Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fuck

WENT STINKS LIKE SHIT *1*
    • Re: Fuck

Anglicky umíš to jo,ještě se nauč slušnýmu chování a bude to o.k.,okouzlíš nás. *3*
      Až budeš hrát hlavní roli v seriálu,ve filmu nebo zapěješ nějakou hitovku tak se neboj...budu milovat jen tebe! *3* *14* *4* Do tý doby si lez na svý stránky.
      I Love Ráďa...
  • Hihi

Hihi, fakt je to tu vtipné *15* *3*
    • Re: Hihi

oh naprosto s tebou souhlasim: ses vazne vtipne postizena *1*
      • Re: Re: Hihi

hihi a ty jsi dosti trapnej hihi *1* *1*
        • Re: Re: Re: Hihi

jj ja sem trapnAaaa! a ty si nejretardovanejsi pakunda na zemi XD
          • Re: Re: Re: Re: Hihi

Jasný brouku, a jiny slovo neznas?Koki je pakunda ja jsem pakunda!Hmm zajímavé... a jeste mi jedno vysvetli co tím myslis tou pakundou, fakt jsem to nikdy neslysela.... *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hihi

o si pakunda zaostala.jo este znam kunda...asi znam jiny slova dyz sem napsala celou vetu ne?to by cloveku s normalnim iq doslo ale ty mas na to az moc podprumer *9* *1*
  • hrůza

a myslíš,že ho dostanem na 1.příčku??.... *13* to etda newim,ale musíme ho tam zpátky dostat
    • Re: hrůza

No jo jenže to půjde těžko . . Wenty je totiž třetí! *16* *10* *9*
  • zář

Pro něj neexistuje slovo, které by vyjádřilo jeho krásu. Je totiž tak nádherný, že mu všichni ostatní nesahají ani po kotníky *1* *14* *4*
    • Re: zář

Přesně!!! To nejde prostě slovama vyjádřit... *14* *14* *14* On je prostě dokonalej a víc, než to! Fakt, to prostě nejde vyjádřit! *14* *4*
      • Re: Re: zář

Lennie, děvče moje zlaté *3* Jsem stejného názoru jako ty *3* *4* Naprosto nechápu, jak se někomu nemůže Went líbit *7* Mě se Went líbí a moc *3* Jeho prdelka a jeho pérko je prostě k nakousnutí *14* *14* *14*
  • For Everyone !!

Nebojte, nezmyzela jsem, jen jsem se na den nemohla dostat k počítači.Pořád jsem a budu tady *5*

Na to, že Went je šestej jsem se dozvěděla o hodině čestiny.Máme interaktivní tabuli,něco jako velkej pc, a učitelka chtěla najet na nějakého spisovatele, a já hned zabloudila pohledem na TOP 10 OSOBNOSTÍ.
    Třídou se ozvalo dlouhé NÉÉÉÉÉ ... PROČ ?!?!
    Všichni se na mně podívali co je děje, já jen potichu dodala : Wentworth klesl ...
    Celou třídou výbuch smíchu, učitelka jenom koukala.Takže jsem měla zkaženou školu,hm hurá mno *9*
    Teď večer píšu, protože mně to moc mrzí.Přemýšlela jsem, jestli to není i v vzrůstu a počtu fanoušků, protože na začárku PB byl jejich ohromný vzrůst, a teď už nic.
    Diskuzí to nebude, prtže by Went byl před Zacem.

Já už fakt nevím, asi napíšu majiteli tohot serveru, tolik času buduju abych měla čas navštěvovat tyto stránky, a on ještě klesne *9*

S pozdravem všeho dobrého Amanda

PS.: Dneska dávají PB tak už se těším *14*
  • -------

Lidičky,musíme něcxo vymyslet....pořád se sice držíme na devátém místě,ale víte co....:(jinák to tady rozdupoval Ken!!!takže poklona pro něho:)
    • Re: -------

jj souhlasím stebou ...Ken je prostě jednička krásně se to tu rojelo...takže jen tak dál..Pokračujem *3*
      • Re: Re: -------

Keníčku ty mi nemáš za co děkovat,vždyť je to pravda,normálně-jeto sice divné,ale hned jsi my sympatickej i Hanička a Ráďa,vy tady totiž píšete-nechci urazit druhé..:)promiňte...
        • Re: Re: Re: -------

Jééé,já jsem tam taky napsaná *3* díky!Je to tu fajn parta...sranda *3* Ken to mu dodal šmrnc,jsem ráda že tu máme taky chlapa *1* *3* *4* *5* *3* *14* *4* *15* *8* *1*
          • Re: Re: Re: Re: -------

sOUHLASÍM S TEBOU,JE TU SUEPR PARTIČKA!!!
        • Re: Re: Re: -------

myxDteda mi....ani psát to neumíXD
    • Re: -------

Děkuji Kristoo, a pochvalu si zaslouzi i ostatni. *4* Vsichni jsem se zapojily a trochu to tu ozivily *14* Jste fakt vsichni super!!! *15* *1* *14* *14*
  • :(

*9* Je mi uplne z toho spatne ze zemrel :( Hezky a tolik toho udelal.. :( A hnusne bylo ze uprostred svatby mu ji vzali.. :( A ani dite sve nevidel :( .. Zajimalo by me jak se mu to stalo a tak.. :( ..
  • Re: Re: Re: Re: Re: ach jo

no to mas pravdu ze dyz uz je hezkej kluk tak bejva nafoukanej atd *9*
  • hm

za chvilku dám vyšplouchne i 2.místo hilary duff *9*
    • Re: hm

už se tak stalo . . . *16* *16* *10*
      • Re: Re: hm

joo,půjdem za ní a zbijem jí:D:D
  • Že bych na to přišla ??

Tenhle večer jsem celá nervózní začala studovat tento server.A už mi to asi došlo.
    Proč je HD první ??
    Protože má nejvetší fanclub.(Čítá blíže k 1000 !)
    A proč je Klára Janečková 2 ??
    Protože díky seriálu Ošklivka se o ní strhl zájem, jak vypadá normálně.
    Proč je zbytek před Wentem ??
    Mají obrovské fancluby !!

Že by tomu tak bylo *7* ??
    Zkusím si udělat ze sebe více (Tak 10) fanoušků, jestli byste taky někoho, nebo tímhle způsobem nezvedli fanclub.Zkusím přidat tento víkend pár foteček.

Thanx Amanda *5*
    • Re: Že bych na to přišla ??

Tkže co?je to podle fanclubu??? *8*
      • Re: Re: Že bych na to přišla ??

Docela bych řekla že jo .... *7*

Nebo také podle návštěv (Počtů ID adres.)

Thanx Amanda *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit