Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co s ním....

Hanisko,v první řadě se nenabízej,dělej,že si nad věcí,dej mu najevo,že je ti fuk když ti nenapíše,máš přece i jiný kámoše a lidi...jen tak mimo řečí řekni dnes mi psala kámoška tohle a pak bývalej spolužák tohle,třeba si to i vymysli... *3* důležitý je upozornit na slovo"napsal",neboj nám to občas dochází později,že máme taky holkám psát... *3* A když budeš s nim,buď nezapomenutelná,vyfikni se nějak vyjímečně,nebo něco zajímavího řekni,směj se to mu co říká(to máme obvzlášť rádi)nebo ho překvap něčim... *3* Mě teda jednou vyrazila dech jedna holka Alice,byla výrazná co se oblečení týče a jednou přišla na rande v něčem docela decentním,čekal jsem na ni a ona se ke mě přímo rozběhla,skočila na mě a začala mě líbat,pak mě vzala za ruku,vláčela mě za sebou až na prolejzky na houpačky a byla děsně roztomilá *3*
    • Re: co s ním....

Páťo mocinko moc ti děkuju ani nevíš jak moc si mi tedka pomohl. Něco z toho zkusim a pak uvidim bud se chytne nebo ne! Když ne tak ho pošlu někam... někdo takovej mi za to přeci nestojí ne?! Ale fakt ti moc děkuju za rady...seš moje zlatíčko!!! *3* *3* a vy všichni co ste tu tak taky!!! Miluju vás *14*
  • myslet na mě...

Dnes navečer jdu s kámošem hrát házenou a zítra je přátelský utkání,i když je přátelský rádi bysme vyhrály,tak že nám držte palce... *3* zítra asi nenapíšu,tak neteskněte *3* A co Hanisko,jaký byl mejdánek na chatě?????Týnko ve fotkách si pilná... *3* je jich hafo a máte na co koukat,i vy jedny? *3*
    • Re: myslet na mě...

Budu na tebe myslet,jsi dobrej,vyhrajete *4* !
      • Re: Re: myslet na mě...

To zvládneš!Držím palečky *1* ...
        a nechoď jsem s prohrou *1* :D....SRANDA
        Jinak děkuju:)snažím se,snažím...ale rozčiluje mne,že předtím jsem sem dala ftoky a vůbec se neukázali no..musím na to přijít:)
        • Re: Re: Re: myslet na mě...

Patrick byl za mnou v práci se rozloučit,protože se o víkendu neuvidíme *4* vyhraje v tomhle je dobrej *4* já taky *1*
          • Re: Re: Re: Re: myslet na mě...

úrčo vyhrajete... jinak kalbička na chatě byla fakt super... napíšu podrobnosti. *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: myslet na mě...

Ty sporotvče:-)pak dej vědět jak jste dopadli;-)a hraješ v tričku nebo bez?:-)Jednou jsem byla se podívat na plážoví volejbal a bylo to hříšný,hmmm?:-)
          • Re: Re: Re: Re: myslet na mě...

No jo:)sourozenci...:D
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3*
  • foto

Jo,a další super fotečky,ti co je sem dávaji"MOC DĚKUJEME" *3*
    • kasnic

Re: foto

Jojo:)já jich dneska asi přidala 20,tk nevím:)
      • Re: Re: foto

děkuuujeeemeee za fotečky *3* Taky si je jdu stáhnout do kompu. A ty nám Marcy úrčo zase napísánkuj až budeš mít chviličku ju? *3*
        • kasnic

Re: Re: Re: foto

Jo napiš a měj se hezky:)lidičky já těch fotek mám spouty takže se budu snaži je tam všecičky dát:)takže běhěm týdne:)
          • Re: Re: Re: Re: foto

děkujem za Kristýnko ...seš zlato že sem dáváš fotečky...jen přidávej at je na co furt koukat *3*
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: foto

Ále to je vph..:)budu muset ještě hledat našla jsem spoutu foteček,ale nevím dky je sem dám max.příští týden bo jedu k bábuše:)tk se tu mějte lidi♥
      • Re: Re: foto

Ahoj zlatíčka!Nějaké fotky jsem si vybrala a stáhla pro inspiraci.Wentworth je hrozně fotogenický typ.Moc vás všechny zdravim a myslim na vás.Až bude zase chvilka tak vám napíšu,zatim mám hodně zakázek a pokaždý jsem jinde.Užívejte si prázdniny,ještě máte před sebou celý měsíc a hlavně žádné hlouposti.
  • zatím pa...

Zatím pa!Já se musim s váma už rozloučit,zítra odjíždim do Itálie na 10dní,tak že nebuďte smutní,zoufalí atd. *3* Jo,Hanisko pointa toho co jsem psal je,že kluk pak na tebe bude víc myslet... *3* Týnko moje,pedrisko a Mey(máš krásný jméno Maria)mějte se tu hezky,opatrujte se,zamilujte se(kromě Mey,ta už má svýho prince)a buďte v pohodě! *3* Ostatním po uši zamilovaným,ať vám to klape!!!!!!a nebojte se.... *3*
    • Re: zatím pa...

Mno tak to máš pravdu Mey že by si měl Patrick otevřít nákou poradnu protože to fakt bylo dooost dobrý *4* Hezky si to Páťo užij v Itálii ...pak nám budeš vyprávět jasný. Budeš nám moc chybět...aspon že tu budem mít tvojí sestřičku (teda doufám že nejede stebou)! Jinak Mey závidim ti že umíš vařit ...to já fakt ne... nemam k tomu zatim žádný sklony ale tak až budu muset tak se to snad naučim *1*
      • Re: Re: zatím pa...

Já se taky naučila pořádně vařit až ve dvaceti *1* Ale fakt se to hodí *4*
      • pedriska

Re: Re: zatím pa...

Hezky si to tam užíj Paťo a vrať se nám v pořádku zpět. *3* A až se vrátíš budeš nám vyprávět jak ses měl jasnýý.Budeš nám tu chybětUžíj si to *3* *4*
        • kasnic

Re: Re: Re: zatím pa...

Taky přeji,a měl by jsi otevřít tu poradnu!URČITĚ:)
    • Re: zatím pa...

Patrick by si měl otevřít nějakou poradnu,dost,dost dobrý *5* Děkas,užij si to tam a pozor na divoký italky *15* Já utáhla Vlada na jídlo,už od 15ti vařim tak že se mi má píle vyplatila *5* Patrick má pravdu,holka by měla být pro kluka něčím vyjímečná *4* nebo *5* Jinak já taky pojedu na dovolenku v sobotu,ale jen do Krkonoš *5*
      • kasnic

Re: Re: zatím pa...

Užijn si to,Mey:)a ty taky Patricku budete mi oba chybět♥a děkuju... *15*
  • ken

Fotky!!!

Tak ty fotky jsou uplne bezva!!! *15* Me tam vubec nejdou pridavat!!! *5* Nevim proc, proste to nejde, ale mam jednu uplne super *14* je tam Went se Sárou a držej spolu svoje miminko!!!! *14* Zkousim to pridat uz asi dva mesice a porad nic *7*
    • kasnic

Re: Fotky!!!

Děkujkůů,snažím se....:)
  • ?

čau, tak jsem se konečně registrovala :D to video last 6 minutes mi nejde :( jen na to kliknu, zmizí mi to :( nevím proč :( no a jinak jsem slyšela, že Michael umře. Je to pravda? *9*
    • Re: ?

Stinky je to pravda umře ae neni tak jak umře koukni se na ten dil na http://www.vii.sk/video/3q4hgbqrwi/ pb-4x22 je to v poslednich 5 minutach
      • ken

Re: Re: ?

Děkuji Spartinko! *15* Chtěl jsem Vám dát adresu na youtubko, kde to najdete, ale nebyl čas *14*
    • Re: ?

Čusky.Mne to taky nejde:(zkoušela sjem to tak 10x a stejně to nešlo.Klikla sjem na to a zobrazil se mi wentům profil.
      • Re: Re: ?

Čauky :D:)) Tak aspoň nejsem sama .. Myslela jsem, že to je tím, že nejsem registrovaná a když jsem registrovala tak to stejnak nešlo :D A mám stejnej problém jako Ty, taky mi tam totiž skočí Wentův profil :D Jo a jinak díky Spartinko za to video :)) FAKT DÍKY MOC :))!! *1*
  • kundy

Mrdej na to Luckyboy,jsou to krávy vymršený s hovnem místo mozgu,papappap LULU aj KOKI....večerníček už skončil....
    • Re: kundy

svatá pravda *14*
  • hou hou hou

hoj lidi. toš co, went vas jeste neomrzel? jakoze ja videla pohadku petr pan (jakoze normalne moc pohadky nezeru, ale tohle fakt můžu *3* )a na PB i wenta seru *4* je to fajneee a jeremy je opravdu roztomily a dokonce hezci nez went :)) tak ahoj kdybyste chteli muzete se pridat do fora jeremyho http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=66623
    • Re: hou hou hou

proc by mel byt jeremy hezci?a wenta je krasnej ma charisma a dalsi.takze vazne ho nezeru,protoze je hezkej.to jako mas misto jen pro jednoho herce a film? *7* *7* *7* *7* ze rikas,ze seres na pb a wentu,protoze si videla petra pana?to me se libi vic filmu a hercu a hned nereknu,ze seru na nekoho a na nejakej serial,protoze jsem videla neco noveho *13* *13* *13*
      • Re: Re: hou hou hou

to mas dobre tohle totiz znamena ze ti partner vydrzi, ale jako dyz vidim nekoho hezciho tak radsi skocim k nemu :)) wenta je uz "jen" peknej, protoze krasu zastinila vetsi krasa a jeremy je mi vekem bliz. PB uz neni to co bejvalo v prvni rade tak proto me omrzel... no ale kazdej ma jinej vkus a to co v nem vidim ja v nem treba vy nevidite. nekdo celej zivot bdue snit jen o wentovi, ale myslim, ze je lepsi dyz vas neco/nekdo omrzi nez abyste celej zivot jen snili :))
    • Re: hou hou hou

neomrzel.. *3* ..a nevim teda co vidis na tom tvym jeremym..u wenta to neni vse jen o krase jak si nekeri mysli:)..aspon pro me ne
  • 4. místo?

jak je možný, že je Wentworth až na čtvrtym místě? *1* dyt byl na prvnim, potom se přesunoval a skončil až na čtvrtym??? no doufám jenom, že už nebude padat dál... *13* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit