-
Fotečky
Ahojky!!...jestli jste si všimli,jsou tu 5 nových foteček.Někteří už jistě věděli,že jsou ze 4.řady!Mimo jiné,ty fotky zachycují i jak Wentovi je blbě...určo to Ken už viděl(ten díl),já jsme to neviděla:(,ale určo to musí být velmi NAPÍNAVÝ DÍL!!.....Tákže...když se ukázaly ty fotky,tak se pokusím dát sem ostatní slibované fotky,které se tu neukázali(fotky ze Šanghaje). -
-
Re: Fotečky
Jo, jo *1* Ten díl už jsem viděl, ale v hodně moc špatný kvalitě *15* Je to nanic, spíš se těšim na úterý, to ho uvidim s titulkama celej a v super grafice!!! *14* *15* Jinak co se týče Wenta, tak to zahrál dobře, nechte se překvapit .-) *3* -
-
Re: Re: Fotečky
jj zahrál to skvěle *3* už se těším na další díly *3* a hlavně na úterý už 9.díl hurááá *1* -
-
Re: Re: Re: Fotečky
Presne, už se nemůžu dočkat *15* až tomu budu pořádně rozumět!!!!!! *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Fotečky
Kristýý myslím to tak že kámoška stáhne ten díl z pb.cz dá tam titulky a pak to nahraje na blog.Ty si už jen stáhneš díl s titulkama. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fotečky
Děkuji Kene!!Jsi fakt zlato!Už se na ně těším... *14* -
Jaképak otravování!!! *15* *14* Budu jen rád!!! *15* Ti pošlu všechny ze čtyřky *15* se těš!!!! *14* *14* -
Moc děkuji Kene!Určitě tě poprsím tak příští měsíc!Protože chci se dokoukat na 3-řadu,která dává na Jojce a končí právě tenhle měsíc!Táákže tě budu pak otravovat,otravovat a otravovat *1* !Snad to ustojíš:D........ -
Kristý *1* Na stahování neni nic těžkého *15* Můžu ti PB 4 nahrát na stránku, která se jmenuje uschovna.cz *15* Budeš to mít i s titulkama!!! *1* *3* Stačí jen říct, budu moc rád *4* když další z vás uvidí pb, proto taky fandim Wentovi!!!! Abych jeho herecký výkon mohl ukázat i ostatním lidem, kteří třeba neví, jak se stahuje nebo jim to nejde *14* *15* -
Aháá__to je sice takhle lepší,ale stejně to stahování..Mno niic..:D...
....Právě jsem jukala na PB,sice to dávali v neděli,ale já si to musela nahrát bo dávají už 2-díly za sebou,takže to končilo okolo půlnoci.
Byl to 7,8-díl.
..............NEUVĚŘIT ELNÉ!Opravdu skvělý díl,sice jsem celou 3.řadu četla,ale to je jen něco jiné!..
.....Trpíte SAMOMLUVOU?? *1* Já taky!.D..vždycky,když bylo něco co se mi nelíbila bo naopak,začala jsem křičet:,,Co děláš?"...,,Jen mu dej!?"...apod.Mno hustý:D:D... *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Fotečky
Se máte lidi.Já byhc to taky chtěla vidět,ale zase to stahováno a všechno. -
-
Pedri,to jako myslíš,že už jsou tam díly,hned a nemusíš nic stahovat bo jak??....
Hani,to je SAMOZŘEJMOST!!Chci se s vámi podělit:)....budu se snažit sem dát zas kupu fotek a doufám,že se UKÁŽÍ!:).. -
fotečky jsou krásný Kristýnko ...seš zlatíčko že nás tu takhle zásobuješ ...fakt superky *3* -
Jo to stahování je těžký , ale kámoška to dává na blog a už je to i s titulkama *3* jsem jí mooc vděčnááá *14*
-
-
-
-
-
-
dotaz
Prosím,mohl by mi někdo poradit kde a jak bych si mohla stáhnout jednotlivé díly PB? Dík za budoucí odpověď.. *4* -
-
Re: dotaz
Ahojky, no stahovat na stránkách je docela těžký, potřebuješ několik programů a tak... *15* Já mám všechny, řekni jakej chceš a já ti ho nahraju na server, kde si ho můžeš snadně stáhnout!!! *1* *14* -
-
Re: Re: dotaz
Jé to bys byl moc hodnej..no chtěla bych si stáhnout 1.4 díly 3.řady dyby to šlo..páč já se v tom stahování moc nevyznam..sem levá na pc techniku *1* díky moc.. -
-
Re: Re: Re: dotaz
Promiň, jasně nahraju jakýkoliv chceš!!!Ale nějak nechápu 1-4 díly z třetí série? *7* *14* Napiš! *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: dotaz
No totiž já bych chtěla celou 3. řadu,ae bylo mi trapné napsat o celou,páč je těch dílů hodně,tak sem chtěla aspoň pár :)Promiň...čau *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dotaz
V pohodě, pro fanoušky prison breaku COKOLIV!!! *15* *14* Zítra začnu s nahráváním, jinak nemáš třeba icq? Tam se lépe domluvíme *7* *14* *15*
-
-
-
-
-
-
jo jo
Jo fakt dobrej herec
A prosím o klik............ http://ostrava- torr.myminicity.com -
Lidská skvrna
Koukali jste se?....nemohla jsem se vynakoukat na něho:D,jinak ten film byl zajímavý,ale moc mne mrzelo,že nechtěl aby věděli,že je "barevný",ale to byla zápletka a zajímavost celého filmu...takže "ok"jináč kdybych říkala,že jsem někdo "jiný"než jsem to by bylo dívný....co myslíte? -
-
Re: Lidská skvrna
Já ten film prošvihla *9* Můžu se zeptat, kdo Wenta daboval? *3* -
-
Re: Re: Lidská skvrna
To bych taky chtěla vědět,ale nelíbil se mi dabing.Patricku,a co ti je?..že musíš do nemocnice? -
-
Re: Re: Re: Lidská skvrna
Pat už spí jako kotě *4* Kdysy mu byla při rvačce poraněna pravá ledvina,která mu teď funguje asi tak na 20% a jednou za půl roku musí podstoupit všechna možná vyšetření,hodně ho hlídaj,málem o ni přišel *9* usnul na mí posteli,ho musim ještě vzbudit *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Lidská skvrna
Tak hlavně hodně štěstí Patriku a ať ti to dobře dopadne! *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Lidská skvrna
Jo Páťo at je všechno oki a si zdravej jako rybička. Drž se! -
Re: Re: Re: Re: Re: Lidská skvrna
Jo.Ať je vše v pořádku!
-
-
-
-
-
Re: Lidská skvrna
Jo,bylo to dobrý,vypadal tam zase jinak,změna.Pointa byla dobrá,ale jinak jako celek mě to moc nedostalo.Což je samozřejmě věc názoru...pohoda *3* .Jinak se s váma prozatim loučim,zítra nastupuju do nemocnice,tentokrát ne jako pracant,ale pacoš.Nebojte ve čtvrtek vám zase napíšu......... *3*
-
-
jojojo
Joj, je dobrej dobrej dobrej...ale nekdo pise, ze by chtel byt na miste Sary..ale ja radeji ne...ve treti serii prijde o hlavu...buuuuu -
-
Re: jojojo
Na jejím místě ve chvíli, kdy se spolu líbají:-))) Když přijde o hlavu, tak bych na jejím místě rozhodně být nechtěla *1* *1* *1*
-
-
zabrat!!!
Lidi,musíme zabrat nebo nás předběhne ta Lima:Dnebo jak,máme asi o 400více..nebo ták.já jsem chodím tk 2-4x denně..já newím no:( -
-
Re: zabrat!!!
jj zabrat by sme nějak měli jenže jak??! Na jakym principu tyhle stránky chodí fakt pořád nevim ...takže ani nevim jak to uděláme!!! já sem taky chodim častokrát někdy i 5 krát když neni co dělat -
-
Re: Re: zabrat!!!
Přesně..a stalo se ,co jsem předpověděla... *9*
-
-
-
I LOVE HIM
HEJ LIDI JÁ TOHO WENTWORTHA TÁÁÁÁK MILUJU ŽE TO ANI MOŽNÝ NENÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* *14* ♥♥♥♥PROSÍM VÁS KDYBY JSTE NĚKDO MĚLI NĚJAKEJ KONTAKT NA NĚHO NEBO COKOLIV TAK PROSÍÍÍÍÍÍÍÍM NAPIŠTE MI NA E-MAIL. A PODÍVEJTE SE NA MŮJ BLOG WWW.MYEXXXTRA.BLOG.CZ A LASUJTE V ANKETÁCH PRO NEJKRÁSNĚJŠÍHO HERCE PRISON BREAK DÍK. A PRO WENTA: I LOVE YOU WENT *14* -
Tak..
Dneska sem si koupila ,,úžasný,, časopis štastná 13ka..a Wentíkův plakát už září na skříni.A ten plakát z bravo girl mám zařízený u kamarádky .. co lepšího si přát *7* *14* *14* *14* -
-
Re: Tak..
Jj ten ,,skvělej" *1* časák jsem si samozřejmě taky koupila, ten plakát je tam naprosto famóóózní! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Tak..
Musim si ho koupit ...doufám že ho ještě seženu ten časák!!! Jestli ne tak budu brečet...
-
-
-
Mrtvo
Je to tu náký mrtvý nezdá se vám??? Kdyby to Wentík viděl asi by nebyl moc rád... *13* -
-
Re: Mrtvo
No taky se mi zdá a dost mě to štve, páč Wentík je úplně NEJ, NEJ, NEJ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Mrtvo
Presne tak sice jsem nemocny a tak jsem tu porad, ale nikdo nepise!! Akorat to tu vzdy nekdo oznamkuje. Nevim co se deje. Snad ho mame porad vsichni radi ne??? *9* *1* *3* *14* *14*
-
-
nechápu!!
Víte co nechápu?Jak to,že Kateřina Janečková je na 2.místě,včera sjem se tm byla juknout,a v diskuzi bylo jen 37příspěvků,a fanclub byl taky malej,tk jak to,že je na 2.místě?? *13* -
-
Re: nechápu!!
já tohle taky prostě nechápu... už by mě fakt docela zajímalo na jakym principu tyhle stránky běží *7* -
-
Re: Re: nechápu!!
Jo,přesně!!!
-
-
Re: nechápu!!
Hmm,tk je na 1.místě *9*
-