-
wenty
ty vago ten wentas to je ale kadak ty vole kunda jedna *14* *14* *14* *14* -
no spíš na 14.1.
No já se teda spíš těšim na 14.1. protože to poběžej úplně nejnovější díly ze třetí série. -
-
Re: no spíš na 14.1.
No jo ja se na 14. 1. už mooc těším... *15*
-
-
časopis
Zajímalo by mě, co teď asi went dělá. Pracuje vůbec? Nic o tom nikde nepíšou. A když něco, tak ten časopis stojí 79kč. Já si vždy zalezu do nějakého obchoďáku mezi časopisi a čtu novinky. *1* *14* -
-
Re: časopis
Nedělá nic, odpočívá a nabírá síly na natáčení nové řady PB:-)))
-
-
PB - Mahony & Scofield
Chtěla bych slyšet jaký názor máte na Mahonea *5* ale ne poznámky typu je to ko*ot atd. ale jestli k němu máte kladný vztah *4*
Všimli ste si že Alex a Pamela jsou si podobní jako bratr a sestra ?? Mají stejně řezanou pusu a stejný nos *4*
Jinak moje nenávist na Mahonyho přerostla v lásku *15* *14*
Jup a v třetí řadě pude Michael a Alex NK (Nejlepší kamarádi) ve vězení SONA *15*
Nj ty kluci *5* -
-
Re: PB - Mahony & Scofield
Jj, já jsem Mahoneho nejdřív úplně nesnášela, ale teď ho mám hooodně ráda (samozřejmě ne víc, než Wentíčka *14* *14* *1*) a právě se chystám na dývku na 3. řadu, tak se hrooozně těšim! *15* -
Re: PB - Mahony & Scofield
Amandě se omlouvám,že jsem nedávno napadla její odkaz...
Jinak Mahonyho ráda nemám,hraje tam vyšinutýho vyšetřovatele,který doufám špatně zkončí,bylo mi líto jak zatřelil toho mladíka,na jméno si nevzpomenu...Na Alexe,na nový postavy se těšim,třetí série bude asi hodně nadupaná. *3* *3* *3* -
-
Re: Re: PB - Mahony & Scofield
Nejspíš budeš překvapená, ale Mahony zachrání Scofieldovi v třetí řadě život !! Bude na něj útočit nožem a Mahony ho zachrání *5*
On už bude hodnej, buďme zlí na Toho Japončíka a pak se objeví novej blb ze společnosti a ten nebude umět mluvit ale bude řídit všechny ostatní.
Jj 3.série bude úplně dobrá
Brad Bellick bude asi 6 dílů jenom v trenkách
Mahony & scofield go go *5*
Marcy ale to je jedno *3* -
-
Re: Re: Re: PB - Mahony & Scofield
Chtěla jsem se zeptat , kdys mi napadla ten odkaz ... -
-
Re: Re: Re: Re: PB - Mahony & Scofield
Tak to víš víc než já,máš přehled *3* .Jo,jmenoval se Tweener Apolskis,když mě ho je prostě líto *4* jinak ho pak teda vezmu na milost Mahonyho,ale ne hned *4* *13* musí mě ještě přesvědčit *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PB - Mahony & Scofield
Mě bylo více líto Abruzziho, jak ho zabili ty jeho policajti .... sem u toho i brečela pže Abruzzi byl muj oblibenec.Jo jak zabyl Davida Tweenera Apolozkise to bylo hnusny mno ...
Já mu domluvim on už bude hodnej . *4*
-
-
-
-
-
-
Holiday
Me se strasne libi tahle pisnicka: Green Day-Holiday. *1* Je to z videoklipu od Wenta, ten sestrich z prison break. *3* Je uplne super!!! *14* *3* *4* *14* -
went a prace
No taky by mě zajímalo, co ty světový hvězdy dělaj, když nenatáčej. Odkud berou prachy? Neříkejte mi, že jdou po ulici a faninky mu dávají peníze *1* *1* -
-
Re: went a prace
no tak dyz toci treba jeden film za kterej dostanou ctyry miliony tak je taky hned neutrati neeee????? *7* *7* *7* *3* vis jak dlouho ti musi vydrzet ctyry miliony??? *1* *1* *1* *1* *1* wow....:)ted si tak rikam ze se docela maj... *1* *1* *1*
-
-
Hrůza!!!!!
To není možný ta čůza A.Lima předběhla i Zaca Efrona!!!Jak je to možný?Ještě aby nám Wentík neskončil 11.Vůbec nechápu jak to udělala!!!!!To mě teda s...e! -
-
Re: Hrůza!!!!!
No,to je mazec,fůůůj! *9* *5* *16* -
-
Re: Re: Hrůza!!!!!
Teda já koukám?????Jako chlap na ní nevidim nic extra........tělo vychrtlí a ksichtík žádný zázrak....Takových hezkých modelek a holek je a oni sem šoupnou zrovna tuhle.....
-
-
-
Nekoktal jsem, vyšlo to...
Tak jsem tady!! *1* Verča musela do práce na devátou hodinu-chodí na brigádu! *1* Abych začal, před sedmou jsme se setkaly na metru a pak jsme šli do restaurace *3* Bylo to supr, přivítal nás čišník a odvedl ke stolu *15* Daly jsme si nějakou jejich specialitu(rybu) *3* Když jsme dojedli, tak začalo mlčení *15* *1* Ani jeden jsme nemluvily, vzpomínal jsem na ty vaše rady a je pravda, že byla taky trochu nervozni *4* Nakonec jsem vstal a vzal její skleničku, abych jí nalil drink *1* No a při mim štěstí jsem jí trochu kápnul na šaty *3* Myslel jsem, že se propadnu, ale Verča se jen usmála a hned jsme se daly do řeči *1* *14* Jeli jsme ke mně domu, protože rodiče byly v práci a daly jsme si víno, na balkone jsme si povídaly asi dvě hodiny a pak jsem toho měl dost a tak jsem jí nečekaně políbil *15* *1* Dlouho jsme se líbali a pak jsme se odplazily do postýlky *14* Byl jsem opatrný, protože mi řekla, že jsem první kluk *3* Po dlouhém líbání a mazlení mi usnula v objetí *14* *4* Děkuju vám všem za rady, moc jste mi pomohly *1* *15* *14* -
-
Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...
Mno vidíš to věděla sem že to zmákneš...věřila sem ti! A to že si jí kápnul na šaty to vůbec nevadí..vidíš začla se smát a vzala to uplně v poho.Řikali sme ti že bude taky nervozní. Doufám že nebylo něco víc než líbání a mazlení v postýlce *3* ...sem moc ráda že ti to vyšlo *3* -
-
Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...
Ne nebylo, jak mi řekla, že jsem první kluk, tak jsem na nic nespěchal *1* *3* Snažil jsem se být něžný a opatrný, hlavně nic nezkazit! *15* Ale vaše rady mi moc pomohly fakt vám všem děkuji!!! *1* *15* Jste nejlepší *1* *3* *14* *4* *14* *3* *15* *4* -
-
Re: Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...
Tak vidíš že jsi to zmáknul! *3* Jsi vážně borec *1* *3* Jsem moc ráda že ti to vyšlo . . a jak psala Haniska , to že si jí kápnul na šaty vůbec nevadí , když to vzala s úsměvem! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...
To,že jsi s ní nic neměl,bylo fakt NEJ *15* musím říct,že jsi se zachoval jako GETLMAN(nevím jak se to píše *1* )ale prostě,zmáknul jsi to,a my ti všichni VĚŘILI,takže si toho važ *1* *1* néé sranda,prostě my tě máme rádi,já tě mám ráda *14* *1* a určitě spolu budete dýl něž měsíc,dva a budete šťastnej páreček *15* Přeju ti to,jako všem:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...
Jo,od toho jsme tu:) -
Od toho jsme tady a od toho jsou přátele,jsme tu úžasná partička a to jen díky Wentworthovi *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* a Prison Break! -
Jo jo, nezapomenu, dekuju moc vsem! *1* *15* Kazdy mi tu preje stesti, to je tak super *14* nevim, co bych si bez vás počal! *14* *4* *15* -
JJ souhlasím s Ráďou seš fakt výbornej. Budete fakt super páreček *3* a nákej ten dáreček jí úrčo přivez z tý francie ...určitě jí to potěší *3* Hodně štěstí Kene v lásce *3* moc ti to přeju -
No,borec,super! *14* Jsi fakt dobrej,ne ne ne lepší než dobrej,výbornej! *3* Já myslim,že ti to klapne,už jen proto jak byla k tobě krásně upřímná,že jsi její první *14* má tě ráda,hodně štěstí,moc moc moc! *4* Ta romantika,nádherný! *14* Nezapomeň ji písat a přivez ji něco z francie *14* -
No nemáš zač:D *15* *15* *1* *1* *1* -
*1* *14* *1* *14* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
souhlas
Náhodou jsem zabrousila na tuhle stránku...a tuhle diskusi a každopádně s vámi se všemi musím souhlasit...Went skutečně nemá chybu... Žila jsem nějaký čas v U.S.A. a měla jsem tu čest podívat se na natáčení Prison Break v Dallasu a můžu Vám říct, že ve skutečnosti vypadá ještě daleko líp...což je skoro až nepochopitelný, protože už na fotkách je báječnej...a navíc má skutečně nádherný smích...jak říkám, nemá chybu...jen s tou jeho orientací bych asi ruku do ohně za něj nedala *9* *8* *7* -
-
Re: souhlas
tak to ti dost závidím!!!!! taky bych ho hrozně ráda viděla na vlastní oči!!! *14* a ještě na natáčení!! a viděla jsi tam taky T-Baga nebo někoho?? T-Bag je ten nejlepší záporák, jakýho jsem viděla. když ho vidím v tom seriálu, vždycky mě rozesměje!! a kde zrovna se natáčelo?? v Chicagu?? a jak je jinak ve státech?? moc mě to zajímá.... *1* -
Re: souhlas
a ja byla u papeze...je fakt cool -
-
Re: Re: souhlas
a taky tě je asi 15 let,že?!!!! -
-
Re: Re: Re: souhlas
myslíš jako mně?NE není mi patnáct!bude mi osmnáct,mimochodem
-
-
-
-
návštěva
Tak jsme včera po práci jeli s Vladem k našim,jim oznámit tu radostnou novinku *4* Byly mimo,táta pohoda,prý nám pomůže najít podnájem a dočastně nám ho třeba i částečně platit *4* slíbil nám i postýlku a skříňky,podniká v oboru nábytku *5* Máma zachovala dekórum a v kuchini mi pak oznámila,že jsem ji sklamala,že dítě přijme,ale Vlada ne,že je to ukrajinec,řekla jsem ji že to ona je taky a ona ať jsem zticha,chytli jsme se *10* *16* *8* ale seru na ní,pro mě je v.i.p.Vlado,dítě a táta který fakt při nás stojí *5* To je v háji co *13* máma!Já budu určitě lepší *14* už se začínám těšit i kouření jsem razantně omezila *4* *9* *5* Tak zdar! -
-
Re: návštěva
Tátu máš super a to je hlavní *3* ,až máma uvidí mimi vyměkne *4* Hodně zdravíčka a štěstíčka *14* -
Mey nic si z toho nedělej nebud z toho smutná...já vim že je to asi hrozný když ti tohle řekne vlastní mamka ale musíš to nák zkousnout. Aspon že máš tak super tatínka kterej vám s Vladem a s mimčem do začátku pomůže. Úrčo to bude vše oki a vaše mimčo bude mít milující rodiče *3* -
Ten tvůj taťka je opravdu super!!Aspoň,že jeden z tvých rodičů!Mamka to musí překousnout.Nechápu jí!Když je ona taky,tak proč s tím má problém??Náká rasistka nebo co...??....Nevím,ale vím to,¨že vám to přeju a miminko se narodí do milujicí rodinky.Ty a Vlado budete určitě nej rodiči!:)Držím palečky... *3*
-