-
:))
tak ako to tu pozeram tak neni som sama komu sa paci wentworth miller..... no niekto uchvatny....proste superrr *3* *14* -
...
Jo a ještě chci dodat, že jsem mooc ráda, že už je ňákou dobu v návštěvnosti Heath Ledger na prvním místě *14* nic proti Wentovi, ale stejně *3* -
výlet........
Tak,že když se někteří nudí.....zkusim zadat otázku...... *3*
Kdyby Went přijel a měli byste ho vzít v ČR na tři vaše oblíbená místa kam by to bylo(myslím tím památky,restaurace,kino....atd.) *3* -
-
Re: výlet........
Tak já bych ho určitě vzala na Hlubokou, pak do mé oblíbené romantické restaurace mno a potom na super pařbu na nejlepší díze v Mostě!!! *3* -
-
Re: Re: výlet........
Souhlas s Amndou:D....tk do mého rodiště-Chomutov,pak Praha....a pak do Vysočan na jídlo a vedle toho je hotel:D -
On na diskotéky moc není.
-
-
Re: výlet........
Ke mně domu, ke mě domu, ke mně domu
*15* kecááám *15*
Tak já nevím, v čr toho moc oblíbeného nemám no *9* -
-
Tak já bych ho vzala na hrad Český Štenberk,je tam klid a romantický místo,taky krásná restaurace a hotýlek odkud je hrad vidět,prostě paráda,pak do Kutné Hory,pořád tam dýchá taková ta historie a je tam spousta památek a na konec do mé oblíbené pizzerie na romantickou véču.Nenudil by se,ráda cestuju. *14*
-
-
-
holky
Nic se nerýsuje,prostě je Patrick fajn nic víc *13* na víc určitě má nějakou holku *9* *14* *4* tak že žádný spekulace *13* Jinak se taky trochu pochlubim,poletíme letos do Melbourne v Austrálii a možná navštívíme Adelaide,kde je to super město a Victorii,útesy,moře atd. *14* Myslim,že Dominic Purcell taky chvíli žil v Austrálii nebo ne?Teď mě to nějak napadlo *7* Mějte se krásně a nezlobte *5* (mě) *1* -
-
Re: holky
No já newím jestli je to tak,ale myslím,že tam někdo z Wentovi rodiny byl taky...nevwím......,ale jedno vím určitě-musíme se zeptat jestli má holčinu teda Patricka jako:D,a ať si to tam užiješ!!!! *15* -
-
Re: Re: holky
Tady je někdo zvědavej?... *3* Dobře,holku nemám.....nemám ani moc čas asi jako Went,docela ho chápu.... *3* Holku na jednu noc nehledám,ale zamilovanej sem 24hodin deně... *3* *1* *1* *1* *1* *1* Teda Lety moc si to užij!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: holky
Tak vidíte holky Páťa holku nemá...takže...která jde do něj??? *1* Jinak Letico užij si to v Austrálii... a přivez nám náký klokany *15* -
-
Re: Re: Re: Re: holky
24hodin denně????Do koho:D...jojo zvěděavá to jsem:),no a myslím,že tady bojuje Haniska s Letickou:)uvidíme..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: holky
Řekni,řekni,řeknííí....:)jojo Patricek i Ken jsou super:),ale chtěla bych je vidět...,třeba i na fotou:D.... -
Já taky teda nebojuju,myslim,že Haniska by měla přednost,je starší *5* Jinak jak říkám Patrick je prostě super kluk a Ken taky! *4* *14* *14* Ale zajímalo by mě jaký maji vkus,ohledně holek,myslim,že Patrick bude na brunety? *7* -
Už jsem doma a usedám za net,nestačim číst *1* Skoro se červenám za bráchu,že by byl o něj takový zájem *3* Já vim do koho,vím vím vím,ale říct to samozřejmě nemůžu *4* Jinak má i špatné stránky,pozor?ale to každý *4* Tak že jaká,že se to hlásí? *1* -
:Dnikdy nevíš...:) -
Mno to by mě taky zajímalo do koho?! *7* My přeci nebojujem... *3*
-
-
-
-
-
-
nestíhám...
Čau všichni *3* !Já to nějak nestíhám,práce,házená,volejbal ,thai-box, a ještě mě čekají zkoušky aby mě vzali na kurzy pro sanitáře... *3* Jinak ten list,že můžu učit dorost házenku-volejbal už mám!Kene,španělsko super!!! *3* Ráďa teď bydlí nedaleko Sevilli,přesně město Camas,maji tam s Fedem byteček,no byteček... *3* a má novou práci,dělá v květinářství a ze srandy na lidi mluví česky,prej jsou z toho lidi vykulený *15* mazec.Holky,ty vaše lásečky... *3* ať to klape!!!Pedri na tu kámošku-nekámošku kašli,takovou ty nepotřebuješ..."život je jako bonboniéra,nikdy nevíš jaký bonbón rozbalíš"kašli na Marii a jeď dááál...rozbal další bonbón.Hlavně nezůstavej na mrtvým bodě.To že někdo chlastá a kouří frajeřina opravdu neni,to je jen slabost,že se do toho nechala vtáhnout,ale ať si to zkusí ať si v tom vymáchá čumec,ještě tě ráda vyhledá... *3* Já jsem taky poznal dno a pak byl rád,že mám staro-nový kámoše...Verči,Francie super!!!Taky bych tam hned jel,ale to až s nějakou kočkou *3* Což mi připomnělo,že jsem měl v sobotu nádherný rande s osmnáctkou *3* pořád mi píše sms-ky je těžká romantička,ale mám pocit že by mi to s ní asi neklaplo a teď nevim jak ven,už jsem jí to naznačil,ale ublížit jí nechci...no holky je to na vás,můžete mi poradit??? *3* Jo,ale Tomáš ten už holku má a dost dobrý,už tu asi dvakrát přespala,je milá,vtipná,pohledná a chytrá,hodně sečtělá...ještě aby ne je to učitelka *15* ale učí prvňáčky.Tak jsem přidal slohovku a snad se zase někdy dostanu ke psaní.Pa!!!!!!!!!! *3* -
-
Re: nestíhám...
Tak to super že jses taky ozval!!! *15* *1* Jo, ve španělsku je fajn, jen jsme od svítání do západu na letišti *4* ale jinak dobrý!!! *14* Mám docela problémy s netem, páč mi někdy funguje, někdy ne! *3* *1* Momentálně rychle odepisuji, aby nespadnul *3* S Ráďou se asi nepotkám, což je škoda *3* Hlavně ať to Tomíkovi vyjde! Držim mu palce!! *4* Já teď hodně smskuju a píšu mailíky Verče!!! *14* Už se nemůžu dočkat, až spolu někam vyrazíme, i když na druhou stranu, španělsko je španělsko!! *15* *14* Také souhlasim s Patrikem, co se týče tvé kámošky, Pedri!!! *15* Kouř, chlast a já nevim co všechno, radši se od toho drž dál *14* *3* Moji rodiče, spíš otec pije pořád a strašně *9* takže k těmto věcem mám veliký odpor!!! *3* Jinak se mějte hezky, posílám velkou pusu všem ze Španělska!!!!!!!! *14* *15* *14* -
-
Re: Re: nestíhám...
Pááááťooooo konečně si se taky ozval po tak dlouhý době ty kluku jeden *3* Moc si mě tim potěšil. Chápu že nemáš časík já toho časíku taky moc nemam ale občas sem něco přihodim hlavně když sem v práci což ted momentálně jsem *9* Je fajn že Tomáš si našel nákou slečnu a je štastnej moc mu to přeju a co se týče tebe a tý tvojí osmnáctky tak chápu že jí nechceš ublížit ale to sis sní neměl nic začínat když sní nechceš nic mít protože ted jí určitě ublížíš jestli ti píše romantický smsk tak tě úrčo chce a asi to pro ní bude dost těžký. NO věřim že to nějak vyřešíš a bude vše OKI *3* Zkoušky na sanitáře úrčo zvládneš ...držim palečky. pá pá a zasee písni...chybíš nám tu...teda aspon MĚ!!!! *9* -
-
Re: Re: Re: nestíhám...
Ahojkýý,Páťo nááš!! *14* ...souhlasím s Hani,konečně jsi po dlouhé době napsal.Ikyž ti TOLERUJEME,jako všem ko nemá čas:).
Jak vidím,Ráďa si to užívá. *14* ..Hlavně ať se ji v tom světe DAŘÍ:)Pozdravuj do nás.
Co se týče těch zkoušek-ZVLÁDNEŠ!Jsi JEDNIČKA *15* .Ta holčina.Musím souhlasit s Hani,že jsi neměl do toho lézt,ale tak trochu ti musíme pomoct.Musí tě to asi dost otravovat(ty sms)možná ne,ale rozhdoně to s ní nesmíš ukončit přes SMS!To by myslím nepřežila *9* (kdyby tě doost milovala).Šla bych na to pomalu a jistě.Promyslet si nejdřív co ji řeknu,jaký mám důvod apod.Sejít se s ní a říct jí co si o tom vše myslim.Vím,že to ZVLÁDNEŠ!Určitě....:)
,,Život je jako bonboniéra,nikdy nevíš,který bonbon rozbališ!" =>KRÁSA!....tohle si navždy zapamatuju,je v tom všechno. *14* ....
Tomáškovi přeju moc štěstí k nové lásce.Doufám,že s ní je a bude šťastný.:)Áááá tobě přeju,aby jsi tu zkoušku udělal,promluvil jsi s tou holčinou a našel lásku svého života. *14*
Kene,užij si s V. *14* Pak detaily *15* ..... -
-
Re: Re: Re: Re: nestíhám...
Holčiny,díky... *3* Já jí dnes viděl,sešli jsme se a já jí to chtěl říct,že to bylo jen jedno rande a že jsem jí nic neslíbil,že jsme si jen vyšli...jenže neřekl,přišla na to smluvený místo,byla krásná jako anděl,omluvila se mi za tu hromadu sms-ek,že už je psát nebude,ale to že mě miluje nevymaže...když jsem jí dva dny nenapsal tak to asi pochopila.Dala mi pusu na tvář a chtěla odejít,jenže tak krásně voněla,chytl jsem jí za ruku a políbil,najednou mi došlo,že i když to vypadalo,že to nebude ono,bez její vůně být nechci.Tak jsme to asi dali dohromady,ale ty sms-ky omezí...to by mě nebavilo.Jiank jsme si povídali snad tři hodiny a bylo to krásný *3* ona je taková křehká holčina... *3* no tak uvidíme... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nestíhám...
Jak řekla Verů:,,Těžká romantika!"....
O tom se men může jen zdát.Patricku,přeju,aby jsi s ní co nejdýl vydržel.Ať se milujkujete:D,a všechno.DETAILY!! *3*
Verů,nemusíš se za sebe stydět či tak.To je normální.Myslela jsem si,že vztah na dálku je na hovno.Nevidíš co tam dělá,s kým apod....ale přeci jen...
Pokuď se milujete,a budete věřit,že váš vztah vydrží a překoná tu dálku,budete ten NEJŠŤASTNĚJŠÍ PÁREČEK *15* .DETAILY!! *15* -
aaaaaaaach tak tohle je tezka romatika.....fakt moc ti to preju...jak se to obratilo to je fakt nadhera.nejdriv ze nic a pak najednou to bylo...kouzlo okamziku....na me ted pada podzimni deprese takze mam aspon vas a vidim ze to muze vyjit....to je asi jediny co me drzi pri zivote jinak bych to s tema klukama asi vzdala uz vopravdu...ted sem po dlouhe dobe videla kamose, kterej takovej trosku muj byvali ale nic vaznyho sme spolu nemeli...no a zjistila sem ze je mi s nim moc dobre..a nechtelo se mi od nej pryc jenze bydli tak 120 kilasku ode me...vubec nevim co mam se sebou delat...jezismarja zenska *13* *7* *3* -
Jééé Páťulko tak to je uplně superky...fakt si to napsal krásně. A dali jste se dohromady asi nebo určitě?? Mocinko moc ti přeju aby sní byl štastnej tak doufám že vám to bude klapat *3* pá pá zase písni náký detailíky *3*
-
-
-
-
Re: Re: nestíhám...
Díky moc kluci! *3* Jste ZLATÍČKA , všichni jste VELIKÝ ZLATÍČKA! *14* Patričku je fajn že si se ozval! *3* Vidím že se máš skvěle a to je dobře! *3* Kene s Verčou super!!!! *3* Mooc ti to přeju!!!! *14* Španělsko je vážně fajn , tak doufám že si to pořádně užíváš! *1* *14* Veru Francie taky supeeer!!!!!Jednou bych se tam taky chtěla podívat a možná se tam podívám už na konci roku , protože tam škola možná bude pořádat zájezd , ale radši bych tam jela sama , nebo s rodinou a nebo se svým miláčkem (pokud nějakého najdu *1* )a neboj se ty určitě nějakého miláčka najdeš a pojedeš s ním do té Francie! *3* Jsem mooc ráda že si užíváte lidičky!!!!! *1* *3* *14*
-
-
-
vse nej!
vse nej nej wentíku xD -
Wentworth Miller
A nebo za ten plakat by stacil jen plakat Sarah Michelle Gellar... *3* *3* tak napiste kdo ma zajem na email diky.. -
-
Re: Wentworth Miller
tk si ho vytiskni ne? *4*
-
-
VŠECHNO NEJLEPŠÍ
Taky přeju všechno nejlepší k narozeninám! *5* -
noviny kecaj
já jenom že jak se neví jestli je Miller gay tak to bude blbost,prtože jednou když se procházel se svim kámošem kterej je teplej tk to napsali i o Wentovi a noviny většinou kecaj protože se mí kámošce zabili rodiče v letadle u Kijeva a do novin napsali že po nich zbyl syn a dcera ale je to kravina protože měli jenom 2 dcey!!! nevěřte novinám kecaj -
Na chatě super
Ahoj lásky tak už sem se vám včéra vrátila z chaty ale nemohla sem písnout protože sem tu vůbec nebyla ...ani sem nezapnula komp.Takže na chatě to bylo fakt super hned první den večer sme začli nějak pít a pak sme šli asi v 11 večer do lesa na procházku (bez baterky jen s 2 telefonama) takže to bylo docela hustý sebou sme měli flašku bílýho vínka a sprite takže sme kalili po cestě mno byla hrozná sranda šli sme takovou štreku! Pak mi teda bylo trošku víc špatně ale druhej den to bylo už v poho...s kámoškou sme si rozdělili frajery a už to jelo *1* *4* . Hráli sme erotickou flašku na mobilu...takový úkoly a otázky co tam byly sem myslela že chcípnu fakt *1* ...suprově sme se bavili.Mno a včera sem byla s holkama na diskotéce a přišla sem v půl čtvrtý ráno..dneska jdem znova...hrůza už sem uplně unavená tak si jdu nachviličku hajnout. *3* Hrozně ste mi chyběli... *3* -
-
Re: Na chatě super
Bezva:-)Tak to si měla dost rušný,procházka takhle večer,jejda:-)a flaška no to je klasika,jaký třeba otázky?Zkus nějakou vybrat a vložit jí sem a kdo bude odvážný ať na ni odpoví,může to být sranda:-)))Zase se trošku poznáme i z jiných stránek ;-)Četla si o tom Patrickovi?Rozpovídal se o svých průšvizích,odvaz:-)ale jinak je milej!Jinak já jsem měla pracovní den až do teď a vyrazim na chalupu za našima,bude grilování,posezení,rodina,přát elé atd.idilka,se těšim,klid a relax to potřebuju;-) -
-
Re: Re: Na chatě super
T jsi se etda rozjela,Hani!! -
-
Re: Re: Re: Na chatě super
To jsi si to fakt užila... *3* docela jízda... *3* a bude pokračovat nějaký románek s nějakym klukem z chaty? *3* Wall se začíná vybarvovat *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Na chatě super
No,vodvaz *5* tak si kalila dost hustě a co s nějakym,bylo něco? *7* Hanisko si dobrá pařmenka co?Jak ti je po takových kalbách? *5*
-
-
-
-