-
pre lulu
To som netušila že v ČR žijú aj taký debili ako si ty dievčatko....nadávaš na ostatných ako Wentwortovi vzťah neprajú ale asi si si nevšimla(to bude asi tým ty hus že nevieś čítať)že ty jediná máš k tomu neaké keci.MY SLOVÁCI SME HRDÍ NA TO ŽE SI VYBRAL PRÁVE SLOVAKIA GIRL(och prepáč,že som použila tvoj výraz)To si ešte nepochopila že tu minimálne 99%lezieš na nervy?A ešte jedna vec,už aj to ako si sa vyjadrovala na adresu DOMINICA PURCELLA svedčí o tvojej úrovni. -
-
Re: pre lulu
ja by som naozaj veľmi rada videla teba,keď tak s chuťou posudzuješ druhých....to máš naozaj také kompexy????na to je dobrý psychiater,mylím že odbornú pomoc potrebuješ viac ako soľ....a neber to v zlom a hlavne nezačni na mňa šteka´t to svoje že nenávidíš slovákov a podobne,to už sme počuli,chce to originalitu baby *1*
-
-
nějak to vázne
Nějak to tu vázne,že by to bylo tím,že tu není Ken? *7* *9* *9* až odjedu ííí já tak to tu o nic nepřijdu *5* -
-
Re: nějak to vázne
Ále nene,Ráďo,ale máš pravdu...musíme to tu oživit!!:)
-
-
Pajlulinka
*3* *14* *14* :-* nadhernej Went.... -
-
Re: Pajlulinka
Čau Pajlulinko........ *3* !Doufám,že tu nějaký čas s námi vydržíš.... *3* -
-
Re: Re: Pajlulinka
PŘESNĚ!!:Djsme totiž bláznivá partička.....hejky,nevíte někdo kde je AMANDA?? -
-
Re: Re: Re: Pajlulinka
To je fakt.... *3*Nevim kde je Amanda,ale vim kde je moje ségra.... *3* někde se svým šéfíkem.... *3* Mám vás pozdravovat a psát....tak že píšu... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Pajlulinka
mno tak to jí pozdravuj ségrušku tvojí...je na koberečku jo??? *1* -
takže se šéfíkem:D....pozdravuj ji:)
-
-
-
-
Re: Pajlulinka
ááá nová fanynka do party??? -
-
Re: Re: Pajlulinka
Se uvidí jestli s námi vydrží:D -
-
Re: Re: Re: Pajlulinka
Jsi tu Týnko? -
-
teď jo:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pajlulinka
Pájlulinku zdravím *3* !
-
-
-
-
-
-
uvidime?
Když se v tomhle díle zmínila Nika, že je z Prahy a její rodiče tam na ni čekaj, říkám si, že nejsme zas tak zapadlej stát. Možná, že se o nás trochu tam v Americe zmínili. A to je dobrý ne? Pořád máme malinkou šanci, že nás někdo navštíví, nebo někoho uvidíme. I když je to jedna ku miliardě. *9* *1* *3* -
-
Re: uvidime?
Jistě že o nás ví..musí *1* ..třeba ve filmu ochránce tam ta uklízečka pocházela sice z ,,Československa,, ale to je detail.A když už tu byly tací jako je Angelina Jolie nebo Brad Pitt tak musí i Went *7* *14* nebo ne? *3* -
-
Re: Re: uvidime?
jo to mýáš pravdu!!
-
-
No taky si řikám že když použili Prahu tak by sem mohly třeba někdy přijed!! nebo tak mno!! *14* *1* -
-
Re: Re: uvidime?
Ale to je taky pravda! *5* By mě vezli kdyby sem někdo přijel!!! Natož Went... ty jo to vůbec, bych nepřežila!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ale myslim, že šance je fakt dost malá, hmm... *5* *9* =(
-
-
no to máš pravdu až na to ,že byla z Československa..no co už..ten komunismus.D
-
-
Nej Sympaťák =p
Anketka č.2 : Kdo je vám nejvíce sympatický ??
(Vím, že všichni went went !! Tak mi napište kdo po wentovi ano ?? *4* )
Pro mně je to takto : (když nepočítám wenta)
Mahony¨
T-bag
Sucre
...
*5* -
-
Re: Nej Sympaťák =p
Bellick,to je jasný... *1* to byl"vtip" *1* *1* *1*
Tak asi Surce,Linc,T-Bag...
s těma bych šla na kafe... *1* kdyby mě pozvali *1* dnes mám obvzláště dobrou náladu... *3*
Amando,v nějakym Tv magazínu je malý článek o Mahonym a docela velký obrázek *3* -
Když nepočítam Wenťase tak 100% Sucre.. je to fakt borec *1* -
Tak když nepčítám toho Wentíka =D, tak:
Sucre
Linc
C-Note -
-
Re: Re: Nej Sympaťák =p
Když nepočítám moji lásku:Dtk:
LINCOLN,SÁRA,SUCRE,MA HONY,KELERMAN *1* -
Re: Re: Nej Sympaťák =p
Když nepočítám moji lásku:Dtk:
LINCOLN
-
-
mno tak pro mě když teda nebudeme počítat Wentíka tak je to:
Linc
Sucre
Sára
-
-
jedenáctý
To je hrozný! *9* *10* *9* Asi je tu fakt málo lidí *9* Ale jsou tu nový fotky a zatraceně pěkný! *14* Děkujeme! *4* *4* *4* *4* *4* Jinak pište,prosííím? -
hustý
Hele lidičky mě udivuje kolik má Went fanoušků tady na Osobnostech,i když tady diskutuje jen pár lidí.Tím nemyslím nic zlého protože sama sem taky nedávám příspěvky.Nevim o čem se bavit,o Wentovi není moc new informací a koukat se jinde na PB nemůžu.
Ahojky. -
-
Re: hustý
ahoj Shannye taky stebou souhlasím že Wentík má hodně fanoušků ale nikdo sem na tu diskuzi skoro nechodí ...nevim proč. Jestli chceš úrčo se přidej...budeme jen rádi *3* -
-
Re: Re: hustý
Jj souhlasím holky , Went má hodně fanoušků ale málo diskutují , klidně se přidej shannye , budeme rádi!!! *3* -
-
Re: Re: Re: hustý
Went má fanoušků aleluja!!!Ale chtělo by to něco novýho,nějaký pokračování PB a nebo film a nebo prostě nějaký pořádný drb! *15* ale on je vzornej tak že žádný drb asi nebude *13* .Jinak písejte aspoň občas. -
-
Re: Re: Re: Re: hustý
Joo,drby,drby...to asi nebude. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hustý
Jo to máš pravdu...já bych mohla diskutovat o čem koliv...:)
Sára a ostatní lidi z PB,jsou úžasní,takže je mi celekm jedno o kom:)... -
Re: Re: Re: Re: Re: hustý
Drby o něm asi nebudou *15* Už je totiž problranej od shora dolů!! *4* Co takhle si vybrat někoho jiného??? *4* Sára? Například? *3* *1*Ne, mě je to jedno, ale mohly bysme nahodit opět nějaké téma na někoho jiného z PB!!! *15* *14*
-
-
-
-
-
Re: hustý
Shannye!Souhlasím s tebou!Má tu hoodně fanoušků,to je dobře,ale málo diskutují!Ále snažíme se UDRŽET WEnta aspoň na náké příčce TOP 10!Sice není v TOP10osobností,ale je na v TOP10herců!Takže i tak...My,ale nezoufáme,protože tady tu naší malou rodinku milujeme,teda aspoň já,a myslím,že nám to stačí,ikdyž nemáme žádný problém,když se tu někdo přidá bo tak!Jsme rádi!..jen upozornění-Jestli tu chceč můžeš se přidat apod...jak vidíš nediskutujeme tu jen o Wentovi a PB!Bavíme se tu o různých věcech,ale hlavně o NÁS!:).......
-
-
No comment
Nepřijede. Teda to byl ale blbej fór. Jdu se vybrečet. -
-
Re: No comment
jéé, vy z toho naděláte. dyť to byl dobrej pokus o vtip. Taky ho žeru , ale je to jen herec *14* -
-
Re: Re: No comment
To je pravda, ale bylo by to skvělý, kdyby dorazil. Zážitek na celý život *3*
-
-
-
co je lidi??
Co se stalo??Přijdu u a nikdo nepíše...sakra...hrůza lidi-mám anketku...Myslíte,že by bylo supr kdyby byla Nějaká oficiální stránka o Wentovi?? -
-
Re: co je lidi??
je to tu uplně mrtvý jako... přesně přijdu sem a nic jako!!! jo určitě by bylol super kdyby byla nějaká oficiální stránka o Wentíkovi... *3* -
-
Re: Re: co je lidi??
a jak se udělá oficiální stránka?:)
-
-
-
chválim!
Moc chválim Kristýnku za fotky,které sem dává,jsou nádherný,vždycky se těšim na další,moc hezká je patnáctá od zadu,barvy,pozadí,Wentworth,hezou -
-
Re: chválim!
Nevim,proč to tu neni celý,co jsem psala?pokračování bylo,že...je to hezounký.Zatim píšu naposled,jdu pracovat,užívejte si dovolený a prázdnin a nezapomeňte,myslim na Vás *4* -
-
Re: Re: chválim!
Děkuji Marcy:)byla jsem pochválena:)to men těší,moooc,skoro se červenám:D...já se budu snažit přidávat další a další ať je na co "koukat":)
-
-