Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wentík

Holky moje je tu některá z vás z Ostravy-Poruby?
    • Re: Wentík

Z Havířova...to je hned vedle *5*
  • 4.série

cusky fanynky!jen m porad vrta hlavou jestli na 2 serii navaze hnedka i 3serie?nu???a vubec kdyby ano tak sem to pocitala a treti rada skonci 16.10. no a 4serie prej v americe uz bude v zari...tak by me zajimalo jestli nova take hned navaze v rijnu na 4radu?protoze u novy se nikdy newi=(aby to nevysilaly az v novym roce =´( co?wite o tom nekdo netso pisnete plis!paa Wentík je upe nááádhernej!miluju celéj PRISON BREAK! *14*
    • Re: 4.série

Mno já sem koukala jednou na volejte novu a tam se na to někdo ptal...a oni tam řikali že druhou sérii dávat hned nebudou že prej dostanou na to licenci až se to odvisílá celý v americe...takže to bude asi chviličku trvat mno a 4. série tak na tu si budeme muset bohužel počkat trošičku dýl *9*
    • Re: 4.série

A nejsi sama,je nás tu móóóc!!! *3*

Necháme se tv novou překvapit *5* vydrž prťka vydrž... *1*
  • těhulka

Čau lidi,tak už jsem nastěhovaná v novim bejváku s Vladem,ale píšu od rodičů,nemáme ještě net,teprve ho vyřizujem *5* Mám pěkný bříško a vše je zatím tak jak má být *4* jsme s Vladem v poho.Ještě pracuju,ale taky s omezením,už nedělám dlouhý směny *13* Jinak je tu dost dobrá debata *5* o všem,super počtení! *4*
    • Re: těhulka

Zdarec,Mey!!Konečně jsi napsala,ale chápu to!:)Tolik vyřizování apod...:)
      A byteček fajn??Bříško ybch chtěla vidět!:)..určo je OBROVSKÝ!Je velmi dobře,že pracuješ jen s omezením!....Debata tu je,ale někdy chvilku mlčení! *1*
      A co ty??Co jinak??Už máte všechno zařízené apod...?? *3*
      • ken

Re: Re: těhulka

Ahojky *14* Je super, že jsi se ozvala *1* I když chápu, práce nad hlavu *3* Jsem rád, že vám to takhle hezky vychází *1* Já být Vladem, tak jsem nejšťastnější kluk pod sluncem *15* Hodně, hodně moc štěstí *4* vám oběma *15*
        • Re: Re: Re: těhulka

Díky moc *4* No,je to bomba,bříško ještě tak velký neni,ale už nosim věci pro těhulky,do kalhot normálních už se nedostanu a trička mám hrozně těsný,tak že už nosim větší velikost,je to sranda *1* hlavně je to divnej pocit,když sedim u telky a pozoruju to břicho a myslim na to jak tam něco je,jak se ve mě něco rodí,fakt divnej,ale hezkej pocit *14* Jinak bydlíme suprově,nemáme úplně vše zařízený,ale v pohodě *5* Vlado je spokojenej a já taky.Zase jsem teď u našich tak můžu psát.Teď je to s psanim dost omezený *9* Taky chodim domu k našim,když máma neni doma,máme dost neschod a nebaví mě se sní furt hádat *13* Něco klape a něco ne,život neni jen růžoví *4* *5* ale co,pro mě je nejdůležitější mimi a Vlado a táta.Jinak superky,že se máte taky super *4* buďte happy *4* Až to bude možno zase napíšu *5* Jinak termín porodu je na přelomu února a března *4*
          • Re: Re: Re: Re: těhulka

Mey!Je jasné,že život není růžový...,ale máš kolem sebe lidi,kteří tě milují,a ty zas je..vím,že tě to určitě bolí(citově),a chápu to....:)
            Musí to být určitě krásný pocit,ale já si to vůbec neumím představit,že bych v sobě měla život.......:Dty trika apod...mno musíš s tím počítat!:D...
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: těhulka

Supér!!!!! *14* Držím vám třem palečky *15* ať vám vše dobře vychází *14* *15*
        • Re: Re: Re: těhulka

jééé ahojík Mey je fakt superky že si se zase ozvala. To je uplně super že už s Vladem bydlíte a jak vám to spolu klape?doufám že dobře! *3* Musíš se šetřit tak to stou prací moc nepřeháněj jasný?!Počkej až se ti to narodí to budou pak teprve starosti... opatruj se a hodně štěstí *3*
        • pedriska

Re: Re: Re: těhulka

ahojky Mey!Je fajn že si napsala!!Bříško máš určitě hoodně velký!! *1* Taky bych ho chtěla vidět!!Jsem ráda že se máš fajn , a že už z Vladem bydlíte!!Moc vám to přeju!!! *3*
  • Neuvěřitelné...

Nějak stále nechápu, jak může být někdo takhle úžasnej...nedokážu ani slovy vyjádřit tu nádheru *14* No prostě bomba... *14*
  • ..........

Hey holky,,,víte proc asi nejde Went nahoru a predbehl ho Zac???ja si myslim ze sem musi chodit více lidi,,,a taky sem dávat jeho new fotesky a videa!!pac sem pridáváme vzkazy a nic :( spis cim vic klesa :(..tak holky musime se snazit!! :)...musime ho dostat zpet na 1 misto...!! :o) néé? napiste! :o) *3*
  • pro zvědavé:-)

Čauky! *4* Tak už jsme na chatě se šéfíkem.Večer jsme odešli do penzionu,teda asi v půl druhý ráno *1* byly jsme dost posilněný alkoholem,moc si toho nevybavuju,ale svlékla jsem se před ním do nejspodnějšího prádla abych si vzala tričko na spaní,celou dobu mě pozoroval a sledoval snad každý milimetr mýho těla *4* pak jsem hupsla do postýlky,svlékl se on do boxerek,dost slušný *8* zhasl a lehl si ke mě,ale únava byla silnější,ale ale ale políbili jsme se a pak jsem usnula schoulená v jeho objetí *14* Ráno,už byl oblečený a pracoval na notebooku a čekal až se vzbudim.No,a od tý doby už zase nic,jen povídáme.Jo,a je rozvedený,tři roky a ženatý byl"pouze"rok a nějaký měsíc,mazec *5* Toď zatím vše,písejte... *14*
    • Re: pro zvědavé:-)

hmmm týý jova... teda nechápu jak to mohl vydržet se na tebe jenom dívat?! *7* Takže nosí boxerky jo??hmm...slušný! Mno tak děkujeme za informace a zase napísej jak to probíhá na chatě jo?! pááá *3* a hezky si to užijte a moc nezlobte se šéfíkem *3*
      • Re: Re: pro zvědavé:-)

Asi je to slušný chlap *4* když to vydržel.Ráďa tu bude psát úplnou love story,hezký a napínaví.Ráda čtu vaše příspěvky a debaty.
        • Re: Re: Re: pro zvědavé:-)

To jo,šéf se držel... *3* A co ty Hanisko a rande,šla si na konec? *3*
          • Re: Re: Re: Re: pro zvědavé:-)

ahojík mno to víte že sem šla na randíčko...a zase to bylo super. Sice muj objev byl trošku unavenej z tý svatby ale dobrý.Nic nebylo šli sme spinkat asi v 1 ráno.Jenže už mi tyhle noci asi končí protože se jeho maminka vrací z dovči chjoo... *9* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro zvědavé:-)

Ráďo jestli ses rozhodla dobře na to přijdeš až časem ale já si myslim že úrčo jo! *3* To že ti nenepsal ani sms mělo úrčo nákej důvod nebo se třeba nechtěl hned takhle vnucovat...aspon že vám nechal hodně práce a že se nenudíte v práci *1* Mě David dneska taky nenapsal jen ráno na icq a to je všechno pak zmizel a ani neřekl ahoj *9* *9* vůbec nevim co snim mam dělat přijde mi že semnou bejt asi nechce nebo já nevim...nevyznám se vněm *9* Sem z toho uplně hotová *9* chjo..když sem snim tak je to super ale jak ne tak je to hrůza.Nechci se mu pořád vnucovat *9* PLEASE PORADTE!!!!!!!!!

Prokletá,zakletá apod.nejste ani jedna! *13* Prostě jen zatím nebylo štěstí,ale ono přijde *4* *4* *4*

Jinak od rozvodu s žádnou nežil a s poslední holkou byl tři měsíce *8*

Prostě ho zkus nějak překvapit,vzít na nějaký čupr místo,zařídit noc v nějakým penzionu je toho dost *4* Ultimátum to je,ale rozhodla jsem se,ještě nevím zda dobře,ale rozhodla pro šéfíka,jinak jeho jméno je Tomáš *14* nenapsal mi ani sms a v práci to bylo bez něj prázdný *9* ale práce nám tam nechal dost,to jo *5*
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: pro zvědavé:-)

Po třech dnech zase písám,a nevím s čím mám začít:)..jsem ráda,že vám to všem VYŠLO!!!musím říct,že šéfík nechce nikam spěchat,určitě proto aby se třeba nepokazil třeba respekt vůči práci nebo ták,ale myslím si,že se i bojí po tom manželstvím,pokud tedy neměl nákou "stálou"partnerku..a Federiko...no,je to těžký..koho?Federika bo šéfíka??......takové ultimátum..... *13* *9* ale fandím tobě i všem holkám:)
            • pedriska

Hanisko hlavně klid , ty určitě nejsi prokletá a taky toho pravýho jednou potkáš a budeš s ním šťastná.Určitě se najde ten pravej kterého budeš milovat a který bude milovat tebe! *3* *3*

Jenže jak tý romantice mam pomoct?? *7* To je dobře že ses rozhodla teda pro šéfíka ...myslim si že s Federikem by to asi moc budoucnost nemělo...ale nevim nechci ti do toho kecat musíš to cítit sama! Jinak pedrisko nebud smutná ten pravej úrčo přijde...on si tě najde neboj!Já mam na kluky taky smůlu ale hroznou dycky se zamiluju do nákýho blbečeka nebo psychopata...fakt...já sem totiž asi prokletá *9*
            • pedriska

Ne ne Ráďo já jsem sama.Já mám bohužel na kluky smůlu. *9* Doufám že máš pravdu , doufám že jednou někoho najdu. *4* Přeju ti ať si správně vybereš a ať si šťastná *3* *4*

A co ty pedrisko,ty nemáš nějakou lásku nebo aspoň tajnou? *4* Neboj určitě to příjde,tehdy kdy to budeš nejmíň čekat *8* Já znám šéfa 7měsíců a až teď jsme se nějak zblížili.Hanisko,dobrý,to je hezký ty pusinky *14* Tak tý romantice nějak pomoc *3* Myslim,že jsem se rozhodla,pro šéfa,jen nevim zda on se rozhodl pro mě *7* chybí mi pusinky,sms-čičky atd.Federiko mi aspoň píše,každý den meil *4* ale necítím k němu to co k šéfíkovi *9* Jinak proč bychom se smáli,když vám to klape *14* šéf je zase o dost starší no *3*
            • pedriska

no téééda já zírááám tady to úplně srší štěstím a romantikou *1* *3* vidím že jste šťastné holky přeju vám aby se vám všechno podařilo a abyste byli mooooooooc šťastné.zasloužíte si lásku a štěstí.jednou bych taky chtěla být tak šťastná jak vy.hooodně moooc štěstííčka a lásky přeju vám všem *3* *4* *3*

Jééé jééé takový romantiky tady. Sem ráda že ste si ten víkendík takhle užili. Ráďo sem ráda že ti to se šéfíkem takhle vychází... ted se ale budeš muset asi rozhodnout co jestli Federiko nebo šéfík. To má asi ráda každá holčina když je zamilovaná tak chce pusinky atd...třeba to ale nechce moc uspěchat aby něco nepokazil víš?! *3* Zkus ještě počkat a uvidíš. Takovou romantiku jako jsi měla ty u krbu atd bych chtěla taky jednou zažít fakt jo?! Chcete ode mě detailíky jo?Mno já ze včerejška moc žádný nemam protože byl takovej a chcíplej a navíc mam své dny takže sem byla docela naštvaná. Ale tak leželi sme v postýlce spolu líbali sme se hladili se a pak sme oba dva usnuli ...já sem byla otočená zády k němu a on mě držel uplně pevně a spinkali sme *3* On pokaždý když se otáčí (v postýlce) tak mi dycky v noci dá pusinku ..to je uplně sladký *14* .Jinak Mey máš hezký jméno a mému objevovi (Davídkovi) je (ted se ale nesmějte) on je o rok mladší než já...takže mu je 18!!!Ale nevypadá na to vůbec...je prostě úžasnej *3*

Pokračováníčko *4* Hanisko,to je super a co taky pár detailíků? *3* Mey,krásný jméno Maria a Vlado musí být úžaný,jsi happy co,je to znát z tvých zpráviček *14*

Čautě!Tak další detailíky *3* No,bylo to super!Večer jsme si povídali u krbu s vínem a při pouštění Celine Dion *4* ,pak jsme se začli líbat,hladit,paráda *14* Pak navrhl společnou koupel,tak že jsem ho viděla úplně nahýho,další paráda *14* ale jen jsme si tam povídali.Pak jsme šli do postele,pokračovali v líbání a v hlazení,ale nic víc,usnula jsem u něj a hladil mě dokud jsem neusnula *14* Ráno vstal zase dřív a připravil snídani,opět žádná pusa *9* Až když mě odvezl domu tak se na mě v autě dlouze díval jako by váhal a krátce mě políbil a poděkoval za krásný víkend *4* Teď se asi dlouho neuvidíme on má dovolenou a já příští týden a v pátek má přijed Federiko,ach jo *4* Pořád nevím jak bych popsala můj vztah se šéfíkem,je úžasý,ale zároveň nevim,jsem zvyklá,že když mě někdo má rád,miluje tak je to samá pusa a tady ne... *9*

Už jsme zpátky z chaty a ještě pojedem s Vladem do bazénu *5* Bylo to skvělí,Vlado je skvělej,jsme si to užili *5* A vy jak koukám taky *4* A co objev Hani,jak ten vypadá a kolik mu je? *7* Neboj nějaký místečko se najde ne,jednou *3* Jinak vlastním jménem jsem Maria,volá se na mě Mario,nikoliv Marie *13* říkají mi Mari,Maro,Mey *5*
  • jen se mrknete

http://virtualni--bradavice.blog.cz / kouknete.......nic za to nedate.....
  • wentísek

Went je nejlepšííííííííííííí
    • Re: wentísek

Přesně, přesně, přesně! *14* *14* *14* *14* *14* *14* :)
    • Re: wentísek

It is true. *14*
  • před Wentworthem

Koho jste měli rádi nebo mu fandili před Wentem? *3* Já jasný...Dr.Hous a před Danay to byla Shakira... *3*
    • Re: před Wentworthem

Jo,ještě před Danay to byla Yasmine Bleeth a Christina Dieckmann,já bych na ně zapomněl.... *3*
      • Re: Re: před Wentworthem

To je těžký....já mám ráda hodně hvězd:)..
        • Re: Re: Re: před Wentworthem

mno asi tak nějak... já takýýý...ale třeba sem hoodně žrala Christiana Ronalda!!! *3*
          • Re: Re: Re: Re: před Wentworthem

To je pravda..je taky k sežrání:)
  • Mějte se

Tak se tu mějte miláčkové moji já zase jedu do Prahy *9* makam celej víkendík tak vám napíšu až v pondělí dřív se k netu bohužel nedostanu. pá a písejte o Wentíkovi *3* MVMR *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit