-
Fuck
WENT STINKS LIKE SHIT *1* -
-
Re: Fuck
Anglicky umíš to jo,ještě se nauč slušnýmu chování a bude to o.k.,okouzlíš nás. *3*
Až budeš hrát hlavní roli v seriálu,ve filmu nebo zapěješ nějakou hitovku tak se neboj...budu milovat jen tebe! *3* *14* *4* Do tý doby si lez na svý stránky.
I Love Ráďa...
-
-
Hihi
Hihi, fakt je to tu vtipné *15* *3* -
-
Re: Hihi
oh naprosto s tebou souhlasim: ses vazne vtipne postizena *1* -
-
Re: Re: Hihi
hihi a ty jsi dosti trapnej hihi *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Hihi
jj ja sem trapnAaaa! a ty si nejretardovanejsi pakunda na zemi XD -
-
Re: Re: Re: Re: Hihi
Jasný brouku, a jiny slovo neznas?Koki je pakunda ja jsem pakunda!Hmm zajímavé... a jeste mi jedno vysvetli co tím myslis tou pakundou, fakt jsem to nikdy neslysela.... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hihi
o si pakunda zaostala.jo este znam kunda...asi znam jiny slova dyz sem napsala celou vetu ne?to by cloveku s normalnim iq doslo ale ty mas na to az moc podprumer *9* *1*
-
-
-
-
-
-
hrůza
a myslíš,že ho dostanem na 1.příčku??.... *13* to etda newim,ale musíme ho tam zpátky dostat -
-
Re: hrůza
No jo jenže to půjde těžko . . Wenty je totiž třetí! *16* *10* *9*
-
-
zář
Pro něj neexistuje slovo, které by vyjádřilo jeho krásu. Je totiž tak nádherný, že mu všichni ostatní nesahají ani po kotníky *1* *14* *4* -
-
Re: zář
Přesně!!! To nejde prostě slovama vyjádřit... *14* *14* *14* On je prostě dokonalej a víc, než to! Fakt, to prostě nejde vyjádřit! *14* *4* -
-
Re: Re: zář
Lennie, děvče moje zlaté *3* Jsem stejného názoru jako ty *3* *4* Naprosto nechápu, jak se někomu nemůže Went líbit *7* Mě se Went líbí a moc *3* Jeho prdelka a jeho pérko je prostě k nakousnutí *14* *14* *14*
-
-
-
For Everyone !!
Nebojte, nezmyzela jsem, jen jsem se na den nemohla dostat k počítači.Pořád jsem a budu tady *5*
Na to, že Went je šestej jsem se dozvěděla o hodině čestiny.Máme interaktivní tabuli,něco jako velkej pc, a učitelka chtěla najet na nějakého spisovatele, a já hned zabloudila pohledem na TOP 10 OSOBNOSTÍ.
Třídou se ozvalo dlouhé NÉÉÉÉÉ ... PROČ ?!?!
Všichni se na mně podívali co je děje, já jen potichu dodala : Wentworth klesl ...
Celou třídou výbuch smíchu, učitelka jenom koukala.Takže jsem měla zkaženou školu,hm hurá mno *9*
Teď večer píšu, protože mně to moc mrzí.Přemýšlela jsem, jestli to není i v vzrůstu a počtu fanoušků, protože na začárku PB byl jejich ohromný vzrůst, a teď už nic.
Diskuzí to nebude, prtže by Went byl před Zacem.
Já už fakt nevím, asi napíšu majiteli tohot serveru, tolik času buduju abych měla čas navštěvovat tyto stránky, a on ještě klesne *9*
S pozdravem všeho dobrého Amanda
PS.: Dneska dávají PB tak už se těším *14* -
-------
Lidičky,musíme něcxo vymyslet....pořád se sice držíme na devátém místě,ale víte co....:(jinák to tady rozdupoval Ken!!!takže poklona pro něho:) -
-
Re: -------
jj souhlasím stebou ...Ken je prostě jednička krásně se to tu rojelo...takže jen tak dál..Pokračujem *3* -
-
Re: Re: -------
Keníčku ty mi nemáš za co děkovat,vždyť je to pravda,normálně-jeto sice divné,ale hned jsi my sympatickej i Hanička a Ráďa,vy tady totiž píšete-nechci urazit druhé..:)promiňte... -
-
Re: Re: Re: -------
Jééé,já jsem tam taky napsaná *3* díky!Je to tu fajn parta...sranda *3* Ken to mu dodal šmrnc,jsem ráda že tu máme taky chlapa *1* *3* *4* *5* *3* *14* *4* *15* *8* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: -------
sOUHLASÍM S TEBOU,JE TU SUEPR PARTIČKA!!!
-
-
Re: Re: Re: -------
myxDteda mi....ani psát to neumíXD
-
-
-
Re: -------
Děkuji Kristoo, a pochvalu si zaslouzi i ostatni. *4* Vsichni jsem se zapojily a trochu to tu ozivily *14* Jste fakt vsichni super!!! *15* *1* *14* *14*
-
-
:(
*9* Je mi uplne z toho spatne ze zemrel :( Hezky a tolik toho udelal.. :( A hnusne bylo ze uprostred svatby mu ji vzali.. :( A ani dite sve nevidel :( .. Zajimalo by me jak se mu to stalo a tak.. :( .. -
Re: Re: Re: Re: Re: ach jo
no to mas pravdu ze dyz uz je hezkej kluk tak bejva nafoukanej atd *9* -
hm
za chvilku dám vyšplouchne i 2.místo hilary duff *9* -
-
Re: hm
už se tak stalo . . . *16* *16* *10* -
-
Re: Re: hm
joo,půjdem za ní a zbijem jí:D:D
-
-
-
Že bych na to přišla ??
Tenhle večer jsem celá nervózní začala studovat tento server.A už mi to asi došlo.
Proč je HD první ??
Protože má nejvetší fanclub.(Čítá blíže k 1000 !)
A proč je Klára Janečková 2 ??
Protože díky seriálu Ošklivka se o ní strhl zájem, jak vypadá normálně.
Proč je zbytek před Wentem ??
Mají obrovské fancluby !!
Že by tomu tak bylo *7* ??
Zkusím si udělat ze sebe více (Tak 10) fanoušků, jestli byste taky někoho, nebo tímhle způsobem nezvedli fanclub.Zkusím přidat tento víkend pár foteček.
Thanx Amanda *5* -
-
Re: Že bych na to přišla ??
Tkže co?je to podle fanclubu??? *8* -
-
Re: Re: Že bych na to přišla ??
Docela bych řekla že jo .... *7*
Nebo také podle návštěv (Počtů ID adres.)
Thanx Amanda *5*
-
-