-
Ahoj. Jakt tak koukam, neni zrovna u tohodle nááádhernýho herce datum jeho narození. Je to 2. června 1972, bohužel nevím, jak to tam doplnit, takže jestli si to přečtě někdo, kdo ví.. dopište to tam.. Díky moc
-
Vojel bych ho na hulváta :))
*1* *1* *1* *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
-
Re: Vojel bych ho na hulváta :))
co to má jako bejt tohle??? *7* -
-
Re: Re: Vojel bych ho na hulváta :))
No, že bych ho prostě vojel na hulváta *14* *1* *3*
-
-
Re: Vojel bych ho na hulváta :))
No toto *1* *1*
-
-
Včerejšek...
Hani,jukalas??...No úžasné.....Wentík úplně k sežrání,i Domča....no,já to žeru..nejlepší jak on spravil tu vodu,a přišel nahoru a ten jeho pohled......... *14* *14* *14* *14* Jinak jsem přidala fotečky,jenže se neobjevili všecky....no uvidíme..:) -
-
Re: Včerejšek...
Mno to si piš Kristýnko že sem včera jukala... jo máš pravdu že stou vodou to bylo fakt nejlepší...on je prostě úžasnej a k sežrání *14* *3* *14* . Těch foteček je tu hodně novejch...seš fakt bezva Kritýnko že je sem dáváš...pořád je na co koukat *3* -
-
Re: Re: Včerejšek...
Tak to jste teprve u vodičky? *1* To je zatim v poho, ted nevim, ale uz volal z mobilu Sáře? *7* *15* Počkejte teprve teď to bude napínaví!!!! *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Včerejšek...
Jo my sme teprve u vodičky.A Sáře ještě z mobilu teda nevolal.My víme že nám to chceš Kene říct ...ale nemusíš nám to řikat takhle nenápadně těma otázkama *1* my si na to s Kristýnkou počkáme... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Včerejšek...
Jo jo! *4* Omlouvám se, ale je to tak super!!! *14* Prostě jsem nikdy nebyl takový blázen do seriálu!!! *1* Ale jakto, že vy se koukáte na jojku? *7* Já tu pomalu nechitím ani primu *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek...
To je SAMOZŘEJMÉ!!!!V Anglii se budete mít dobře!Ale musíte makat....:)moje teta tam je má se fajn,ale aby se uživila tak musí makat,makat,makat..ale když máš vzdělání apod..tak se chytneš!Ty i V!Ať se vá splní vaše sny!!!Přejuuu.... *15* -
Jsem rád, že mám tak super kamarády *1* co me podrzej *15* Doufam, ze to jednou pochopi *3* Na neco se ale tesim *4* doufam, ze po skole budu moct nekam odjet *3* hodne daleko, chceme s Verčou do anglie *15* naucit se anglicky a tak, *14* premyslime o studiu *3* ale nejvic se tesim na to, ze tatovi dokazu, ze na neco mam *3* a konecne budu daleko od neho *15* i kdyz mi bude mamky lito! *14* -
Bych se měla stydět!!!Za to,že jsme na tebe "talčila":Dnebo tak!Fakt se stydím,ale myslela sjem to v dorbém....
Tvýho táty si nevšímje,ikdžy vím,že to nejde!!!!Snaž se to překousnout,však on ejndou pochopí "co jsi zač"a bude litovat toho,že tě takhle ponižoval apod.......
Hlavně ,že máš Verču,mamču a jak sji řekl i NÁS!Jsme tu pro tebe *15* *4* ... -
Díky *1* a taky hlavne mam vas *15* a vy jste super!!!! *14* -
Kene to je mi fakt moc líto že to máš doma takhle pořád s tim tátou...to se ti ani nedivim že si jim to nechtěl říct...asi bych to taky neřekla bejt na tvym místě *9* Musíš to nějak zvládnout... máš přece Verču ta ti v tom pomůže ..a taky mamču!Drž se... *3* -
No, uz jsem tu rikal, jaky tu byly problemy s V.rodicema a u me to taky neni nejlepsi *9* Muj tata si ted dost casto nosi domu alkohol *9* a nekdy to je fakt k nevydrzeni *3* Navic me neustale schazuje pred ostatnima, ze je neschopnej a tak... *9* Mamka se me snazi nekdy chranit, ale to vite, jako by nic nerekla!!! *4* Kdybych rekl, co se stalo, urcite by to dopadlo v tom smyslu, ze se neumim prat, nic nevydrzim, at nesymuluju, ze to nemuze bolet.... *9* Proto jsem to radsi tajil, ale bylo to jen tak tak *14* *15* -
Hani,věřím v tom,že to oba zvládnete!:)a jestli se opravdu milujete,tak to všechno překonáte!:)....
Jinak doufám v tom,že máš prvadu..s těma klukama *1* ..děkujků -
Jo taky doufám že to náš vztah vydrží a pak to bude už čím dál tím lepší...máš pravdu ještě že existujou ty mobily *3* .Jinak to neni o tom že to neumíš s klukama...oni sou blbý a slepý..neni to v tobě ale v nich...ale nesmutni on ten pravej úrčo přijde...dyt si ještě hooodně mladounká a máš vše před sebou *3* -
Souhlasím s Hani:)V si tě bude víc vážit,ale ty jí také..také musím podotknout a souhlasit porč jsi to neřekl rodičům?!Sám,ale musí vědět,V tě podržela,takže ok:)
Hani,je super,že je to super *15* ,ale to,že se nevídáte je sice smutné,ale tím se na sebe budete víc těšit a to pak bude vzrůůšo *1* ..ale chápu tě!Aspoň,že existuje mobil atd...věřím,že i přes to všechno to zvládnete a váš vztah se bude rozvíjet a rozvíjet a rozvíjet *15* ...
Jinak já a NĚKDO nejde dohromady...jsem osamocená jednotka:D:Dnevím......nák to nejde......asi to neumím nebo men nikdo enchce nebo já nevím prostě........chtěla byhc mít někoho,ale nejde to mnoxD...ani bych na to něměla teď náladu,ale spíš bych chtěla podržet(více na hoře) -
JO Kene úrčo počkej až bude chtít ona...je dobře že na ní netlačíš...tím víc si tě bude Verča vážit. *3* Ty si byl jako jeden den v nemocnici kvůli tý rvačce jo a rodičům si to neřekl??? *7* Mno téééda...to neni dobrý *13* ...ale tak hlavně že už si v pořádku. Jinak Kristýnko já a Jiřík uplně super...ale vůbec se nevidíme *9* *9* naposled sme viděli ve středu...spinkala sem u něj.Ale pořád si voláme...včera sme trhli rekord v telefonování přes 2 hodiny.Je úžasnej!A co ty Kristý nějaký objev??? *3* -
Víceméně na nic nespěchám *4* Počkám si, dokud bude chtít ona sama *14* Je bezva, strašně ji miluju a to, že nic *3* mezi náma neni, mi vůbec nevadí *15* Pořád přemýšlim, že kdybych se tenkrát toho klučiny nezastal *7* tak bůh ví, co by se stalo! *7* Navíc rodiče o ničem nevědí, to bych si vyslechl!!! *9* Když jsem byl na ten den v nemoc. tak mě Verča kryla a mím rodičům zalhala a řekla, že já jsem u ní!!! *4* Tak to bylko teprve něco! Dnes spí u mě, takže se už těšim, až půjdem do hajan *1* *15* -
To je jasné,že si musí užívat!!!Kene,myslím,že je to na jedné straně dobré,že spolu ještě nespíte-myslím jako,že v tom není třeba jen sex apod..ikdyž vím,že ty takový nejsi,ale na druhou stranu myslím,že by jsi už chtěl být její "plný"partner(mno snad to pochopíš *1* ).....ale nikdy nevíš!!v 18letech bych to zrovna nemyslela,ty svatební zvony...ale myslím,že to je a bude vztah,který určitě vydrží!takže svatební zvony budou:D:DA co ty Hani?Jak se vám dvou vede??...... *4* -
Ne informace nechceme teda...neboj budeme tě informovat jak se nám líbí třetí serie *3* Jinak je mi to moc líto že tě takhle zbili...musíš na sebe dávat větší pozor...hlavně že to neni nic až tak vážnýho.Verče se ani nedivim že to špatně nesla...taky bych to asi nesla špatně kdyby muj miláček dostal přes hubu od někoho *9* Na svatbu je ještě moc brzo...jen si hezky užívejte života oba dva...ste mladý... pááá MVMR *3* -
Svatebeni zvony v osmnacti? *7* *1* To vis ze bych to bral, ale jeste jsme spolu nic nemeli *15* takze je to pomerne brzo na svadbu *14* Informace tedy nechcete, dobra, ale hlavne piste vy, jak *4* se vam libi treti serie!!! *3* Protoze ja ji sledoval dvakrat!!! *1* *14* -
Máš pravud!!!Hani,promiň...já jsem z toho celá:D:D...mno.......
A jak se pak máš Hani??....jo Kene,ještě že to není tak strašné,ikdyž to docela je strašné!Dávej na sebe pozor a informuj nás!!!:)...Verča je moc supr holka a myslím,že za chvilku budou svatební zvony co?:D:D.......Jiank ,souhlasím s Keníčkem..gratuluju a všechno!!!Mvr.... -
Me to neva *3* Holky, ale dohodnete se, jestli chcete novinky nebo ne! *15* *1* Jinak skola celkem ok! *3* Az na praxe, kdy opravujem motory a jsem opravdu nekdy v koncich *9**3**4* Vcera jsem byl v nemocnici, protoze jsem se asi pred trema dnema zastal *3* jednoho kluka v tramvaji *4* ,kteryho otravovali nejaky tri typci!!! *3* Kdyz jsem pak vystoupil, tak si me v parku chytli a "trochu" me zbili!!! *9* *9* Mam porezanou ruku a par modrin, ja jsem v poho, *5* ale Verča to nesla spatne, dnes jsme byly spolu, vlastne jsme porad a je to super!!!! *15* *1* Jinak Hanisko, gratuluju k vejsce, hlavne se tam udrz a mas pravdu, *15* ze je to tu mrtve, chodim sem skoro porad a nikdy tu nic moc neni!!! *9* *1* A ke svemu klukovi, ja myslim ze na tebe porad mysli *14* urcite si rika, kdy se zase uvidite *14* a ja pevne verim, ze to bude brzo!!! *15* *14* -
Nééé jako žádný informováni Kene. Kristýnko řekli sme že si nato přeci počkáme ne?! *3* -
Jo,to jsem četla myslím na prison-break.cz-doufám,že mu nic nebude..!!!informuj nás:)jinak co jinak???škola??V?? *15* -
Zatim mezi nimi nic nebylo *14* Jen se obcas polibej a to je vse*4* *14* Miklovi ale zacla obcas tect z nosu krev a kdyz to Link zjistil, tak mu Mikle nakazal, aby to nerikal Sare!!! *4* Zatim nevim, co se s nim deje, doufam, ze to nebude vazny! *3* *9* *15* -
Jo??..a už tam něco bylo?,Myslím M a S...??...jinak dík...:)Pusu *14* -
Jo *1* sesty ze ctyrky a je to uplne super, *14* *1* *15* Me je to jedno jestli kasnic nebo krista oboji je super *14* *15* -
Jo aha,mno to je na každém,že?:)...
Jinak kasnic,KRISTA!!:)..je to takové divné,kasnic:D:D..mno to je ejdno..:D:D
Jo jsme nadržená:D:D:D *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *15* *15* *15* ...:D:D:D..Jinak myslíš 6.díl ze 4.řady??..... -
Ne, já ho nemám a hlavne ted opravujou vysílač *4* tak jsou nejaky problemy s televizi *15* Ja si radsi najdu tv na netu *1* tam je lepsi obraz, kvalita a navic tam mam skoro vsechny programy!! *14* Dokonce i Fox!!! Ale oni mluvej tak strasne americky, ze se jim neda rozumet!!!Navic to je nejak omezeni, takze mi to treba za hodinu vypadne!! *3* *4* Jinak to se mate, ze mate tolik programu, taky bych chtel *4* *3* Kasnic jsi nadrzena Jo? *15* V poho ja taky na dalsi dil!!!! *14* Dnes jsem skoukl sestku a hned bych chtel dalsi *1* *3* Skoda ze to vysilaj jen jednou tydne *9* *15* -
Jo,Keníčku!!My si na to s Haničkou počkáme...jsme trpělivé:).....jinak už se těšímn na další díl!!Jsem nadržená:D:D *1* *1* *14* *1* *14* xDxD....
My máme setabox,přes UPC,a je to good,idkyž se to někdy sekne ,to pak chytám nervy,ale dobrý......:) -
Mno vidíš všechno je jednou poprvé *1* Jak jako chytíš sotva primu???Vy doma nemáte seťák??přes ten chytneš uplně všechny programy... *3*
-
-
-
-
-
-
nádhera
miluju ho!!!v prisonu ro hraje fakt uužasně!!a je nádherný....je prostě super *1* -
-
Re: nádhera
jjjjjjjj je fakt dokonalej bez chyby a prison break je uplně the best ta role je přesně pro něj *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3*
-
-
Pooomooc
nemáte někdo jeho icq,e-mail..nebo tk ěncoooo????????.............sice mm adresu,ale eiwm jak to psoalt atd....nemůžete mi pomoc??pokud ano napiště na e-mail nbeo na icq497-211-667...děkuju :o) -
-
Re: Pooomooc
Bohužel nemám:-(((a myslím, že to nemá ani v plánu někde zveřejňovat:-((( -
-
Re: Re: Pooomooc
no...icq sice ne,ale adresu jo *15*
-
-
-
Stahujte PRISON BREAK!!! Je tam fakt strašně krásnej a ten seriál je celej dokonalej!!!
-
pro všechny!!!!!
Omlouvám je všem,jsem psychicky labilní a někdy mi hrabe.Fakt sorry lidi. -
-
Re: pro všechny!!!!!
ale co?kunda prosí o odpuštění?
-
-
červená knihovna...
Tak začnu u Kena *3* nemáš se čeho bát jak řekli holky,oba budete nervózdní...aby jsem tě taky pobavil,vzal jsem kdysi holku do Zoo,stáli jsme před výběhem medvědů a já chtěl o nich něco říct a nemohl jsem si vzpomenout jak se jim říká,tak melu"ty,no ty zvířata...tyhle,to jsou medvědi,no a..."a to byl konec,byla bystrá a dodala"jo,tyhle medvědi jsou lední medvědi a bydlí na Antarktidě,viď?"byl jsem hotovej *3* Hlavně nedej znát,že snad koktáš,nebo si se zasekl,tvař se přirozeně a neupoutávej na to,neomlouvej se,prostě mluv,jeď... -
-
Re: červená knihovna...
Patricku strašně moc děkuju *1* Docela jsem rád že nekoktám sám *15* *15* Hlavně si to užij v Itálii(maj tam hrozně dobrý pizzi!) *4* *14* Tak si dejte do nosu a brzy se nám vryťte, i když já tě asi nepřivítám, protože v pátek jedu do Francie *3* *1* Tak zatim Čau a DÍK *15* *14*
-
-
Wentík je klásnej
Wentík je tak klásnej...je to nejhezčí chlap na světě!!! *1* Upa ho zbožňuju¨..a útěk z vězení miluju taky... *1* *4* -
pozdravuje
Pat vás pozdravuje,vypadal docela blbě,ale humor ho ještě nepřešel tak je to fajn *3* A jak si užíváte horký letní dny? *4* Já v práci,pak jsem byla v nemocnici a asi hodinku na koupálku,paráda *3*
Jestlipak se Went taky chodí koupat? *1* Chtěla bych ho vidět *14* Třeba v trnkách pobřežní hlídky,ty červený,wow *1* -
-
Re: pozdravuje
Taky ho moc pozdravuju! *14* Snad bude ledvina zase fungovat tak jak má *4* .Jinak letní dny si užívám v práci,domu chodím až v 18hodin tak že už nemám na nic moc čas *9* ve čt a v pa tam budu jen do jedný,tak snad bude ještě krásně *7* *5* *4* *3* *5* Hanisko,to je škoda,že si natrefila zrovna na tak blbou práci *9* Wenta v červených trenkách si nějak představit neumim *8* *15* *1* *1* *14* ale proč ne. -
-
Re: Re: pozdravuje
To já taky asi nexD,ale chtěla bych vědět jak vypadá ve spodím :D -
-
Re: Re: Re: pozdravuje
Taky pozdravuju Páťu a moooc *3* Mno v červených trenkách nevim nevim... ale třeba v takovejch těch havajskejch s kytičkama *14* týýý jova kořen *14* Mno a ve spodnim prádle... to bych asi umřela ho vidět..bych normálně omdlela na místě. Myslíte že nosí trenky, boxerky nebo slipy??? Ty jova boxerky na něm...ta prdelka tam...hmm good představa *14* -
-
Re: Re: Re: Re: pozdravuje
Tady se rozjíždí Haniska:Djinak Marcy ano to máš pravdu,ale nebylo to tam až moc vidět:(ale ve spodím prádle...to ybch taky umřela:)štěstím:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pozdravuje
Tak Páťo ty kérky žádnej význam nemají prostě se mi líbili tak sem si je nechala udělat. Ty tvoje mají nákej význam???A s nehtíkama se dá volejbal hrát uplně normálně...já je nemam extra dlouhý takže fakt v poho. *3* -
Nojo,zvědavá to jsem:Djak na co:D....já se přidávám..no takže kaštanové vlasy po ramena,měřím 152cm(jsem maličká:D)tlusté podoby:D...jako holka nic moc,akortá každý říká,že jsem hezká v obličeji:)tak aspon ěnco:)...jinak piersing chci do ucha:).... -
Teda,je to tu samá kočka *3* Piercing jsem dal pryč,protože už mě nějak nebavil,připomínal divoký časy.......Hanisko,tvý kérky mají nějaký hlubší význam nebo se ti prostě jen líbili?A dá se sgelovýmí nehty hrát třeba volejbal nikdy jsem se stakovými drápky nesetkal... *3* Jinak piercing tu docela letí *3* díky za popis,budu si to pamatovat... *3* Jinak za holku jsem fakt šel,byl to mazec *3* -
To je vostrý *7* Se přidám,černý dlouhý vlasy,hnědý oči,v uchu hodně naušnic,piercing na rtu a v obočí,170cm tak nějak *5* a proč si dal ten piercing pryč? *7* Koukám,že jsme dost rozdílný *5* Páčko! -
Tak to bude Pat koukat? *14* Já mám ráda francouzkou manikúru *4* a mám hnědý vlasy na ramena,trochu se mi vlněj,zelený oči,brýle,173cm a jsem štíhlá.Pravda s Patrickem jsme si trochu podobní *1* Jinak ještě prásknu,i když nerad tak umí super tancovat,hříšný tanec,salsu,valc,jako musim ho pochválit *1* a taky mu to sluší jako holce na jednom mejdanu šli kluci za holky a Pat byl k sežrání *1* *15* *8* Jinak fajne,teď o sobě zase víme o chlup víc a kdo se přidá? *7* *3* -
Wau good popísek ...mno aspon tak nějak víme jak už vypadá Páťa. *3* Mno já sem blondýnka, modrý oči, 170 cm vysoká, postava docela ujde nejsem ani tlustá ani extra hubená, mam piercing v pupíku a v nose, dvě kérky jednu na zádech (nad zadkem) a druhou na kotníku.Mam gelový nehtíky (momentálně žlutý *3* ).Mno snad to bude trošku stačit *3* -
Horečku jen obrazně *3* Přes léto je lepší být sám....... *3* Fajn,mám hnědý krátký vlasy,zelený,tmavší oči,malou jizvu nad obočím a dvě malí jizvičky,po naušnici v obočí,měřim 178cm,postava normal sportuju,ale vysvalanej kulturista nejsem,tetování na noze,potetovaná pravá ruka,henou na krku za uchem.Mám asi 7cm jizvu na boku po operaci.Když jdem s Ráďou spolu tak nás lidi buď spojují nebo poznaji,že jsme sourozenci *3* Tak a teď se pochlubte vy,taky se rád kochám,míry udávat nemusíte....... *3* -
hmm teda Kristýnko to by mě taky zajímalo jak vypadá Páťa a Ken. Páťulko vyklop nám něco na sebe... a nebo Ráďo pověz nám něco o tvém bráškovi at se trošku pokocháme *3* *14* A Páťa je navíc singl...hmmm... jo jinak máš pravdu že můžeš aspon víc flirtovat a užívat si života. ááá Páta dostal horečku *1* dobrou noc lásky moje *3* -
Ráďa řikala,že je tu krásná zpravička pro mě *3* koukám,že od zvědavý Týnky? *3* Taky nevim jak vypadáš/te *3* a mí rozměry,hmmmmmmmmmm přísně tajný *3* soukromá věc,ale 90-60-90 to neni *3* Jinak jo,někdy se fakt pobavim... *3* Hanisko,pohoda taky jsem singl,ale o důvod víc flirtovat ne? *3* S kým chceš jak chceš,tak do toho si mladá holka *3* Z vás budu mít horečku *3* Krásný divoký sny,holčiny. *3* -
Mě by zajímali rozměry každýho fajn kluka *15* Jo,jak asi vypadá Ken co? *14* Pata vidim doma každý den,tak že mi to stačí *1* Jééé,Went by mohl třeba i víc odhalit ze svého soukromí co? *5* Holky mi máme dost a to je super *3* Kdo má další novej hlod *4* -
Víte co bych chtěla...??Vidět třeba Patricka nebo Kena... *15* jak asi vypadají co??a co rozměry:DCHacha...:D....a Went...omg,ten musí mít..:Dco holky? -
Jooo sem jednička *1* ba ne... každej z vás má good názor...ale je teda pravda že léto a krásný počasí svádí ke hříchům akord když je člověk singl *1* Mno kéž by nám Wentík odhalil něco v dalších dílech PB... vůbec by mi to nevadilo. Jo jo Páťa se úrčo snáma baví vid?! *3* -
Některý hoky by asi potřebovali chlapa *5* Teda Wenta vidět v boxérkách *8* by bylo dost hustý *1* Patriku,ty se tu musíš bavit co? *4* -
Jak koukám tak jste holky pěkně zvědaví..... *3* a teplo s vámi dělá divi... *3* Třeba se vám odhalí v dalších dílech PB... *3* Vaše komentáře nemaji chybu a pak že chlapi se baví jen o kdo ví čem,holky jsou na tom stejně *3* *3* *3* -
Jo,Haniska zabodovala *15* Havajský,jsou super *1* nevim typla bych ho taky na boxerky nebo trenky.Já bych teda neomdlela *5* já bych zírala,div by mi oči nevylezli,byla bych v úžasu! *1* I když boxerky sluší většině kluků *14* pokud mají postavičku *14* ježkovi voči asi si poslintám klávesnici *15* Je léto,teplo a to mě prostě svádí k říchům *14* Fantazie pracuje! *1* Marcy,posílám pozdrav!
-
-
-
Re: Re: Re: pozdravuje
Vtrenkách už viděn byl v Prison Break jak plaval v nějaký šachtě nebo co to bylo,myslím,že je i fotka tady nebo na jiných stránkách.Ale v červených,to nevim nevim a ještě by mohl mít přes sebe plovák co?:-)
-
-
-