-
extra Patrickovi:-)
Jsi úžasnej kluk a proto pozdrávek jen pro Tebe! *14* Ráda bych tě víc poznala,mám tisíce otázek,ale to až pžijedeš,moc si to tam užij a nezapomeň na nás všechny(holky) *14* Posílám malou pusu *14* Škoda,že tu neni Ken taky bych mu poslala pozdrávek *9* *4* *14* Pa! -
-
Re: extra Patrickovi:-)
Jéééé,Leticko děkuju moc,jsi hodná.... *3* na otázky jsem zvědavej i já tebe rád poznám a vůbec vás všechny.....na vás holky zapomenout?.........to nejde *3* jste úplně úžasný,milý,starostlivý a pohodový a taky zvědavoučký..... *3* roztomilý..... *3* -
-
Re: Re: extra Patrickovi:-)
Sorry,že zasahuju,ale když jemu se asi nedá odolat,že?....je to od tebe krásný Patricku!
-
-
-
Večer hroznej
Tak jsme bohužel v kině nebyly! *9* Veronika mi včera večer s brekem volala, že nemůže, protože se jí nezdařila nějaká vstupní písemka a táta jí nechce pustit ven! *9* Navíc mi říkala, že měl v práci nějaké problémy a že na ni pořád křičí!!! *3* To mě naštvalo a tak jsem za ní v devět jel! *3* A když jsem byl u jejího domu a zazvonil, tak mi nikdo nechtěl otevřít a dokonce mi její táta začal nadávat!!! *9* Myslim si, že v sobě musel mít nějaký alkohol! Nicméně to skončilo tak, že Veroniku pustila mamka! A dnes mi V. řekla, že jí máma pustila z toho důvodu, aby si mohla všechno s otcem vyříkat *9* *9* Řeknu vám, bylo to strašný! Jeli jsme ke mě domů a celý večer jsem jí utěšoval *4* Chudák brečela a měla z toho hrozný nervy!!! *3* Nabídl jsem jí, aby u mě přespala na víkend a ona souhlasila, jen to dala vědět mámě *3* Vypadá to, že drží spolu, jsem rád, že její mamka neni taková, jako otec!!!! *9* -
-
Re: Večer hroznej
Kene tak to je mi moc líto že vám to takhle nevyšlo...a Verči je mi líto ještě víc. Muselo to být pro ní asi hrozný když na ní táta řval za nic.Písemku si přeci opraví dyt škola terpve začala má ještě hafo času *3* . Její mamča je teda fakt super když jí takhle dovolila aby u tebe spinkala. A je moc dobře že si jí utěšoval úrčo to potřebovala. Užijte si spolu hezký víkendík snad to víkend bude lepší než včerejšek...a pak podej nějaký detailíky jo?! Já jdu tedka s Jirkou si někam sednout měla bych být sice doma protože sem nemocná a mam asi horečku ale chci bejt prostě snim tak jdu...snad sebou nikde neseknu!pá *3* -
-
Re: Re: Večer hroznej
Tak to byl fakt hrozný večer.Verča to všechno odnesla a ty také!Její tatínek by se jí měl omluvit a tobě také!Snad to bude v pohodě.....Verča na to zapomene určitě během víkendu s tebou,ikdyž myslím,že jí bude těžko jít dom.Snad to zvládne!Buď jí oporou!:)Držím palečky!A užijte si víkend:)
Hanisko,ty chceš být asi víc nemocná než jsi!Takže až přijdeš tak lehni do postele a Jirka ať tě otepluje lidským tělem.D:dne fakt!Dej pozor!Ok?? -
-
Re: Re: Re: Večer hroznej
Taky si myslim, že to táta trochu přehnal! *3* Omlouvám se, ale o víkendu jsem neměl čas napsat *4*Jinak to bylo super!!!Z pátka na sobotu spala V. u mě doma, ale nic z večera nebylo, protože jsem jí musel neustále utěšoval!! Bylo mi jí tak líto *9* Nakonec mi usnula v náruči a nechtěla se mě pustit, tak jsem jí odnesl do postýlky *3*Druhý den byl celkem v poho, chodily jsme po Praze a sem tam byla nějaká ta líbačka *14* *15* Moje rodiče nejsou většinou přes víkend doma, takže jsme ho měli celý pro sebe! *14* Když jsme si v sobotu večer lehli do postýlky, tak se mě Verča zeptala, jestli bych jí něco nemohl splnit. *1* Řekl jsem co by to mělo být a ona mi odpověděla, že chce aby tohle byla její první nezapomenutelná noc! *15* *1* Chvíli jsem přemýšlel a pak jsem řekl, že bych jí to moc rád splnil, ale nechci aby měla nějaké problémy, že nechci aby se stalo něco, čeho bysme pak litovali *3* *4* Verča se pousmála a souhlasila :-) *14* Pak jsme se líbali, mazlily a tulily k sobě!Byl to super bezva večer!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Večer hroznej
To je jasné,že jsi neměl čas!:)Jiank jsem ráda,že V je zase šťastná!!!No jo,po tvým boku by byla asi každá co??:)A taky jsem ráda,že jste si ten víkend užili!!!!!:)A´t je tich chvil mooooc:)Přeju,přeju *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Večer hroznej
Taťka až se zklidní,tak myslím,že tě bude brát..všem dnům není konec!Jiank myslím a věřím ,že s V budete ještě BLIŽŠÍ:)Přeju,bejbino *14* -
Děkuju vám všem za podporu :-) :-D *1* *14* Doufám, že její táta povolí, ale jinak je to celkem fajn! *14* Pravda je, že k ní teď cítim víc, než dřív:-) *15* *1* -
Láska je hrozně krásná,nejhezčí!Tady jsou to romány,úplně suprovoučkatý:-)Docela Verunce závidim,jsi podpora!Každá minutka nebo smska je úžasná když se mají dva rádi!Hodně hodně hodně hodně hodně hodně hodně:-)štěstí. -
Kene moc ti to přeju abys byl štastnej... i ty chvilky jsou super přece ne!?Nemusíte být spolu nějak moooc dlouho...tohle je na tom vztahu to krásný že se chcete vidět i když to bude třeba jen 10 minutek. A jestli tě její táta nemá rád tak to nějak překousneš...on třeba časem poleví a uvidí že to s V. myslíš vážně a bude tě mít rád za to co pro ni děláš... *3* -
Nevim, proč mi zakázal se s ní stýkat *7* *9* Ale spíš si myslim, že si to s ní chtěl vyřídit a já mu prostě do toho vlez *3* Určo mě nemá rád, to je jasný *1* *15* Ale mě je to jedno, hlavně že se s V. budu moct nějak vidět *14* Už jsme to vymysleli, po škole na ni budu čekat a když bude končit dřív, tak se sejdem na metru *3* Budou to vždy jen chvilky, ale aspoň něco *14* *14* Veronika mě teď chce vidět každej den! Nejednou jsme si k sobě ještě víc bližší, každý večer si píšem nebo voláme, je to super!!! *14* *15* -
Já sem taky chodím denně,tak 3xza den...a nic...taková nuda...
Proč její táta V zakázal chodit s tebou ven???Její táta je ňáký divnýx(nechápu hej....on by měl být radši rád,že tě V má a za to,že jsi ji podržel když on na ní měl kecy a nadával.V je dobrá:DxDať to hlavně její táta nebo "někdo"neprokoukl....:) -
Docela to tady vázne *1* Jsem tu každý den a nikdo tu nějak nikdo neni *3* Jinak dík za podporu, psala mi, že se jí sice táta omluvil, ale zato jí zakázal semnou chodit ven *9* Řekla ale, ať si z toho nedělám hlavu, prostě jen doma řekne, že se jde učit ke kamarádce *1* *15* Dělala to prej už několikrát:-) *14* Je to na houby, teď se s ní už skoro přestanu vídat *9*
-
-
-
-
-
-
hmm
Ken,už ti odepsali?? -
-
Re: hmm
Jeste ne! *9* To se moc tesim, co mi teda odepisou! *7* Ale hlavne jestli vubec odepisou, takovou otazku, kterou jsem jim polozil, tak se asi na ni budou stydět odpověděť. *3* -
-
Re: Re: hmm
no,...:)
-
-
-
Lítost
Ahojky lidi.Musím říct,že je tu velice rušno(IRONIE).
Je strašné,že sem nikdo nechodí.Je to velice frustrujicí.
Je mi líto,že je tu jen "pár" lidí,kteří "někdy" napíší.Nepatřím mezi ně.Sice sem chodím,ale nenapíši,protože se bojím,že "nikdo" nenapíše.A to mne velice bolí.Už nejsou žádní fandové???......Co??.....
Doufám ,že se někdo "pokusí"to změnit.
JSEM PRO ZMĚNU! *4* -
-
Re: Lítost
Jo jo Kristýnko souhlasim stebou...taky sem chodim ale vůbec nic se tu neděje je to hrůza... *9* -
-
Re: Re: Lítost
Jo taky jsem tu už hoodně dlouho nebyla . .ale chtělo by to zase rozjet!!! *4* -
-
Re: Re: Re: Lítost
Já jsem s váma!...kdyby jsme sem třeba chodili já nevim ve stejný den bo tak....nebo začít ňáké OTÁZKY,DISKUZI apod....Moc bych si přála,aby jsme spojili ruce a pomohli k NÁVRATU WENTA na VRCHOL. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Lítost
Mno a myslíte že se nám to povede jo??? no ale kdo nic nezkusí ten nic nemá *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Lítost
Všechno jde ,když se chce.:)
Já doufám,že JO.
Kdo ještě??... *15*
-
-
-
-
-
Re: Lítost
taky sem pro zmenu....chtelo by to tu zase rozhybat....
-
-
Went
Went je fakt dost dobrej, nejenom vzhledově, ale i povahově, je fakt perfektní! Je zvláštní, že ho ta sláva z Prison Break ještě nestihla pohltit, snad se to ani nestane. Je fakt moc milej, příjemnej, na nic si nehraje. Na www.youtube.com je s ním spousta rozhovorů a klipů... -
-
Re: Went
jj souhlasím..vystupuje a vyjadřuje se inteligentně,neni nafoukanej..fakt sympaťák...a samozřejmě fešák *1*
-
-
prosííím
prosíím kliknete bežte na tuto stránku nebojte není tam vir a co vám to udelá? nic:) je to otázka 5vterin moc dekuju...
http://s8.gladiatus.cz /game/c.php?uid=27567 -
haha
clovece!nejak ho predbehla hilary duff *1* *1* *1* -
Všechno kolem..WENTA!
Vím,že už dlouho jsme nediskutovali o WENTOVI,takže jsem vymýšlela téma kolem něj.Zajímalo by mne hodně věcí..např.:
Má někoho?
Co každý den dělá?
Má vůbec sex?
Jak žije?
Kde bydlí?
.........co si myslíte??.... -
-
Re: Všechno kolem..WENTA!
no tak...
myslim ze nikoho nema jinak by se s ní uz pochlubil aby vyvratil naky spekulace...
kazdy den zajde na frapucino a pak je nataceni a jinak asi relaxuje a kouka na pravo a poradek *4*
jestli ma sex to nevim ale nejstarsi remeslo snad jeste existuje kdyby bylo nejhur *3*
žije si asi jako prase v žitě když je tak populární *1*
a bydlí v Beverly Hills (90210) *1* kde jinde taky *7* *1* *3* -
-
Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Tak to sjem nevěděla,že NĚKOHO MÁ!Kde sji to četl, Kene??
............Jinak souhlasím s Kenem:) -
-
Re: Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Je to na fotkách, něco jsem četl na Foxu *15* a pak na těch různých jeho odkazech *14* jsou tam o něm super bezva nový informace!!! *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Já no Fox nechodím,ale chodím vždy na jeho stránku www.wentworthmilleronline.cz a www.went-miller.sblog.cz a NIC!!....TÁÁK já nevím...:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Ahá..mno nic:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Já chodim spíše na jeho anglické odkazy, tam toho píšou víc *1* Skoro každý den jsou tam o něm novinky a hlavně spousty fotek!!! *15* Škoda, že mi je sem nejdou přidat *14*
-
-
-
-
-
Re: Všechno kolem..WENTA!
No, myslím, že jeho život je momentálně uspěchaný!!! *14* Neustále jezdí z místa na místo, kvůli natáčení *15* Každý den se určitě šprtá obsah, který pak před kamerou vždy tak krásně přednese!!! *4* *3* Co se týče jeho soukromého života, tak sice všude píšou, že někoho má *1* ale jaký je jeho sexuální život? *14* Na jednu stranu si myslim, že mu nějak nevadí, jak žije, ale také jednou řekl, že už by chtěl děti a s útěkem jednou pro vždy skončit!! *15* Nedivim se!!! *14* Akorát bych chtěl vidět jeho vyvolenou!!! *4* Sára se k němu totiž absolutně hodí!!! Viděl jsem na jedné fotce, jak sedí vedle sebe!! NO, jsou úplně jeden člověk, jedna duše!!! *14* *15*
-
-
haluz
tak to je tu iná haluz....od Millera až k husiam a podobne.Vám to tu fakt hrabe?Čo ste všetci sfajčený alebo ste požrali ňáke huby????No fakt prdel to čítať,som si ani zahúliť nemusel,som sa pobavil aj bez toho a hlavne na tých pipinákLulu a Koki čo tvrdia že boli uňho doma.Ste mu tam boli upratovat dievčatká? *1* -
jejej
Jenom bych tak podotkla že se nám do Wentíka zaplet Channing Tatum!!!!!http://foto.osobnosti.cz/ wentworth-miller-153350 tak jestli dou fotky mazat tak jí smažte!!!:) Docela rozdíl mezi nima..... -
-
Re: jejej
Taky jsem si toho všimla...ak to tam někdo mohl dát nepochopím... *16* -
-
Re: Re: jejej
si někdo na něco hraje no... *16* *16* fakt nepochopim takovej rozdil!:( a ni je nerozpozna.. tolik clapu je co maj plesatou hlavu!!!! *16* *16* *16* *8*
-
-