-
Help
Vůbec se na osobnosti.cz ani na hudební skupiny.cz nemůžu dostat ze svého domácího počítače. Jak to mám napravit? P.S. Wenta zbožňuji. -
-
Re: Help
Že by technická chyba *7*
-
-
WENTWORTH MILLER
JE SUPER *15* *1* *15* -
4.řada
Ahojky kdo jste viděli 4.řadu.Taky jsem si jí stáhla ale jen do 22 dílu kde to je až po těch 4 letech.Kde bych sehnala ty dva díly,mohli by jste mi poradit?Jinak 3.řadu dávali na cinemě a to co jsem stáhla tak bylo na JOJ na slovensku..Jinak Went je úžasnej a i když zemře nakonec tak je to pěkný závěr. *4* -
-
Re: 4.řada
Ahojky.Já jsem si to všechno stáhla na ulozto.cz Stačí zadat final break a vyjedou ti ty dva poslední díly.Je to vysvětlení toho jak Michael umřel.Taky si myslím,že je škoda že umřel po tom všem
-
-
:-)
Ahoj tak si to v té Anglii užijte a vzpmeňte si na nás *4* No,jo kluci si rádi něco dokazují,bez urážky.Ale někdy je s nima práce *3* -
-
Re: :-)
Čau dájinko!!!!!!!!! *3* Přesně tak..... *3* ale někdy rvačka neuškodí...... *3* hlavně se nikomu nesmí stát nic vážnýho.... *3* z toho už jsem poučenej.Jinak,fajn ať se ti tu s náma líbí.......... *3* !!!!!!!!!!
-
-
Super!!!
Tak sedmi dil je super!!!! *1* Uz jsem si myslel, *7* kdo vi co bude po Sucrovi chtit a on nastesti vyvazl *4*Jinak to Sáře slušelo, to musim uznat!!! *15* *14* Ale toho japoncika bych asi zastřelil!!! *3* Fakt, je to takovje vůl!!! *4* *14* On ztrati bezdratovy disk, jediny, co je muze zachranit!!! *8* Prominte lidi tady, ze tu tak o tom mluvim, ale tohle fakt nema obdoby!!! *1* *14* -
-
Re: Super!!!
Kene Sucre nevyvázl . .on se s tou ženskou vyspal a to mě štve . . chudák Maricruz jestli se to doví , je mi ho i jí líto! *9* ale jinak to byl super díl! *1* Až na to co provedl Roland! *8* -
-
Re: Re: Super!!!
Nevispal!!!! *7* Urcite ne! *4* To by tam udelali nejaky zaber, treba ze jde do mistnosti a nebo si myslis, ze to usekli schvalne?*3* Nevim, myslim si, ze nic nestalo *7* *3* Ale Rolando, ja mu rikam japončík *4* to pekne podelal, ale co by tam jinak v dalsich dilech bylo? *4* Museli to nejak prodlouzit, vzdyt jsme u sedmeho dilu a jejich dvacet dva *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Super!!!
to je fakt Roland to podělal a podle mě ten záběr se Sucrem vystřihli schválně . . třeba někdy bude flashback . . *3* ale podle mě se s ní vyspal už jak dával Rolandovi to zařízení říkal mu Co se stalo v Las Vegas zůstane v Las Vegas. . . podle toho jak to řekl si myslím že se s ní vyspal . . těžko říct . . *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Super!!!
Nevim *7* PB je pořád stále tak tajemný *15* ale byl přece u něho dost blízko *4* data už měl stažený, tak proč by s ní spal??? *7* Práci měl hotovou a jen odešel *3* No, uvidíme, zkusim najít nějaké informejšn!!! *14* *15*
-
-
-
-
-
Jdem do kina
Tak jdem dneska s Verčou do kina *1* Pozval jsem ji a byla hrozně nadšená! *15* Po tom včerejšku budu rád, když na den vypadnu z domu!! *3* Budu spát u ní, ale štve mě, že je ráno škola, takže budem muset brzo vstávat, ale to neva *14* *15* *1* -
-
Re: Jdem do kina
Týý jova tak si to v tom kině hezky užijte.A na co jdete??Na nákou romantiku???Budeš spát u ní jo??hmm...! *3* To neva že je zítra škola...ten muj "kamarád" taky vstává do školy a zvládá to i když chodíme spát třeba ve 2 ráno *1* .Tak přeju hezký večer a krásnou noc *3* -
-
Re: Re: Jdem do kina
Jdem na Mumii 3 *3* Nic jiného mi nepřišlo příhodné, ona taky nemá ráda drasťárny a horory, no a Mumii docela chctěla vidět, tak jsem jí splnil přání:-) *1* *15* Večer bude krásný, zase opět po několika týdnech spolu, už se moc těšim *1* *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Jdem do kina
hmm Mumie dobrá... já bych ale na ní nemohla jít protože sem viděla jen jedničku *1* . NO čekáme na detailíky z večera a z noci *3* -
Re: Re: Re: Jdem do kina
Na Mumii bych taky chtěla.Dobrý výběr!!Určitě si to spolu užijete,a pak nezapomeň detaily:)
-
-
-
-
otázečka
Kdo sledujete Útěk z vězení na Nova Cinema??? *4* -
-
Re: otázečka
sleduju...jak bych mohla vynechat :D
Michael Scofield *14*je nejhezčí..kam se sere Brad Pitt :D *3* -
Re: otázečka
Já bohužel ne...protože neni časík *9*
-
-
Jen pro fans ostatní tahněte
Jen pro fans ostatní tahněte
dva se hadaj a triti se smeje ...prosimvas,co kravíte tady?..tohle je diskuzni forum pro fanousky,ne pro paka,co ho chcou kritizovat *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Jen pro fans ostatní tahněte
??? ????? ??????????????????????????
-
-
5.řada bude:-)
Lidičky tak pátá řada bude *14* Našla jsem to na Youtube.Ještě tam toho moc není,ale jsou tam upoutávky.Ukazují jak Sára chodí se synem na hrob a Michael je zdálky pozoruje. -
-
Re: 5.řada bude:-)
musim vas sklamat, pata rada nebude. na youtoube si dal nekdo zalezet aby urobil moc dobrou upoutavku. Jenze si vsimnete ze ty sceny su z ruznejch zdroju, dali do toho i scenu i se serialu stracene duse... bohuzel 4 serie byla zaverecna -
Pošli odkaz:) -
Kde prosím tě.????není tam náhodou pod tím napsáno fan made???
-
-
Milááášek
Má stráááášně pěkné oči, je strašně slaďoučkej... miláááááááááček *14* *4* -
-
Re: Milááášek
s těma krásnýma kukadlama musím souhlasit..a co teprve když se jednou za čas usměje...to je fakt k sežrání *14* ...a musim říct že někde na fóru sem četla že má krásnej takovej hlubší smích jako fantomas *15* ..a musím říct že dyž sem pak viděla s ním náký interview tak sem se musela pokaždý upřímně zasmát protože se směje fakt hezky(jako fantomas) *1* *14*
-