Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pre lulu

Tú adresu napíš,aj ja by som celkom rada zašla na pokec...presvedčiť sa aká si frajerka!!!!!!!!!
  • Fotky??

Holky...já už sem přidávala sem tolik fotek a vůbec se tam nezobrazujou...nechápu to!!nevíte co stim je??? *7* *16*
    • Re: Fotky??

No přesně tak, já jsem přidávala tak 5 fotek a vůbec se tam nezobrazily! *16* To fakt nechápu už tohle...
  • Chata

Ahojík lidičky tak já vás na dva dny opustim jedu s kámoškou a dvouma klukama na chatu na dva dny *3* budem kalit ....mějte se tu hezky a nezlobte..v pátek sem tu jak na koni! Mám vás ráda *14* pusinku všem *3*
    • Re: Chata

To je dorbý:Ddva dny,dvě holky dva kluci:D:D....budeš mi chybět:)v pátek to tu roztočíme,drahoušku.D:D...Pá,u
      • Re: Re: Chata

To je vodvaz,si to užij naplno *5* !To máš dobrý,to ti možná vyléčí i depky *5* hukot!Já zase napíšu až o víkendu,kolegyně je marod *9* tak jsem v trafice sama od 7-19 šílený *16* Jména vymejšlíte dobrý,v tomhle ale máme jasno,kluk bude po Vladovi a holka buď Marika nebo Vanessa *4* se mi tyhle jména líbí,hlavně mám ráda houslistku Vanessu Mae *1*
        • Re: Re: Re: Chata

Dvě holky,dva kluci,to zní hodně dobře *3* Ráda kalíš co? *3* Pozor na kocovinu a na sebe... *3* určitě si to užij a pak podej zprávu ať se něco dovíme... *3* Mey to je úděl práce co?Jména si vybrala pěkný,taťkové jsou rádi když se kluk jmenuje po nich,ale holčičí jména jste vybrali fakt pěkný... *3* super.
          • Re: Re: Re: Re: Chata

Musím přiznat,žese mi tyhle jména taky fakticky líbí!!!Vanesska je kráné jmnéno a Marika též a Vlado to je jasné:)..
            • Re: Re: Re: Re: Re: Chata

Na velký kalby jako dřív už nechodim.Nějaká párty,trošku se opít beru,ale žádný velký jízdy.Taky na to nemám moc času a když už je chodim se spolubydlící Grace na skleničku do baru,který je od nás kousíček a je to tam prima,každý pátek a sobota se tam hraje,tancuje,tak že to je relax,po práci *4* .Ale va vašich letech jsem hodně a silně pařila a taky se to i kolikrát silně zvrtlo *5*

Taky rád pařim,ale ještě radši si dojdu se dvěma nej kámoši do hospůdky na dvě piva,pokecáme a domu...já teda nejvíc piju pivo,mám rád i nealko.pivo a finskou vodku,jinak je to celkem jedno,pokud toho neni moc... *3* ale hodně sportuju... *3*

Ty jména jsou super *14* !V práci to moc nepřeháněj a buď opatrná *4* Já ráda pařim,když je nějaká akce,svatba,narozky,sešlost nebo když jsem nešťastná,ale že alkohol škodí postavě i pleti jsem si vědoma,snažím se pít hlavně lehký bílý víno *4* To snad jde ne? *1* Jsem ráda,že si napísala!Že nás taky podržíš.

Já se přidávám k ostatním,též ti blahopřeji Mey a doufám že si těhotenství i mateřství užiješ,je to dar.Jména jste vybrali hezoučký.

Hanisko,užij si to tam s partičkou a pozor na alkohol a následný bolehlav:-))))jak píše Patrick.Kdo tady ještě rád kalí?Já nějak ne,piju minimálně,škodí to postavě a hlavně pleti:-)))tak že pozor pozor?
  • ken

P.R.E.G.N.A.N.T

Ahojky, mám takovou zvláštní otázečku! *3* Týká se to hlavně těch, kteří už sledují čtvrtou sérii, *1* Nevim, jestli jsem byl slepej nebo co, ale jak může být Sára těhotná, když spolu nic neměli? *15* *7* Nebo alespoň na nic nebyl záběr, tak jak má člověk vydedukovat, že už to mají za sebou? *7* *7*
    • Re: P.R.E.G.N.A.N.T

V 1. dílu 4. série leží spolu se Sárou v posteli a Michael si zrovna obléká tričko..ale "akt" samotný neukazovali
    • Re: P.R.E.G.N.A.N.T

Já viděla všechny části a můžutí říct, že jsme žádnou intimní chvilku neviděli, ani flash back. Ale dle mého k tomu došlo v 4X01, jak byla líbačka v posteli, pak byl záběr jak se Michael obléka a sára sedí v křesle. Tak to zřejmně zmákly tam, Michael je prostě jednička ve všech věcech *16*
      • ken

Re: Re: P.R.E.G.N.A.N.T

Asi jo, no právě proto jsem se divil *15* Nedali tam vůbec žádný záběr! *9* Jak to pak má člověk vědět!
    • mexx.007

Re: P.R.E.G.N.A.N.T

No kene pokud vim, tak spolu spali jak ji nasel, ne? Jak byla u toho svojeho strejdy nebo kohosik... tak tam byl zaber, jak se Mike probudil a ona sedela u teho okna na zidli... :) Nepametas? Mozna je tehotna uz z te doby :D
  • Sorry

Jo sorry, to ze neprestavame bojovat jsem nemyslel vazne ale tak trochu stracim nadeji. Porad se snazime a ono nic!!! *9* *4* *9*
  • Ahoojky

Řeknu Vám(ASI TO NEBUDE ŽÁDNÁ NOVINKA)ale Wentík je k sežrání.Je pravda že bez Kena je tu smutno. *9* Ale nebojte se on se brzy vrátí *3*
  • shanim

ahojky lidicky,shanim co nejvice informaci o Wentovi.Prosim posilejte cokoliv o nem na muj mail..diky:-)
  • Momentos

Ještě k tomu co bych dala Wentíkovi kdybych ho potkala:bude to asi blbé ale bych mu dala svůj talisman(nechtějte vědět co to je) *3*
    • Re: Momentos

Mno nás by to zrovna zajímalo jakej je tvůj talisman!!!!hm? *1*
      • Re: Re: Momentos

Prozraď,prozraď *15*
        • Re: Re: Re: Momentos

Co to je???Mě by to teda taky zajímalo,jestli mám Wentovi závidět... *3*
  • buginka002

krásnej

jaj jako sqelej herec a v Prison Break úpe nemá konkurenci, ale jako v životě by mě nenapadlo, že mu je tolik let:-o
    • Re: krásnej

Jo,a jak se říká už má čas na ženění a dětičky *1* ,ale někdy jsou právě tihle chlapi nejlepší,zkušený,otrkaný,bez pubertálních výlevů a v životě mají jasno,což je super *3* I když v Hollywoodu,kdo ví? *4*
  • vseved

ja vam ji reknu za ni!plynova komora v lichnove-uchylila se tam s ostatnimi somraky a v lete se stehuje na E 55 aby si vydelala na kondomy
    • Re: vseved

hahaha,tak to máš pravdu kotě :-)ale ja si myslím že som ju zahliadla aj na D1,mala depresie,zlú náladu,tak si sadla do prostred dialnice s tým že ju to "prejde"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit