Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wentík

nemam slov *14* *14* ve 3.serii me ho bylo lito jak se dozvedel ze umrela Sara *9*
  • News

Nové Candid fotky najdete Tady: http://went-miller.blog.cz/0801/in- los-angeles-with-amie-bice#komentar
  • narzis

b-day

moje lasko zivota!preju ti vse nej k narozeninam,pamatuju jeste tvoje 35tiny:D
  • scout

von je skaut no to mě podrž já padnu von je fakt skaut nikde to nepíšou ale fotek je na to dost no to je mazec... *3*
    • Re: scout

skaut jo?jaks na to prisla *1*
  • trochu škoda

Když si to tu tak přečtu od shora dolů. naučim se víc sprostých slov, než jsem pochytila za celých devět let ve škole. *1* *4*
    • Re: trochu škoda

Nejsem sprostý *3* S Wentem si dokážu představit krásnou dlouhou romantickou soulož *14* *14* *14*
      • Re: Re: trochu škoda

... no, nevím jestli jses doopravdy homosexuálně orientovaný nebo si jen děláš legraci, abys tady holky popíchl.. Každopádně mě je tady těch holek líto, je na nich vidět, že jsou doopravdy do něj platonicky zamilovaný... Wenta osobně neznám, dělal jsem pár let modeling v Americe a měl jsem tam kamaráda, který ho znal... asi by tady holky byly z Wenta dost zklamaný, kdyby ho poznaly v reálu.. ale je dobře, že máte nějaký idol, ke kterému vzhlížíte byť se jedná jen o platonickou lásku u které i zůstane.... přeji všem mnoho štěstí..
        • Re: Re: Re: trochu škoda

Já si myslím,že každá holčina tady,má vlastně jinou představu o tom,jaký je její ideální chlap,ale Went je prostě nejkrásnější a v tuhle chvíli nejde o to jaký je doopravdy,oblíbený je i kvůli své postavě v Prison Break a také kvůli chování Michaela Scofielda,proto máme každá pocit,že takový je i v reálu.To ale pro nás teď není podstatné,kdybychom s ním měli některá z nás žít,pak by se to řešilo.Já myslím že když milujesš není co řešit,a není to jen případ Wenta,pokud muže miluješ a on miluje tebe,přizpůsobíte se sobě a sami kvůli sobě se změníte,protože si uvědomíte,že bez sebe třeba nemůžete žít,všichni tuhle schopnost máme v sobě,každý je nějaký,ale když miluje,dokáže zázraky..To je můj názor na to..Jaký je Wentworth Miller doopravdy.
          • Re: Re: Re: Re: trochu škoda

Krásně řečeno ...fakt že jo!!! *3*
            • MILACZEK WENTOUSHEK

ASI SEM SE ZAMILOVALA *14* KOUZELNEJ KLUČÍK *1* *14*

Jak je vidět, tak ho osobně neznáš, tak jakooo... *13*

no ked ho osobne nepoznastak preco poztom hovoris ze by sme boli sklamane,to by ma zaujmalo. *7*

JO taky by mě to zajímalo proč bysme jako byly zklamaný??? Pověz nám co o něm víš teda??! *7*

Jaký je tedy v reálu? *3*

Proč, jak to myslis? Ty jsi snad potkal a nebo o nem neco vis od toho tvyho kamose? *7*
  • anketka

Tak nějaká anketka ode mě:Jaká část těla se vám na Wentikovi líbí nejvíc?Nebo na Domcovi?
    • Re: Re: anketka

Went je určitě celej krásnej (až na jeho nos). A oči má úžasný!!! *14*
      • Re: Re: Re: anketka

Me se na nem akorat libi to, ze je to dobrej muz! *4* Na pohled prijemnej a pohodovej. *15* Proste hrozne v poho! *1*
        • Re: Re: Re: Re: anketka

Celičkej se mi líbí...na to kolik mu je,je BBOŽÍ,ale taky ikdyž ho neznám osobně,tk jeho povaha a charizma:)
          • Re: Re: Re: Re: Re: anketka

No,líbí se mi jeho tetování,který ve skutečnosti nemá..... *3* je pohodovej a chytrej.Dominic má vymakaný tělo.
    • Re: anketka

Went : oči má je nádhernýákrásný pohledy :) *14*
      Domča : má pěknou postau elkem je fajne *14*
  • Princeton

Zdarte lidi,
    nemáte někdo náhodou kopii té jeho diplomky z Princentonu??
    Celkem by mě to zajímalo, ale nechce se mi vyhazovat dolary za poštovné...
  • pedriska

Jsem zpět!

Ahojky zlatíčka!Tak jsem tady!!Byla jsem týden (od 1.2. - 6.2.) na lyžáku a už jsem doma!Lyžák byl celkem fajn , i když prvních pár dní jsme chtěli někteří domů nakonec jsme si říkali že chceme zůstat.Myslím si ža na tom lyžáku jsme se dost poznali a zjistili jaký kdo je a taky jsem se dozvěděla hodně informací o některých lidech ze třídy a hlavně zajimavý informace o jednom určitém člověku.No a co vy Kene , Kristýnko , Hanisko????Jak se máte???A jak jste to tu zvládali????Mám vás ráda!! *3*
    • Re: Jsem zpět!

Pedri,doufám,že jsis to UŽILA!...Já sjem hodně zvědavá,tak se ptám,o jaké človíčkovi??:D...

Já se mám docela fajn,teď máme týden prázdniny,tákže se budu válet doma:D.Zvládali jsme to tu jak jen šlo.:)Doufám...:D..co ty?
      • pedriska

Re: Re: Jsem zpět!

Kristýnko jsem ráda že jste to tu alespon něják zvládli.Já jsem si to celkem užila i když jak jsem psala ze začátku jsme chtěli někteří domů , určitě ti o všem povykládám (napíšu) , za chvili jdu ven tak ti jen napíšu že mám dost informací o Honzovi.Určitě brzy písnu více zatím pap =)a užíj si prázdniny! =) *3*
        • Re: Re: Re: Jsem zpět!

Jsem napjatá,co se dovím!:)
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!

Kristýnko mám prosbičkuJestli jsi registrovaná na osonosti.cz napiš mi prosím tvoji přezdívku! =)Díky mocinky! =)
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!

Souhlasím s Kristou.Potřebuješ odpočinek! =) *3*
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!

Užij si to,Hani!Potřeboješ si oddechnout..:)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!

ahojík pedrisko tak to sme mocinko moc rádi že sis ten lyžák užila. jinak vám všem přeju krásnýho valentýna. Já sem bohužel v práci takže s miláčkem budu až večer...je to jako naschvál. mějte se hezky a užívejte víkendík... už vám zase začíná škola...a mě od pondělka týden volna...ááá už se těším *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!

Jasně:) kasnic
  • .w.e.n.t.

...........

Wente jak budes tocit dalsi film? *3*
  • oči

má nádherný oči a úplně úžasnej pohled
    • Re: oči

škoda, že je na kluky
      • Re: Re: oči

proc skoda?neni to potvrzeno, on tvrdi ze neni...beztak je bi
        • Re: Re: Re: oči

nechápu proč si všichni myslí, že je gay, dyt si to jenom vymyslely noviny aby měly o čem psát.nejsou na to žádný důkazy a on to vyvrací, takže myslim, že novinám věřit nebudu.Navíc nemážádný gesta ani hlas prostě nic co by tomu nasvědčovalo...
          • Re: Re: Re: Re: oči

Víš jak se to říká na každém šprochu pravdy trochu, ale je to každého jeho věc, já si myslím, ale že je gay. *3* *5*
          • Re: Re: Re: Re: oči

ne všichni gayove se chovaj teple...to delaj metrosexualove-takove to ooo my gooot *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit