-
jaj
v prisonu ve 3serii a 4epizode umre sara jedna bab ji usekla hlavu potom to dala do krabicky a rekla linkovy at se jde podivat do garaze ze tam ma darek a nasel tam hlavicku *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: jaj
Děsně vtipný *5*
-
-
Haniska
ahojík lásečky normálně sem tu jeden den nebyla a nestačím se divit co se to tu všechno děje. Páťa odešel ze školy, Mey je těhotná, Krístýnka se nám vrátila, Ráďu chce šéfík poslat na jiný oddělení...no nevim na co odepisovat dřív jako!Mey moc ti blahopřeju k miminku moc ti to přeju a neboj mamča to zvládne. Jinak Páťo to že si přerušil tu školu uplně je tvoje volba ale mohl sis to nechat aspon na dálkový studium. Ráďo když tě Tomášek přeřadí na jiné oddělení tak to zvládneš ..nemusíte přeci spolu být 24 hodin denně ne?! *3* Kristýnko drž se svého snu a bojuj za něj...pokud to opravdu chceš tak to dokážeš *3* . Jinak já sem včera byla v tý Praze a bourali sme s autobusem stáli sme asi 10km před prahou na dálnici asi 3 hodiny no hrozný.Po 3 hodinách přišel policajt a zeptal se nás jestli se nikomu nic nestalo dobrý ne?!Debil jeden..naštěstí se nikomu nic nestalo... tukli sme náký osobní auto a to odlítlo na kamion a my sme to škrábli o svodidla...to je vše ale trvalo to všechno hrozně dlouho.Takže místo toho abych přijela do prahy v 11 sem přijela ve 2.Málo sem byla nasraná *16* -
-
Re: Haniska
Se ti vůbec nedivim *13* Ten policista byl nějaký magor ne,zeptal se vás fakt brzo *5* -
Re: Haniska
Hani moc děkuji,a jsme ráda,že jsi se zase vrátila!!!:)Moooc..chyběla jsi mi:)Děkuju:)..
K té bouračce!Ještě ,že se ti nic nestalo!!!To je strašné!Bože...
Nic by jsme nevěděli co se s tebou děje,to je hrozný....ještě,že je to OK! *15* ...
-
-
pre lulu
keby hlúposť kvitla moja drahá,bola by z teba krásny ružový ker..... *1* -
Ajéééjee
Zase další gay -
-
Re: Ajéééjee
boze,som zvedava kolko takych debilkov ako si ty sem este doleze *9* cloveka aj odradza chodit na toto forum ked vidi ake somariny tu niektory pisu... *13* *9* *8* -
Re: Ajéééjee
ty si ale trapny..smejem sa ti *1* *15*
-
-
Style
Anketka
Kdo se podle vás nejlépe obléká z celého PB ??
a,Lincoln
b,Sucre
c,C-Note
d,T-bag
e,Scofield
f,Mahony
g,někdo jiný (Napište kdo)
Thanx Amanda *5* -
-
Re: Style
U mně vede Sucre, ten má dokomalé hadýrky a potom Linc *4*
Děkuji za odpovězení do anketky *5* -
-
Re: Re: Style
Jj přesně, Sucre u mě taky vede! *1*
-
-
Podle mě se nejlíp oblékají
a. Sucre
b. Linc
c. C-Note
d. Michael
a pak ostatní noo... ale Wentík je stejně nejlepší!!!! *3* -
Bez ohledu na to kdo se mi nejvíc líbí,tak asi nejlépe a vždy pěkně oblékají:
1.Linc
2.Surce
3.Mic hael
4.T-Bag
5.ostatní...
P.S .Mám ráda anketky *1* -
ikdyž miluju wenta..tk musím říct,že asi C-NOTE nbo SUCRE
-
-
Španělsko
Čautě koťata!Vy jste všichni pryč *5* Tak ve Španělsku to bylo perfektní *4* !Jestli někdo nevěříte telenovelám a romantickým filmům,tak navštivte španělsko,je to nádhera.Federiko je z venkova mezi Sevillou a Carmonou.V seville je nádherná kaple Capilla real a věž Giralda,tržíky a prostě super.Mluví se tam kastilštinou,ale Fedova rodina mluví převážně katalánštinou je to hrozně podobný.Do španělska jsme s Fedem letěli jako kámoši,odtamtud jsem letěla po uši zamilovaná *14* Jeho sestra a bratranec umí skvěle anglicky,tak jsem mluvila jak se dalo.Učili mě kastilsky a já je česky.Byly na mě hrozně milý,úplně natšená jsem byla.Nejlepší bylo je učit šišlavý šašek suší šišky *1* Toď zatím vše!Rozhodně to místo navštivte! *4* -
-
Re: Španělsko
Já jsem ještě pořád tady a brigádničim,klasika *9* To je fajn,že sis to takhle užila,docela ti to závidim,taky bych tam jela,třeba hned *5* A co Federiko,uvidíš ho ještě někdy a jaký jsou španělský kluci *15* *7* *14* *5* *4* ?Já na romantický filmy věřim,že se to stát může,prostě se dva potkaj a přeskočí jiskra *14* pohádka,ale mě se to ještě nestalo *1* -
-
Re: Re: Španělsko
Uvidim,doufám *7* Měl by v srpnu přijet do ČR i se ségrou na prodloužený víkend,jinak si často posíláme meily *14* a prý si mě tam zase odveze k sobě aspoň na týden *14* kéž by?Jinak kluci jako tady některý frajeři a naopak,jsou snědý.Přímo ve vesničce byly hrozně milý a gentlemani *5* .Dnes je krásně a víkend bude prý taky žůžo,tak pojedu do bazénu,hurá *3* -
-
Re: Re: Re: Španělsko
Jééé ahoj Ráďo,jen tak tak jsem se dostala na net jsem teď pořád u bábušky a skvěle si to užívám...:)jináč já mám hrozně ráda telenovely a navíc,když jsi to skoro prožila:)Ty máš,ale štěstí!A bylo něco?...:) -
-
Re: Re: Re: Re: Španělsko
Hádej *7* ;-)...jo,bylo,ale pssst?Je hrozně fajn,jen nevim jak to všechno zkončí a jestli ten románek bude vůbec pokračovat *7* zatím si píšem a taky volal,ale byla to debata:-)anglicko-španělsko-česk á:-)Si to moc moc moc užívej a napiš nám zase *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Španělsko
JO Španělsko je fakt super země...byla sem tam asi 3krát a španělé jsou krásnííí *3* Jinak Ráďo at ti to snim vyjde moc bych ti to přála abyste se ještě viděli když si teda odjížděla tak zamilovaná *3* Mno a jakej byl v postýlce??? *4* povídej... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Španělsko
Moc děkuju Ráďo:)jináč mne to mohlo napadnout,že:D.....určo to vyjde!Zpřízněný duše se vždycky najdou:)
-
-
-
-
-
-
Sorry
omlouvám se ale špatně sem označila ten příspěvek obrátila sem svoje jméno a název příspěvku...ale vy ste chytrý tak to pochopíte ne?! páá mám vás ráda *14* -
-
Re: Sorry
TÝÝ JOVA:Dtoho jsem si ani nevšimla:)
-
-
je nej
je to nejúžasnější muž jakého jsem kdy viděla-nikdo mu nesahá ani po kolena.je prostě nej!!!!!! *14* *14* -
-
Re: je nej
Naprosto s tebou souhlasím *3* *3* *3* On je THE BEST OF ALL *3* *3* *3*
-
-
prvni misto
Holky tak co bude s tím posouváním Wentíka na první místo??? -
Mno je apríl
Ahoj, strašně byhc chtěla wenta vidět ale dnes je apríl a na slovenské stránky loni napsali to samé, ale na druhou stranu ted cestuje....takže newím...kéž by :) *4*