-
stručnost zručnost
Dnes jdu do práce na 8hod.tak stihnu ještě napsat.Ségra má moc strachu,zvládám všechno s přehledem *3* pátky mám docela i volnější a neděle jsou taky hawaii *3* Mumie3 dobrá volba,jaký to bylo,skoro to ze zprávi vypadá,že je doma něco v nepořádku?Je to krásný být po uši zamilovanej *3* Haniska teda vyvádí,i ty holka jedna nezbedná *3* Týnko ať ti to ve škole klape,nemáš tam nějakýho fešnýho spolužáka? *3* Wall,krásný víkend přeju a až se tam budeš flákat,odpočívat a užívat tak si na mě vzpomeň *3* Jinak jak jsem měl schůzku s bejvalkou tak má nějaký problémi s krví,bude chodit na tři sezení kde bude dvě hodiny ležet a budou ji čistit krev,má fóbii z jehel a při krvi omdlývá,tak mě chtěla poprosit jestli tam nebudu chodit s ní,prý jsem její podpora.......že to nevěděla i dřív?Tak jsem zase kývl tak s ní jedu v pondělí do nemocnice.Stejnak si myslim,že má i jiný úmysli *3* -
-
Re: stručnost zručnost
To víš Páťo sestřička má otebe strach no...kdo by neměl *3* Já vyvádim jo?Nééé jen si užívám života dokud sem mladá a dokavad to jde *3* . Jinak jaký pak jiný úmysly má ta tvoje bývalka??? *7* Že by tě chtěla zpátky?! hmmm.... -
-
Re: Re: stručnost zručnost
No,ségrunka:)...Čekala jsem od té bývalé něco jiného,ale tohle...je mi to líto..:(ale snad to s tebou zvládne!!:)a určitě v tom bude i něco jiného,vím co ymslíš:)...
Děkuju:),od pondělka se budem učit 100%,takže zase budem spátxDmno,jinak ve škole,jakože jsou,ale "kamarádi":)a navíc myslím,že mne spíš "nikdo"nechce *9* ale co,život jde dál...a co ty??holky??práce??škola,??
-
-
-
tak čo ten únos
Tak už to mám holky vymyslené :-),po Vianociach idem na pár dní do USA,tak by som ho rovno mohla uniesť nie????hahaha,mne to asi vážne preskočilo,čím som strašia,tým som hlúpejšia... *5* -
-
Re: tak čo ten únos
Lepší nápad jsem snad neslyšela!!!! To je fakt SUPER!! Ale ne že si ho pak necháš jen pro sebe *1* . -
nebo lepší nápad,mohla by jsi ho přemluvit ať navštíví ČR,ovšem aby zveřejnili kdy a kde,že *14* myslím,že polovina holek z ČR,by to nejspíš nepřežila,a já budu mezi prvníma *9* *1* -
mimochodem kolik ti je?jo a má Wentworth přítelkyni?a nezamilovala si se do něho *3* a fakt není nafoukanej?klidně si s tebou popovídá?jo takovýho kluka potkat tady v ČR... *4* -
-
Re: Re: tak čo ten únos
Ja mám 21,áno robím modeling,už od 15...a baví ma to čím ďalej tým menej.Bavil sa s nami úplne prirodzene,absolútne nebol nafúkaný ako podobný "rádobyherci"pár ich poznám a sú to blbci.To či niekoho má alebo nemá fakt neviem.S nami len žartoval o výmene tel.čísiel.Bol zlatý. -
-
Re: Re: Re: tak čo ten únos
To vazne?? Ty si ho stretla.. no neverim.. to by bola vazne neuveritelna nahoda... ale brala by som ju. Nezoberies ma so sebou do USA? :-) To vies keby prisla ta druha sanca -nahoda je blbec, tak aby som to nepremeskala..
-
-
-
no jako nejdřív se můžeš pokusit ho přemluvit a pak přejít k radikálnějšímu řešení *1* ...ale nevim nevim esi ho potkáš on má s natáčením asi dost vytíženej program -
-
Re: Re: tak čo ten únos
Náhoda je blbec :-)a okrem toho by som s arada pozrela na natáčanie. *14* -
-
Re: Re: Re: tak čo ten únos
no na natáčení by se rád koukal asi každý *14* ..ale pokud vim ted nataceji nekde mimo ne jako prve -
-
Re: Re: Re: Re: tak čo ten únos
To vobec netuším.... *7*
No čo už.Do koňca života mi bude staćiť že som ho videla aspoň RAZ. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak čo ten únos
no šak jo..a mě zas bude stačit dyž budu mít dvd s prison break *4* ..tam si ho užiju dost *14*
-
-
-
-
-
-
MOJE VÍTĚZSTVÍ =)
Achjo, tenhle večer sem se nějak rozepsala *1* .
Příští týden máme ve škole projekt zvaný : Filmografie.
Včera jsem přišla za naším novým učitelem, který se teprve zaučuje, s filmem HUMAN STAIN (Lidská skvrna - Went hraje Collemana Slika(Anthonyho Hopkinse) za mlada)
On mi trapně řekl, že musíme procvičovat na velkou písemku (Kterou sme mimochodem psali dneska, a musím se pochlubit mám jedničku *4* )
Tak jsem šla si sednout zpátky do lavice.A naše normální učitelka na angličtinu (mimochodem -Ona je taková hrozná slušnačka, na to že jí je 28 se obléká jako dost uple, a nekouká na televizi ! Doufám že si jí tak představíte)
Která toho učitele hlídá jak nás učí, za mnou přišla a řekla, mohu si to půjčit?? A já : Samozdřejmě.Docela sem se bála, protože mám originálku a tam je napsáno na úvodní straně šokující erotické drama
*1*
Když si to prohlédla přišla za mnou nazpátek a řekla mi :Jestli chceš mohli bysme se na to příští týden podívat, a udělali bysme o tom projekt a diskutovali atd .... A já : Vy jste to viděla ?? ONa :Ano, moc hezký film !!
Docela štastná a překvapená jsem měla hroznou radůstku.Opravdu!!Tahle učitelka co sotva na co kouká mi schválila Lidskou skvrnu !!!!
Prostě super *4* Co myslíte ?? Kluci sice budou mít kecy, ale já se budu vznášet a i trochu žárlit jak Went bude líbat tu blondýnku na krk.
Thanx Amanda *5* *14* -
Kde?
A kde ste zjistily že je zoofil? -
-
Re: Kde?
cumi mu to z oci *15* -
-
Re: Re: Kde?
Jste fakt blbý. Nebo já fakticky nevím, s váma je to hrozný. Njn každej člověk nemůže mít stejný názory, ale tak si je říkejte někde jinde *10* -
Re: Re: Kde?
no jasně ale to nezname ná nic to to jenompřejde!!! -
-
Re: Re: Re: Kde?
vidíš to krávo další se stejnym názorem na wenta *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
smích s wentem:-))
doporučuju skouknout na www.youtube.com video keré se menuje laugh with wentworth miller..je to sestřih různých interview a hrozně pěkně se tam směje..fakt se musim smát s ním dyž to vidím *3* -
pro lulu-kundu
ale ale,kunda drzá a blbá je tady...nechceš mi vykouřit ptáka? -
-
Re: pro lulu-kundu
Nazdar draku...s piš že ti vykouří,a zadarmo.
-
-
Wentík
Holky moje,já jsem někde viděla email na jeho agenturu,kde muzou posilat fanousci dopisy...jakoze emaily.. -
-
Re: Wentík
No tak si to nech laskavě pro sebe a neobtěžuj s tím. -
-
Re: Re: Wentík
a ty si nech pro sebe ty blbi keci a neobtezuj s tim *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Wentík
Mmusíš tady vyvolávat spory ty čubo? di do prdele, buď piš k tématu tzn. k wentovi nebo sem nelez!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Wentík
dotkla sem se te nejak osobne? nebo snad wenta? ja mysllim ze ne......tak se do me laskave neser! *14*
-
-
-
-
Svěř se nám. *4* -
Můžeš ji uveřejnit *3* -
a kde si ho viděla??? tak sem sním nee?! at mu můžeme napísat *3*
-
-
odlétáme...
Odlétáme zítra a přiletíme příští neděli,pokusíme se dát vědět *4* Já se vlastně můžu pomalu rozloučit,nevim jestli ještě večer půjdu na net *9* nemám ani zbaleno *5* Tak,že pá koťata,opatrujte se a hlavně,hlavně písejte ať si počtem ať to tu neutichne *13* *5* *4* Mám vás ráda!Jste prima holky *3* Bavte se!
Pat vám asi napíše sám aby se rozloučil,tak že za něj se loučit nebudu *4* P.S.Někdy si o vás povídáme,ale jen"hezky"nebojte. *3* -
-
Re: odlétáme...
chjooo... mě je tak hrozně smutno.. *9* *9* ...to bude hrůza tady bez vás... nebude to ono! už abyste se zase vrátili!Jste skvělí lidičky... (i vy všichni co tu jste a držíte se)...mám vás moooc ráda *14* -
-
Re: Re: odlétáme...
Jo,bude nám a především mne smutno!§Ale hodně,ale užijte si to!
-
-
Re: odlétáme...
Jsem fakt smutná *9* ,ale užijte si to a pořádně si odpočiňte.Taky vás mám ráda jste hrozně fajn sourozenci,tady taková rarita *15* *14* *4* Mějte se!
-
-
Víkend..
Tak co lidi??Jak jste si užili víkend??......já nijak zvlášť:Dhlavně jsem relaxovala,spala,četla..:DTaková nuda.:D....a co vy?? -
-
Re: Víkend..
no tak to ja taky mela po dlouhy dobe odpocinkovej vykend...i kdyz no nevim jestli myti oken je relax ale svym zpusobem asi jo...konecne sem videla Nestydu.no jirka machacku proste bozi clovek...takze sem nabirala sily na tenhle vykend kdy budu zase asi parit a na prosinec kdy me ceka dalsi vylet...tentokrat do budapesti...takze se moc tesim....na konci listopadu me jeste ceka tenis pro vozickare kde budu opet sbirat micky takze sem docela natesena...no teda dneska mam jeste tridni schuzky tak sem zvedava s jakou mamina dorazi domu *9* ale snad nebude radit! *1* a co vy cekaj vas taky naky akce? nebo mate naky novy zazitky?povidejte prehanejte....mam konecne zase doboru naladu po dlouhy dobe me opustila deprese *1* -
-
Re: Re: Víkend..
Vidím,že jste si užívali!Do Budapeště?Co tam,a na jak dlouho?:)
My jdem zase v pátek se třídou do kina na MÁJ,takže se těším:D...jinak ňák žádná akce není..:) -
-
Re: Re: Re: Víkend..
hmmm do Budapešti ...to by se mi taky líbilo. Já sem dneska dělala zkoušku z managementu ale asi sem jí neudělala *9* takže sem z toho taková smutná a hrozně mě to štve *9*. Jinak jdu tedka čtyři dny do práce takže mam super vyhlídky na tento víkend *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Víkend..
Tak to je super,že máte to volání zdarma,táta ho má taky,a je to fakt SUPER!Ikdyž chápu,že je úplně ěnco jinýho mít ho vedle sebe a slyšet jeho hlas......
Ten den,si naprosto UŽIJTE!A už ho nikam nepouštěj *1* *15* ......a žádné vyvádění:D -
Re: Re: Re: Re: Víkend..
Tak to kino bylo dneska:D.Máj=>z části se mi to líbilo a z části ne,ta holka byla fakt hezká,ale jako musím říct,že jí asi hodně skákala,když jí nestačil jen jeden:D:D(promiňte:D)...
Ten Budapešť..taky bych jela,ikdyž je to jen se školou,musí to být super,takže si to užij!..
Hani..jak víš,že dopadla blbě??..už máš výsledky??...třeba o dopadne dobře!...tu práce mne mrzí,ale zase s emusíš nák uživit(: -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Víkend..
Jo jo voláme si pořád ...má na mě udělaný volání zdarma takže to je super...ale stejně nemam ho usebe a jenom ho slyšet to je hrůza. Ale udělal mi radost a zítra mi přijede do Prahy mělo to bejt překvapení ale já sem ho pěkně prokoukla...on totiž vůůůůbec neumí lhát *3* *14* -
To znám.Blbý pocit,že sem se na to málo připravila apod..Ale tak nikdy nevíš...(:
To chápu.Ale voláte si nebo tak??.. -
Výsledky sice ještě nevim ale vim že sem to nedala tu zkoušku protože vim moc dobře jak sem to napsala *9* jj uživit se nějak musim to máš pravdu Kristýnko ...jenže ono je to bez toho mýho miláčka takový těžší než normálně. Mno nic musim to nějak zvládnout *3*
-
-
-
no jedu tam opet se skolou na 4 dny podivat se po pamatkach.....no ja se spis tesim ze vypadnu z domu....jinak maj prej neni nic moc ale tim nechci kazit ocekavani.:) -
wow vídím že jste si všichni užívali a to jsem ráda! *3* *1* Hanisko jsem ráda že sis to s miláčkem užila! *3* Kene s verčou taky supééér *3* a kristý nuda *1* *1* A Verů vikend taky fajn jak vidím . . a neboj mamka řádit určitě nebude !!přeju hoodně štěstíčka *3*
-
-
-
ahojík tak já sem měla úžasnej víkendík od pátku až do dneška sem byla s miláčkem. *14* V sobotu sem byla s kamarádkama na diskotéce kde byl i muj miláček a pak sme šli spolu k němu domu a celou neděli sme se jen váleli v postýlce atd...takže supééér *3* *14* -
Supér, já *3* byl doma!!! Nepočítám to, že jsem byl venku a pak s Verčou, no super, víkend, rodiče byly pryč *14* Sem byl s Verčou sám, takže fakt moc moc super!!! *15* *3*
-
-
ahoj
Ahoj lidi, slováci mají ve 4. sérii díly 23-24 v sk dabinku. Nevíte nějaký zajímavosti o WM? Na netu se nepíše nic ze soukromí, nechce si někdo dopisovat, nějaká fanynka? Mám mejl amallkka30@seznam.cz. Byla bych moc ráda. *3*