-
Každý den
Každý den se odečítají hlasy a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *5* *5* -
učitel
K Jackině se vyjadřovat nebudu,vše bylo asi řečeno *5*
Jinak jste asi zvolili druhý povolání Wenta za učitele *1* dobrý!Mě teda ještě napadl ještě nějaký manažer nebo obchodník,ale tělocvikář,good? *3* Už vidim jak šplhám po tyči a on mi dělá záchranu nebo skáču přes kozu a on mě chytá *15* mazec.Musim vymyslet ještě nějakou anketku *4* Jinak,když už jste tu trochu pořešili Patricka tak on je učitelem tělocviku,pro zajímavost *4* -
-
Re: učitel
Patrick je asi pořádný sportovec,co *7* *1* *15* ?Jo,Went tělocvikář,brala bych ho hned a myslim,že by mi bylo fuk co by učil,třeba matiku,kterou nesnášim,asi bych ji začala milovat *15* úplně ho vidim před tou tabulí a jak mě při zkoušení pozoruje tím uhrančivím pohledem *14* Super večer všem *4* *14* *5* -
-
Re: Re: učitel
ani mi enříkej Letico:)..jenom ho vidět ,jeho úsměv ááách.....konec:) -
-
Re: Re: Re: učitel
Went učitel,že by kolega... *1* Pokud vím tělocviku a posilovně moc neholduje,maká jenom kvůli roli,tak jsem to aspoň četl... *3* ?Ale na matiku dobrej... *3*
Lety...hodně sportuju,ale mám rád i gaučink.... *1* a tv seriáli. -
-
Re: Re: Re: Re: učitel
To já taky četla......,a jaké zejémna seriály??
-
-
-
-
-
Re: Wentworth
Chtěli bych vidět: Wenta, Karla Wolfa a asi Hilary Duff... *14* Vy? -
-
Re: Re: Wentworth
Wenta, Jareda Leta, Fernanda Alonsa, Ellen Pompeo a asi i Nicolase Cage.
-
-
Ahojky všichni!
Ahojky všichni.Tak co jak se máte??U mě to celkem jde.Snažím se to ve škole vydržet , ze začátku to všechno bylo dobrý ale teď už mi některý lidi lezou na nervy (to je u mě normální po pár týdnech) *1*. . možná je to tím že jsme rozdělený na skupiny a s tou jednou skupinou jsem skoro pořád kdežto tu druhou vidím málo *1* četla jsem si příspěvky a chtěla bych říct tobě Kristýnko . . nic si z toho nedělej , určitě to s tvou kámoškou bude zase dobrý uvidíš.Moje kámoška co se mnou sedí v lavici ted řeší problém protože se zamilovala do jednoho kluka a on se to dozvěděl takže má strach že se jí všichni ve třídě budou smát a tak se jí snážím podržet a pomoct jí *3* a co vy a lásečky???možná by bylo fajn kdybych o sobě taky něco napsala ale to záleží na vás jestli budete chtít . . tak papa všichni *3* -
-
Re: Ahojky všichni!
Co to je za otázku??To je přeci jasný že chceme abys nám o sobě něco napísala...čekáme... *3* -
-
Re: Re: Ahojky všichni!
Tak dobře dobře . . tady je něco o mě:
Jmenuji se Veronika . . ale nejčastěji mi říkají Verčo , Verun nebo Ver , narodila jsem se 25.března a je mi 15 let.Jsem vysoká 171,5 cm a váhu radši psát nebudu *1* . . . nejsem ani hubená ani tlustá . . tak akorát. *3* Mám hnědé vlasy a modré oči . . .vlasy mám ostříhané po ramena . . *3*Bydlím v Havířově = úplný zapadákov *1* chodím na střední školu , konkrétně Hotelovou školu a obchodní akademii v Havířově .Na škole se mi líbí , máme fajn třídu (až na některý lidi *1* )taky se mi ve třídě líbí jeden kluk , ale stejně to nemá cenu protože on o mě vůbec neví (nevím čím to je ale vždycky se zamiluju do někoho s kým nemůžu být . . tohle se se mnou táhne už od základky) , (kámoška se mi snaží pomoct a chce mě s tím klukem seznámit abych se s ním alespon trochu bavila , říká že je fajn . . no uvidím *4* )no ale zpátky ke mě . . konec 1 .části *1* -
-
Re: Re: Re: Ahojky všichni!
mám jednoho sourozence . .bráchu Lukáše . . bráška je super , je to skvělej kluk a je starší , ale já jsem ráda že ho mám a že jsme si k sobě konečně našli cestu *4* mám ho ráda , celou mojí rodinu protože jsou na mě všichni hodní i když je občas zlobím. *1* Co se týče mojí povahy tak jsem myslím si fajn holka , jsem hodná , a vždycky se všem snažím pomoct , je pravda že někdy není jak ale já se snažím jak to jde abych pomohla a hlavně svým přátelům a blízkým , někdy jsem strašně hádavá ale po chvili mě to přejde . . *1* (takhle mě charakterizovala moje nej kámoška hodná, milá, obětavá, ukecaná)*1*ale myslím si že jsem někdy až moc najivní a taky jsem strašně bázlivá , většinou se bojím nových věcí , bojím se toho co udělám , bojím se toho že to bude špatně , mám strašně malé sebevědomí . . .a to je u mě možná kámen úrazu . . . . . .co se týče hudby poslouchám snad všechno , a co se týče televize PB je nejlepšíí!!!!!a jinak mám ráda komedie , romantické filmy a akční filmy , a úplně nejradši všechny filmy s herci z PB *3* Mojí nejoblíbenější herečkou je Danay Garcia a hercem Amaury Nolasco a Wenty Miller!!! . . a ve volném čase většinou sedím u pc a upravuji svůj blog a nebo jsem s kamarády venku . .Myslím že tenhle "stručný" životopis stačí! *1* Kdybyste ještě něco chtěli vědět nebojte se zeptat *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!
Hezkej, takhle dlouhej bychsnad nikdy nesesmolil *1* *15* Tak ty taky zboznujes PB *14* tak to jsem rád a na který díl momentálně koukáš? *14* Jinak s tim sebevedomim si myslim, ze to mas v pohode, *5* proste si jen vic verit:-) *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky všichni!
Ten díl byl zvláštní,ale za to napínavější...:)Ty jsi to Hani nevěděla,že Sárinka bude žít??Jako i předtím??.....to musíš.... *15* -
No to si piš Kristýnko že sem jukala na PB.Taky sem z toho byla uplně hotová a taky si myslim že v tý krabici je ta její hlava....no ale jak nám tu už URČITÍ LIDÉ prozradili tak Sára bude žít no... *3* -
Jo,to vím!:)... -
No, asi podle toho *3* jak si tady povidame, tak asi tusite *1* ze Sara zije:-) *15* -
Mno,pedri!!Myslím,že máme dhoně společného!:)nebo spíš jsme si v něčem "podobní"obětivá,snaživá,milá ,strach a to sebevědomí.............:):)vím jaké je to mít malé sebevědomí!!Věděla jsme o tom a ještě mne o tom přesvědčila učitelka před celou třídou,a že jí to mrzí........co už..ale ty na to máš!!!!!Už pdole toho co píšeš,mylsím,že se někde schovává...:)
Jinak s Hani,to opravdu musíme nák PŘEŽÍT:Dco Hani???Hani jukalas??.....mno takový divný díl..,ale byla jsme napjatá jak to dopadne se Sárou...dost dorbý...v té krabisi je určoo její umělá hlava:D -
No ja prave nevim *7* *1* Me jdou v druhem dile titulky napred, takze trochu nechapu *15* Jen uz jim zbyva posledni karta *4* tak co bude v tech dalsich patnacti dilech *7* *3* Jo a prej maj posunout osmi dil o tyden *9* takze vubec nevim, co budu delat *7* *3* *15* -
Díky moc holky *3* Nebojte se my se pokusíme uskromnit viď Kene? *1* No a co se týče 2.dílu , ona řekne že chce začít znovu a on si z toho začne dělat srandul srandu *1* teda alespon takhle jsem to pochopila *1* -
Ok *1* Mam jen jeden dotaz, *14* kdyz v druhem dile prisel Mikle za Sarou a ta mu zacla vycitat *3* ze je jeste zenatej *3* Tim chtela rict co? *4* Nejak nechapu, ze dokud se nerozvede tak s nim nechce nic mit nebo co? *14* *14* *15* -
jo jo fakt good popísek pedrisko. No dobře můžete si teda povídat o čtvrté řadě my to s Kristýnko nějak možná i přežijem *4* -
No jo asi máš pravdu . . každýmu něco nejde . . *9* doufám že to zmáknu a díky za radu a pomoc . . . *3* a neboj o čtvrtý serii se mnou můžeš klidně mluvit , a doufám že ostatní nebudou proti . . nebo snad ano??? *1* *15* -
Tak to je super *1* konecne nekdo s kym si muzu popovidat o ctvrte serii *15* *14* Jinak ja si myslim, ze to s tim sebevedomim zmaknes *3* proste kazdemu neco nejde *1* *15* -
Díky za pochvalu *1* A jinak s tím sebevědomím do mě hučí snad všichni kámoši i rodiče , pořád mi říkaj že si mám víc věřit , no tak já to teda zkusím *14* díky za radu *14* a jinak co se týče PB jsem viděla 6.díl 4.série a čekám na sedmý díl *14* *14* tak papa letím do školy *3*
-
-
-
-
Re: Re: Ahojky všichni!
SOUHLASÍM!!!Máš prostor jen a jen pro sebe!:)Jinak ti moc DĚKUJI pedrisko!:) *4* *14*
-
-
Re: Ahojky všichni!
Jasne, ze budeme chtít, rádi poradíme, pomůžeme *14* *1* ale jak chces, urco neco o sobe napis *15* *14*
-
-
božííí
Je fakt úúžasnej!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jsem ráda,že...
Jsem ráda,že si písáme,je to tu fakt bezva,zavtipkovat,vyzjistit něco nebo prostě pokec *3* Jste fakt super *3* škoda,že nám zmizla Amanda a Ken si někde dovolenkuje,ale snad se vrátí a v září bude rozjezd *1* -
-
Re: jsem ráda,že...
Jojo,taky jsem si všimla,že tu nneí,ale v ZÁŘÍ-to bdue Went na 1.místě:) -
-
Re: Re: jsem ráda,že...
Mno nevim nevim jestli bude na 1.místě ale Ken s Amandou se úrčo vratí... *3* -
-
Re: Re: Re: jsem ráda,že...
Trochu optimistu musí být:D
-
-
-
-
Dotazzz!
O čem se tu tak jinak bavíte? Můžu jít k vám do party? *7* *7* -
-
Re: Dotazzz!
každý může mezi nás...vítej *3* -
Re: Dotazzz!
Jasně,nemusíš se ptát,jsem může přece absolutně každý.... *3* Někdo věrně zůstane a píše jak může a některý to asi omrzí...Baví me se o všem,kolik nám je,co děláme,práce,škola atd.teď jsme se i popisovali,prostě normální pokec po netu *3*
-
-
Jak se dnes máte?
Ahojíí, tak jak se dneska máte?? ... Už se těšíte na čtvrtek?? *1* -
-
Re: Jak se dnes máte?
No jasně, že se těšíme, páč se dozvíme, jak se všichni dostali do vězení *3*
-
-
2
Vubec mi nejde stáhnout druhá řada, nevíte někdo čím to je? Please help *4* *4* *1* -
meilík;-)
Čautě holky! *3* Tak jsem šla do práce dřív abych stihla jít na net a ještě tu fůru práce,stejnak si ji budu muset vzít i domu *9* Federiko přiletí zítra,asi kolem 14hod.mám být na letišti *7* ještě mi to upřesní *14* včera mi napsal snad 5 meilů a jeden španělský tak že nevim o co gou *1* nerozumim to mu *8* *15* tak jsem mu napsala český *15* Jinak otevřu pc a mrká na mě pošta od šéfa,mám tam extra okénko když píše on,má ho každá kolegyně *5* A tam stojí"Za odměnu,že jsi otevřela tento meil ti patří 22.8. celodení pobyt v Libereckém aqaparku zcela zdarma,jsi ráda?Každá výhra má jeden háček tahle,že s tebou bude i tvůj nadřízený(a udělal tam smajlíka)Doufám,že neobdržim odmítnutí?"jsem úplně překvapená *14* mimo *3* hned mu odepíšu,že odměnu přijímám:-) *3* -
-
Re: meilík;-)
To je uplně krásný....jééé normálně ti asi začnu závidět...ba ne! Je to od něj fakt hezký...tak si to tam spolu pořádně užijte... *3* -
-
Re: Re: meilík;-)
V Liberci *14* *14* *14* *14* Tam je to super, byl jsem tam! *4* po pravdě řečeno, čekal jsem od šéfika něco jako: Večeře, piknik, kino...Ale aqapark? *1* To je něco tak roztomilýho! *1* *3* Hlavně si to pěkně užij a neutop se nám s nim *1* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: meilík;-)
No aby jí viděl v plavkách:Dne moooc gratuluju:)jsem ráda za tebe *15* s Federikem si to také užij a vše do podrobna pověz *3* jasný? *15* *1* a jak dlouho tu bude Federiko??....no prostě UŽIJ SI TO! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: meilík;-)
Bude tu do neděle,v neděli odlétá zpátky *4* Nevim proč ho napadl zrovna aqapark *14* kvůli plavkám to nebude,když mě viděl i bez nich *1* Ještě jsme si napsali asi tři meili a ve 20hod.mi napsal sms"jsi úžasná holka,škoda,že jsem tak daleko,docela mi schází tvůj smích,těšim se na tebe,hezkou noc...tvůj nadřízený:-)"je úžasňákovej *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: meilík;-)
No jo,nahou tě viděl,jsem zapoměla:Dno,tady se někdo má-ŠÉFÍK,FEDERIKO....přeju,př eju♥ -
Děkuju moc moc moc! *14* Jo,bez plavek,když jsme se koupali ve vaně u něj na chatě *1* Jsem ráda,že konečně napsal *14* Ne,přespávat budem někde po hotýlkách,vyrazíme do centra a atd.zítra pojedem asi do Kutný Hory,tam je hodně památek,no něco ještě vymyslim,chci aby toho viděl co nejvíc *3* -
A kde bude Federiko bydlet??u vás??? *7* Tééda šéfík se nezdá co?! Jakto že tě viděl bez plavek??? *7* *8* To je uplně hezký že se mu stýská jééé... v tom něco bude... rozkvétá nám tu další láááska *3* MOc ti to přeju Raduško!!! *3*
-
-
-
Re: Re: Re: meilík;-)
To je vážně krásnýýýýý , užíjte si to tam. *3* *4* *3*
-
-
-
Re: meilík;-)
Tak mi bleskově odpověděl"jsem rád,že si přijala,těšim se"a taky psal,že je na dovolený u rodičů a že doufá,že mi to v práci jde *14* kdyby tak věděl *1* *9* *4*
-