Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravda či lež???

Heyky pořád nekde píšou že Went je gay :(...je to pravda nebo ee??? :( Já tomu nevěřim,ale kámoši tvrdí že je to pravda :(...Doufam že nekdo z vás wí na 10000% pravdu a odpoved?! :)..pisnete ju!!!PLÍÍÍS!!! :) *9* *3* *14* *3*
    • Re: Pravda či lež???

Ne, určitě neni, páč jako já si myslim, že ty kecy vznikly, když ho vyfotili s jeho KÁMOŠEM a média už fakt neví, co maj vymyslet, tak si zas vymysleli, že je Wentík gay no prostě děs!!! *16* Navíc on to popřel a říká, že v budoucnu chce ženu a děti, ale teď se chce věnovat práci.

Nevěř tomu média nakecaj kravin, protože už nemají o čem psát!!! a sám řekl že to není pravda, takže mu budeme věřit a všechny takovéhle fámy hodíme za hlavu!! *3*
      • Re: Re: Pravda či lež???

Já teda rozhodně myslim že to pravda není a i on to sám říká že to není pravda! Takže radši budem věřit jemu než novinám!

no ak ti mozem poradit,tak ostan pri tom ze tomu neveris,went poprel famy o tom ze by bol gay,takze to znamena ze gay neni.
  • bohuzel 4

Trochu mi prijde, ze prestavame bojovat! Ale ja se nedivim. Jsou to podvody! Kazdy sem dava takovych fotek a on nakonec klesne uplne dolu. Je to na ...! Nerikam, ze sem prestanu chodit, ale obavam se, ze uz ho nahoru nedostanem. Prijde mi, jako by se nekdo snazil vsechny osobnosti na prvnim miste prostridat a nehledi na fotky, videa a fanoušky. *9* *10* *9* *16* *8*
    • Re: bohuzel 4

Myslím si že my nepřestáváme bojovat ale jsou to podvody včera jsem přidávala videa a Went měl přes osmdesát tísíc a já doufala že mu alespon něják pomůžu když ty videa přidám a dneska jsem zjistila že zase klesnul a to není fééér . . . . *13* *16* *10* *9* *16*
      • Re: Re: bohuzel 4

Bohuzel nemuzeme nic delat. Muzem pouze pridavat prispevky, videa a fotky, ale je to na nic, kdyz se snazime a k nicemu to nevede. *14* *9* *3*
    • Re: bohuzel 4

Přesně tak, vůbec nehledí na fanoušky. A to by rozhodně měli! *14*
  • heath.4ever

jojo

jojo..Wentworth Miller.V Prison breaku je úplně skvělej a je to takový hezounek.Skvělá image!
  • Fota

Lidi,viděli jste už to??Já se v tom vůbec nevyznám!Jak se tam vůbec dáváají otky??a proč to udělali takhle...sice sjou tam i fakt hezů foty,ale to musíte klikat a klikat.D
    • Re: Fota

Já sjem dement.Ona je to nová sekce"TAPETY"mno idiot....:D
  • díky..

Fakt děkuju za kladné přivítání...sem četla ..možná že už někdo taky..na natáčení nových dílů PB byli herci v karavanech okradeni(hlavně Domča a ňáká ženská,sorry nevim jméno) a Wenta se to netýká páč je důkladnej a karavan si zamkl..ten je ale..... *3*
    • Re: díky..

Četla,četla..mimochodem ta "ženská"nevím jak se jmenuje vlastním jménem,ale je to Gretchen,a ještě byl okraden Amaury!...moc jsem se pobavila tohle větou,který napsal ejden vězeň:,,Aspoň,že to Went umí se zámkem!":D:D:D..no chcípala jsem..:D:D
      • pedriska

Re: Re: díky..

jo ta věta je dobrá ,*15* je mi moc líto že je okradli . . je to hnus!!!! *9*
        • ken

Re: Re: Re: díky..

Went je prostě nejlepší *1* Že okradly Gretchem, mě je nějak jedno *3* ale Domča? Sucre? *9* Chudáci!!!! Vůbec si se tohle nemělo stávat!! *4* Bud to byly nějací fanitický fanoušci nebo nějaký hovada, co nemaj prachy!!!!!!!!!!!!! *15* Doufám, že se Sucreho pc najde, když říká, že tam má důležité věci!!! *14* *15*
          • Re: Re: Re: Re: díky..

No ty lidi jsou fakt NENORMÁLNÍ *7* ,asi nemaj co dělat bo co...Bych tohle nikdy nemohla udělat,jenom pomyšlení na to,že ybch něco vzala,ukradla .....no HRŮZA *9*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: díky..

Myslim, že o trest nebude nouze *1* Američani soudí spravedlivě!!! *15* Otázkou ovšem je, jestli je chytí!!!! *3* Jestli jo, tak to bylo jen dobře!!! *14* *15*
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: díky..

Jo souhlasím s Kenem.Taky doufám že se ten Amauryho počítač najde *4* ještě když říká že tam má důležité věci! *9* Ty lidi jsou fakt DOST HNUSNÍ!!!!!Taky bych tohle nemohla udělat.Jestli je policajti chytí ať jim dají nějaký pořádný trest!!!!!!!
  • Problémy at už doma nebo ve škole!

Tákže Kristýnko a vy ostatní tady je ten článeček.Poslední dobou se toho u mě děje trošku více.První přišel tatka s tím že mě na konci roku dá pryč.Začala jsem protestovat , ale táta že prostě půjdu.Pak se kvůli tomu s mamkou pohádali mamka po mě řvala že jsem si měla vybrat jinou školu ale táta se mě zastal že ted už je pozdě na to po mě řvát.No a nakonec mamka přišla na způsob jak bych tu mohla zůstat.No a pak jsem se dozvěděla že Honza chce jednu mojí kámošku z 1.HB.Ta kámoška se jmenuje Lucka.Lucka mi včera řekla co jí Honza napsal za SMS , že prý jí chce že věkový rozdíl není problém a že je přizpůsobivý.Pak mi Lucka řekla že ví od Mrs.OCas všechno o rozhovorech mezi mnou a Honzou , já na ní koukala a nemohla tomu uvěřit.Vzpoměla jsem si na ty rozhovory mezi mnou a Honzou na to co mi říkal proč spolu nemůžeme být atd . . . kupodivu mě neštvalo to že to lucka ví ani to co jí Honza napsal a ani to že i honza "lhal"ale štvalo mě to od koho to lucka všechno vlastně ví.Lucka chtěla honzovi včera vlepit facku ale já i zuzka jsme jí zastavili no a tak lucku napadlo že ho dneska na výdeji polije polívkou , no a Zuzka si chce promluvit s MArii chce jí říct co si o ní myslí a pak jí chce seřvat za to jak se ke mě chová , protže Ocásek poslední dobou připomíná všechno co Honza udělá , úplně všechno , každý jeho pohyb a je jí jedno jak mi je.Prostě je to hnus.Už to poslední dobou zase nezvládám , jednou jsem ležela večer v posteli a měla jsem chut zvednout mobil a zavolat honzovi a seřvat ho ale věděla jsem že na to nemám právo.Já už prostě nevím jak dál . . . někdy mám dost smutnou náladu a minulý týden když honza byl na školním baru tak jsme za ním s OCáskem šli , jenže každý den co jsem přišla na bar tam byla HOnzová bývalka a ocásek se nezapoměl"polohlasem!zeptat jak to zvládám.Bylo mi hrozně . . . vážně někdy nevím jak dál . . tohle je asi ve skratce to co se děje!
    *9*
    • Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Jak to mám nazvat.....PŘÍŠERNÉ!
      Opravdu.. .nechápu co to máš za "kamarádku"...cohle je příšerné..nepověděla sji mi ejstli Lucka chce honzu?..Myslím,že vůči tobě se Lucka zachovala dobře,jakože nebyla lhostejná a zlomyslná...
      Honza je převelikej ZMRD!Promiňte,ale jinak se to "nazvat"nedá.....nechápu...proč ti to dělá?lže?...má to zapotřebí?co z toho má?...Nepochopím........
      Ocásek (Marie?)pěkná kráva..to dělá naschvál,raduje se z toho,že jsi nešťatsná..jak takové potvory mohou existovat??....je to děs běs..
      Chápu tě........být já tam s tebou tak tě budu objímat,tak dlouho dokuď ti nebude líp....Šla bych za Honzou,a hend bych mu napálila,za TEBE!Takový hovado,si nezaslouží tebe...
      .....je mi to líto,opravdu..................nech ápu jak se k tobě tak mohou chovat! *16*
      Já být tvou kámojdou,tak se k tobě budu chovat úplně jinak....................
      ........ ......HROZNÍ LIDI!
      • pedriska

Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Přesně jak si napsala je to ZMRD!Je to HAJZL a dneska mi to potvrdil.Jen mimochodem Lucka Honzu nechce . . No a dneska jsme stáli před školou a jednu holku napadlo že si vypáálí s Honzy (nemá ho moc v lásce)no a tak mu napsala že ho někdo chce zabít at si kope hrob , pak mu v další SMS napsala že je to sranda a podepsala tam Zuzku , sebe a mě , přitom já s tím nemám nic společného.Honza odepsal že jsme to posrali , že prý nevíme s kým si to zahráváme.Před chvílí jsem mu psala že jsem v tom nevině , že mě podepsala míša a on mi odepsal že nevěří ani jedné z nás že prý kdybych nechtěla tak tam nejsem. . . . je to celý v háji . . *9*
        • Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Děkuji všem lidišky.*3*Jsem ráda že jsem vám to mohla říct.*3*Kristýý , Zuzka byla u toho když to míša psala ale Honza první smskou kterou odepsal když zjistil že si z něj míša vypálila bylo že u Zuzky je toho prý víc čím to ona podělala.Zuzka říkala že mu bude psát aby zjistila co víc v tom je no tak uvidíme.Když jsem to včera s brekem řekla mamce co se stalo tak mi mamka poradila abych mu napsala a vysvětlila mu to já jí pořád říkala že to nemá cenu ale nakonec jsem jí posledchla a tak to dopadlo.*9*

Kene kdybys mi mohl něják pomoct určitě bych ti ti řekla , jenže bophužel není jak!Ale i tak vám děkuji alespon za to že jste napsali.*4*

Hanisko už včera jsem říkala mamce že na něj kašlu.Ten kluk je HAJZL.a já nechápu jak jsem mohla být tak blbá a pořád mu chtěla pomáhat . . jsem vážně pitomá a nedávno když jsme se zuzkou přemýšleli o oslavě jejich a mých narozenin tak jsme tam chtěli pozvat Honzu a taky mě nedávno napadlo že bychom Honzvoi jako třída udělali dort protože v červnu bude slavit 20 let ale jak to tak vidím asi se na to vykašlu , ten dort asi zrušíme a ani to třídě neřeknem že nás to napadlo a na tu oslavu jestli si to zuzka a honza vyřeší já nepůjdu.Kašlu ho.Určitě je hodně lepších kluků než je on.(Jenom jsem je asi ještě nepotkala . . . )

Ale ze všeho nejvíc děkuji vám všem , i když mi nemůžete pomoct fyzicky tak alespon vaše zprávy mě potěší.Děkuji za to že vám mám!!! *4*
          • Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Určitě ho potkáš pedrisko neboj se...jsi ještě mladounká a vše máš před sebou takže se neboj. Na Honzu se vykašli..nezaslouží si tě! *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Sem ráda...
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Kristýý já už ho přestala milovat!!!Na ten dort se určitě vykašleme a když to náhodou Zuzka řekne třídě tak já se toho nezúčastním.A s tou oslavou se ještě uvidí.Děkuji všem za to že jste napsali a přeji všem Veselé Vánoce!!!a hoodně dárečků!!!Mám vás ráda!!!! *14* *3*

Ken a Hani mají pravud..já taky nechámu ak thle někdo může udělat....

Vkyašli se na něho!Je jasné,že ho miluješ,ale musíš myslet na to,že to bude dobré pro tebe...nebudeš se trápit,nebudeš muset myslet na to co ti řekl apod...jen lépe pro tebe..!

Mamka to myslela dobře,to jen on se chová jak debil,však on je..
              Ty jsi mu dělala laskavosti,za které yb ti on měl poděkoavt!Za všechno a vůbec...
              Vždycky když potřeboval pomoct tak jsi mu pomohla a teď udělal tohle..

Na ten dort,se vykašlete!Si ho vůbec nezaslouží.......Jestli ho nechceš pozvat,tak nemusíš !Je to tvoje oslava..
              A kdy vůbec máš narozky??...:)

Je mi též líto,že ti pomáháme jen slovy!Ráda velmi ráda bych byla vedle khokoliv z vás.....:)Snad jednou....
              Te pravý přijde!.....uviídš...
        • Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Jak si řekla...je to HAJZL....
          Sem tušila,že ho nechce....
          Ta Míša,to pěkně posrala...tohle bych nenapsala ani já akord s tím bráchou...což mi řpijde docela hodně krutý,ale to ,že ti nevěří...ŠKODA SLOVA!
          Zuzce věří?Bo teda Zuzy věděla,že to ta Míša píše?
          • ken

Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Určitě to Zuzka neví!!! *3* Máte tam tedy ale pěkné rozbroje!!! *3* Co se týče Honzy, tak debil největší!!! *16* Vykašli se na něj!!! *4* Je mi tě strašně moc líto, kdybych ti tak mohl pomoct *7* Vůbec nechápu, jak to může někdo udělat *10* Nikdy bych nedokázal takhle druhýmu ublížit!!!! *9*

Tak tohle už fakt nechápu.Proč ti takhle pořád ubližuje???Přijde mi že neni vůbec normální a když ti nevěří tak to je jako jeho problém. Taky mi tě je mocinko moc líto...škoda že ti nemůžeme pomoct nějak fyzicky ...néé jen slovama *9* chjo...vykašli se na ně pedrisko!!!
  • FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!

NA SUMAVU?HELE CO TY TU PISES, tak s tim ¨mas zkusenost viid???ja a na sumavu??hmm tady zase nekdo chytrej, jejejeje.... no coment u tebe!..radsi zalez tam kde slunce nesviti!! *15*
    • Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!

To nedokážeš preložiž celú tú vetu do angličtiny?To for na začiatku je dosť úbohé,aj moj papagáj vie lepšie po anglicky.....
      • Re: Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!

DRZKO SLOVENSKA!!!ZAPADNI DO TY SVY MINI ZEME A NASHLE!!JO JINAK MLUVI SE TU CESKY PRO TVOU INFORMACI!!!!A ZE PISU NECO NA ZACATKU ANGLICKY!TAK PROSTE PISU!!!UZ TO TAK MAM MNO!SLOVNI ZASOBA!!HELE ZALEZ DO SLOVENSKA *8* *15*
        • Re: Re: Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!

Hovorí sa na Slovensko slečinka,a len tak mimochodom kde odmalićka tráviš prázdniny aj s rodinkou hm???????
          • Re: Re: Re: Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!

co je spatne na tom,ze je nekdo se svou rodinou???

VRAT SE DO HROBU!CEKA TE TAM RODINA *10* *1*
    • Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!

Bohužel s tvým vystupováním a jendáním pochybuju, že by jsi se dostala dál. Možná bych Tě ještě tipovala na chorvatsko s rodičema. Víc ne.

len tak ďalej Terezka,sú to chuiatka čo ani nikdy neprekročili hranice Českej republiky.....kiss for you sweety

tak jestli si myslis,ze anglie je ceska republika..tak to ses trochu zmatena

Jen do anglie??? tak to chápu. Už Vás nebudu urážet. Jen litovat.

Drahoušku tak až pojedeme zase na letiště, tak se vážně stavíme někde v supermarketu a pozdravíme Lulu, která nás bude obsluhovat za kasou hm? *14*

JOO A JAK TO VIS??MAS ZKUSENOSTI VID???NO JO NO KDYZ JE NEKDO NA UCNAKU JAKO MALA TELEZKA....MNO ANI NE NA UCNAKU!
            • Re: Re: Re: Re: Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!

Studuji vysokou školu, jen pro informaci. A jestli Ty máš zkušenosti s učilištěm, tak já to chápu. Musí být i hloupé prodavačky a uklízečky, protožě kdo by to pak dělal??

POPRVY A NAPOSLEDY-NEBER SI DO DRZKY MOJI FAMILY!!!A DO CHORVATSKA?TO JSI TAK CHUDA?NO JO NO CLOVEK POD UROVNI!ZALEZ HOLKA, ZALEZ *13*

O to, že bych někdy byla chudá se bát nemusím. Promin, že jsem Tě přecenila, tak jezdite do Bulharska s maminkou a tatínkem????

MYSLIS SI ZE JSI ME ZTRAPNILA?NASRALA?NEBO SETRELA?ANI JEDNO Z TOHO JA MAM Z TEBE VÝÝÝTLEM JAK SVINA!DO JINY RODINY SE DOKAZE NAVAZET LEDATAK UBOZAK!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: FOR DEBILITU JMENEM TEREZA!!!!

Proč to bereš jako urážku? Já si plně uvědomuju, že každej si nemůže dovolit cestovat.
  • ??

Hele Lulu, můžeš mi říct, proč si mě pořád bereš do huby? Už si Tě docela dlouho nevšímám a tak nevim, proč ti furt ležim v žaludku. Hele můžeš mi dát tvoji adresu?? Ja se přijdu přesvědčit, jestli jsi taková frajerka i ve skutečnosti. Myslim to vážně. A to máš tak nízký IQ, že musíš používat moje hlášky?? A jak víš jaký mam zdělání? Je mi jasný, že se teď nezmůžeš na nic jinýho než sprostou odpověď. Sprostá odpověď od prostý holky... je mi Tě fakt líto, ty asi moc kamaradů mít nebudeš.
    • Re: ??

ahoj zlatíčko *14*
      • Re: Re: ??

Ahoj prdelkoo! *14* zlatíčko tak jsem se dozvěděla,že jsem nevzdělaná prodavačka. Zajímavé že? *14*
  • klick,klick?

No,nevim jak dalece to pomohlo nebo nepomohlo,ale zatím se stále drží aspoň na devítce(a docela dlouho)

Já vždycky otevřu stránku Went a podívám se třeba na video,pak to zavřu a znouvu otevřu a mrknu se na nějakou fotečku *5* sice mě bráchové někdy štvou,ale minule mi jeden pomohl a občas klicknul místo mě *4*

Fančinky klickáte určitě dobře a vydržet... *3* Klicknem si třeba ve čtvrtek,když už dávaj PB *3*
    • Re: klick,klick?

jj taky koukam že se docela dlouho drží už na devítce... ale já bych ho nejradši viděla na tý jedničce *1* ... mno musíme hold vydržet!!! Ráďo vidíš jak sou někdy bratříčci užiteční?! *1*
      • Re: Re: klick,klick?

No,jak kdy... *4*

Na prvním asi hned tak nebude,ale bylo by fajn ho držet aspoň v tý desítce *7*
        • Re: Re: Re: klick,klick?

jj to máš pravdu...aspon že je v tý top 10...až tam nebude tak to bude horší a to doufám že se nestane *13*
        • Re: Re: Re: klick,klick?

no přesně!!aspoň,že je v té top10!!jináč ve čtvrtek začnem klikat:)jo děkuju Ráďo....
  • Pozor spoileriodní....

Zdarec lidi, včera sme viděla 4x19 a je to dlc maso. Dcl mě vzalo, že nejsou bráškové....a jak maminka hned poznala, že je Sára těhotná:) Výbornej díl, už se těšim na další a hlavně s napětím očekávám happy end...
    Jo a lidi, je pro vás pro někoho tak těžký sem napsat jak napsat o ten autogram??????Co, kam a jak poslat????Byla bych vám vděčná!
    • ken

Re: Pozor spoileriodní....

Ahojky, sestra koupila bravíčko a tam byla tato adresa! *15*

Wentworth Miller
      c/o William Morris Agency
      One William Morris Place
      Beverly Hills, CA 90212, USA

Jinak také zde: www.went-miller.sblog.cz *15* Snad vám to postačí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit