-
koukam
koukam koukam *4* a co nevidim tady to jede.. *1* jen nechapu proc se tak branite..kdyz ste mlady de vsecko *1* *14* -
-
Re: koukam
Čemu se bráníme a co jde všechno......?????Myslíš,že bychom tady jako měli víc flirtovat,být odvážný a práskońout na sebe kde co? *3* *3* *3* Můžeš začít... *3* Tak že kolik ti je a co děláš a jak se máš?My už tohle práskly jsi v pořadí... *3* -
-
Re: Re: koukam
hehe *1* to bys chtel vedet co? *1* ................no tak mam se dobre....ted zrovna makam...ale v zari me ceka zase skola...no a je mi nact..staci? *4* -
-
Re: Re: Re: koukam
Chtěl a stačí..... *3*
-
-
-
-
Úchvatný
Ahojky, tak jak koukám nejsem jedina, která fall in love with Wentworth Miller. Nikdy jsem neměla žádný idol a nikdy jsem si nemyslela, že se ve svých 30 letech zblázním do nějaké herce na míle daleko. Ale stalo se .......... Je božský!!!!!! *14* *3* *8* -
-
Re: Úchvatný
tobě je třicet? *9* též bych nevěřila,že holka(nebo spíš)paní *3* se zblázní do herce,ale máš pravdu,stalo se *4*
-
-
proč
můžu se zeptat jak je žebříček osobností tak miller měl už 94 tisíc něco a ted má už jenom 80 něco co s tim je nemělo by to ztoupat a né klesat? -
-
Re: proč
Taky by mě to zajímalo!!!!!!!!! :X *9*
-
-
pls
prosím poradte -
brouk má narozeniny
Jen to nej nej nej...vše nejlepší ke 37. narozeninám *14* *14* *14* *14* -
pro LULU
Drž už tu svou blbopu hubu a nedělej ostudu ČECHÚM ty nána blbá...se nedivým že tolik kluků má za partnerku SLOVENKU,jsou milé,chytré,hezké a ty jsi píča,tak už jdi spát.Nice dream bitch -
-
Re: pro LULU
OOOOOO APLAUS PRO JENICKA!!!Bravo ozval se nekdo chytrej!!!Radsi zalez *5* -
-
Re: Re: pro LULU
také jako ty bych nešukal ani do prdele...nejsi setra tí kundy co ha Hlaváku kouří čuráky za sušenky...? -
-
Re: Re: Re: pro LULU
na takovou uroven jsem neklesla...mno on by podle tveho chovani, taky zadna holka nesla, ale nevadi -
-
Re: Re: Re: Re: pro LULU
taky pereš v sví hubě čuráky.....?
-
-
-
-
-
greg
prosím poradte mi já se furt dohaduju s kamaradkou jaké má miller oči na všech je má zelené ale mě se zdá že v prison breaku jako utek z vezení je má modre i na nekterych je mám modre pls napište jaké si myslíte že ma oči.díky *4* -
-
Re: greg
To je jednoduchý....zelenomodrý -
Někde jsem četla a dokonce mi to tak i příde že je má zelenomodré!!!!!No prostě nádherné!!!!!!!!! *15* *1* -
wentisek ma podle mne oci takovy kovovy zelenomodry takovou zvlastni krasnou barvu .... *3* a tu zelenou tu ma na jednom plakatu a to sem zjistila ze aby ten clovek vypadal na tom fotu lip tak mu dycky udelaj zelenou barvu tak to ma treba ten langmajer na plakatu z toho new filmu a vojta kotek to ma taky tak u toho novyho filmu *4*
-
-
otazecka...
a vite proc se jmenuje prave wentworth? -
-
Re: otazecka...
To jméno má po tátovi Wentworth Earl Miller(třetí)jinak teda nevim,třeba je to jméno jako tady třeba Anastázie neobvyklé,ale dává se *7* *7* *7* nehledě na to že jeho otec je černé pleti. -
-
Re: Re: otazecka...
On je hroznej mixíííček barviček, a tyhle lidi bývají nejkrásnější. *14*
-
-
-
Narozeniny
Happy Birthday!!! Hlavně hodně štěstí, lásky a ještě dobrou práci no nových filmech *14* -
Wow
AAAch on je naozaj taky sexi...a vobec nevyzera na 35 ale by som mu odhadovala asi tak 28 *14* *14* *14* *14*