Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wentíček rád sladké

Byla jsem na jednom zahraničním webíku o hvezdách PB, a byli tam krásné fotky a popisky.
    Went šel kolem 10 rani do blizke cikrasny koupit cokoladovou zmrlinku a kafíčko *1*
    Na sobě měl letecke bryle, cepici (kuliska) manšestrové kalhoty, bílé tričko a tenisky.

Ranní sladkosti a kafe.Kdo by odolal *14* *14*
    • Re: Wentíček rád sladké

Zmrzlinu i kafe po ránu mu závidim *3* Nechceš omezit ty zdrobnělí pojmy,zní to hrozně *9* jako by si mluvila o zvířecim mláděti,neni to kotě,je to chlap... *4*
      • Re: Re: Wentíček rád sladké

Jup pokusím se *1* ale on je takovej .... mno kocourek *14* a ne ?? *3*
        • Re: Re: Re: Wentíček rád sladké

No přesně!!! *14* *14* *14* To snad ani omezit nejde... *1*
          • Re: Re: Re: Re: Wentíček rád sladké

Už jen tvá přezdívka mě děsí... *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Wentíček rád sladké

Haha *1* goodie Mey *15*
  • :)

Udělám si malou reklamu...doufám že nevadí... http://went-miller.sblog.cz kdyžtak koukněte...díky *3*
  • Wentworth

Tos tento borec je kurevsky zhavý. Taky bych ho hned brala... *14*
  • oficiální stránka??

Lidičky,existuje oficiální stránka o WENTOVI??Co takhle,kdyby jsme ji založili??:),ale musí to udělat někdo kdo to umí:Djá to neumím:D
    • Re: oficiální stránka??

Nevím jestli oxistuje oficiální stránka ale hodně navštěvována je tahle: http://www.wentworthmilleronline.co m/ *3*
      • Re: Re: oficiální stránka??

Tam už jsem byl několikrat a je super. Mám překladač int. stránek a tam píšou fakt super věci *3* *1* Hlavne o Wentovi, ale nejenom o něm. *1* *14* *4*
        • Re: Re: Re: oficiální stránka??

Jestli si chcete pokecat o Wentovi, tak pojďte k nám...tam je taky hodně info...www.wentworth-sarah.forumake rs.com
    • Re: oficiální stránka??

to já vůbec nevim jestli náká taková stránka existuje... *7* ..ale bylo by good ji založit...jenže bohužel já to taky neumíím *1*
      • Re: Re: oficiální stránka??

Můžete to udělat přes Nvu -to je program na vytvoření int. stránek. Já bych to klidně udělal, ale teď bohužel nemám čas a navíc se tomu musí člověk neustále věnovat *3* vymenovat clanky, fotky, upravy a tak... *1* *4*
        • Re: Re: Re: oficiální stránka??

Kolik ti je?????????
          • Re: Re: Re: Re: oficiální stránka??

16 proč? *1* *4* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: oficiální stránka??

Jen mě to zajímalo... *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: oficiální stránka??

No to máš pravdu,je s tím hodně práce no.....takže nic:)
  • pedriska

Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Takže tady jsou detailíky k tomu potrápení Marie. *3* Ono ten nápad vznikl čistě náhodně na autobusáku.*1* Přemýšleli jsme se Zuzkou nad lyžákem protože jsme zjistili že Marie jede a Dano ne.Zuzka přemýšlela jaký by to bylo kdyby to bylo naopak , že by Marie nejela a Dano ano.Napadlo nás že by bylo hezký kdybych se na lyžáku dala dohromady s Honzou a pak , kdyžbychom přijeli z lyžáku a šli ve čtvrtek doškoly tak bychom čekali před školou jako každý čtvrtek (máme ve čtvrtek totiž tělák na 7:00 takže se ráno scházíme před školou a ještě si chvili s klukama povídáme)a kdyžby přijela marie ke škole normálně bychom si s ní povídali a pak až by přišli kluci šla bych k Honzoovi objala ho on mi dal pusu a Zuzka by šla k Danovi a objala ho a obě bychom pak řekli marii že jsme se na lyžáku dali s klukama dohromady.*1* Je nám jasný že by po nás marie začala řvát a tak jsem si představili že by se nás kluci zastali a my pak byli celí den s nimi a říkali jim miláčku atd . . no ale pak když nás napadlo tohle zjistili jsem že to moc reálný není . .*1* no zuzka si myslí že já a Honza bychom se k sobě skvěle hodili a já jsem jí řekla že nemám u něho šanci a zuzka na mě "co ty víš . . " a já jí znovu řekla že vážně nemám šanci , no a tak zuzka přemýšlela dál a napadl jí nápad na Apríla!*1*
    • pedriska

Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Napadlo jí žebychom se domluvili s klukama a s některými lidmi ze třídy a v den apríla to udělali tak že bychom se pořád motali kolem kluků říkali jim zlatíčko atd. a v matice se domluvili s učitelem aby honzu posadil ke mě . . (zuzka z Danem v matice už sedí)no a takhle s nimi byli celý den a marii řekli že jsem s dali dohromady . . . *1* já vím je to šílenost a taky má Zuzka strach že by to nemuselo být dobrý pro mě , protože ona říka že by to zvládla zahrát , myslí si že bych to zahrála i já ale neví jaký by to pak mělo dopad na moje city . . myslí si že by to pro mě nebylo dobré. . . . takže co si o tomto šíleným nápadu myslíte vy? *7*
      • veronika16

Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

hele to je docela zajimavy..jen aby ti to opravdu neublizilo pac bys chvili byla s honzou jako par a pak najednou by bylo po srande a ty aby sis nerikala jak to bylo krasny a netrapila se...na druhou stranu do aprila casu dost a kdovi jak to vsecko skonci...treba ty a honza...*3* *1*
        • ken

Re: Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Tak to je super *1* Každopádně pokaždé budete potřebovat špetku štěstí!!! *15* Oba nápady jsou super, záleží na tom, jaký si vyberete *3* Já bych uskutečnil oba *15* *14* Ne, myslim, že ten druhý je reálnější, ale záleží, jaký vztah cítíš k Honzovi *3* Třeba ti ten lyžák vyjde *14* *15* Držim palečky, nápad je super!!! *15*
          • Re: Re: Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Je dobře,že Zuzi bere ohled na tvoje city.Což si myslím,že se cení.Ten lyžák-Přeju ,aby se ti povedl *15* .Ále nevyváděj *1* !........
            ...Jinak je pravda,že ty nápady nejsou až tak "reálný",ale mne se líbil ten PRVNÍ!Do apríla je času dost.....možná,že by se to dalo uskutečnit,kdyby jste si to domluvili s Honzou a Danym.Přeci ji myslím Dan moc nemusí a Honza je určitě na tom též.Takže nám pak pověz:)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Hrozný sen.Ale byl to jen sen.:)
              Nebuď PESIMISTA!!Nikdy nevíš,co se stane......někdy je to dobré,někdy špatné...ale stane se to...musíš VĚŘIT v to co CHCEŠ! *4*
              Tak jsem se trefila,že ji Dano nesnáší.Honza je fakt "neutrální"bych mohla říct o sobě.:)Ikdyž taky nemusíš některý lidi,ale v naší třídě se bavím se všemi.
              Marie už se asi vzpamatovala z toho,že chlast a cigarety ji silnou neudělají a proto hledá útočiště zpátky u tebe.Myslím,že se bude asi hodně snažit pokuď bude chtít zpátky vaše kamarádství(jestli bylo *1* )........dej vědět jak to dopadlo:)
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Děkuju všem za názor! *1* Řeknu vám kdyby ten lyžák vyšel a já se s Honzou dala dohromady byla bych štastná jak blecha! *1* No ale při mým štěstí (spíš smůle) z toho zase nic nebude . . *9* Co se týče toho co si Dano myslí o Marii tak jí vážně moc nemusí , už když jí vidí nejradši by zmizel , nemá jí rád a dozvěděla jsem se že se mu líbí jiná holka ze třídy. . . jak je na tom Honza nevím , Honza mě i Zuzi připadá takový "neutrální" prostě se baví s každým . . no ale dneska jsem se dozvěděla že Marie už chce zase Dana takže to její " v Itálii jsem na něho zapoměla" byla zase lež. . . dneska na ní bylo vidět že se se mnou chce zase normálně bavit . . a taky říkala že její rodiče přišli na to že v tý itálii chlastala a tak to vypadá že nepojede na lyžák . . no uvidíme lyžák máme zaplatit do 20.11. a to je ještě dost času . . . *4* No a řeknu vám dneska se mi zdál příšerný sen , doufám že se to nevyplní , zdálo se mi že Marie čekala na někoho ze třídy před školou a když jsem se jí zeptala na koho čeká řekla mi že na Honzu , když jsem se jí chtěla zeptat proč otevřeli se školní dveře , vyšel Honza , obejmul marii a dal jí pusu , pak zazvonil budík . . děsný sen co? *1* a co vy???co je u vás novýho??? *7*
  • ken

Verča!!!

Takže lidi, jsem z toho úplně mimo!!! *1* Je to hrůza, je toa si čtrnáct dní, co jsme se s V. rozešli!! *9* Byl jsem s ní a měla šanci mi to vysvětlit!! Ale nebylo to nic platné!!! *5* Bylo to strašný, sešli jsme se v jedné restauraci a všechno si to vyříkali.... neuběhlo ani deset minut a už jsem odcházel....No strašný, nikomu bych to nepřál... *9*
    • Re: Verča!!!

Takže ti to asi moc nevysvětlila co když si po 10 minutách odcházel???chjo je mi to moc líto že vám to takhle neklaplo...ale život jde dál *3*
      • ken

Re: Re: Verča!!!

No jo, jinak to nejde!!! *9*
        • Re: Re: Re: Verča!!!

Já doufala,že se to ňák vysvětlí.Asi za to opravdu nestála.Proč to enchce říct?Bo tak....to asi anicňák nevyjádřila?To je hrozné.....
          Mrzí mne to Kene.
          Žvot jde dál,to máte pravdu..ale pořád to bolí. *9*
          • ken

Re: Re: Re: Re: Verča!!!

aa, nechme toho, co vy, jak se máte, no povídejte!! :-) *1* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Verča!!!

Já tebe taky ,HANI! *14*

Pedri,to chápeme...já jsem chodím tak ob den,též to nestíhám...,ale snažím se jak to jen jde:)

Jaké problémy?

Kene..Pedriska má pravdu:)VEŘ!.. *15*
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Verča!!!

Ahojky lidičky.Moc se omlouvám že jsem se tu už delší dobu neukázala.První dva týdny v lednu jsem měla praxi , a ted učení , výzo a navíc problémy ve škole.Snad už se tu budu ukazovat častěji.

Hanisko taky přeji všechno nej!!!!!At se ti ty narozeniny vydaří!!! *3*

Kene s V. mě to mrzí , přeji ti hodně štěstí a zvládni to , všechno bude zase dobrý jen musíš věřit! *4*

jéééé děkuju moc Kristýnko ...to vůbec nevadí že to je takhle předčasně...si zlatíčko moje. Mám tě moocinko moc ráda *3*

Hani!:)To zvládneš..:)...
              ...Jinak...

V ŠEHCNO NEJLEPŠÍ,HODNĚ ZDRAVÍ,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,PENĚZ,DOB ROU PRÁCIČKU,DOBRÉ ZÁPOČTY VE ŠKOLE A VŠECHNO CO JSI PŘEJEŠ!.. *14* Mám tě ráda...koočoo mojé:)..
              Trošku předčasně..,ále snad nevadí:)...a nejsi stará!MLADÁ,KRÁSNÁ,HODNÁ,INTEL IGENSTNÍ...a rpostě všechno! *14*

Mno tak já se mam docela dobře sice ve škole je to samá zkouška a zápočet ale nějak to zvládám.Ted mam o víkend volníčko tak jdu slavit narozky...v pondělí mi bude 20...už budu stará *1* *3*

Mám se fajn.Akorát teď je to hodně chaotické.Známky,vydvědčení,p
  • jéé

*14* *14*
  • pro blbku

Smutné je to jak seš blbá......
  • Joan of Arcadia

Lidi, viděli jste někdo díly tohoto seriálu, kde Went hrál.
  • :-)

Hele všimly jste si, že Went stoupááá? *15* To je úplně super, musíme se snažit! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit