-
Christmas
Přeji veselé vánoce a bohatého Santa (Klauze). Vy sice slavíte až zítra ráno,ale já přeji už dnes. *4* *1* *4* -
Zvědava
Sem zvědavá jak vypadá ten plakát z Bravo girl..ale určitě krasně stejně jako ten z ,,užasne,, 13 !! WENT je všude krásny *14* *14* -
-
Re: Zvědava
*1* To je přece samozřejmost!!! *1* *14* *14* *14*
-
-
Vánoce....
*1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* VESELÉ VÁNOCE a HLAVNĚ BOHATÉHO JEŽÍŠKA!!!!! *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* -
.....
LASENKO MOJE, MILASKU TELEZKO!TAKHLE TE MAM NAZYVAT?VAZNE?... si polib ty pico!
Jo a neco vam oznamim, nectu SLOVAKIA ZPRAVY, jelikoz je proste neprectu a VUBEC SE ZA TO NESTYDIM!
TELEZINKO ty picko arogantni... jsi fakt dilina, ptz ze se navazis do moji famil, to ti neni trapny?VUBEC?Nestydis se?.. doufam ze se ti to jednou vysmsti...
Jinak v Wentovi... je to luxusni typek... abych tu porad nepsala, neco tem kokotum, ale nevadii..
Je to krasnej boj.. *3* *14* -
-
Re: .....
a o pičku ako si ty by neobtrel ani bicykel .............jo Terezke a Kiare nesiahaś ani po kotníky aby si tomu rozumela.....už sa spamataj ty kunda malá a čo s atýka tvojej family tak ich lutujem,hlavne tvoju mamu,porodiť takú piču to musela byť radosť!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: .....
Aspon nemam rodice zretardovany jako ty.... debile! *10*
-
-
-
christmas
Takže všem přeju hezký Vánoce,jasně bohatýho Ježíšku..a hodně štěstí do Nového roku všem.....banzaiii... *1* -
Sbohem Prison Breaku! Poslední serie končí =(
Tvůj skvěle ztvárněný Michael Scofield... =) R.I.P. -
-
Re: Sbohem Prison Breaku! Poslední serie končí =(
Zkusim Vám se všem, co sledujete i nekoukáte na čtvrtou sérii, hodit video, jak končí.....až bude přidané, dám vědět *15* *14*
-
-
to snad ne!
ja to nechapu!jak ho mohla predbehnout takova cuza!!!co na ni kdo vidi???Wintik je 1000x sexy vic nez ona!!! *9* -
-
Re: to snad ne!
Jako zástupce opačnýho pohlaví,těžko budu tvrdit,že Went je kdo ví jak sexy,ale tahle modelka je teda úkaz,znám rozhodně hezčí kočky než tuhle ropuchu......... *3* -
-
Re: Re: to snad ne!
cauik Patricku,uzasnej komentar *15* fakt sem se pobavila!pis sem casteji *14* -
-
Re: Re: Re: to snad ne!
Jak tak kohkám,tak jsem pobavil i tebe............ *3*
-
-
-
-
co dřív?
No,fotky jsou suprovoučký,bomba,se kochám! *14* Sluší mu to,děkujeme *14* !
Nechápu to,žádná hvězda nemá tolik odkazů jako Went,v tom lámem rekordy,já už nevim co s tim *9* *9* *8* Snad to v září klapne a budem písat.Teď dávaj PB opakování,ale ve dvě ráno,si nějaký díleček asi nahraju *1* *14* *3*
Pro zvědavé:v úterý to s Tomášm klaplo,šli jsme na věc a stálo to za to,nezdá se,ale je dost vášnivý *14* Včera jsme byly na pozdní večeři a projížďce autem,hrozně rád jezdí a řídí,přijeli jsme po 21hod.a už mezi dveřma jsme po sobě zatoužili,Tomáš se rozjel,ho žeru! *14* *14* *14* -
-
Re: co dřív?
Ach ta láska... *3* -
-
Re: Re: co dřív?
Je to hezký,Ráďa si to zaslouží *4* Taky mě mrzí,že Went takhle klesnul,ale jste tu prima lidi bez něj byste se takhle dohromady nedaly,tak že jemu velký"díky" *4* -
-
Re: Re: Re: co dřív?
No co jsem říkala-Umí to s ní!!:) *1* *15* ...
Zamilovaná,vášnivá,milovaná no naše Ráďa *5* -
-
Re: Re: Re: Re: co dřív?
Jo,jsem teď šťastná,od úterý budu na novém úseku pracoviště,byla jsem na pohovoru u budoucího šéfa,je mu přes 50 hodně seriózní,ale nebude přísný,první měsíc bych dělala přines,udělej,každý pondělí a středu tam budu o hoďku dýl bude mě učit co a jak a když mi to půjde budu jeho pravou rukoua bude mě brát na různá obchodní jednání atd.tak že dobrý vyhlídky *3* Tomášovi bude smutno,bude tam mít o jednu sílu míň tak že bude mít sám víc práce *9* no ale co,že *1* aspoň si mě bude víc vážit *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: co dřív?
wau wau,Ráďo to je pěkný;-)tak hlavně že to klape a v práci snad brzo povýšíš,to jsou dobrý vyhlídky.Tomášek se na tebe bude aspoň více těšit a vážit si tě bude určitě,chlapi mají rádi když má holka svoje cíle a snaží se. -
ahojky úrčo to Ráďo zvládneš ...začátek bude sice asi trošku horší ale pak už to pujde samo...mno a Tomáš to bez tebe v práci přežije...doma si tě užije až až... *3* -
To bude:)Myslím,že to vzládneš.. *4*
-
-
-
-
-
-
Užili??
Áhojdá.
Doufám,že jste si plně užili Vánoce!:)
Dostali to ,co jste si přáli a vaše touhy:).
Já,když se přiznám jsem se vůbec netěšila na Vánoce,mám je opravud ráda,rodinnou pohodu a všechno,ale tenhle rok vůbec....:(...
Hlavně,že je to za mnou:D....
Co vy?? *15* -
-
Re: Užili??
Chci ještě podotknout: OMLOUVÁM SE!
Omlouvám se za to,že sem vůbec nedávám fotky,ale mrzí mne to..nebudu se vymlouvat na to,že je málo času..sice je,ale taky mne hrozně mrzí,že si s tím dám takovou práci,a pak se to vůbec neukáže,což jsem psala snad milionkrát.....
....Zkusím sem dát new fotečky přes tyto prázky.....ale i tak se hrozně OMLOUVÁM -
-
Re: Re: Užili??
Ahojky!Vánoce jsem strávila v pohodě ale jsem ráda že je to za mnou.No a vidím že ty sis je taky užila , to jsem moc ráda!! =) -
-
Re: Re: Re: Užili??
Vánoce byly super bezva!!! *1* Dostal jsem, co jsem si přál *15* A hlavně nejlepší dárek od rodičů!!!! *14* Akorát teď prožívám takové odpočinkové období s Verčou! *9* Je taková jiná a hlavně nešťastná kvůli mě... *9* A co vy, koukám, že jste si užili vánoce, tak to jsem moc rád!!! *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Užili??
Sem ráda,že jste si to užili:)
Kene,copak??....něco se mezi vámi stalo?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Užili??
SEm ráda.Musíš to zkusit.:) -
Mno, je mi jedno, ja kmi budeš říkat!!! *14* *15* Zkusim si s ní ještě promluvit, ale pochybuji!!! *9* Uvidíme no! *14* -
Fákt??Já myslela,že se normal jmenuješ KenxD....tak to je good.....
Nevadí ti,když ti budeu říkat Kene?Už jsme na to hodně zvyklá:)...ale ejstli en tak klíďo ti bduu říkat Patriku:)
Víš......zkus věřit....třeba to není takový..možná je a možná není!
Nesmíš být až tak TVRDOHLAVEJ!Je jasný,těžko se dá věřit...ale zkus to... -
*1* *1* No, já jsme Patrik!!! *15* Jinak, uz jsme o tom mluvily, ale nemelo to cenu! Neverim ani slovo *9* -
Cože?S tím Patrikem sem to nepochopila.......ále...
Co když to byl kámoš bo tak?Mluvili jste o tom? -
Kdyztak Patrik! *1* Me to tak mrzi, pres tydnem mi zavolal kamos, at zavolam Martinovi, ze jeho kamos videl Vercu v baru(kde jsme spolu taky nekolikrat byly) a ze pry byla s nejakym cizim klukem *9* -
Ten rozchod mě vážně moc mrzí Kene.Doufala jsem že se to zlepší a že bude všechno zase dobré.Vážně mě to moc mrzí Kene. *9* -
Cože,Kene???...TO SI DĚLÁŠ PRDEL!
Jak to?..Je mi to moc líto............
Bože,tak to by mne nikdy v životě nenapdalo! *13* -
Teď vůbec nestíhám!!! *1* Kristý, kdyby tak bylo usmiřovaní!!! *9* Bohužel jsme se rozešli!!! *9* Je to takový zamotaný, ale jsem teď z toho úplně mimo!! *9* Najednou tak sám a opuštěný!!! *9* No, hlavně co vy, doufám, že se vám daří dobře!!! *15* *14* -
Aha....no uvidíš!Já si myslím,že se to zlepší!..
Někdy se stává,že se dva lidi nepohodnou,každý má jiný názor,apod....to bude DOBRÉ!
Aspoň máte potom krásné usmiřování,ne?:) -
No jo! *9* Má teď problémy s rodiči a prostě se nějak neshodneme v názoru *9* Uvidim, jak to bude dál vypadat! Třeba se to přes svátky vylepší! *1*
-
-
-
-
-
-
Nejlepší herec jaky ho znám=) Jinak happy birthday Wenti=*