let o devět let starší,už má přeci jen svůj životní styl *5* tak nevim *9* Myslim na oba *9* -
-
Re: Re: Re: šéfovský,rande:-)
Tak sem jako pěkně nasraná *16* tedka mi volal ten muj objev a řekl mi že dneska nemůže že to padá.Takže já se na něj těšim jak idiot a on mi řekne tohle ..ty woe nejradši bych vyskočila z okna fakt *9* *10* Jinak Ráďo ty máš tedka asi pěkný dilema co jestli španěl nebo šéfík...mno budeš muset rozhodnout bud jeden nebo žádnej *3* -
-
Re: Re: Re: Re: šéfovský,rande:-)
Hanisko,tak trochu si myslim,jestli on ten tvůj objev tě nechce jen na to jedno *7* *16* Každopádně bych se sebrala vzala nějakou kámošku a šla zapařit *5* Ráďo,ty to máš taky vostrý,no nevim,i když je šéfajz starší tak by mohl být sakra dobrej nejen v soukromí,ale i v práci *5* věk je dnes podřadnej.Já chodim s ukrajincem,já jsem též krví ukrajiny,máma je odtamtud a táta čech.Jenže mámě se to moc nezamlouvá *8* padši by byla kdybych si našla nějakýho čecha jak poleno,ale Vlado je pracant a čestnej *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: šéfovský,rande:-)
Ale jsem tam já zlato *1* *5* *4* -
Hmmmmm,přijímám...a rád *3* Jinak v tom případě je to fajn kluk,já si s holkou taky rád povídám,ale když už si ji pozvu do prázdnýho domu,tak toho rád využiju... *3* teda ten dům neni prázdnej skoro vůbec... *3* i když teď tu nejsou aspoň naši... *3* -
Já si jako nemyslim že by mě chtěl jen na jedno...protože už sem minule u něj byla a nic nezkoušel jen sme si povídali atd.Takže místo toho abych někde byla tak sedim doma *9* Mey když je ukrajinec dobrej a hodnej na tebe tak proč by sis měla nacházet náký čecha..cizinec je někdy možná lepší než čech. Jinak vám moc děkuju za podporu snad mi to vyjde zítra.Hrozně moc ste mě potěšili *3* hlavně ty Páťo s tou pusinou na čumáček *4* to bylo roztomilý *3* moc děkuju! pa pa taky posílám pusiny *4* -
Koukám,že vám(kluci)dáváme pěkně zabrat... *3* Já byl dlouho v práci a pak pozval jen čistě přátelsky jednu sestřičku na zmrzlinu a procházku,pokecat... *3* Lásce se nedá poroučet,ať už je starší,jiný národnosti atd.Nevim,já kdybych si pozval holku do volnýho bytečku a nechal ji u sebe přespat asi bych to moc nevině nemyslel... *3* ale co mi víme co Haniska chce na víc je to velkááá holka... *3* škoda,že ti to nevyšlo... *9* pusu na čumáček *3*
-
-
-
-
-
-
víkend na slovensku
Nazdárek *5* !Já měla s Vladem prodloužený víkend,jeli jsme na slovensko za jeho bráchou,kterýho jsem viděla jen jednou *5* koupil nám pro budoucí mimčo plyšovýho hrošíka,míček a protiskluzoví ponožštičky,hrozně malí *4* je úžasnej *4* na slovensku to byla paráda,jsme si to užili a zapařili,já teda pařila s colou a mulťákem,měla jsem břicho plný vody,ale Vlado s bráchou a ještě jednim kámošem si zařádili *5* Jinak dnes zase do práce a ve středu jedu na kontrolu,tak jsem zvědavá,už bude i ultrazvuk,jsem z toho nervózdní *9* no děs.Táta už má pro nás dva tipy na bejvák,tak to příští týden shlídnem *5* Se bavte a Hanisko pozor ať nemáš za devět měsíců překvápko *15* -
-
Re: víkend na slovensku
Mey to je super že ste si to s Vladem takhle suprově užili. Mno jo multák a cola taky dobrý...musíš to 9 měsíců vydržet no *3* Jinak se neboj já nebudu mít překvápko beru prášky takže si myslim že v poho *3* At se vám ten byteček s Vladem líbí *3* -
-
Re: Re: víkend na slovensku
Vydržet to budu muset asi víc jak devět měsíců *9* ale za to to stojí.No,no moje kámoška brala taky prášky,stalo se že vynechala a ejhle už má dvouletýho klučinu *4* Tak že to ber opravdu poctivě,náhoda je blbec *5*
-
-
Re: víkend na slovensku
Mey,ten konec byl nádhernej.D:Ds Hani:D:D..
Jinak vidím,že sjte si to pardáně užili!!!To je dobře!!Ale dávej an sebe pozor,a ten ultrazvuk nám do detailu přibliž:)...a v kolikátém vlastně jsi??:)Hlavně ať ten bejvák je good,táta je hodný,že náký "našel":)..
-