-
přezdívka
Lidi,pod jakou přezdívkou jste??....jako ve fanouškůů??......v té nové verzi si můžem sebe klidně přidávat do přátel,psát vzkazy..je to supr -
-
Re: přezdívka
já sem pod přezdívkou haniska...teda aspon myslim *7* -
-
Re: Re: přezdívka
:)jo:D
-
-
-
ty bláho!!!!!!
Ty bláho tak to je mazec myslela sem si že je mu 20 a ono 35 tak to sem se spletla -
konečně
No¨konečně je tady čistý vzdchuch....kráva Už šla spát...a snít vlhké sny o Millerovi.... *1* -
Kterej hnup
Kterej hnup dal k Wentworthovi fotku Chaninga Tatuma?? To bude asi nejakej chytrak..Nejdriv si tu fotku zkontroluj a potom neco posilej.. A kdyz nerozeznas osobnosti, tak se radsi ani do toho nepoustej!!! -
-
Re: Kterej hnup
podle toho co tu někeří píšou je to tu samej chytrák,ale s tou fotkou je to vostrý..to si snad nikdo splést nemoh *1*
-
-
Myslim
Já myslim že když nenatáčej tak Went je s kámošema a tak jinak psali že kvůli Prison breaku vztávili v 6 hod.!!! -
No nevim..
Tak včera mi kámoška dala už konečně ten plakát Wenta z Bravo Girl..jako je hezký tam, ale ty vlasy má nějaké divné..ale jako pořád je to krasavec jak má být §§!!!! *14* -
Hello
Čau lidi, tak jsem tady! V Řecku to bylo super, ale už jsem se na vás těšil! *1* Musim si ještě přečíst těch sto příspěvků *3* ale musim také uznat a hlavně vás pochválit, že jste pořád Wentovi písali!!! *3* jo a měj se hezky Ráďo!!! *15* *1* *14* Jste suuuper!!! *15* *14* -
-
Re: Hello
Čau Kene,holkám se už tady stýskalo........ *3* Ráďu jsem teď odvezl na letiště.... *3* -
-
Re: Re: Hello
Jééé,ahoj Keníčku můůj.....víš jak se mi stýskalo???....dokonce je Went na 10.místě......:(musíme vymyslet něcooo -
-
Re: Re: Re: Hello
Ahoooj jsem rád že jste tu všichni!! *1* Koukám, ze je na 10 ale tak s tim uz nic neudelame! *3* Jeste nez jsem odjel, tak jsem mu pridal asi sest nebo vice videií. *4* A stejne ted klesl niz. *9* Myslim ze spravci osobnosti meni herce v zebricku porad a nehledi na fanousky, odkazy, videa atd. *9* Je to smůla, ale já tu budu porad i kdyby byl stý nebo tisícátý nebo já nevim kolikátý!!! *14* Pro me a urcite pro vas je porad na prvnim miste a zadnej vokurka nebo jina trubka neni lepsi nez on!!!! *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Hello
Vidíte to?:Dtto je můj člověk:)
-
-
-
-
-
PB
Ahoj,
teďka jsem nově začala koukat na nově cinemě na PB a jsem úplně uchvácená.. Snažím se to stíhat, ale občas něco promeškám. Slečna (asi:D) přede mnou psala že si stáhla PB 3 (brala bych i všechny jiné díly) z netu. Mohla bych se zeptat odkud? Jak dlouho se to stahuje? Stáhne se to celé, nebo po částech? Už jsem to řešila i na jiných webech, ale vždy to tam bylo jakési podivné a já nevěděla jak to stáhnout. Mohl by mě to někdo naučit, nebo aspoň doporučit nějakou solidní stránku, nejlépe takovou s kterou se mi nestáhne do PC žádný VIR :) Znáte to nee?
Děkuji moc všem za odpovědi :) Kunni - Verča *3* -
-
Re: PB
Čauky, neni problém, rád ti nahraju trojku, ale teď v březnu ji budou dávat na nově a v dabingu, já ji mám s titulkama(rád poslouchám, jak anglicky mluví) ale mám i čtvrtou řadu, myslim ale, že ta bude aktuální až později! :-) *15* *14* -
-
Re: Re: PB
v aj je to nejlepší protože jim i občas rozumíš a dabing je hroznej překládají to hrozně na PB koukam už jedině v AJ jinak některý díly si můžete skouknout na sleduj.org ciao -
Re: Re: PB
Ahojda, měla bych zájem i o třetí (nevadí mi že je s titulkama :) i o čtvrtou řadu. Možná jsme natvrdlá ale nepochopila jsem jak ty to dopravíš ke mě :D Poslat poštou na dvd? Nebo jak:D? Omlouvám se jestli otravuju, ale tohle mi jaksi nedocvaklo.
Po dnešním úmorném dnu (škola) je to super zpráva, miluju PB tak už se moc těším až to všechno zkouknu :)
Určitě se mi ozvi Kene, buď sem nebo na meil (Barborka.11@seznam.cz) Děkuji moc za ochotu.. Verča *3*
-
-
-
tak to je hustý
for A:chceš naznačit že je homosexuál? *7* to by byl mazec,ale aspoň lepší než vědět že je ženatej *14* odepiš mi když tak na mail.ty jsi ho viděla?se máš!věřím,že je fakt krásnej,jak bylo natáčení?aspoň když si byla při tom! *9* -
...
Už se to blíží!!! *14*