-
Divadlo...
Áhojte miláčci!Jaký jste měli víkendík??....
Já měla takový spíš úklidový,starostlivý......moje mamka totiž porodila brášku v sobotu a já se teď musím starat o tátu a o ségry...tákže kopa práce:D..co vy?
Dneska jsme měli takovou "PREMIÉRU"našeho divadla...bylo to divadlo o ,,Narození Ježíše Krista"...hrála jsem mj.Pannu Marii...měla jsem obrovskou trému páč jsem tam říkala dost věcí....musím se pochválit! *1* Zvldála jsem to,akortá ty koledy..no budiž *1* Bylo to fajn,ikdyž trošku jsme zapoměli slova v koledách tak jsme dostali zasloužený potlesk,což bylo velmi krásné:)....co vy?Ta z té chemie mám za 1 a z fyziky nejlepší známečku za 2!Jsem ráda,ikdyž ta fyzika mohla být lepší....:)
Co vy?Hani?Kene?Pedri?Nevim dko další...Patrick se dlouho neukázala..May....Naše mámina:D.... -
-
Re: Divadlo...
Táák to to gratuluji.I k bráškovi , i k divadlu i ke známkám.Jsi šikulka!!!!! *3* Věřím že si měla trému , ale zvládla jsi to a to jsem ráda!!!!*3*
No a já . . radši se ani neptej je to na dvě věci . . *9* Určitě brzy napíšu víc.slibuji. *4* -
-
Re: Re: Divadlo...
ahojky omlouvám se píšu až tak pozdě ale nebyl časík.Já sem měla víkend zase krásnej byla sem se svym miláčkem takže superky...nakupovali sme dárečky a večer pili vínko povídali si mazlili se atd.Jinak už mam prázdniny ve škole měsíc takže parádička. Ted sem teda v práci *9* ale jen 4 dny a pak mam 14 dní volno a budu se jen válet doma a koukat na telku. *3* -
-
Re: Re: Re: Divadlo...
Vidím,že jste si pěkně užili víkendík!:)sem ráda...
Moc děkuji:)...snažila jsem se.........
My máme prázky od pátku do 5.ledna...:)
-
-
Re: Re: Divadlo...
Tak vidíš, *3* že jsi to všechno hezky zvládla!!! Gratuluji!!! *15* Víkend skoro stejný jako předhozí!!!! *3* S Verčou jsme byly v kině a potom u ní doma!!!! *14* Co vy ostatní, taky jste si užívalo dny s vašimi milovanými??? *15* *14*
-
-
-
pre lulu
moc nevyskakuj aby si nedostala pár faciek,také drzé malé opice ako si ty nikto nemá rád *13* -
-
Re: pre lulu
no prosimte s tebou se nikdo nebavi a ty se mi nepaciss.....ooooooooo uz mluvim slovakia....... ty vole bezte se bodnout vase kecy me nezajimaj.... a halvne tu dokazujete ze se chcete porad dokola hadat,,, mno jak myslite... *7* *5* *9* *1* -
-
Re: Re: pre lulu
ty pička ty si si ani neuvedomila že píšeš sama sebe...že pre LULU hahahahhahaha -
Len tak mimochodom ty chúďa keby ťa tie keci nezaujímali tak ich ignoruješ ale takto len dokazuješ ako strašne ťa to rozčuluje a preto si z teba každý robí prdel..... -
Nemala by si už spinkať maličká?Hádať sa s tebou,to je nám všetkým potešením,si fakt veľmi vtipná osoba :-)
-
-
-
proč ne?!
Hele holky ...když sem jezdí samý zpívající americký hvězdy na koncerty do Prahy tak proč by nemohl přijet nejlepší a nejkrásnější herec Went?!!! Myslim že to nereálný neni!!!! *3* -
-
Re: proč ne?!
No jako teď je v Paříži... A to neni zase tak daleko! *1* Jsem přesvědčovala rodiče jestli bych tam nemohla jet. *9* x) -
-
Re: Re: proč ne?!
cože on je fakt v Paříži jo? Kde berete tyhle informace???? bože chci ho vidět... musí sem přijet!!!! -
-
Re: Re: Re: proč ne?!
No to víš já vim o něm všechno... *1* Dneska by měl nějak dorazit do Švédska, do Stockholmu a 19. - 20.3. by měl být v Itálii (v Miláně)... Jako proč sakra nejede k nám??? By mě vezli kdyby přijel! *14* *14* *14* *14* Ale já chci do tý Itálie. =´( -
-
Re: Re: Re: Re: proč ne?!
a prozradíš mi kde bereš tyhle informace??nebo je to tajný???? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: proč ne?!
Tak víš co různě na stránkách nebo blogách o něm... *15* *1*
-
-
-
-
co???on je v Paříži??? *9* *14* *14* *14* to je jako fagt ze je to kousek uz od nas *4* hele devcata ja myslim ze to neni zas tak nerealny aby k nam zajel *14* ale jako reknu vam ze i kdyby sem jel(jako ze urco prijede *14* *3* doufam...)tak tam asi nekde gebnu samym stestim *1* *1* *1* *4* *14* -
Já bych jela hned *3*
-
-
Re: proč ne?!
no......teďka byl v Izraeli...porč by nás také nemohl navštívit??,achhh
-
-
Nechapu
Tak to nechápu..vedle u Zaců Efronů maj 638 příspěvkůů a tady 1511..to je nejaky vtip *7* -
-
Re: Nechapu
JO taky už sem na to koukala...taky to nechápu jako!!! a neni to třeba těma videoklipama??? on jich tam má mnohem víc... nevim prostě noo!!! *7*
-
-
stránka
Myslim,že vytvořit nějakou extra stránku,vyžaduje výbornou práci na pc a hodně,hodně času...na víc myslim,že tahle stránka je super udělaná a že těch stránek je tu až až a kdo se chce něco dozvědět,ten si to určitě najde... *5* Víc stránek by akorát mátlo,já jsem v celku spokojená... *4* -
-
Re: stránka
souhlasím,ale bylo by bezva,kdyby jako já newim kdo..ale prostě kdyby byla,ofiš stránka:) -
-
Re: Re: stránka
Holky,každá stránka je svým způsobem oficiální.Založit stránku by zvládla asi každá z vás která umí víc na pc,těžší je,ale grafická úprava,vytvořit různé složky,zařadit fotky,které stejně budou stažené z jiných stránek,tak že to nebude originální,mimo to jsou důležité i kontakty nebo víborná znalost aj.Tak,že zůstaňte věrný týhle stránce *3* -
-
Re: Re: Re: stránka
Zůstávám..:)
-
-
-
-
záludná otázka...:)
Kdybyste potkali Wenta a měli mu dát něco na památku,ale muselo by to být něco co máte vždy u sebe,v batohu,v kabelce atd.co prostě máte vždy po ruce nebo i na sobě...:)??? *7* *1* *1* *1* co by to bylo???Odpovídejte...sím? -
-
Re: záludná otázka...:)
Rozmýšlela sjem se dlouho-no nejdřív bych mu do ruky strčila můj e-mail,icq,prostě něco na kontakt,a pak asi můj přívěšek:)...aby ho pořád nosil:):D -
-
Re: Re: záludná otázka...:)
Kdybych měl poblíž auto,tak bych mu dal auto-atlas aby se neztratil,jinak CD Kabátů nebo Lucky Bílí,který nosim v báglu,něco českýho... *3* Čau Wenťačky!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: záludná otázka...:)
čau Patricku vítáme tě mezi námi!!!! Já bych mu dala asi svůj střibrný náramek... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: záludná otázka...:)
Díky! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: záludná otázka...:)
Co ty tady?! *5*
-
-
-
-
-
-
Went nej muz na svete
je lidi sem beruska 13 nak sem se premackla tak jen aby ste to vedeli jinak on je jak buh nadhernej nikdy se na nej nemuzu vynadivat a v filmu lidska skvrna je nadhernej fakt moc krasnej *14* *14* -
4čtvrtá sezona je super!!!
Lidi, tak vám musim říct, že čtvrtá řada je fakt bezvadná!!! *15* Konečně je tam Mikle se Sárou a maj tam na sebe čas! *14* Je to tak zamilovaný *14* Neustále se líbaj a mazlej *14* konečně mezi nima něco je! *14* *14* -
-
Re: 4čtvrtá sezona je super!!!
Tak já jsme 4.řadu neviděla a neuvidím:D:Dbo já to chci vidět v telce a navíc neumím to ani stahovat apod...mno neřeště:DViděla jsme poprvé!1.díl 3.řady,kterou dávají na slovenském programu JOJ od 22:00h:)...k té 4.řadě..prý má S a M spolu i spát..mno:)ou..to bdue hustý.D -
-
Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!
No,já budu nejspíš na třetí řadu čekat... *3* Čtvrtá vypadá,ale zajímavě *3* -
-
Re: Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!
Mno ona určitě bude a je zajímavá.DJinak říká se,že možná bdue i 5.řada -
-
Re: Re: Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!
Já sem taky 4.řadu neviděla a asi dlouho ještě neuvidim...ale zní to fáákt hezky. Jinak Kristýnko taky sem koukala na 1. díl z třetí řady...a bylo to fááákt hustý *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!
Aspoň budem o čem kecat *15* ...mno to máš pravdičku...jemu to sluší VŠUDE..ááách.... *14* *14* *14* *14* *14* -
NO neboj se Kristýnko v neděli zase budu jukat na druhý díl ze 3. řady. Máš pravdu že ten první byl bombička...Wentík tam byl fááákt úžasnej *3* *14* Hrozně mu to slušelo.Ale kde taky ne vid?! *3* -
Já taký:D..jiank Hani,v neděli se zase jukej:)ten 1.díl byl úplně bombovej:D:D,,,,Went úplně k sežrání..bože.... *15* *8* *14* *14* *14* -
Jééé dobrý...nemusíte nám to tady líčit!My co sme to neviděli a ani dlouho neuvidíme máme na vás nervičky...nebo teda aspon jááá *1* -
Vyspat? *1* M a S? *15* Tak to by opravdu udělali hezky!!! *1* Natocili to tak, ze ji porad objima, liba a je to nejzamilovanejsi par pod sluncem!!! *3* *15* Dnes jsem se dival uz na patej dil a byla takova mensi libacka, jinak v kazdym dile je neco a to je super!!!! *14* *14* Nejlepsi bylo, kdyz se nasli a byly spolu v postylce *1* *14* *14* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!
jj 4.řada je super a jestli bude pátá bude to fajn *3*
-
-
-
-
-
Scofield
Hello
My name is Carin. How are you DenuShe? Miller is very very nice. I love you. My love is as high as a mountain and as deep as the sea. I from is England.
My age is six. Bye bye *4* *14* *4* -
-
Re: Scofield
carin kdybys byla z anglie tak umíš líp anglicky a to že je tvoje láska k wentworthovi jak hora a hluboká jako moře to máš asi z projectu co... *1* -
Milujes nás?dosti zajímavé, my age is six... woe takova mala holka, jasný, si se v sesti dostala na osobnosti.cz a pises jako desitka... jezis to ti zerem jako ze wenta je z cech... omg. ty si ostuda *8* -
no ty ses teda anglictinarka...i from is england..no cool...preloz si to...a jeste i love you..to rikas ty holce nebo to mluvis o wentworthovi? *7* *7* *7* *7* *1* -
-
Re: Re: Scofield
Tak jo! Jsem čech,ale napul. Narodyla jsem se v přerově ale mám jen tátu *9* a ten jel za prací do anglye,kde jsem byla ctyři roky. *3* *14* Trochu jsem se naúcila. Jeste moc česky neumim,pomáha mi s tim father. Miler je moc hezkí a milí moc se mi líbí. sleduju vzdy ve wednesday. promyn,ale pomahá mi táta AHOJ odepis please *4* *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Scofield
no ty neumis moc cesky,ale anglicky take ne....tak nevim co resis..jako i from is england...ehm...trochu kravina *13* *13* nejdriv se nauc aspon trochu anglicky a pak machcri,ze jsi anglicanka -
Re: Re: Re: Scofield
Woe ty jsi dobra dilina, nvm na co si hrajes a je to mega trapny, tak s tim prestan okej?a ze pises jak debil, je na cecha dost ubooohy, radsi zalez... *9*
-
-
-
-
oči
Když se na obrázku podívám do jeho nádherných modrých očí,mám pocit,jako by všechno kolem mě stálo a on,jako by obživl!!Je to neuvěřitelné,přála bych to každé z Vás(každé z faninek)!!! *14* -
-
Re: oči
jj nejen oci..... vsechno.ale je pravda ze na oci a na jeho nadhernej usmev nic a nikdo na celym svete nema.Went je proste nej chlap pod sluncem co pod sluncem ve vesmiru on je proste nadhernej moje nejvetsi laska *14* -
-
Re: Re: oči
A když k tomu připočteš jeho naprosto okouzlující hlas...je tak nádhernej, až mi z něho oči přecházejí, hned bych si dala říct *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: oči
Máte ravdu je nádherný...Hey ale někde má na ftce modré a někde zase zelené...tak nevim ted jaké má,ale má modré,ale nevím proč ty jeho nádherné oči přebarvují *8*
-
-
-
Re: oči
to máš pravdu prostě jeho oči jsou nádhernéé!!! *14* *1* *4* *15*
-