Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasujte pro Prison Break!

*3* http://www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php *3*
  • tak že...stručně

Rychle a stručně... *3* Kene pohoda,že se ti ve Francii líbilo,Monako bych taky rád viděl,už jen proto že se tam koná závod F1,s Verčou držim palce,svůdníku *3* Hanisko,to teda koukám jak si se rozjela,doufám,že se dozvíme víc *3* Týnko,co škola?Wall,co kariéra?Mey těhotenství?Pedrisko,jaký jsou tvý hobby?Na to by vlastně mohl odpovědět každý *3* Já mám autíčko,je to super už si ho nemusim jen půjčovat a víc toho stihnu,jsem v jednom kole šílený,práce na plný ůvazek,učim házenou,v pondělí mám fitko s kámošem a taky se ještě domlouvám na kurz buď řidič sanitky nebo rehabilitační kurzy...... *3* zatím uvažuju za pomocí dvou doktorů na co by mě daly *3* Čau a velkej pozdrav! *3*
    • Re: tak že...stručně

Teda Páťo to bylo hodně stručný...ale dobrý *3* Mno to zrovna neni muj novej objev ale brala bych ho jako partnera...jenže on nechce! A navíc já se stěhuju do Prahy a on má ještě poslední rok na střední takže musí být tady.Jinak se teda jmenuje Jirka, má černý vlasy, hnědý oči, krásně vypracovanou postavu, 185 cm...prostě přesně muj typ *3* Dneska nás čeká další noc...máme se sejít už v 6 hrozně se na něj těšim *3*
      • Re: Re: tak že...stručně

Proč jako nechce??to mi vrtá hlavou.....no jinak vypadá fajnově *15*
        • Re: Re: Re: tak že...stručně

Já nevim no ...on se prostě nechce vázat ... prej je na to ještě mladej.Jenže včera mi pořád řikal jak na mě pořád myslí jak mu chybim když nejsem snim, že nechce abych odjela do Prahy...prostě uplně krásný slovíčka a já mam hroznej strach že se do něj postupně zamilovávám a to nevim jestli je zrovna dobře.Nechci aby to bylo jen z jedný strany... protože neopětovaná láska je k ničemu.Chjo nevim co snim mam dělat... *9*
    • Re: tak že...stručně

Ty vago,to bylo tak stručné:).No škola-fajnky,ve čtvrtek se už budem učit takže vopruz,ale myslím,že to zvládnem.Jinak jsme si ty 2dny užili:DVe škole sranda,atd...:D
      Nestačím tě stíhat!!!Já bt tebou tak nevím co dřív *1* ...
  • wentworthek

hej lidičky...měli by jsme něco udělat,třeba kdo čte BRAVO tk tam PŘEDTÍM BYLO něco s Britneyy jao všechny fanoušky jí psali a oni to pk předali..co kdyby jsme taky napsaly aby navštívil čr??:D:D:Ddilina mno *9*
    • Re: wentworthek

jo to by bylo super,ale měl by to udělat nikdo kdo to umí!!!! a taky by mohl někdo na psat aby dali do nijakýho časáku zase něco o útěku!!!!! *1*
      • Re: Re: wentworthek

TJ...já kolikrát píšu o plakát......a nic,a nic... *16*
  • hlasujte!!!!

http://www.teenchoiceawards.com/nom inees/tv/defaulttv.aspx
  • cože??????

Ahoj Pááááááťo sem mocinko moc ráda že už si zase zpátky a že si zdravej...hlavně na sebe dávej fakt velikej pozor ...přesně tak zdraví je přednější než cokoliv jinýho. *3* A jinak s tou Ráďou si mě fakt dostal...nemohla sem věřit vlastním očím když sem to četla...vůbec to nechápu její reakci...dyt byla s Tomem tak štastná...co se jí jako stalo jen tak ze dne na den?!Jeslti něco víš tak nám to prosím písni...chudák Tom je mi ho fakt líto ale je superky že ste se stali tak suprový kámoši...asi to pro něj musí být těžký...chjo.. *9*
    • Re: cože??????

No,lidi je to fičák... *3* Myslim,že to vzalo všechny...Prostě řekla,že toho je na ní moc a že musí vypadnout,bylo na ní vidět,že je z práce psychycky utahaná,že to nějak nezvládala,ještě se mnou a Tomášovu domácnost k tomu,i když Tomáš náročnej nebyl.Byl sakra překvapenej.Ráďa byla s Federikem neustále v kontaktu a i když před tim tvrdila,že je to jen kamarád atd.něco jí k němu přitahovalo.Tomáš byl špatnej,ale na druhou stranu to už asi pochopil nebo to prostě vzal...Ráďa psala,že se jí tam líbí,pracuje od 7-14hod.což je super,Federiko má velmi dobře placenou práci,tak že by vlastně ani pracovat nemusela,ale chtěla.S jeho rodiči se docela domluví,učí se španělsky,má i doučování v tamní školičce,kam chodí opravdu malí děti,ale učitelka jí nabídla pomoc.Já jen doufám,že našla co hledala... *3* a že to všechno neni jen takový pozlátko *9* Kristý,ty marode! *3* Koukej se vyléčit!Jinak začátkem listopadu jdu ke zkouškám z házený a když to dopadne budu to moct vyučovat,úplně legálně.
      • Re: Re: cože??????

Tak to ji musíme chápat,ale jen přeci..prostě nedám si pokoj... *15* *9* ..nevím........tak ať se má dobře!přeju jí to!ale na drhou stranu.....mno nicx)..
        Tu házenou zvládneš určitě!Budeš učitel!:)...Jinak děkuji,snažím se,ikdyž si ymslím,že je to pořád horší...:(Tak se mějky a zase napiš,jak to dopadlo!a DETAILY! *1*
        • Re: Re: Re: cože??????

Tak to je fakt hustý...mno hlavně že je tedka spokojená..moc jí to přeju doufám že našla co hledala! Ale stejně nechat tu všechno takhle a jen tak se sbalit a odjet...no hustý.Jinak Páťo úrčo to zvládneš a učitel budeš budeme ti držet palečky at ti to dobře dopadne.Kristý a ty se musíš co nejdřív uzdravit...oko bude dobrý neboj se...muj miláček má tedka tak něco s okem ale už se mu to lepší.Zatim pááá *3*
          • Re: Re: Re: Re: cože??????

Děkuji Hani!!Už je to o hooodně lepší!Nebolí,nejde to ani moc vidět,takže v pondělí jdu do školy!Jsem ŠŤASTNÁ *1* ...mno,hlavně ať se mu to lepší!!!!:)
        • ken

Re: Re: Re: cože??????

Tak to je super *3* ze alespon tohle vis *4* Uz se nemusim bat, ze se treba Ráďa trápí *4* Je super, ze nasla v tak krasne zemi praci, moc ji preju stesti a hlavne at se ji tam libi *1* *14* *15*
    • Re: cože??????

PŘESNĚ!!Mne by to taky zajímalo...je to zvláštní... *9*
      • pedriska

Re: Re: cože??????

jo je to hodně divný . . Patričku jestli něco víš písni pls . . *3* a co jinak děvčata a chlapci???Jaký byl den????Já se měla suprově *14* *14* *14* *14* Tak papa *3*
        • Re: Re: Re: cože??????

Já marodím.Mám ječný zrno,a to ještě neví ejstli to je ječný zrno,bo tam není žádný pipínek nebo tak.Ale mám oko jak kdybyhc měla moncla,nemůžu skoro otevřít oko,sem vám zapoměla oznámit *1* jsem od pondělka doma.A co vy?
          • ken

Re: Re: Re: Re: cože??????

Tak to je mi tě upřímně líto *9* Já, když měl zrno, to bylo panecku *9* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: cože??????

Danke:D....já to chci taky vědět!!!a DETAILÝKY:)jsme zvědaví!! *15* *15* *15* *15* *8* *15* *8* *15*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: cože??????

Jasne, ze to chcem vedet *3* Jen povidej, mi se tesime *15* *14*

Píšu ze školy takže to bude rychlovka lidičky ! *3* Kristýnko hlavně se nám uzdrav . . přeji mooc mooc štěstíčka ! *4* A jinak pokud se večer dostanu na net tak bych vám napsala proč jsem tak happy ! *14* *14* . . . . Teda pokud to chcete vědět . . . . ! *1*

To je dobrý.Ale je to strašný.... *1* *9* *9*
  • Pláču

Mi před půl hodinou rodiče řekli, že jsem hloupá. Jsem půjčila spolužačce mobil. Jenže ona si místo posílaní obrázků přes bluetooth chodila na net z mýho mobilu. Dneska přišel účet za 750kč. A rodiče se na mne zlobí, podle nich je totiž půjčování mobilů hloupé. By si to měli vyřídit s ní. Nesnáším svoje rodiče a zbožňuji Wentwortha!!!
    • Re: Pláču

sorry ale co jinyho ti na to meli rict ses proste hloupa no....ale tak hlavne nevim proc to pises sem...to nemusi kazdejh vedet... *7*
      • Re: Re: Pláču

Tak to napsala,no,prostě to chtěla říct nevidim na tom nic špatnýho a ty se k to mu vyjadřovat nemusíš........
        • Re: Re: Re: Pláču

Už si sem nebudu vylévat srdce, slibuju.
    • Re: Pláču

Nebreč,pro příště si poučená........ *3* utři slzy........ *3* Až budeš větší pochopíš i rodiče neboj....... *3* Mě taky málem vyhodily když jsem přišel s tetováním a na konec dobrý......... *3* rozdejchali to a mám další......... *3*
  • pohotovost:-)

Tak aby jste se pobavili jako já,právě jsem přijela z pohotovosti s Patrickem,popral se a zkončila jsem s oběma nezbedníky na pohotovosti *1* *15* *13* docela mazec,celá čekárna asi čtyři lidi na nás pěkně vejrali *1* ale dopadlo to dobře *5* mě z těch chlapů trefí *1*
    • Re: pohotovost:-)

:Dtk to je konec:D,..a stalo se něco Patrickovi??Je to vph jo,:)
      • Re: Re: pohotovost:-)

Tak koukám,že Ráďa vás informovala..... *3* Jsem v pohodě,pár modřin a pár stehů........
        • Re: Re: Re: pohotovost:-)

Ježiš Páťo...proč ses jako rval???Tak hlavně že se ti nestalo nic vážnýho
          • Re: Re: Re: Re: pohotovost:-)

No,přesně!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: pohotovost:-)

Co se dá dělat no:D

Kmarád provokoval a já se dlouho neudržel,ale jsme pořád kámoši..... *3* dnes jsme se navštívili a o.k. *3*

Patricku,ty jsi číslo *14*

Rval se s kamarádem,nějak se nepohodli a skočili na sebe,nejdřív strkanice a pak přišlo i na rány,akorát jsem pro něj jela a vidim je v sobě,tak jsem je naložila do auta a na pohotovost *1* nejradši bych do polepšovny s nima *13* Jako by mu nestačil jeden dávný průser *13* byla jsem fakt naštvaná,ale pak jsem se to mu zasmála,děti no? *3*
  • Hanisce

Tak ti odpovim zde abych se nemusel vracet...moje tetování má smysl,už jsem to někde psal,na noze takový znak svobody co jsme si s kámošem načrtli,na ruce kresby se schovanými datumy mýho průseru,iniciáli první holky,narození mých sourozenců atd.na krku ornament,jen tak... *3* v září půjde dolu...Jinak díky za vysvětlení ohledně drápků... *3*
    • Re: Hanisce

Týý jova tak to jo... to musí vypadat dost dobře ty kresbičky na ruce. Jinak nemáš vůbec za co děkovat *3*
      • Re: Re: Hanisce

Tak jo,tak dík *3* Jinak všem dobrý brzký ráno a krásný den......... *3*
        • Re: Re: Re: Hanisce

Tobě taky:-)))))))))) *1*
  • esterka12

WENTWORTH MILLER

JE NEJLEPŠÍ HEREC NA SVĚTĚ, VŠICHNI HO MILUJEM!!!
  • kasnic

klikni a pošli dál:

www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php ?id=2191"
    • kasnic

Re: klikni a pošli dál:

www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php ?id=2191"
      Hsou tam chyby..musíte tam kde je ten otazník dál zpět-je tam mezera..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit