-
Obrovská omluva
Ahojík lásky moe já se vám táááák mooooc omlouvám že sem tu tááák mooooc dlouho nebyla...snad mi to odpustíte a přijmete mě zase mezi sebe *9* moc mě to mrzí. Měla sem ale tolik starostí že sem prostě nestíhala chodit na net. Tak vám opožděně přeji vše nej nej do nového roku. Patriku nestačím se divit že ste se s Verčou rozešli...dyt vám to tak skvěle klapalo...nechápu to vůbec a hrozně mě to mrzí...at se z toho brzo dostaneš. Jinak u mě je vše oki... s miláčkem nám to klape takže páradička v pátek jdu na jeho maturitní ples tak už se moooc těšim. páá pááá mám vás moc ráda *3* -
-
Re: Obrovská omluva
Taky tě mooooc mooooc pozdravuju *15* Jsem rád, že jsi se ozvala *14* Hlavně si na maturitáku uzijte! *1* Co se tyce Verci, tak jsem z toho porad celi nestastny, ale na jednu stranu jsem taky docela rad *4* Dostal jsem totiz super nejlepsi vanocni darek, jakej jsem si kdy mohl prat *15* *14* -
-
Re: Re: Obrovská omluva
Jooo???a jakej to je ten nejlepší dárek sim tě??? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Obrovská omluva
*1* Na příští a můj poslední školní rok *15* jedu studovat do Ameriky!!!!! *14* Jsem štěstím a blahem bez sebe!!! *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Obrovská omluva
Tak to je úžasný,KENE!!Musíš si to žít..,ale doufám,že budeš mít možnost i nám napsat!:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Obrovská omluva
Ále Kene!Já vím,že jsme chodí i sostatní,a ty patříš mezi ně!Kdyby kdokoliv z nás odešel tak by nás to mrzelo apod..:) -
Mno téééda gratuluju...ty se máš...taky bych hnedky odjela studovat do ameriky..mno to nám jako musíš napsat na 100% *3* -
Ále, Kristý, neříkej *1* nejsem jediný, kdo sem chodí *4* takže jeden Ken sem, jeden tam, na tom už nesejde!!! *15* -
Ne. -
Ále, určitě byste to přežili! *1* *15* -
Tak to sjem ráda!Nevím co bych bez TEBE dělala...VŠICHNI co by bez TEBE DĚLALI!:) -
Jo, to snad budu mit urcite... no stoprocentne.... na vas nemuzu zapomenout: *14* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Obrovská omluva
Áhojdáá *14* ..chyběla sji nám!!A MOOC_♥
Je fájn,že s miláčkem Vám to klape!Jsem ráda za Vás oba!:).....Souhlasím s Kenem-->Užijte si ten maturák:)
Jinak,,,....taky by men zajímalo ,co to bylo?!:D
-
-
-
-
narozky
všechno nej Wentiku moc tě mám ráde zlato *14* -
Prdělka
Hele prdělko, proč Ty už mě enencháš být? Člověk si Tě nevšímá, ale Ty na mě koukám nemůžeš zapomenout? Já se Ti nedivím *14* -
-
Re: Prdělka
Jo mě by taky zajímalo jak se jmenuje!!!!! *5* :-(
-
-
Prdelní ksicht!!!
Je k zblití *9* *9* *5* -
-
Re: Prdelní ksicht!!!
A jinak se vám omlouvám za ty malý nadávky :D Ztrácet čas s takovym smradem nemá cenu. :) -
Upřímně, ty bys potřebovala přes dršku, aby ses naučila slušně chovat. Chováš se jak malej rozmazlenej fracek! Zalez a už sem nelez.. nedělej tady dusno! Hloupá slepičko, už se tady neukazuj jo? Nebo aspoň piš tady normální věcí ano? Děkuju ti kočko za pochopení *5* -
Jdi si buzerovat někoho jinýho!! Je to tvůj názor, ale strč si ho někam a necpi to tady, když tady je místo jen pro jeho fanoušky krávo! Chcípni *13* -
Ahoj, divaš se na PB? vidělas nějakej jinej film/serial, kde Went hral? Myslím, že bys ho měla zkusit víc poznat. Mně se třeba taky trochu líbí, což o to, chlap je to hezký, ale mnohem víc se mi líbí jeho herecký výkony, který jsou jedinečny. Myslim, že ma fakt talent, a ža hraje trochu jinak něž ostatni herci. Zkus se podivat na trochu vic scenek s nim a určo poznaš, že jako herec, je vybornej. Ale pokud ani tohle nepomůže, prosím už sem nechod. Tohle je diskusní forum pro fanoušky, kteří ho mají rádi a rádi si o něm pokecaji. Sama vidiš, že když napišeš něco proti Wentovi, okamžitě se na tebe slitne smršť nadávek od jeho vřelých faninek. Otákou je, jestli ti to za to stoji...Mno popřemyšlej sama...Měj se -
Vidím že tady je zas někdo inteligentní!Tady tu holčinu prostě ignorovat...chtěla bych tě vidět kdyby si byla doma nekdo zaťukal na dveře a byl by to Wentworth Miller *7* už vidim jak by si mu zavřela dveře před nosem ...byla by si z toho určitě unešena...a tady ho kritizuješ..tak se nad sebou zamysli...a to že ostatním říkáš ubožačky tak to znamená že už ani nevíš jak si máš pomoct a jenom nadáváš...vlastně ubožačka si ty protože normální člověk by toto nepsal je mi tě líto! -
-
Re: Re: Prdelní ksicht!!!
Promiň, ale pokud se o někom vyjádřím, že je PRDELNÍ KSICHT, tak to myslím min. na 100% vážně *15* A kdyby se mi tahle přiteplená držtička objevila před dveřma tak se leda zbleju, protože on k zblití je!!! *1* *1* *15* *5* -
-
Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
ok....myslela sem si ze si aspon trochu normalni a prestanes tady do toho rejt, ale ty si evidentne narusena kravka...nevim jak jinak ti mam rikat...psychopate? ne to je moc silny ....spis debile.......doufam ze te to aspon trochu vzrusilo a pudes nadavat treba hillary tam se urcite vyzijes....ale vis jestli mas psychyckej problem *7* tak tady ho nevyresis a je mi te trosku lito ze si to musis takle vylejvat kazdopadne nerada bych tu videla nakej tvuj dalsi sprostej a magoridní prispevek....jak vidis tak tady vuci tobe nikdo neni moc pratelskej a jestli si tak sama a nemuzes si najit kamarady tak takle to fakt nejde....proste doporucuju psychiatra....tady se ti vsici smejou *1* *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
Holcinky moe,kdyz si ji nebudete vsimat a psat na ty jeji kecy nejake odpovedi,ona prestane a nebude sem chodit,a Went NENI PRDELNI KSICHT ale nejkrasnejsi chlap na svete,a ty by ses Lady anne nezblila,ale nechapala bys kdyby zazvonil u tvych dveri,ale to on neudela za to co o nem rikas.chces nas tu jen nasrat,a pritom se ti taky libi,jinak bys ani nevyhledala jeho funclub... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
Jednu pozitivu to ale ma!! Jak si tady porad nadavate a posilate nekam *10* *10* Tak tim pridavate prispevky a pomahate tak Wentovi stoupat vzhuru. *1* *1* Na to jste mozna nikdo nepomyslel co? *14* Takze vlastne kdyz tu nekdo sčeří voda a dela tu vlny, tak tim vlastne pomaha Wentovi *1* *15* -
jo???vazne????tak co se sem seres dyz te to nezajima nikdo te sem nezval ani nic podobnyho jestli sis nevsimla *13* tak se laskave uklidni a di si svuj prdelni ksicht predvadet zas nekam jinam *9* lady trapko *1* a vis co??? a jestli my sme podobany pubertacky co ses pak ty dyz se vtiras tam kde te nikdo nechce a este ze sebe delas idiota *9* a to by te urco zajimalo od pubertacky jako sem ja jak se delaj blby deti vid????skoda ...ja to newim ale tvuj otec to bude vedet stoprocente *3* *9* *9* *9* -
Bože, to zas došlo pubertální nevybouřené děcko *1* *1* *1* Na Tvý názory ani na názory ostatních poďobaných puberťaček co se tady schází nejsem opravdu zvědavá *1* *13* *13* Went je pro vás možná krasavec, ale pro mě je to jenom PRDELNÍ KSICHT! *15* -
slovo prdelni ksicht mne depta asi tak stejne jako tadle pinda co si mysli ze je zajimava a pritom je trapna jak pero od gauce *13* nikoho tady nezajima co ty si myslis chapes to???proste??? ses uplne vypatlana blbka takze ty se smir zase s timhle ...jo pro tebe je mozna wentisek prdelni ksicht ale cpat nam to nemusis my kuli jedny pipce nazor nezmnenime *10* *10* *10* *5* ses leda tak lady krava nebo lady trapka tak klidni hormony splasena slepice *9* *9* *9* *10* jo a wentisek forever *14* :* -
Prdelní ksicht!!!
No holčinko, dle Tvého vyjadřování a pravopisu vím hned s kým mám tu čest *15* *15* Takže se honem rychle vrať k tomu sbírání hoven... *1* Went je PRDELNÍ KSICHT a bohužel to ani ty neovlivníš *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
prdelní ksicht??si sand dělkáš srandu ne??víš co???jeslti myslíš,že je prdelnín ksicht tk co jsi potom ty?když se juknu na tvojí tlustou prdel budun si myslet,že je to hlava ty čupko..!!!a jeslti si mylsíš,že nemá špetku takentu tk ty jim máš tk na vymetačí hoven -
Prdelní ksicht!!!
Jsem ráda, že jsme se společně obě konečně shodly na tom, že je to PRDELNÍ KSICHT bez špetky talentu. *3* *1* -
For Lady Anne: *1* Ááá, bože víš co to zamená ignorovat? Tady nikoho nezajímá co si o něm myslíš, nejseš fanoušek, nemáš tu co dělat! Takže jdi s tim svym prdelním ksichtem někam. Sbohem, já už tě ignoruju (pokud teda víš, co to znamená, že jo) -
Prdelní ksicht!!!
Neee, Went není tak ošklivej *9* Went je krásnej *4* Má ho jistě nádhernýho - je to chlapík sexymen *14* *14* -
Prdelní ksicht!!!
Na nic jinýho se nezmůžeš, tak si přizvukuj, zkrátka pro mě je šerednej jako noc. Tečka. *5* *4* -
Lennie, ty si prostě můj člověk *4* Mě Wentova prdelka taky děsně přitahuje *14* *14* *14* Je prostě kouzelnej! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
To bylo pro Cikinu94! -
Jj, máš NAPROSTOU pravdu!!! *3* -
Prostě holčinky *1* tím, že mi tady budete nadávat mě v žádném případě nedonutíte, abych na jeho osobu změnila názor *3* Když sem prostě píšu, že je to PRDELNÍ KSICHT a je mi z něho NA BLITÍ, tak si nedělám srandu a už vůbec neprovokuju *13* *13* *5*
-
-
-
to na tebe asi hodne casto pouzivaj lidi vid to ,,prdelni ksicht,,ze to tu tak porad opakujes *13* ty si proste kravka a jina asi nebudes vid????vis,my uz newime co vic te muze vzrusit nez ze ses uplna blbka *13* *13* *13* my uz proste newime takze muzes jit dal a kazit vzuch zasejc jinde ok???jo??? *10* *10* *10* *13* *13* -
PS. Na blití je mi jedině z tebe! -
Ty seš vážně psychicky narušenej člověk, on by ti tu nikdo nenadával, kdybys napsala normálně, že se ti třeba nelíbí, ale tohle si teda líbit nenecháme, protože ty seš normální ubožačka a asi ti dělá dobře když ti všichni nadávaj! Ale jako ignorovat tě! Pokud si fakt tak pitomá, že NÁM píšeš ubožačky (důkaz toho, že už vážně ani nevíš, co míš napsat, ale hlavně abys něco napsala), tak seš vážně na hlavu! Ignorovat tě, seš prostě trapná! *5* -
-
souhlasím s Lennie *14* Went je moc krásnej chlap *3* a kdyby zazvonil u nás doma, neodolám *14* *14* *14* Nejspíš bych padl před ním na kolena, rozepnul mu poklopec a začal mu kouřit pérko který má fakt k nakousnutí *14* *4* -
-
Néé, to néé *13* Já jsem jeho fanoušek a moc ho zbožňuju *3* *14* Asi stejně tak jako ty!! *3* *4* -
Ty seš debil! *5* *5*
-
-
-
-
To bylo pro lady anne... *16*
-
-
jo????a to rika nekdo kdo ma meno lady anne???? *1* *1* *1* blbko jedna radsi nekam zalez *9* *9* *16* *16* -
-
UBOŽAČKY *15* Takhle se vám směju *1* *1* *1* *5* -
-
promin ale uboha si tu jedine ty....vim ze ocekavas ze kazdej kdo si to precte tak napise ze si krava...vim ze te to bavi...no taky ze ses akorat to tady dokazujes...chapu ze te to fakt strasne bere a mozna i vzrusuje, ale nikoho dalsiho ne....sorry holka ale ses jedina kdo tu kali vody tak laskave vysmahni...ináč myslim dostanes od tech holek solidni kotel pac ty se nezdaj(a nedaj)P.S.: hlavne mi nezapomen napsat neco v tom smyslu ze sem trapna nebo tak......cekam na to:) -
-
Že dostanu solidní kotel? *1* Tak to se vážně bojím vy krasavice inteligentní *3* *15* -
-
Ubožačky *15* -
Hele ty krávo když chceš někoho urážet tak řekni třeba svý matce že je tlustá ale tady do Wenta proste šít nebudeš páč na tebe nikdo neni zvědavej .... stejně si tu akorát všichni myslej že si blbá.. no to bude tim že asi seš *5* -
domí má pravdu! *15* Jako prosim tě ,,Lady" *1* jdi trapčit jinam! Nikdo ti tady nepotřebuje dávat kotel, páč my to nemáme zapotřebí, ale jak vidim, tak ty se neumíš bavit jinak, než psát sem ubohý kecy, kterym se stejně akorát každej zasměje! Oni se vždycky najdou nějaký ubožáci, který akorát tak závidí, ale tady nemaj šanci! Obzvlášť ty! *1* Takže sbohem, jo! *5* -
Tak to byl KOTEL jak noha *15* -
pecte na ni ona stejne ceka az ji tady budem vsici nadavat ...sice newim k cemu ji to bude nejspis ji to fagt asi vzrusuje ale...nebo se proste nudi....tak vis co???kup si gumovou kacenku a bude to v poho a nemusis tady se sebe delat vetsi trapku nez ses...pac ono je to trapny co tady ukazujes vis ono uz to tady delalo moooc lidi a dycky sme s nima vypekli takze sry ale *13* *9* *13*
-
-
-
xDxDxD *1* Ale jinak dobrý... prosim tě zalez někam a jdi si urážet někoho jinýho! xD Tady na tebe fakt neni nikdo zvědavej a neboj, my se neposadíme na prdel, když nám napíšeš, že jsme ubožačky, protože JEDINÁ ubožačka seš tu ty! Takže klídek a laskavě nám sem nelez, seš akorát tak trapná!!! *5*
-
-
-
Milá zlatá, k zblití seš akorát taky ty, laskavě sem nelez, tady neni nikdo na ty tvoje zamindrákovaný kecy zvědavej! *16* Jako Wentíka mi nikdo urážet nebude! *16* *16* *16* Páč je NEEEEEEEEE...J! Mimochodem tady jsou fanoušci, takže sbohem! *16* *16* *16* -
mno jasny!!!CHTELA bych viidet tebe!!!SAMA jsi zkažená!!!! :-/ A nelez sem LASKAVE!!! :-/ *16* -
no dievca zlate,chcela by som vidiet teba,ked si dovolis takto kritizovat.ale wenta nechaj laskavo na pokoji. *16* *5* *13* -
Když se ti nelýbí tak sem nelez !!!!!!!
A podívej se na sebe! *16* *16* *16* -
-
a ty se nauc psat *13* *9*
-
-
-
happy birthday
vsechno nej k narozkamm** -
HOT MAN...!!!!!!!!!!!
tak tento chlapik....je fakt SEXY... *14* aj ked ma tych 35 na tento vek aj tak nevyzera.....tak by som ho brala aj s vybavou.... *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *4* *14* *5* *5* -
prosíííííííím hlásnite
ahoj mohly by jste pro me prosim hlasovet jsem martíííq na tomhle odbkaze: http://a-jojo.blog.cz/0712/sonb-iii -kandidati *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Scofield:-)
ahoj,Went je vážně nejkrásnější kluk jakého jsem kdy viděla. Stačí ten jeho sexy pohled a jsem z něj div ne hotová:-)) *14* -
-
Re: Scofield:-)
jo, to já taky *3* -
-
Re: Re: Scofield:-)
Me too, nádhernej klučina s podmanivým pohledem a sexy hlasem *3*
-
-
-
Další týden . . .
Chtěla bych se vám omluvit že jsem se tu ty dva dny neukázala.Neměla jsem moc čas , ve škole mi to nevyšlo a navíc jsem měla menší problém.Šla jsem ve čtvrtek na oběd bavila se se Zuzkou a slítla jsem před školou , mám dost odřený kolena *1* já vím jsem nemehlo *1* no ale horší bylo to že jsem si trochu poničila lodičky.Mamka a tatá řvali jak šílení i když jsem se jim omlouvala a snažila jsem se jim vysvětlit jak se to stalo.Táta mi pak řekl že místo vánočního dárku dostanu asi boty , protože v těch lodičkách podle rodičů nemůžu obsluhovat.Asi jsem si pohřbila naději na novej mobil. *9* No ale když se mi to stalo ve škole šla jsem se převlíct a zuzi měla jít psát písemku z matiky , protože jednu písemku nepsala , tak jsem jí řekla že se stavím do skřínky a vezmu si na třídnickou studijní průkaz protože ho máme mít sebou a zuzi mě poprosila abych jí ho taky vzala a já jí řekla že dobře a ona mi pak dala klíčky.Vzala jsem si svůj index a šla vzít ten Zuzčin.Když jsem odemykala její skřínku začala na mě mluvit Marie se slovy "šacuješ cizí skřínky?" a já že ne že jdu vzít zuzi index protože píše tu matiku.a Marie se mě pak zeptala jestli už je úča nahoře ve třídě a já jí řekla že nevím (neměla jsem náladu se s ní bavit a navíc mě boleli ty kolena a tak jsem jí to neřekla zrovna s úsměvem)no a v šatně byli ještě nějaký kámošky Marie (její new friends) a holky tak na mě "Mohla bys jí to říct hezčeji" a já jsem zavřela skřínku a šla nahoru a v duchu jsem si říkala "já se s ní normálně bavit nebudu".Zuzi mi pak odsouhlasila že jsem udělala dobře *4* -
-
Re: Další týden . . .
No a taky ve čtvrtek na třídnické Zuzi zachránila Honzu , protože začala třídnická a Honza a ještě další dva kluci nedorazili tak jim zuzi napsala SMS a tím je zachránila , i když pak byli pokárání od učitelky. . . . no a v pátek jsem zjistila že je Honza ostříhanej , ale sluší mu to! *1* *3* Byl to super týden a zase jsme se s Honzíkem dost bavili *1* A nejlepší na tomhle týdnu bylo že Zuzka se vsadila s Honzou o láhev vodky a gumové medvídky že rok nebude kouřit. *1* Snažila se to pak pozměnit ale Honza nechtěl a nakonec měla ve čtvrtek apsták takže jí Honza tu sázku zrušil a včera jí sám dal cigáro *1* nakonec si zuzka nezakouřila , nechala to cigáro v šatně a zamknula ho tam *1* někdy je s ní sranda (teda skoro pořád) *1* , a možná jsme přišli na způsob (nebo spíš zuzka) jak trochu potrápit marii *1* . . . . . no a co vy???co je uvás novýho??? *4* *3* -
-
Re: Re: Další týden . . .
Áhoj!Já se musím taky omluvit. *9* Ňák nám blbnul net,takže jsem se vůbec nedostala.Ani fotečky,to mne dost mrzí.U mne zatím nic nového,akorát budu hrát divadlo o Zrození Ježíše Krista,hraju tam Pannu Marii.:)Takže takhle:D........¨
Pedri,musela jsem s smát,ale bylo mi to i líto,že jsi tak slítla *1* .Nemehlo nejsi.To se stane každému + když jsi měla ty lodičky.A ty lidičky jsou hodně zničené??Rodiče jsou hold rodiče.S těma už nic neuděláme *1* .
Souhlasím se Zuzkou,že jsi všechno udělal dobře(ohledně Marii).Už teď mi je nesympatická,a všechno...prostě KRÁVA!!I to jak na tebe mluví,má nesmyslný kecy a všechno!!Těch kamarádek si nevšímej.
...........Jak vypadá Honza s těma ostříhanýma vlasama...sluší jo??:)Jinak Zuzy velká odvážlice,že ABSTINUJE:D:D...držím palce:)......
Chtěla jsem se tě zaptat,víš ňák už jsi nám neřekla,jestli tvůj vztah je k Honzovi už čistě kamarádský bo jsi pořád do něho zamilovaná.Vrtá mi to v hlavě.Takže pověz:) a musíš DETAILY ohledně toho TRÁPENÍ!:D -
-
Re: Re: Re: Další týden . . .
No tééda já jsem překvapená tolik otázek Kristýý!!! *1* Dělám si srandu není těch otázek tolik! *1* Chápu že ti blbnul net , mě se to taky stává (hlavně ve škole) . . přeji ti hodně štěstí at to divadlo zvládneš!!!! *3* . . No a k těm botám , ty lodičky nejsou moc zničený , jen na pravé botě je trochu pokažená špička , urval se mi kousek kůže , ale mamka to zpravila. . . díky bohu za to že s botama pracovala asi 2 roky. *4* A máš pravdu s rodičema nic neuděláme *1*
Vyřídím Zuzce že jí držíš palce , já taky doufám že to zvládne!! *1* *3* . . jinak na Marii kašlu , já jí k životu nepotřebuji! *3* Já mám svý kámoše a taky VÁS a to je pro mě důležité !!!!! *14* *3* No a Honzovi ty ostříhaný vlasy slušej , hlavně když má culík! *14* No a co se týče toho mého vztahu k Honzovi , tak se s ním bavím jako kámoška ale zjištuju že ho mám ráda čím dál víc . . . *4* . . akorát přemýšlím nad tím jestli je to dobře nebo špatně. *4* *9* No a ty detaily k tomu trápení napíšu do nového článku protože z toho zase bude slohovka *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Další týden . . .
Není jich tolik. *1*
Ještě,že mamka umí s těma botama:D.Jinak k tomu divadlu:D.Byla jsem dneska na zkoušce,všechno vph,ale na konci vyučování,tedy hodně dlouho po té zkoušce na hodině Dějaká.Mám učitelku,s kterou hraju to divadlo.Mno jsem se začala smát,a ona řekla,že jsme vyloučení z divadla *1* .Tákže jsem se musela smát ještě víc.Je mi to už jedno.Ta učitelka,je to i naše třídní pěkná kráva. *1* *10* ....
K Honzovi.Plně ti rozumím.Já jsem stejná.Vždycky jsem se zamilovala do nejlepšího kámoše.
*9* *9* Když to nevyšlo,ztratila jsem kamarádství a všechno.Teď se snažím se "nezamilovat":D.Ale v mémpřípadě to NEMUSÍ být jako v TVÉM!
Tákže NADĚJE:).Rozhodně je dobře,že se spolu bavíte a udržujete kontakt!(: -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Další týden . . .
Kristýnko to víš že se nám můžeš svěřit!Klidně sem napiš co citíš , taky si někdy tak připadám a tak to napíšu vám a uleví se mi.Moc mě mrzí že si dostala od táty vynadáno , vážně moc mě to mrzí.Určitě bude všechno zase dobré , uvidíš.Víš je těžký ti poradit co máš udělat , ale snažím se vžít do tvé situace , já bych se asi upřímě omluvila.Jak říkám je to těžký.Možná by se mi líp radilo kdybych byla vedle tebe a viděla to co se děje.Každopádně věřím že všechno bude zase dobré , čas to všechno vyléčí.A s tou změnou záleželo by na tom jak moc se chceš změnit a v jakém směru. . . každopádně ti přeji hoodně štěstíí *3* -
Všechno je možné.Honza.Musíš jen věřit.(:
Rozumím ti.Chtěla jsem to také napsat.Ale nevím.:D...
S tou omluvou.Šla jsem za ní.Omluvila.A byla jsem na sebe naštvaná.Mluvila jsem hrozně.Místo toho,abych mluvila upřímně apod..sjem mluvila jak pipka!Naštvalo mne to moc.Učitelka mi řekla,že jsem ji PODRAZILA,a že jdu proti NÍ.Já řekla,že ne.Nevím ejstli tu omluvu přijala.Byla jsem hrozná.Styděla se za sebe.Přišla sjem pak domů,a pověděla to rodičům.Dostala jsem vynadáno(od TÁTY),že mi to říkal apod..,že je to kvůli mým kámoškám a všechno.Že se neumím chovat.Že mne pak učitelka pomluví,a že se nikam nedostanu.Bylo mi hrozně.Musela jsem brečet.Ale tak aby to nikdo neviděl.Šla jsem na záchod.Táta mluvil a nadával dál.Diskutoval s mamkou.Bylo to hrozné.Nevím co mám dělat.Zpravit si pověst?Změnit se?Omluvit se?.........nevím,ale vím určitě,že se za sebe STYDÍM.Nejradši bych řvala.Řvala.Cítím se hrozně.Musela jsem vám to říct.Nevím komu ybch to řekla.Nemám komu ybch to řekla,svěřila...jenom VÁM.Cítím,že kdykoliv to někomu jinému řeknu,cítím takový ,,Mne je to jedno."........nevím..............
Děkuji za všechno.Za to,že jste.
Tu hru bych možná zahrála.Nebudu.Nechci.
To co sjem o tobě napsala je pravda.Vždycky je to pravda.Lhát se nemá.:) -
Pedri.Moc děkuju.Cením si to. *14* *14* *3* *15*
.......Jednou se snad najde.
........Musím věřit.x)
............Děkuji.:) -
A Kristýý já si taky cením TEBE a VŠECH co tady jsou.Možná i díky vám zvládám hodně věcí o kterých bych si ani nemyslela že je zvládnu. a zato VÁM patří VELKÝ DÍK!*3* *14*
A věř mi že mi to taky tak připadá že jsem pro KLUKY ta která POMŮŽE,PORADÍ,POCHOPÍ,KAMARÁDKA , ale podle mě se snad možná jednou najde ten JEDEN JEDINÝ pro kterého budeš něco víc.A moc doufám v to že takového jednou najdeš a budeš s ním štastná! *3* -
Aha tak už to konečně chápu *1* Je mi jasný že se ti za účou s tou omluvou moc nechtělo , ale rodiče většinou souhlasí s učitelkou i když párkrát se mi stalo že souhlasili se mnou.Bohužel rodiče jsou rodiče a nic s nimi nenaděláme *4* s tou hrou mě mrzí že to takhle dopadlo určitě by si to zahrála skvěle *3* a co se týče toho že ti rodiče říkají že ses změnila atd . . tak mě to říkají taky , takže si z toho nic nedělej *4* Gratulkuji ti k těm dobrým zmnámkam , ty jedničky jsou super *3* jen tak dál *3* *3*
No a máš pravdu některým to štěstí padá do klína a někdy mi připadá že to spadlo do klína těm co ho zrovna nepotřebují . . (např. některé fifleny atd . . možná víš co chci říct) a je fakt že někdy si ho musíme najít sami a udržet si ho . . *4* Děkuji ti za to co jsi o mě napsala , je to moc pěkný. . .*3* víš na základce jsem si jako ta šedá myš připadala ale ted už moc ne. *4* A vděčím za to i VÁM!Mooc vám děkuji =)*3*
Díky za to že si myslíš je Honza pro mě.Ráda bych s ním byla , ale nevím jestli je to možné. . . -
Pedri,asi jsi to trošku nepochopila. *1* Ale nevadí..vysvětlím,moje třídní(se kterou to hraju)mne vyloučila z té HRY,bo jsem se SMÁLA.:DAle už to neřeším,řekla jsem to rodičům,a ty plně souhlasí s učitelkou.Takže zítra musím naklusat za ní a omluvit se jí.Moc se mi do too nechce,ale už jsem docela zpytovala svědomí,je pravda,že někdy jsem na ni dost DRZÁ,a mrzí mne to,ale ona se ke mne taky nechová zrovna nejlíp.Tu hru,už,ale nebudu hrát.Kašlu na to,stejně řekla,že si za mne najde náhradu.Rodiče měli kecy,že ji nerespektuju,že jsem se hodně změnila,že to dělají kamarádky..apod......,ále mám dobré známky,se musím POCHVÁLIT!:)Dostala jsem z prověrek samé 1,ještě čekám na matiku tak uvidíme.Jsem moc šťastná.Konec mne *13* ...
Pedri,moc ti děkuji.Myslím,že pro každého je trocha lásky a šěstí,jen si ho musejí udržet,ale také najít,některým to spadne do klína.(:
Šedá myška nejsi.Pro mne tedy NE!...Já osobně si myslím,že jsi KRÁSNÁ,HODNÁ,MILÁ,SYMPATICKÁ.. .,ale to jsem všechno říkala:)....
Věřím,že Honza je jen a jen pro TEBE!Chci aby jsi byla s ním.Moc ti to přeju.Už jen proto,jaká jsi.
Moc si tě cením.Nejen TEBE,ale VŠECH co jsou TADY.Dali jste mi do života HODNĚ.A za to vám vděčím velký DÍK! *14*
Moc ti DĚKUJI.Ale myslím,že pro KAŽDÉHO KLUKA jsem jen ta,která:POMŮŽE,PORADÍ,POCHOPÍ,KAMARÁDKA.... *9* *3*
.....Ale i tak DĚKUJI(: -
Aha tak to jsem ráda že zkouška vyšla! *3* Dej pak vědět jestli jste teda hráli nebo ne.*4* Každopádně my máme skvělou třídní . . *4* ale někdy se najde učitelka která je fakt kráva . . *9* Co se týče toho zamilování , tak já mám na kluky už od základky smůlu.Vždycky jsem se zamilovala do kluka kterého jsem nemohla mít , protože já byla vždycky ta šedá myš a ten kluk byl něco víc.*9* Doufám že ted to bude dobrý , protože Honza mi připadá jako ten fakticky normální kluk , kluk kterého jsem hledala , sympatický , nápomocný , který si na nic nehraje . . . (možná je to tím že už je starší) . . . .ale neboj určitě ti to jednou výjde . . *3* myslím si že nám oběma to jednou výjde a budem štastné!!*3* Přeju tobě i všem ostatním hoodně štěstíčka protože já si myslím že každý má pravo alespon na trochu lásky . . . *3* *3*
-
-
-
-
-
No a taky ve čtvrtek na třídnické Zuzi zachránila Honzu , protože začala třídnická a Honza a ještě další dva kluci nedorazili tak jim zuzi napsala SMS a tím je zachránila , i když pak byli pokárání od učitelky. . . . no a v pátek jsem zjistila že je Honza ostříhanej , ale sluší mu to! *1* *3* Byl to super týden a zase jsme se s Honzíkem dost bavili *1* A nejlepší na tomhle týdnu bylo že Zuzka se vsadila s Honzou o láhev vodky a gumové medvídky že rok nebude kouřit. *1* Snažila se to pak pozměnit ale Honza nechtěl a nakonec měla ve čtvrtek apsták takže jí Honza tu sázku zrušil a včera jí sám dal cigáro *1* nakonec si zuzka nezakouřila , nechala to cigáro v šatně a zamknula ho tam *1* někdy je s ní sranda (teda skoro pořád) *1* , a možná jsme přišli na způsob (nebo spíš zuzka) jak trochu potrápit marii *1* . . . . . no a co vy???co je uvás novýho??? *4* *3*
-
-
Tetování
Přemýšlím, že si nechám udělat stejnou kérku.Jen nevím ,co do ní zakóduju.Možná kuchařku