Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michael

*14* *14* *14* *14* *14* The best of all!!!! V prison breaku září!! Ja ho prostě zbožňujuuuu!!!!!! *14* PB 4ever
  • Hrůůůza

NOrmálně mi byl můj prítel nevěrný.. Nedávno sem přišla domů a on na MÝ posteli píchal WENTA ,,, No prostě hrůza .. Sem z toho úplně v šoku . . Nevim co si počít..
  • + doplňění

http://www.youtube.com/watch?v=rGnE cDIBpvo&eurl=http://www.prison-brea k.cz/videa.php?video=57

na tomto odkazu to videjko naleznete
    (Doplnění k mým komentářům *3* )
  • 1fanynka1

xD Wentík

Wentík je vážně krásný. Až na to že s ním nejsou v časopisech mos plakáty.TAkže jich mám málo.Ale kdyby byly v každém časopisu mám vylepený celý pokojíček XD *14*
  • zaskočená

Tak to mě Pat překvapil,jaký má poradenský sklony,až se vrátí tak si tu musí otevřít"vztahy-rady a porady" *1* Jinak,jo Hanisko,v práci se fakt nenudim,je toho až nad hlavu *9* a ještě mi je k to mu smutno *9* takový parádní víkend a najednou utrum *9* ,ale Pat mi taky poradil *5* Jinak s nim nejedu,měla jsem,ale místo mě si vzal kámoše.Nemůžu jet kvůli Fedovi,že přijede a v pondělí jedu k babičce,bude tam i kámoška z dětství tak budem pařit *3*
    • Re: zaskočená

Vidíš Ráďo co se všechno se skrývá ve tvém bráškovi *3* Já ti věřim že ti je smutno ale tak za týden se ti šéfík vrátí...to uteče jako voda.Mě je taky smutno a hoodně moc *9* A copak ti tvuj bráška poradil???? *7*
      • ken

Re: Re: zaskočená

Ráďo!!! *15* Tvůj brácha je úplně SUPER!!! *1* *3* Nejenže má dobré rady, ale dokáže člověku pomoct, co se týče Rande! *1* Samozdřejmě jsou dobrý všechny rady které tu slyšim, od každého!!! *14* *4* Ale Patrick je prostě Borec na konec! *15* *1* Kazdymu tu poradil, nez odletel a neopomenul nikoho *14* Vůbec nevíš, *14* co máš doma za bráchu!!! *1* *4* *15*
        • Re: Re: Re: zaskočená

Teda,díky moc všem za chvály *3* Jsem rád,že jsem vám aspoň trochu poradil.... *3* Pár rande už mám za sebou a né všechny dopadli zrovna úspěšně,ale člověk se z chyb prostě učí... *3* a než jde člověk na rande musí mít jasno co chce... *3*Až přijedu tak půjdu taky na rande....ještě nevim s kym,ale snad se nějaká najde... *3* přeci tu nebudu pozadu... *3* Tak se mějte,píšu od kámoše a za hoďku vyrážíme,jinak jedem busem tak že to bude zajímaví *3* Páčko Wenťačky a Kene!Napište pak jak to dolpadlo... *3*
          • Re: Re: Re: Re: zaskočená

Šéf má dovču a já na to kašlu,takový práce nestihnu ani za pět let *13* tak jsem šla na net se rozptýlit *3* .Vím co mám doma až moc dobře *1* Pat je hodnej,hrozně moc,vždycky je tam kde ho někdo potřebuje,neřekne ne *4* Kdyby býval dřív nenadělal takových blbostí *13* máma je máma,ale táta mu moc nevěří což Pata docela zlomilo a nemají nejlepší vztah,ale má mě a bráchu,Dan je taky skvělej,ale víc samotář.Nedala bych ani jednoho *4* Vždycky poradí,mě řekl ať počkám týden a pak ať mu napíšu *4* Jste super lidičky! *14* Tak a já jdu zase pracovat *9* .
            • Re: Re: Re: Re: Re: zaskočená

Já mam ale tedka nejlepšího tátu na světě, máma snim žije už 15 let je sice nevlastní ale já ho beru jako vlastního.Takže sme štastná rodinka *3*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: zaskočená

Jo jasně, každej to zmákne *3* ale člověka to mrzí, když ho rodiče nepodporují! *15* Je mi líto a velice mě mrzí, že nemáš tátu Hanisko *9* U nás naštěstí došlo jen k tomu, že jsme volaly policajty, ale naštěstí nic jiného! *9*

Mno je to jako hodně smutný tohle...mě stačí když se trošku s našima pohádám a nemluvíme spolu tak je to fakt k nevydržení.Tohle bych asi nepřežila.Ale Páťa má silnou podporu v sourozencíh a to je moooc dobře *3* . A Kene tebe je mi taky líto protože vim co to je když táta pije...muj vlastní fotr pil taky hodně a pak mlátil mámu sem ráda že už snim nežijeme 15 let.Byla sem malinká ale tohle si člověk pamatuje napořád.To zmákneš ale... si dobrej kluk... Mám vás ráda!!!!
            • kasnic

TO mne mrzí,opravdu,ještě ,že vás má Ráďo!!!!....Jde vidět,že jste sourozenci za všechno,no víš jak to myslím:)....

Tak to vím jak se Patrick cejtí,jsem na tom podobně *9* ,ale beru to v poho ať si myslí co chtěj já jsem prostě svá *5*

To je taky špatný,když pije a pak tě schazuje *13* musíš věřit v sám sebe *4* jako Pat.Táta nějak nepije,ale spíš s Patrickem nekomunikuje jako se synem,ale s nějakým cizákem,občas se děsně pohádaj a táta mu všechno vyčte,nebýt nás jako sourozenců tak v těch vylomeninách by Pat pokračoval *9* a pak nevim kde by to mělo konec *9* Musím říct,že i on je rád,že vám může písat a občas o vás i mluví,ale hlavně musí být pořád zaneprázdněn *4* Já s rodiči nemám nejmenší problém *4*
            • kasnic

Páťa i ty jsi super!spíš VŠICHNI:)já s rodiči vycházím skvělě,podporují mne a vše co k tomu patří,ale samozřejmě jsou tam i chyby:(jako u všech:),jináč já jsem tu ráda také,a to převelice:D♥byla bych ztracená kdybyhc vás neznala a neměla:(ještě ,že vás ZNÁM a MÁMxD...MILUNKÁM VÁS♥♥♥
            • ken

To je skoda, ze to ma takovyhle s tatou *9* Ja jsem mladsi*15*,ale s rodici to taky nevypapda moc ruzove! *3* *1* Tata porad rika, ze nic neumim a nic v zivote nedokazu *9* (to opravdu povzbudivy)!Ale hlavne on docela dost casto pije *9* Takze to je vzdycky hrozny *9* Proto jsem rad, kdyz si muzu zalezt do pokoje a s vama si tady povidat *1* *15* *3*
          • Re: Re: Re: Re: zaskočená

Nepochybuju o tom,že by s tebou nějaká nešla a jak tě znám po netu tak ji ukecáš *15* Umíš to *5* Jsi vtipnej,chytrej,simpaťák,takovej dobrotivec *4* na tebe budou brát *5*ať to pak klapne *1* a užij si to tam!

Jinak Pat moc nouzi o holky nemá,máš úplnou pravdu,ukecá je *1* *1* *1* ale nechce se moc vázat,kozel *15*
  • Scofieldek

Srofildek to je uplne nejkrasnejsi chlap ktereho jsem kdy videla a jeste v serialu prision break tak ten je stejne dobra jako majk! *14*
  • Je čestný ..

Když jsem cetovala po americe, tak jsem se s ním náhodou setkala. A přišel mi velice milý a zdvořilý.Sedli jsme si na kafe a nakonec skončili spolu v hotelu.. No ale nastal malý problém.. Teď jsem s ním těhotná, ale on se zachoval velice čestně a hezky, protože mi koupil letenku domů.Jsem velice ráda, že jsem ho poznala blíže . Ještě dlouho nás bude pojit společné pouto. Domluvili jsme se na jménu buďto Carly nebo Bruce.
    • Re: Je čestný ..

hej jako zavidim vid....ja ted cekam s bradem pittem... *1*

sorry jo ale to ti fakt nevěřim nic lepšího sis vymislet nemohla co *10*

Počuj,čo fetuješ,ja som skúšala už aj pervitín ale takéto haluze som rozhodne nemala?Poraď,vyskúšam *1* *1* *1* *1* to s ami maximálne zdalo ze okrem mňa sú v byte ďalší traja ľudia.....
      • Re: Re: Je čestný ..

Co fetuju ? Ti to povím.. Tyhlety keci z diskuze o něm.. Jako ty dávají šíleným způsobem.. Pročti si to celý a uvidíš co to s tebou udělá .. *1*

Jo a já s ním mám už 2 děti!!!! Sama víš, že ti to nikdo nesežere!!! Takovejch už bylo...... *10* Nějak to dolož a pak se uvidí!!! *1*
  • BRAVO

Nezapomeňte si koupit nové BRAVO kde je plakát Wenta... stojí 22kč *4*
    • Re: BRAVO

Jasný, už ho mám na skříni! *14* *14* *14* Fakt tam vypadá úplně nejnádhernějc! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Tak ale kde taky ne! *1*

Tak už jsem si taky koupila Bravo a jeho úža plákát sem si hned vylepila je to good!!!

Faktis???:) jééé to sem ráda,,,urco si ho koupim :o)dneska vyslo co??:) *5* *4* *3*
  • Scofieldek

Srofildek to je uplne nejkrasnejsi chlap ktereho jsem kdy videla a jeste v serialu prision break tak ten je stejne dobry jako majk! *14*
  • bože bože

víc trapný bejt můžete???! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit