Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Why?

Něco mi ale řekněte,......proč musí být Went tak krásnej!!! *14* *14* Proč je to Američan a proč zrovna on okouzlil naše srdce *1* *14* *14* My máme takovou smůlu!! Trčíme v takový pr... a všechny krásný muži nebo hvězdy jsou v Americe! *9* Stejně je ale super *4* *15* Nevíte někdo, jak reagovali jeho rodiče na Wentovu slávu? *14* *1* *3* *4* *3*
  • tak po dlouhy dobe

aahoj ted sem tu nebyla ta mesic a koukam co vsechno mi uteklo.mam rozbitej net takze nemuzu nic...tak pisu aspon ze skoly..ted sem tu mesic nebyla kvuli praxi takze to proste neslo vubec....taky koukam na cineme kazdej den...doufam ze mi to brzo spravi abych sem mohla chodit casteji...moc mi to chybi....zatim paa *9*
    • Re: tak po dlouhy dobe

Taky vůbec neznám *7*
      • Re: Re: tak po dlouhy dobe

aaa sry ja sem se podepsala jinak......ja sem veronika16 jinakk.akor sem nebyla prihlasena...sorry:)
        • Re: Re: Re: tak po dlouhy dobe

ááá už si vybavuju *3*
    • Re: tak po dlouhy dobe

Promiň.Kdo jsi?:)
  • Vsechno vidim

UPLNE VSECHNY DILI JSEM VIDELA A STALE KOUKAM *3* *4* *4*
    • Re: Vsechno vidim

To je dobře *3*
  • písám,písám...

Čautě koťata *3* Jak se vede? *4* Já byla o víkendu s Tomášem na chalupě,soused tam pekl prase a dělal takovou párty tak jsme se zůčastnili *4* představil mě jim jako svou přítelkyni už né kolegyni jako tenkrát *1* soused se pobavil *1* že jsme to dali dohromady *14* Jinak zítra jdu k novýmu šéfíkovi a bude mě tam mít nastarost i jeho sekretářka *9* neni zrovna nejsimpatičtější *5* Písejte,pá!Kene jak bylo ve Francii?Hanisko jakou noc si prožila a chci vědět detaily! *4*
    • Re: písám,písám...

Ahojík Ráďo takže sis pěkně užila víkendík koukam co?!Jinak mezi váma je to asi hodně vážný co když už tě představuje jako svou přítelkyni. A jak bylo dneska u nového šéfíka???Povídej...! *3* JInak já tedka zažívám jednu noc krásnější než druhou. Nemůžu vám tu noc líčit až do detailu přece jen tu jsou mladší lidičky.Asi takhle provozuju uplně úžasnej sex s uplně krásnym klukem (znám ho už dlouho), je sice o rok mladší ale je to fakt bombička.Sem za tu noc dycky tak zničená že pak celý den spim *1* Mno zachvili jdu cvičit a pak znova za nim uplně se těšim. *3* pa pa *4*
      • ken

Re: Re: písám,písám...

Tak to je bezva! *15* Jsem rád když slyšim, že máte přítele, protože vim jaký to je být sám *15* *1* Když má člověk kamarády, tak je to super, ale když máš přítele, je to nepopsatelný *1* *14* *15*
      • Re: Re: písám,písám...

Ráďo-tak to myslím,že je to hodně VÁŽNÉ:)...s tou sekretářkou,třeba nebude až tak hrozná..:D...Možná má asi nervy,že ji sebeerš místo,si to ber přijdeš a budeš hned šéfíkova pravá ruka....ale co!!!Palečky!:)
  • apijenqa

Wenticekkk

prej se tu o Wntowi nák nepise,tak to rozjedem,ne??? je klááásnnneeejjj!!!!!!!!!§ :))) *14*
  • tež se mi to nezdá

taky bych neřekla,že je homouš ale tak jestli ta holka psala pravdu,tak třeba...ne přímo homosexuál ale třeba bisexuál *7* to se asi nedozvíme *9* ale stejně je bezva týpek *14*
  • ken

Francie

Tak konečně PÍŠU!!! *3* Bylo to super, koupaly jsme se v Azurovim moři, vlny obrovský a na pláži spoustu holek, (ale nebojte měl jsem oči zavřený! *1* )Jinak jsme byly na představení kosatek a delfínů, podívat se do Monaca a různých měst, jako fakt bezva!! *14* Vzpomínal jsem na vás určitě by se vám tam taky líbilo!Veronice jsem koupil náramek na ruku, ty má hrozně ráda! *15* A pak jsem pro ni vystřelil na pouti medvěda!!! *14* Měla obrovskou radost! Včera jsme se viděli, ale jen před domem! *4* Tak a teď jsem tady! Sice moc nestíhám, ale určitě na sto procent tu každý den něco napíšu! *4* Jen Ráďo, co je s tou sekretářkou? Jen mi to okresně řekni, asi si nestihnu přečíst všechny příspěvky! *14* *15* *1*
    • Re: Francie

Mno tééda Kene tak aspon že sis to tam krásně užil. A ty kostatky a delfíni museli bejt super...jednou sem na takovym představení delfínů byla taky *3* To se ani nedivim že měla obrovskou radost...taky bych měla. Je bezva že si na ní nezapoměl a hlavně že už si tady.A kdy jdete na další nějaký rande s Verčou???? *3*
      • ken

Re: Re: Francie

No, chvi jí pozvat do kina, ale asi až někdy příští týden *3* *15* Nějak to teď ve škole vůbec nestíhám, máme občas do pěti a jinak minimálně do dvou *9* je to strašný *9* Ale na Verču a hlavně na vás si vždycky čas najdu *1* *15* Mám vás totiž všechny moc rád *14*
        • Re: Re: Re: Francie

Francie.Krása!!Tam chci!:)Hlavně,že sis to užil,musela to být paráda...:)
          Jo škola,dává zabrat,ale tak za chvilku to všechno doženeš:)My tě taky máme rádi *14*
          • ken

Re: Re: Re: Re: Francie

*14* *14*
            *14* *14* *14* *14*
            *14* *14* *14* *14*
            *14* *14* *14*
            *14* *14*
            *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Francie

Ach,ach,to muselo být vážně super,sis aspoň pořádně odpočinul,nabral sílu a elán a teď to půjde všechno samo *14* Je hezký,že si na Verču nezapoměl *3* super!
  • Zuzka moje skvělá kámoška

ahojky všichni. *3* Zase píšu na rychlo ze školy . . *3* tak co jak se máte????co je novýho???? *3* U mě hlavně dnešní den.Není mi dnes moc dobře , když jsme šli ze ZPV zuzka si všimla že mi není nejlíp a chtěla vědět co se stalo.Tak jsem jí řekla že je mi smutno , že mi není dobře a že to všechno na mě zase dolehlo.(Tím vším myslím Honza atd . . )*9* Prostě už to nezvládám , měla jsem vážně náladu na nic chtělo se mi brečet , chtěla jsem utéct , prostě jen tak zmizet.*9* Říkala jsem si že se Honzovi začnu vyhýbat ale Zuzka řekla že to nejde.Pořád budu vedle nej ve škole , pořád ho uvidím.Když se dneska v matice podíval dozadu uhla jsem očima.Mám pocit že už to nezvládám.Vadí mi jak se baví s ostatními , a mrzí mě že se s ním takhle nebavím já. . . já vím jsem strašná . . *9* už vážně nevím jak dál.*9* Zuzka se mi snaží pomoci jak to je jde , řekla že bych si s Honzou měla promluvit osamotě jen my dva ale já jsem jí řekla že na to nemám.Zuzka říká že když jsem mu zvládla říct co k němu cítím zvládnu s ním i normálně mluvit a tak jsem jí řekla že to prostě nezvládnu , že nevím co mu říct.Málem jsem se rozbrečela když jsem s ní mluvila.Zuzka mě objala a snažila se o to aby mi pomohla.Jsem ráda že jí mám je jediná ve třídě komu jsem to mohla říct a jsem ráda že jí mám. *3*
    • Re: Zuzka moje skvělá kámoška

Pak jsem se vrátili do třídy a Zuzka mi řekla že mi to s Honzou domluví.Prosila jsem jí at mu nic neříká a ona že buť si s ním promluvím já nebo to udělá ona a bude to horší.Řekla jsem jí že na to prostě nemám abych si s ním promluvila a zuzka řekla že si s Honzou promluví a prostě ten rozhovor mezi námi dvěma domluví.Vážně jí prosím at je ticho ,ale ona mě prostě neposlouchá.Vážně nevím co mám dělat.Doufám že mu nic neřekla.Jestli jo tak jsem v háji.Omlouvám se že vás tím zatěžuji a otravuji ale vážně nevím komu bych to řekla.Poradte co mám dělat??? *7*
      • Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška

Prosím tě.Jsme tu pro tebe.
        Je mi to líto.Nemuší se za to stydět.Zamilovanost je těžká věc.Zuzka je oprvadu skvělá.Bylo dobře,že tě podržela a všechno.Víš já si nemyslím,že je to až tak špatný,když si s ním chce promluvit.Ale rozhdoě by bylo lepší,kdyby jsi s ním mluvila ty.Je jasný,jak sji to řekla,že to "nezvládneš",ale já myslím,a Zuzi to taky řekla,že když jsi mu řekla,co k němu citíš tohle by bylo snažší.Možná.
        Zuzi může jen Honzovi NAZNAČIT o co jde či tak.Ale stejně mu to musíš říct.
        Dojde na to.On to bdue chtít od TEBE.:)Takže....bojíš se ještě?
        • ken

Re: Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška

Nemusíš se vůbec ničeho bát *1* To zvládneš levou zadní *4* Neni vůbec špatný, když ti Zuzka pomůže *15* Jaký já měl nervy, když jsem se snažil přijít Verče na kloub!! *3* Bylo to úplně stejné, taky se pořád bavila s někym jinym a mě připadalo, že mě bere jen jako kámoše *14* Nakonec mi kluci domluvili schůzku, aniž bych o tom věděl *15* Šel jsem si tenkrát něco koupit do obchodu a nikomu jsem to neřekl, ale došlo mi, že jsem se o tom musel zmínit, protože tam Verča byla *3* Začli jsme si povídat a nějak to vyplinulo *15* Ted uz vim, ze to bylo domluveny *1* *15* S Verčou jsem se seznámil ve škole, jsou tam dva obory, jeden pro nás a druhý pro holky *4* Něvim jak, kamarád si jednou všiml, že pořád pokukuju po Verče po delší době mě jednou zastavil a něco říkal*3*Zrovna šla kolem Verča. Jen jsem se za ní otočil a pousmál *3* Kámoš se zasmál a řekl: "Úsměvem ji nedostaneš!" *15* Já jsem se na něho obořil, jak to mám tedy podle něho udělat a on řekl:
          • ken

Re: Re: Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška

"No, nevim jak, ale musíš si s ní promluvit *1* Vím, že budeš mít trému, ale je to jako když stojíš na schodech a do davu holek rozhazuješ několik růží. Mezi růžemi je ale také jedna, nejčervenější.. Ta která ji chytne, bude pro tebe ta pravá!" *15* Po těhle slovech mi dal takovou sílu a v tvém případě, Pedri, chytil Honzík tu nejčervenější!!!! *15* *14*
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška

Díky mooc Kene jsi zlatíčko!!!! *3* Přeju všem hoodně štěstíčka!!!! *3* *14*
            • ken

Děkuju! *1* Nevim, myslim že i bez kámoše bych to zvládl, ale možná by to nebylo takovéhle!! *15* Trvalo by to asi hodně dlouho a možná by mezi náma ke vztahu vůbec nedošlo *14* Každopádně to s tou růží mi dalo velikou sílu, kterou teď předávám tobě Pedri a hlavně vám všem, co hledáte *3* *15* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška

No vidíš,Pedri.Honzík je vystrašenější než ty.Myslím,teda vím,že to dopadne určitě DOBŘE.
              TÁÁkže........dej nám vědět,co mu švehcno chceš říct apod...:)A nemusíš za nic DĚKOVAT!Jsme tu pro tebe...
              Ááááá Haničko,ty jsi nám taky CHYBĚLA a MOOOC!Jak se máš?Co škola??...já se mám zatím vph,jde to..jsem právě ve škole a odtuď vám také píši.Máme ájinu a pak občankua jdu dom:DUžijte si víknedík!:)

ahojky lidičky tak mě tu zase máte...máte radost??? *1* Moc se mi po vás zase stýskalo! Jinak Pedrisko ten rozhovor zvládneš určitě ničeho se nemusíš bát ...až mu vše povíš tak uvidíš jak to z tebe spadne a uleví se ti. Hlavně nám pak písni jak to vše dopadlo a co ti na to řekl. Jinak Kene ty si hotovej romantik normálně (no teda si tvuj kámoš) s těma růžema to je úžasný! *3*

S tou RŮŽÍ.NÁDHERA *14* .
              Jinak myslím,že kdyby nebylo kámošů,ale taky Tebe a Verů,tak by jste nebyli ani spolu!:(.........Je dobře,že to na Tebe kámoši NARAFIČILI:D.
              Jinak Pedri,souhlasím s Kenem.
              Ty to ZVLÁDNEŠ. *15*
            • pedriska

Děkuji všem za rady snad to zvládnu.*4*Mluvila jsem po třídnické totiž se Zuzkou a ta mi řekla že mluvila s Honzou a že prý mu naznačila něco z toho co jsem jí dneska říkala a že prý ho k něčemu přemluvila. . . Vůbec nevím o čem s ním mluvila nic víc mi totiž neřekla a jediné co dodala že Honzovi dala čas do čtvrtka příštího týdne aby si se mnou promluvil a že jinak s ním bude mít rozhovor ona. . . . Jinak mi říkala že když šla po schodech dolů a mluvila s ním takže Marie chtěla poslouchat ale Honza jí řekl že je s tím posloucháním trapná , vsadím se že chtěla poslouchat aby mi to pak všechno mohla říct. . . Taky mi zuzi říkala že to co řekla Honzovi a to co dělá je jen pro mé dobro a taky že když řekla Honzovi že s ním chce mluvit o něm a o mě takže honza je z toho prý vystrašenější než já. . . . *1*Vážně ještě jednou díky za rady.*14* *3*Jste zlatíčká a já jsem ráda že vás mám.*14* *3*Děkuji za všechno!!!!*14* *3*Jak se věci pohnou dám vám vědět a Kene to s Verčou mě dost pobavilo.Doufám že to tak dobře dopadne i u mě.Díky za všdchno lidičiky!!! *14* *3* *14* *3*
  • ken

Thank you!!! :-)

Dekuji Kristoo *1* *15* Myslim k tomu prani, *3* at nam to vyjde v Anglii *14* *15*
    • Re: Thank you!!! :-)

Jak jsme řekla,je to SAMOZŘEJMÉ:)pro VÁS to NEJ! *15* *4* *14* *3*
      • ken

Re: Re: Thank you!!! :-)

*15* *3* *15* *1* *15* *14* *15* *4* *15* *3* *15* *14* *15* *15* *15*
  • apijenqa

BOŽÍÍÍ=)

WENTISEEEKKKKK je neeeeeejjjjkááásnějsi!!!! mocinky ho likuju!!!!!!!může byt někdo tááák krásnej jako je on?????????????????????????????? *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit