Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pre lulu

To som netušila že v ČR žijú aj taký debili ako si ty dievčatko....nadávaš na ostatných ako Wentwortovi vzťah neprajú ale asi si si nevšimla(to bude asi tým ty hus že nevieś čítať)že ty jediná máš k tomu neaké keci.MY SLOVÁCI SME HRDÍ NA TO ŽE SI VYBRAL PRÁVE SLOVAKIA GIRL(och prepáč,že som použila tvoj výraz)To si ešte nepochopila že tu minimálne 99%lezieš na nervy?A ešte jedna vec,už aj to ako si sa vyjadrovala na adresu DOMINICA PURCELLA svedčí o tvojej úrovni.
    • Re: pre lulu

ja by som naozaj veľmi rada videla teba,keď tak s chuťou posudzuješ druhých....to máš naozaj také kompexy????na to je dobrý psychiater,mylím že odbornú pomoc potrebuješ viac ako soľ....a neber to v zlom a hlavne nezačni na mňa šteka´t to svoje že nenávidíš slovákov a podobne,to už sme počuli,chce to originalitu baby *1*
  • nějak to vázne

Nějak to tu vázne,že by to bylo tím,že tu není Ken? *7* *9* *9* až odjedu ííí já tak to tu o nic nepřijdu *5*
    • Re: nějak to vázne

Ále nene,Ráďo,ale máš pravdu...musíme to tu oživit!!:)
  • Pajlulinka

*3* *14* *14* :-* nadhernej Went....
    • Re: Pajlulinka

Čau Pajlulinko........ *3* !Doufám,že tu nějaký čas s námi vydržíš.... *3*
      • Re: Re: Pajlulinka

PŘESNĚ!!:Djsme totiž bláznivá partička.....hejky,nevíte někdo kde je AMANDA??
        • Re: Re: Re: Pajlulinka

To je fakt.... *3*Nevim kde je Amanda,ale vim kde je moje ségra.... *3* někde se svým šéfíkem.... *3* Mám vás pozdravovat a psát....tak že píšu... *3*
          • Re: Re: Re: Re: Pajlulinka

mno tak to jí pozdravuj ségrušku tvojí...je na koberečku jo??? *1*

takže se šéfíkem:D....pozdravuj ji:)
    • Re: Pajlulinka

ááá nová fanynka do party???
      • Re: Re: Pajlulinka

Se uvidí jestli s námi vydrží:D
        • Re: Re: Re: Pajlulinka

Jsi tu Týnko?

teď jo:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: Pajlulinka

Pájlulinku zdravím *3* !
  • uvidime?

Když se v tomhle díle zmínila Nika, že je z Prahy a její rodiče tam na ni čekaj, říkám si, že nejsme zas tak zapadlej stát. Možná, že se o nás trochu tam v Americe zmínili. A to je dobrý ne? Pořád máme malinkou šanci, že nás někdo navštíví, nebo někoho uvidíme. I když je to jedna ku miliardě. *9* *1* *3*
    • Re: uvidime?

Jistě že o nás ví..musí *1* ..třeba ve filmu ochránce tam ta uklízečka pocházela sice z ,,Československa,, ale to je detail.A když už tu byly tací jako je Angelina Jolie nebo Brad Pitt tak musí i Went *7* *14* nebo ne? *3*
      • Re: Re: uvidime?

jo to mýáš pravdu!!

No taky si řikám že když použili Prahu tak by sem mohly třeba někdy přijed!! nebo tak mno!! *14* *1*
      • Re: Re: uvidime?

Ale to je taky pravda! *5* By mě vezli kdyby sem někdo přijel!!! Natož Went... ty jo to vůbec, bych nepřežila!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ale myslim, že šance je fakt dost malá, hmm... *5* *9* =(

no to máš pravdu až na to ,že byla z Československa..no co už..ten komunismus.D
  • Nej Sympaťák =p

Anketka č.2 : Kdo je vám nejvíce sympatický ??
    (Vím, že všichni went went !! Tak mi napište kdo po wentovi ano ?? *4* )

Pro mně je to takto : (když nepočítám wenta)
    Mahony¨
    T-bag
    Sucre
    ...
    *5*
    • Re: Nej Sympaťák =p

Bellick,to je jasný... *1* to byl"vtip" *1* *1* *1*

Tak asi Surce,Linc,T-Bag...
      s těma bych šla na kafe... *1* kdyby mě pozvali *1* dnes mám obvzláště dobrou náladu... *3*

Amando,v nějakym Tv magazínu je malý článek o Mahonym a docela velký obrázek *3*

Když nepočítam Wenťase tak 100% Sucre.. je to fakt borec *1*

Tak když nepčítám toho Wentíka =D, tak:
      Sucre
      Linc
      C-Note
      • Re: Re: Nej Sympaťák =p

Když nepočítám moji lásku:Dtk:
        LINCOLN,SÁRA,SUCRE,MA HONY,KELERMAN *1*
      • Re: Re: Nej Sympaťák =p

Když nepočítám moji lásku:Dtk:
        LINCOLN

mno tak pro mě když teda nebudeme počítat Wentíka tak je to:
      Linc
      Sucre
      Sára
  • jedenáctý

To je hrozný! *9* *10* *9* Asi je tu fakt málo lidí *9* Ale jsou tu nový fotky a zatraceně pěkný! *14* Děkujeme! *4* *4* *4* *4* *4* Jinak pište,prosííím?
  • hustý

Hele lidičky mě udivuje kolik má Went fanoušků tady na Osobnostech,i když tady diskutuje jen pár lidí.Tím nemyslím nic zlého protože sama sem taky nedávám příspěvky.Nevim o čem se bavit,o Wentovi není moc new informací a koukat se jinde na PB nemůžu.
    Ahojky.
    • Re: hustý

ahoj Shannye taky stebou souhlasím že Wentík má hodně fanoušků ale nikdo sem na tu diskuzi skoro nechodí ...nevim proč. Jestli chceš úrčo se přidej...budeme jen rádi *3*
      • pedriska

Re: Re: hustý

Jj souhlasím holky , Went má hodně fanoušků ale málo diskutují , klidně se přidej shannye , budeme rádi!!! *3*
        • Re: Re: Re: hustý

Went má fanoušků aleluja!!!Ale chtělo by to něco novýho,nějaký pokračování PB a nebo film a nebo prostě nějaký pořádný drb! *15* ale on je vzornej tak že žádný drb asi nebude *13* .Jinak písejte aspoň občas.
          • Re: Re: Re: Re: hustý

Joo,drby,drby...to asi nebude. *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: hustý

Jo to máš pravdu...já bych mohla diskutovat o čem koliv...:)
              Sára a ostatní lidi z PB,jsou úžasní,takže je mi celekm jedno o kom:)...
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: hustý

Drby o něm asi nebudou *15* Už je totiž problranej od shora dolů!! *4* Co takhle si vybrat někoho jiného??? *4* Sára? Například? *3* *1*Ne, mě je to jedno, ale mohly bysme nahodit opět nějaké téma na někoho jiného z PB!!! *15* *14*
    • Re: hustý

Shannye!Souhlasím s tebou!Má tu hoodně fanoušků,to je dobře,ale málo diskutují!Ále snažíme se UDRŽET WEnta aspoň na náké příčce TOP 10!Sice není v TOP10osobností,ale je na v TOP10herců!Takže i tak...My,ale nezoufáme,protože tady tu naší malou rodinku milujeme,teda aspoň já,a myslím,že nám to stačí,ikdyž nemáme žádný problém,když se tu někdo přidá bo tak!Jsme rádi!..jen upozornění-Jestli tu chceč můžeš se přidat apod...jak vidíš nediskutujeme tu jen o Wentovi a PB!Bavíme se tu o různých věcech,ale hlavně o NÁS!:).......
  • No comment

Nepřijede. Teda to byl ale blbej fór. Jdu se vybrečet.
    • Re: No comment

jéé, vy z toho naděláte. dyť to byl dobrej pokus o vtip. Taky ho žeru , ale je to jen herec *14*
      • Re: Re: No comment

To je pravda, ale bylo by to skvělý, kdyby dorazil. Zážitek na celý život *3*
  • co je lidi??

Co se stalo??Přijdu u a nikdo nepíše...sakra...hrůza lidi-mám anketku...Myslíte,že by bylo supr kdyby byla Nějaká oficiální stránka o Wentovi??
    • Re: co je lidi??

je to tu uplně mrtvý jako... přesně přijdu sem a nic jako!!! jo určitě by bylol super kdyby byla nějaká oficiální stránka o Wentíkovi... *3*
      • Re: Re: co je lidi??

a jak se udělá oficiální stránka?:)
  • chválim!

Moc chválim Kristýnku za fotky,které sem dává,jsou nádherný,vždycky se těšim na další,moc hezká je patnáctá od zadu,barvy,pozadí,Wentworth,hezou
    • Re: chválim!

Nevim,proč to tu neni celý,co jsem psala?pokračování bylo,že...je to hezounký.Zatim píšu naposled,jdu pracovat,užívejte si dovolený a prázdnin a nezapomeňte,myslim na Vás *4*
      • kasnic

Re: Re: chválim!

Děkuji Marcy:)byla jsem pochválena:)to men těší,moooc,skoro se červenám:D...já se budu snažit přidávat další a další ať je na co "koukat":)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit